tamam işte bende bunu diyorum tam hatırlıyamadığım için eksik söylemişimm ..yapalım canım zor bişey değilkiÇocuğu olmayan bir kadın, yedi gün oruç tutup iftar vaktinde "Yâ Musavvir, Ya Bari, Ya Halık" isimlerini su üzerine 21 kere okuyup üfürse ve o sudan iftar eylese Cenab-ı hak bu isimlerin hürmetine makbul bir çocuk ihsan eder."
Ya Halık "bütün varlığı halleri ve hadiseleri tayin ve tesbit eden, hepsini yoktan var eden"
Ya Bari "eşyayı ve her şeyi vücudunun bir birine uygun halde yaratan"
Ya Musavvir "tasvir eden her şeye bir biçim ve özellik veren"
bu esmalar haşr suresinin son ayetlerinde geçer...bebek olması için tesbih şeklinde bol bol çekilir.ben de rütbeme yazdıktan sonra ve tesbih ettikten sonra tüp bebekle hamile kaldım...
ben oruç tuttum da 7 gün bu duayı 21 kez okuyup suya üfledim o suyla orucumu açtım çok şükür o ay hamile kaldım
anladığım kadarıyla bu mübarek 3 adet esmayı 7 şer defa okursak toplamda 21 ediyor öyle iftar açılıyor inşşş doğru anladım :26:Çocuğu olmayan bir kadın, yedi gün oruç tutup iftar vaktinde "Yâ Musavvir, Ya Bari, Ya Halık" isimlerini su üzerine 21 kere okuyup üfürse ve o sudan iftar eylese Cenab-ı hak bu isimlerin hürmetine makbul bir çocuk ihsan eder."
Ya Halık "bütün varlığı halleri ve hadiseleri tayin ve tesbit eden, hepsini yoktan var eden"
Ya Bari "eşyayı ve her şeyi vücudunun bir birine uygun halde yaratan"
Ya Musavvir "tasvir eden her şeye bir biçim ve özellik veren"
bu esmalar haşr suresinin son ayetlerinde geçer...bebek olması için tesbih şeklinde bol bol çekilir.ben de rütbeme yazdıktan sonra ve tesbih ettikten sonra tüp bebekle hamile kaldım...
ben oruç tuttum da 7 gün bu duayı 21 kez okuyup suya üfledim o suyla orucumu açtım çok şükür o ay hamile kaldım
tamam canım aynı duaymıştamam işte bende bunu diyorum tam hatırlıyamadığım için eksik söylemişimm ..yapalım canım zor bişey değilki
kesin değil sadece rüyamda buse görmüştüm transfer öncesi hatırlarsan onun için şimdilik buse ama arııyoruz daha farklı isimler ee teyzelerimizden gelecek isimleride not edicez tabikituğbişimm demek Buse olacak kızımızın adı maşallah canım güzel isim kızınada yakışırr bebemm
kızlar yaa ben eylül başında tedaviye başlayacaktımya olmayacak.. çünkü ben sınavımı unuttumm( 11 eylülde sınavım burada olmam lazım..ekim başına kaldı demek hayırlı zaman buymuş diyorum..hem daha ucuz olur oteller :))
Merhaba arkadaşlar yeni katıldım bende bebek özlemi çekenlerdenim tedaviye 2.kez başladık allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin..
ben bugün geç kaldım herkesler gitmiş haliyle..bensiz uzun eşek oynanmış bekleseydiniz ben üzerinize atlar pestilinizi çıkarırdım
kilodan konu açılmışken bende son halimi aktarayım hemen 80 kiloyla hamile kaldım 90 la doğuma gittim kırkım çıktığında tekrar 80 kilo oldum şimdide 79 dayım yai hamilelik kiloları 40 gün içinde gitti şimdi geriye 2 ,5 yıl içinde iğnelerle gelen 20 kilo kaldı özel bir diyet yapmıyorum hamileyken yediğim şekilde yiyorum koşu bandı alıyoryz yürüyüşe balarım emzirme dönemi bu şekilde geçer sonra allah kerim ....kamer iyi tatiller ....sevom inşallah tedavin hayırlı olur vakıada istersen yardım ederim ...arkadaşlardan birirnin annesi hasta galiba kim hatırlıyamadım kusura bakmasın geçmiş olsun...nevom benimde kaynana ne yapsam tersini söylüyo bir arada olunca her saniye konuşuyo çenesi hiç durmuyo ben senin kadar sabırlı değilim hayır öyle değil böyle diyorum hatta bir defa tartıştık bile ....asim evin uğur getirsin inşallah ağız tadıylaoturmak nasip olsun ....geçmşten aklımda bunlar kaldı pazartesi görüşürük
selam kızlarnihayet pc tamirden çıktı geldi :92: hepinizi çokkkk özledim inşallah güzel haberleriniz çoktur hepinizi öptüm
Melike ciğim doğum günün kutlu olsun , sevdiklerinle daha nice sağlıklı ve keyifli yıllara
naber melikecanım sıkkın benim pazartesi izinim iptal oldu yaaa
canımmm sana ayrıyetten bi hoşgeldin diyorum nerelerdesin sen bakem gerçi bende eskisi gibi sık girmiyorum bu topiğe
hamdolsun iyiyim şifamm kısmetse ekim 27 görünüyor ama dün dr 10 hafta dişimi sıkmam gerektiğini söledi galiba daha önce gelicek velet bu arada böbrek rahatsızlığım varda onun için 10 hafta sık dişini dedi dr
canlar ben çıkıyorum dinleneyim biraz size haber vermeye çalışacağım dualarınızı benden eksik etmeyin şimdiden dua edenden de etmeyenden de hepinizden ALLAH razı olsun....
benim kızı çok merak ediyorum nasıl bişey olucak acaba böbreklerimi yedi idrar yollarımı eritti fiziğimi bitirdi vücudumu cırım cırım yırdişlerimi çürüttü abooooo acaba tosun hala aşıkmı bana bi sormak lazım
şaka bi yana bugün itibariyle tam 5 dişim çürüdü son 2 ayda evet çok hızlı ve belirgin çürük bugünde ön tavşan dişimin yarısı arkadan ayrı sihaylaşmış ve çıt çıt kırıldı aaah ninem aaah şimdi daha iyi anlıyorum seni... nedne ekmeği ıslatarak yediğini
tubi kaçar öperim sizleri
ağrım yok şifam ama çürükler rahatsız ediyo doğumdan sonra ilk iş dişçinin koltuğunua yatmak olucak sonraki iş kuaföre gidip insana benzemek olucak sonraki iş cırıklarımı kapatmak olucak iş çok bacım tanrım beni baştan yaraat şarkısı bana yazılmış olmalı
iyi akşamlarr kızlar tüh dün banada çağrı yapsaydınız bende gelirdimm yaa kaçırmışımm muhabbeti..
şifamm baya yoğun geçiriyosun günleri görümcen nerde oturuyoduki sizde uzun zamandır böle..demek yatak yorgan işlerine daldın amanın çok zor o işler yaa sanki çok yağpıyomda :)) taşınma tayininiz inşallah hayırlı şekilde olur canım para biriktirip tüp bebeğinizi en kısa zamanda yaparsınız inşallah..
tuğbişimm demek Buse olacak kızımızın adı maşallah canım güzel isim kızınada yakışırr bebemm
nurcik şifa bende bu oruç olayını not etmiştim bende yapacam inşallah..hepimizz için vesile olur inşallahh
kızlar yaa ben eylül başında tedaviye başlayacaktımya olmayacak.. çünkü ben sınavımı unuttumm( 11 eylülde sınavım burada olmam lazım..ekim başına kaldı demek hayırlı zaman buymuş diyorum..hem daha ucuz olur oteller :))
merhaba hyırlı ramazanlar hepinize benim dün transferim oldu çok şükür.İnşallah uunur bebeşlerim dualarınızı eksik etmeyin lütfen...
mrh canım hayırlı ramazanlarr inşallahhh tutunacaklarrrrr inşallah dualrım hep sizinle çok ediyorum sizi o kadar içimdesinizki kalkınca siz uyuyunca siz oluyorsunuz aklımın bi köşesindee olacak allahım izniyle olacak inşallahhhh
kesin değil sadece rüyamda buse görmüştüm transfer öncesi hatırlarsan onun için şimdilik buse ama arııyoruz daha farklı isimler ee teyzelerimizden gelecek isimleride not edicez tabiki
sevo kız hayırlısı olsun ekim olsun bence daha iyi sen beni doğum için tebrik ederken innnşalllahh bende senin hamişliği tebrik edecem ooo dikiş mikiş anlamam atacam göbekleri enn orta yerimden inşallah bak görürsün heyecan yaptım gelsin eki,m gelsin ekiiimm
günaydın canlarım tatılalrım fıstıklarım hayırlı ramazanlar nasılsınız bakalım rabbim tuttuğumuz oruçları okuduğumuz duaları kabul etsin inşallahhhh
canlarım ben dün akrabalarımın gününe gittim benim bebiş konusu açıldı bana 500 tane yasin okutsana dedi kime söylersen çiğdemin bebeği olması için 1 yasin okumasını iste dedi söylediğin kişi sadece 1 tane okuyacak toplam 500 kişiye okutacaksın dedi sizlerden bana 1 tane yasin okuyabilirmisin bebiş için canlarım hepinizi öpüyorum akrabalarımın hepsi okuyacak bide mukabelelere de gidip söyleyecem ama çalışıyorum ben nasıl olacak bilemem allahım yardımcımız olsun kabul etsin inşallahhhh
merhaba hyırlı ramazanlar hepinize benim dün transferim oldu çok şükür.İnşallah uunur bebeşlerim dualarınızı eksik etmeyin lütfen...
günaydın kızlar hayırlı ramzanlarr ..
sevo erteledin demek tedaviyi olsun vardır bunda da bir hayır hem para konusunda biraz daha toparlarsınız kendinizi hemde dediğin gibi otel fiyatlarıda düşer ,havalarda az biraz serinlemiş olur ..hakkında hayırlısı olsun bacım
duru bacım ne yapıyım sıcaklarla boğuşuyorum bugünden itibaren susuzlukla boğuşacam öyle görünüyoo
çiğdem bende aldım birtane hemen bugün okuyacam ,mukabeleye gidemezsen tanıdık birinden rica edersin senin adına okutur yasinleri bence ,
eda senin burda ne işin varçabuk yatağa görmiyim seni dinlenme dualarımız seninle merak etme canım
kızlar eda için ayetl kürsi okuyallımı ben birazdan liste yapacam okumak isteyen sayı bildirsin
Rabbim bu mübarrek ay'da okuduğumuz duları el açıp allahtan dilediklerimizi tuttuğumuz oruçları kabul etsin inşallahh ..Aminnn
günaydın kızlar hayırlı ramzanlarr ..
sevo erteledin demek tedaviyi olsun vardır bunda da bir hayır hem para konusunda biraz daha toparlarsınız kendinizi hemde dediğin gibi otel fiyatlarıda düşer ,havalarda az biraz serinlemiş olur ..hakkında hayırlısı olsun bacım
duru bacım ne yapıyım sıcaklarla boğuşuyorum bugünden itibaren susuzlukla boğuşacam öyle görünüyoo
çiğdem bende aldım birtane hemen bugün okuyacam ,mukabeleye gidemezsen tanıdık birinden rica edersin senin adına okutur yasinleri bence ,
eda senin burda ne işin varçabuk yatağa görmiyim seni dinlenme dualarımız seninle merak etme canım
kızlar eda için ayetl kürsi okuyallımı ben birazdan liste yapacam okumak isteyen sayı bildirsin
Rabbim bu mübarrek ay'da okuduğumuz duları el açıp allahtan dilediklerimizi tuttuğumuz oruçları kabul etsin inşallahh ..Aminnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?