Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

okudum canım
bilmiyorum yaa açamadım zaten çıkma saatim yaklaştı

bu nurcik gelmiyecek galiba

ipek gelmişş hoşgelmiş Ömer i evet nurcikin dediği gibi merak ediyoss resimmm isterizzz

inşallah olur canım allahım heppimizin gönlüne göre versin inşallah yarın msn açılırda konuşuruz rahat rahat inşallahhhh

inşallah olur canım allahım heppimizin gönlüne göre versin inşallah yarın msn açılırda konuşuruz rahat rahat inşallahhhh

benim rahatlığım yarından sonra bitiyo patronun tatili bitiyo okadar huzxurluydukki hep birlikte özleyeceğim bu günleri
yarın müsait olursam açarım canım

ben yavaştan çıkıyporum işlerimi toparlayayım iyi akşamalr canım

geldimm geldimm
sevo bir yandan facede okey oynuyom bir yandan sana özelden mesaj yazıyordum bu yüzden geç kaldım biraz
canımsınn yaaa benide düşünrmüş sevo inan hiç gerek yok almış kadar oldun sevindirdin bacını sağol varol allahım güzel gönlüne göre versinn

iyi akşamlar canım noldu ki canım valla ben pek bişey anlamadım valla patron iş başı yapacak ve zor girerim mi topiğe demek istedin acabaaa:26::26::26::26::26::26::26:

allah hepimizin gönlüne göre versin canım bakalımm inşallahh sipariş olayına geçersek hiç sorun değil almak hem pahalıda değil merak etme

rabbim ayırmasınnnn ben bile duygulandımmmm

iyi akşamlar canım noldu ki canım valla ben pek bişey anlamadım valla patron iş başı yapacak ve zor girerim mi topiğe demek istedin acabaaa:26::26::26::26::26::26::26:

msn ye hiç giremem de topiğe müsait olunca yine girerim tamamen kopamam :)))

cümle düşüklüğü yapmışım önceki mesajımda buradaki çalışanlarla çok huzurluyduk patron yokken şimdi gelince herkesin rahatlığı gidecek demek istemiştim :))

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba cumartesi gününden beri
kahverengi çamur gibi akıntım var
adet günüm geldi ama hala çamurumsu aıntı var adet olamıyorum
bugün doktora gittim.
kan tahlili yaptırdım ama doktora yarın akşam gösterebileceğim buraya yazıyorum beni aydınlatmanızı rica ederim.

Beta-hCG 0,00
Serbest T3 2,83
Serbest T4 0,86
TSH 0,44
Anti TPO 0,3
Estradiol 56
FSH 6,99
Prolaktin 10,25
LH 2,02
Tiroglobulin 9,14

haydi ben kaçtımm iyi akşamlar

daha işyerindeki personelle onlara kiralık ev bakmaya gideceğiz benimde gelmemi istediler çok anlarımya evden

maalesef hamile değilsin..hormonlarında düzgün görünüyor anladığım kadarıyla içlerinden bikaç tanesinin ne olduğunu bilmiyorum.birde lh ın düşük gibi doktorun seni daha iyi aydınlatır

tamam canım o kadarda olsun akşamın yorgunluğu cümlelerle belli ediyorrrr

haydi ben kaçtımm iyi akşamlar

daha işyerindeki personelle onlara kiralık ev bakmaya gideceğiz benimde gelmemi istediler çok anlarımya evden

iyi akşamlar canım benim maşallahın var canım kaşı kıçını nazar değmesinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…