Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

evet canım zorunlu bir erteleme oldu.sınavımı tamamen unutmuşum aynen öle canım iki ayağım bir papuca girmeden herşeyi ayarlıcam inşallahh

canım ben adetim tutmuyorum ama gece yemeğimi yedim gün içinde zaten bişey yemeyeğim vucudumu hazırlayayım bende oruca diye..bitek çok susarsam su içerim canım..Rabbim sabrını verecek canım iş güç yapıpta terleme..zaten havalar serinlkiyo hatta yağmurlar geliyo bu hafta istanbul a orasıda serinler..

benimde aklımdaydı ama katılan olurmu diye tereddütte kaldım ben zaten okuyodum edaya ayetel.. ben adetim çarşamba falan temizlenirim sanırım cumaya bitecekse ben 50 tane alayım şimdilik canım

ayy canım benim çok sağolasın haftaya izine çıkacam ya ozaman gider söylerim rabbim kabul etsin inşşallahhhhh bide bi nuray arkadaşımız var onunda bebişleri 10 senedir olmuyormuş onun içinde okuyabilirmisin bunu 500 tamamlayan hemen hamile kalmış canım bi kaç akrabalarımız anlattı birdee hacıya gidip gelen var sa bi tane kurdeleye yasin okumasını isteyip onu kurdeleyi belinize bağlatacakmışız taa hamile kalıncaya kadar hiç ama hiç çıkartmayacakmışınız bide hamile kalsanda çıkartmayacakmışınız nazar düşük çok olduğu için en az 5 aylığa kadar bağlı durması çok iyi ve sevap mış aklıma geldikçe paylaşayımm haaa bu arada hacıya giden tanıdıklarınız varsa 7 adet göce buğday isteyiniz onu okuyup yutacakmışınızz hemen hamile kalıyorlarmış allahım yardımcımız olsun inşallahhh

eda için ayetel kürsi (313)

kedersiz.....30
sevo ........30
çiğdem......30
sevdamce..30

fatoş sevo sizide yazdım çiğdemcim şimdilik 30 al canım ..diğer arkadaşlarda okumak ister belki eksik olursa tamamlarız

ben çıkıyorum canlarım hepinizi öpüyorum annemle çarşıda işimiz var allahım oruç tutanların dualarını kabul etsin inşallahhhhh

aneyyy fatoşş gelmiişşş hoşgeldin canım nasılsınn nasıl geçti tatil anlat bakalımm

sevo bu arada adet oldunmu sen ?

oldum canım cumartesi günü hastaneye gittim tedavi öncesi bir sorun olmasından korktum gittim parayı bayıldım muayeneye allaha şükür herşey temizdi kist falanda yoktu sonra eve geldim adet oldum

slmmmmmmm çirkinlerrrrr ben geldimmmm nasılsınızzzzzzzzzzzzzzz

yaa bende diyomki içimizden biri eksikk meğer en çirkinimizzzz yokmuşş :76: :76: :76:
hoşgeldin fatoşş biz bıraktığın gibiyiz sen nasılsın bakalım aldın tatilde enerjiyi, motivasyonu dimi..

çiğdem bencede bir tatile çıkın artık yoksa kocişle birbirnizi yiyeceksiniz :))karı-koca moral depolarsınız
tamam canım nuray arkadaşın içinde alıyorum onuda okurum bugün inşallah,

tubiş benimde aklıma gelmişken yazayım bir kaç isim favori kız isimlerim bunlar RAVZA,BEREN,BADE,SİMAY,YAREN aklıma geldikçe yazarım canım

yaaaaaaaaa ivetttt o çirkin benimmmmmmmmmmmmmmaldımm cnm çok iyii geldiiii darısı sanaaa hemdeeee dunyanın en mutlu insanııı donerekk inşallahhhhhh

Son düzenleme:
ben çıkıyorum canlarım hepinizi öpüyorum annemle çarşıda işimiz var allahım oruç tutanların dualarını kabul etsin inşallahhhhh

güle güle canım ,Allah yardımcın olsun
nurcanım bendee 50 tane alayımmm eda çok şanslısın bak oruçluu agızlarla okunacak

30 yazdım eksik olursa tamamlarız
zaten öyle olur günün gecikir umutlanırsın test yaparsın hemen ardından adet olursun ,yada muayneye gidersin bir umutla eve gelir adet olursunn :95::95::95::95::95::95::95::95:

nurcikim biz kolay kolay adet gecikmesi yaşamadığımız için ee oluncada işte heyecan yapıyos normalde sıkça gecikmeli olsak bu kadar heyecan yapmayız bence..

bu arada evde olan bayanlar geç kalksaydınızyaa biraz daha iyi olurdu sizin için..
yaa ben 12de uyudum sanırım 2,45 te kalktım 4 te yattım 8 de kalktımmm şaftım kaydı daha ilk günden

hayırlı ramazlar rabbim tüm duarımızı kabul etsin ramazan hürmetine inşşşş

30 tanede ben okudum allah kabul etsinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…