Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

tamam işte bende bunu diyorum tam hatırlıyamadığım için eksik söylemişimm ..yapalım canım zor bişey değilki

anladığım kadarıyla bu mübarek 3 adet esmayı 7 şer defa okursak toplamda 21 ediyor öyle iftar açılıyor inşşş doğru anladım :26:

tamam işte bende bunu diyorum tam hatırlıyamadığım için eksik söylemişimm ..yapalım canım zor bişey değilki
tamam canım aynı duaymış dediğin gibi yapabileceğimizde bişi inşallah bereketli bi ay bizi bekler

hadi güle güle iyi geceler bende çıkayım haydi ALLAH rahatlık versin hepimize

iyi akşamlarr kızlar tüh dün banada çağrı yapsaydınız bende gelirdimm yaa kaçırmışımm muhabbeti..

şifamm baya yoğun geçiriyosun günleri görümcen nerde oturuyoduki sizde uzun zamandır böle..demek yatak yorgan işlerine daldın amanın çok zor o işler yaa sanki çok yağpıyomda :)) taşınma tayininiz inşallah hayırlı şekilde olur canım para biriktirip tüp bebeğinizi en kısa zamanda yaparsınız inşallah..

tuğbişimm demek Buse olacak kızımızın adı maşallah canım güzel isim kızınada yakışırr bebemm

nurcik şifa bende bu oruç olayını not etmiştim bende yapacam inşallah..hepimizz için vesile olur inşallahh

kızlar yaa ben eylül başında tedaviye başlayacaktımya olmayacak.. çünkü ben sınavımı unuttumm ( 11 eylülde sınavım burada olmam lazım..ekim başına kaldı demek hayırlı zaman buymuş diyorum..hem daha ucuz olur oteller :))

kesin değil sadece rüyamda buse görmüştüm transfer öncesi hatırlarsan onun için şimdilik buse ama arııyoruz daha farklı isimler ee teyzelerimizden gelecek isimleride not edicez tabiki
sevo kız hayırlısı olsun ekim olsun bence daha iyi sen beni doğum için tebrik ederken innnşalllahh bende senin hamişliği tebrik edecem ooo dikiş mikiş anlamam atacam göbekleri enn orta yerimden inşallah bak görürsün heyecan yaptım gelsin eki,m gelsin ekiiimm

Günaydın hayırlı haftalar , hayırlı ramazanlar akidelerim şekerleriiimmm
ipeğim maşallah kilolar gidiyor emzirme dönemi zayıflama dönemidir 20 kioyu düşünme verirsin nasılsa ömeri öp yerime
tubişim busemiz zamanında gelecek merak etme sen dişlerin çürümüş buse hanım kalsiyumu fazla çekti galiba sağlık olsun
melike kocişin 24 te öpücükleremi boğdu seni ayyy ne romantik yaaaa maşallah size hep böyle devam etsin canım
nurcikim naparsın
kamer izinin niye iptal olduki hayırlısı olsun
sevdam tedavini ertelemişsin bunda da bir hayır vardır canım
şifam taşınıyomusun hayırlısı olsun bu arada kayganan senimi özlemiş geliyomuş amaniiinnnn
Elif yazdığın yazı hoşuma gitmedi bak burdaki arkadaşlar bebek hasretiyle yanıp tutuşurken sen 2. bebeyi kışamı getirsem diyosun yani nispet yapar gibi kaldıki 3 te yaparsın 4 te yaparsın kimseyi bağlamaz unutma sende tedaviyle bebek sahibi oldun sende bilirsin bebeksizliği azıcık yazdıklarına dikkat et canım hoş olmamış yani Allah hayırlı doğumlar versin bebeni sağ salim kucağına al
kızlar hepinizi öperim şimdilik çıkarım Allah herkesin gönlüne göre versin kimseyi bebek hasreti çektirmesin
gelecem bekleyin beni anacıııımmmm

Merhaba arkadaşlar yeni katıldım bende bebek özlemi çekenlerdenim tedaviye 2.kez başladık allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin..

allahım fazla bekletmeden kucacığına almayı nasip etsin inşallahhhhh

ohh maşallah canım

hoşgeldin canımm

naber melike canım sıkkın benim pazartesi izinim iptal oldu yaaa

neden canımm:26::26::26::26:

allahım hayırlısını nasip etsin canım sağ salim sağlıcakla alacaksın inşallahhhh

canlar ben çıkıyorum dinleneyim biraz size haber vermeye çalışacağım dualarınızı benden eksik etmeyin şimdiden dua edenden de etmeyenden de hepinizden ALLAH razı olsun....

canım herşey gönlünce olsun rabbim hayırlısını nasip etsin güzel haberlerle dön inşallahhhh

güüzelliğini alıyor prensesinnn canımmm

hayırlısı olsun canım benim iyi olacak herşey inşallahhh

günaydın canlarım tatılalrım fıstıklarım hayırlı ramazanlar nasılsınız bakalım rabbim tuttuğumuz oruçları okuduğumuz duaları kabul etsin inşallahhhh
canlarım ben dün akrabalarımın gününe gittim benim bebiş konusu açıldı bana 500 tane yasin okutsana dedi kime söylersen çiğdemin bebeği olması için 1 yasin okumasını iste dedi söylediğin kişi sadece 1 tane okuyacak toplam 500 kişiye okutacaksın dedi sizlerden bana 1 tane yasin okuyabilirmisin bebiş için canlarım hepinizi öpüyorum akrabalarımın hepsi okuyacak bide mukabelelere de gidip söyleyecem ama çalışıyorum ben nasıl olacak bilemem allahım yardımcımız olsun kabul etsin inşallahhhh

merhaba hyırlı ramazanlar hepinize benim dün transferim oldu çok şükür.İnşallah uunur bebeşlerim dualarınızı eksik etmeyin lütfen...

merhaba hyırlı ramazanlar hepinize benim dün transferim oldu çok şükür.İnşallah uunur bebeşlerim dualarınızı eksik etmeyin lütfen...

mrh canım hayırlı ramazanlarr inşallahhh tutunacaklarrrrr inşallah dualrım hep sizinle çok ediyorum sizi o kadar içimdesinizki kalkınca siz uyuyunca siz oluyorsunuz aklımın bi köşesindee olacak allahım izniyle olacak inşallahhhh

günaydın kızlar hayırlı ramzanlarr ..

sevo erteledin demek tedaviyi olsun vardır bunda da bir hayır hem para konusunda biraz daha toparlarsınız kendinizi hemde dediğin gibi otel fiyatlarıda düşer ,havalarda az biraz serinlemiş olur ..hakkında hayırlısı olsun bacım

duru bacım ne yapıyım sıcaklarla boğuşuyorum bugünden itibaren susuzlukla boğuşacam öyle görünüyoo

çiğdem bende aldım birtane hemen bugün okuyacam ,mukabeleye gidemezsen tanıdık birinden rica edersin senin adına okutur yasinleri bence ,
eda senin burda ne işin var çabuk yatağa görmiyim seni dinlenmedualarımız seninle merak etme canım
kızlar eda için ayetl kürsi okuyallımı ben birazdan liste yapacam okumak isteyen sayı bildirsin

Rabbim bu mübarrek ay'da okuduğumuz duları el açıp allahtan dilediklerimizi tuttuğumuz oruçları kabul etsin inşallahh ..Aminnn

aneyyy fatoşş gelmiişşş hoşgeldin canım nasılsınn nasıl geçti tatil anlat bakalımm

sevo bu arada adet oldunmu sen ?

hımm ayy ben iyiyce unutkan oldum demek unutmuşumm yaww rüyanı..tamam bizlerde aklımıza gelen isimleri söyleriz canım..ben mesela ırmak,nehir,kardelen,tanem,ecre gibi isimleri seviyorum şimdilik aklıma bunlar geldi cnaım..
inşiallahh cnaımm dediğin gibi olurda birbirimizi tebrik ederiz inşallah..bencedeee biran önce gelsinn ekimm

şuan adetim canım ama bitince sana okurum canım..annemde benim için bu olayı yaptı..mukavelelerde falan okadar insan bulamıyosun canım zaten bu tarz isteyenler çok olduğundan herkes kabul etmiyomuş..bizim bir akrabamız benim için kuran kurslarına okutmuştu aklında bulunsun eksik çıkarsa ki fazla olduğundan çıkabilir bir kuran kursuna gidip konuşabilirsin yardım ederek kursa okuturlar öğrencilerine..allah kabul etsin şimdiden canım

aklımda ve dualarımdasın canım ama fazla pc de durma lütfen radyasyon alma derim.

durucumm nasılsın canım..evet hayırlı zaman ne zamansa ozaman olsun tedavim

herkesee hayırlı ramazanlarr diliyorumm

sağol ablammmm ALLAH razı olsun senden çıkıyorum şimdi yatağa gidiyorum size haber vereyim duanızı isteyeyim dedim hepinizi çok seviyorum görüşürüz inşallah.....

benide yaz nurcanım 50 tane okuyayım allahım kabul etsin nurcanım çok çok teşekkür ederim bugün duygusallaştım gözlerim dolu dolu nedense bide canlarım dün akşam eşimle atıştık tartıştık biraz önce msj atttı haftaya izin al tatile çık gezelim biraz diyoo bakalım nolacaksa izin işini de hallettim öğle den sonra tamamdır inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…