anladım canım ağrımaması iyi diyelimağrım yok şifam ama çürükler rahatsız ediyo doğumdan sonra ilk iş dişçinin koltuğunua yatmak olucak sonraki iş kuaföre gidip insana benzemek olucak sonraki iş cırıklarımı kapatmak olucak iş çok bacım tanrım beni baştan yaraat şarkısı bana yazılmış olmalı
kızlar şey yapsak olur mu ????? hani bebiş için 7 gün oruç tutulacak ve iftarını açmadan bi dua okunup suya o suyla oruç açılıyordu yaaa bu ramazan boyunca onu yapsakokuyalım canım ben varım
valla ben kafayı sıyırmış durumdayım evde kala kala bu smiley gibi bişey oldum sankiolur mu canım ilkokul mezunuyum deyip , pes etmek yokinşallah eşin ikna olur , münasip bi iş sende bulursun , hem evde dura dura kafayı yememiş oluruz :97:
gözün yağını yiyem sus öle deme ben açık gözlü ölüden çok tırsarımsus be deli gacı şaka yapıyorum ağlatma beni gece yarısı tabiki alacaksın gelin damat edeceksin sünnetinde kesilen pipiyi bana verecksin ooo sen daha benim 7 sülaleyi gömerisn kız
yapalım canım ama sanırım onun bir zamanı vardı hatırlıyamadım şimdi ne zaman olduğunu,ama biz yinede yapalım sanırım 21 defa suya ya halik ya müsavir okunup o suyla oruç açılıyor diye biliyorum ama yanlışta olabilirkızlar şey yapsak olur mu ????? hani bebiş için 7 gün oruç tutulacak ve iftarını açmadan bi dua okunup suya o suyla oruç açılıyordu yaaa bu ramazan boyunca onu yapsakinşallah kabul olur :81:
he valla kurban olayım tosunuma ben vermiyorum oda istemiyo ee mantarlı sote kim isterki gerçi maşallah şimdilerde düzeldi ama adıçıktı bikere mantarlı soteye hah sen öpücükten bahsettin demi ben ne fenayım yaa olayı nasılda bağladım hemen ama bizim öpücükler en masumundan başlıyi sonu frensiz olşiyi genelde boşver gel sen öp anlaşak ...bende çok öpüyorum annemmmkız öpeyim öpmesinede erine herüfüne neden öptürmüyonn yazık değilmi adamaa :86::86::86:
burdan erzuruma kadar şlak şlak öpücüklerimi gönderiyorummm
evet nurcan bana sölemiştin bende eyapmıştımyapalım canım ama sanırım onun bir zamanı vardı hatırlıyamadım şimdi ne zaman olduğunu,ama biz yinede yapalım sanırım 21 defa suya ya halik ya müsavir okunup o suyla oruç açılıyor diye biliyorum ama yanlışta olabilir
ya bi besmele çek bi destur de ne istiyon bendne ben gölgesindne korkan biriyim açma gözlerini dur bi yavalla ben kafayı sıyırmış durumdayım evde kala kala bu smiley gibi bişey oldum sanki
inşallah canım inşallahhh ama ben o günleri görene kadar gamdan kederden ölecem galibaaa..bu gece seni ağlatmadan bana uyku yok yoksa gözlerim sabaha kadar açık kalırr espürülerimde benim gibi soğukkkk
evet nurcik bana sölemiştin geçen yıl bend eyapmıştım aynısınııyapalım canım ama sanırım onun bir zamanı vardı hatırlıyamadım şimdi ne zaman olduğunu,ama biz yinede yapalım sanırım 21 defa suya ya halik ya müsavir okunup o suyla oruç açılıyor diye biliyorum ama yanlışta olabilir
mantarlı soteehe valla kurban olayım tosunuma ben vermiyorum oda istemiyo ee mantarlı sote kim isterki gerçi maşallah şimdilerde düzeldi ama adıçıktı bikere mantarlı soteye hah sen öpücükten bahsettin demi ben ne fenayım yaa olayı nasılda bağladım hemen ama bizim öpücükler en masumundan başlıyi sonu frensiz olşiyi genelde boşver gel sen öp anlaşak ...bende çok öpüyorum annemmm
he şifam allah o günleri gösteriğrise sağlam bi bakım gerekiyo valla özellikle dişler ve vücuduma bacaklar çok yırtıldı e başlamışken saöça başada el atmak lazım dmei annem
temem temem ağzımıda gözlerimide yumdum:82::82::82: haydee iyi geceler tatlı rüyalarrya bi besmele çek bi destur de ne istiyon bendne ben gölgesindne korkan biriyim açma gözlerini dur bi ya
evet nurcik bana sölemiştin geçen yıl bend eyapmıştım aynısınıı
kafayı sıyırmayalım o bize çok lazım inşallah , yüzümüz öyle bir gülecekki tatlım yaaa unutucağız maziyivalla ben kafayı sıyırmış durumdayım evde kala kala bu smiley gibi bişey oldum sanki
inşallah canım inşallahhh ama ben o günleri görene kadar gamdan kederden ölecem galibaaa..bu gece seni ağlatmadan bana uyku yok yoksa gözlerim sabaha kadar açık kalırr espürülerimde benim gibi soğukkkk
bunu ilk senden duydum ben kk dan duyduğum 7 gün diye aklımda kalmış hatta word dosyası yapıp kaydetmiştim buluyumda ekleyeyim bendeki notu :26:yapalım canım ama sanırım onun bir zamanı vardı hatırlıyamadım şimdi ne zaman olduğunu,ama biz yinede yapalım sanırım 21 defa suya ya halik ya müsavir okunup o suyla oruç açılıyor diye biliyorum ama yanlışta olabilir
ölümü gör söleeehaydi kızlar size bu kadar soytarılık ettim yeter öper kaçarım sizi bu arada hmm şey neyse arada kalsın
senin burnunda ne hasas yawww her mokun kokusunu alıyooohavaya bişeyler oluyo bi koku var evde tüm pencereler açık içerisi toz duman ve kokuvar afedersiniz b....k gibi acaba aşerme olayı bumu :26:
valla ben bunu biliyorum senin söyulediğin nasılki bulda ekle bakalım merak ettimkafayı sıyırmayalım o bize çok lazım inşallah , yüzümüz öyle bir gülecekki tatlım yaaa unutucağız maziyi
bunu ilk senden duydum ben kk dan duyduğum 7 gün diye aklımda kalmış hatta word dosyası yapıp kaydetmiştim buluyumda ekleyeyim bendeki notu :26:
hay ben snein sus be mübarek gece oturduğun yerde şişip kalacan yaa yok bişey tamam seni seviyorumölümü gör söleee
haydi inşallah ramazanda bebikler içinizde olsun innşallahhhhhhhhhhhhhÇocuğu olmayan bir kadın, yedi gün oruç tutup iftar vaktinde "Yâ Musavvir, Ya Bari, Ya Halık" isimlerini su üzerine 21 kere okuyup üfürse ve o sudan iftar eylese Cenab-ı hak bu isimlerin hürmetine makbul bir çocuk ihsan eder."
Ya Halık "bütün varlığı halleri ve hadiseleri tayin ve tesbit eden, hepsini yoktan var eden"
Ya Bari "eşyayı ve her şeyi vücudunun bir birine uygun halde yaratan"
Ya Musavvir "tasvir eden her şeye bir biçim ve özellik veren"
bu esmalar haşr suresinin son ayetlerinde geçer...bebek olması için tesbih şeklinde bol bol çekilir.ben de rütbeme yazdıktan sonra ve tesbih ettikten sonra tüp bebekle hamile kaldım...
ben oruç tuttum da 7 gün bu duayı 21 kez okuyup suya üfledim o suyla orucumu açtım çok şükür o ay hamile kaldım
kızz kaydettiğim dualı notu arıyordum pc de :26: ne kaçırdım ki benhay ben snein sus be mübarek gece oturduğun yerde şişip kalacan yaa yok bişey tamam seni seviyorum
şifamm öperims eni canımmm allah gönlünüzdeki muradı tez eldne en hayırlısından nasip etsin canlarımmmmm her daiam duamdasınız bizde sizden dua bekliyoruz şifa dişleyin bize bide benim zilloş için dua edinde vaktinden önce gelmesin
hay huyun kurusun senin hep böyle merakta bırakıyorsun öyle olsunhay ben snein sus be mübarek gece oturduğun yerde şişip kalacan yaa yok bişey tamam seni seviyorum
şifamm öperims eni canımmm allah gönlünüzdeki muradı tez eldne en hayırlısından nasip etsin canlarımmmmm her daiam duamdasınız bizde sizden dua bekliyoruz şifa dişleyin bize bide benim zilloş için dua edinde vaktinden önce gelmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?