ya sizin orda da mı var toz.alıntılarda gitti off net yavaş ya burada fena toz var evde toz kokuyo nefes alamıyorum hava bile havasız düşünün nurcikim inşallah dediğin gibi olur vaktinde alırım kucağıma burada nemi oluyo boşver annem ağzı olan konuşuyo çömez ustaya akıl veriyo tecrübesiz tecrübeyi eziyo küçük büyüğü tanuımıyo bayram gelsinde şeker yiyek ağzımız tatlansın
tamam yat dinlen yarın transefere giderken abdestli ol bol bol besmele ve la havle çek iyi gelecek .tubişin dediği gibide devamlı yat dinlen canım,hayırlı ,müjdeli haberlerini bekliyoruzcanlar ben çıkıyorum dinleneyim biraz size haber vermeye çalışacağım dualarınızı benden eksik etmeyin şimdiden dua edenden de etmeyenden de hepinizden ALLAH razı olsun....
güle güle tatlım , Rabbim gönlündekini nasip etsin inşallah , haberdar et tabi mutlakacanlar ben çıkıyorum dinleneyim biraz size haber vermeye çalışacağım dualarınızı benden eksik etmeyin şimdiden dua edenden de etmeyenden de hepinizden ALLAH razı olsun....
haksızlık ediyin kendinee senin o eşşşşekkk gözlerin dünyalara bedel birkeremmbenim kızı çok merak ediyorum nasıl bişey olucak acaba böbreklerimi yedi idrar yollarımı eritti fiziğimi bitirdi vücudumu cırım cırım yırdişlerimi çürüttü abooooo acaba tosun hala aşıkmı bana bi sormak lazım
şaka bi yana bugün itibariyle tam 5 dişim çürüdü son 2 ayda evet çok hızlı ve belirgin çürük bugünde ön tavşan dişimin yarısı arkadan ayrı sihaylaşmış ve çıt çıt kırıldı aaah ninem aaah şimdi daha iyi anlıyorum seni... nedne ekmeği ıslatarak yediğini
tubi kaçar öperim sizleri
sorma nurcik toz gözlerimi sızlattı nefes alamıyorum he valla bencede allah sonumuzu hayır etsin acaba kıyametmi kopuyo diye sürekli selevatla dolaşıyorum ölürsem ağzım dualı öleyimde durumu kurtaralım açısındanya sizin orda da mı var toz.bugün ablamla konuştum batmanda oturuyorlar o da toz bulutu var evin içi bile toz doldu dedi hayırdıır neyin nesiki bu ..aslında başımıza taş yağsa az bize neyse şaka bir yanada Allah sonumuzu hayır etsin valla
he ya bayram gelsin ramazanda çabuk geçsin
bu iltifatsa tutmayın beni seni öpeceyim hırrr yiyerim senihaksızlık ediyin kendinee senin o eşşşşekkk gözlerin dünyalara bedel birkeremm
aminn aminnnninşallah canım inşallah tayin olur da rahatça gideriz merkezeyok canım eşim çalışmama bişi demez çünkü zaten çalışıyordum sadece 2 yıldır ev hanımıyım :87: mecburum ki zaten tedavi için iyi -kötü birikim lazım :97: Yüce Rabbim eğer nasibimizde evlat varsa( hayırlı ve sağlıklı ca ) hepimize inşallah tedavisiz nasit etsin inşallah , maddi manevi çökertmesin inşallah , elalemin lafından sözünden kurtulalım , hayat bi başka güzel olsun tabi başta sağlık , sonra yuvalarımıza huzur ve sonra gönlümüzdekiler tez zamanda ve hayırlı-sağlıklıca olsun inşşşşşşşşşşşşşşşş
ağrım yok şifam ama çürükler rahatsız ediyo doğumdan sonra ilk iş dişçinin koltuğunua yatmak olucak sonraki iş kuaföre gidip insana benzemek olucak sonraki iş cırıklarımı kapatmak olucak iş çok bacım tanrım beni baştan yaraat şarkısı bana yazılmış olmalıTubişim diş çok kötü yaaa bende çekiyorum diş ağrısı , geçmiş olsun tatlım iyi geceler tatlı rüyalar ,Rabbim rahatlık versin , kenndinize cici bakın tatlım öppppttt
sahra çölündenmi ne geliyormuş bu toz kum fırtınası olmuş herhalde öyle dedi ablam ,kız ağzını hayyra aç muradımı almdan ölürsem gözüm açık giderrsorma nurcik toz gözlerimi sızlattı nefes alamıyorum he valla bencede allah sonumuzu hayır etsin acaba kıyametmi kopuyo diye sürekli selevatla dolaşıyorum ölürsem ağzım dualı öleyimde durumu kurtaralım açısındanhee ramazan çabuk geçsin allah yardım etsin bu sıcakta zor olucak valla
iltifat değell essahh looobu iltifatsa tutmayın beni seni öpeceyim hırrr yiyerim senigözmü kaldı nurcik son halimi görmedin en kısa zamanda faceye atıyorum bu kim deyip arkadaşlıktan silme olarmı
ağrım yok şifam ama çürükler rahatsız ediyo doğumdan sonra ilk iş dişçinin koltuğunua yatmak olucak sonraki iş kuaföre gidip insana benzemek olucak sonraki iş cırıklarımı kapatmak olucak iş çok bacım tanrım beni baştan yaraat şarkısı bana yazılmış olmalı
ben kapatırım gözünü nurcanım gözün arkada kalmasınsahra çölündenmi ne geliyormuş bu toz kum fırtınası olmuş herhalde öyle dedi ablam ,kız ağzını hayyra aç muradımı almdan ölürsem gözüm açık giderr
iltifat değell essahh looo
ben kapatırım gözünü nurcanım gözün arkada kalmasın
okuyalım canım ben varımay nurcik şaka yaptım alınma sakın allah muradını versin en tezindne bu ramazan bolca kenzğl arrş ve ramazan duasını okuyoruz okişmi
olur mu canım ilkokul mezunuyum deyip , pes etmek yokaminn aminnnn
keşke benim eşimde çalışmama izin verse gerçi ilk okul mezunu biri nerde çalışabilirki :))anca tekstil ve fabrika gibi yerler olabilir eşim izin verse yemin billah razıyım en azından şu borçlar hafifleyene kadar çalışırdım
gözün yağını yiyem sus öle deme ben açık gözlü ölüden çok tırsarımbebeğimi kucağıma alamdan sevemeden ölürsem 7 sülalaen gelse kapatamaz o gözlerimi
ayhh ammada dugu sömürüsü yaptım heee
kız öpeyim öpmesinede erine herüfüne neden öptürmüyonn yazık değilmi adamaa :86::86::86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?