- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
günaydın kızlar hayırlı ramzanlarr ..
sevo erteledin demek tedaviyi olsun vardır bunda da bir hayır hem para konusunda biraz daha toparlarsınız kendinizi hemde dediğin gibi otel fiyatlarıda düşer ,havalarda az biraz serinlemiş olur ..hakkında hayırlısı olsun bacım
duru bacım ne yapıyım sıcaklarla boğuşuyorum bugünden itibaren susuzlukla boğuşacam öyle görünüyoo
çiğdem bende aldım birtane hemen bugün okuyacam ,mukabeleye gidemezsen tanıdık birinden rica edersin senin adına okutur yasinleri bence ,
eda senin burda ne işin varçabuk yatağa görmiyim seni dinlenme dualarımız seninle merak etme canım
kızlar eda için ayetl kürsi okuyallımı ben birazdan liste yapacam okumak isteyen sayı bildirsin
Rabbim bu mübarrek ay'da okuduğumuz duları el açıp allahtan dilediklerimizi tuttuğumuz oruçları kabul etsin inşallahh ..Aminnn
aneyyy fatoşş gelmiişşş hoşgeldin canım nasılsınn nasıl geçti tatil anlat bakalımm
sevo bu arada adet oldunmu sen ?
hımm ayy ben iyiyce unutkan oldum demek unutmuşumm yaww rüyanı..tamam bizlerde aklımıza gelen isimleri söyleriz canım..ben mesela ırmak,nehir,kardelen,tanem,ecre gibi isimleri seviyorum şimdilik aklıma bunlar geldi cnaım..
inşiallahh cnaımm dediğin gibi olurda birbirimizi tebrik ederiz inşallah..bencedeee biran önce gelsinn ekimm
şuan adetim canım ama bitince sana okurum canım..annemde benim için bu olayı yaptı..mukavelelerde falan okadar insan bulamıyosun canım zaten bu tarz isteyenler çok olduğundan herkes kabul etmiyomuş..bizim bir akrabamız benim için kuran kurslarına okutmuştu aklında bulunsun eksik çıkarsa ki fazla olduğundan çıkabilir bir kuran kursuna gidip konuşabilirsin yardım ederek kursa okuturlar öğrencilerine..allah kabul etsin şimdiden canım
aklımda ve dualarımdasın canım ama fazla pc de durma lütfen radyasyon alma derim.
durucumm nasılsın canım..evet hayırlı zaman ne zamansa ozaman olsun tedavim
herkesee hayırlı ramazanlarr diliyorumm
eda için ayetel kürsi (313)
kedersiz.....30
sevo ........30
çiğdem......30
sevdamce..30
fatoş sevo sizide yazdımçiğdemcim şimdilik 30 al canım ..diğer arkadaşlarda okumak ister belki eksik olursa tamamlarız
aneyyy fatoşş gelmiişşş hoşgeldin canım nasılsınn nasıl geçti tatil anlat bakalımm
sevo bu arada adet oldunmu sen ?
slmmmmmmm çirkinlerrrrr ben geldimmmm nasılsınızzzzzzzzzzzzzzz
oldum canım cumartesi günühastaneye gittim tedavi öncesi bir sorun olmasından korktum gittim parayı bayıldım muayeneye allaha şükür herşey temizdi kist falanda yoktu sonra eve geldim adet oldum
yaa bende diyomki içimizden biri eksikk meğer en çirkinimizzzz yokmuşş :76: :76: :76:
hoşgeldin fatoşş biz bıraktığın gibiyiz sen nasılsın bakalım aldın tatilde enerjiyi, motivasyonu dimi..
kedersiz.....30
sevo ........30
çiğdem......30
sevdamce..30
fatoş sevo sizide yazdımçiğdemcim şimdilik 30 al canım ..diğer arkadaşlarda okumak ister belki eksik olursa tamamlarız
yaaaaaaaaa ivetttt o çirkin benimmmmmmmmmmmmmmaldımm cnm çok iyii geldiiii darısı sanaaa hemdeeee dunyanın en mutlu insanııı donerekk inşallahhhhhh
ben çıkıyorum canlarım hepinizi öpüyorum annemle çarşıda işimiz var allahım oruç tutanların dualarını kabul etsin inşallahhhhh
nurcanım bendee 50 tane alayımmm eda çok şanslısın bak oruçluu agızlarla okunacak
zaten öyle olur günün gecikir umutlanırsın test yaparsın hemen ardından adet olursun ,yada muayneye gidersin bir umutla eve gelir adet olursunn :95::95::95::95::95::95::95::95:oldum canım cumartesi günühastaneye gittim tedavi öncesi bir sorun olmasından korktum gittim parayı bayıldım muayeneye allaha şükür herşey temizdi kist falanda yoktu sonra eve geldim adet oldum
yaa bende diyomki içimizden biri eksikk meğer en çirkinimizzzz yokmuşş :76: :76: :76:
hoşgeldin fatoşş biz bıraktığın gibiyiz sen nasılsın bakalım aldın tatilde enerjiyi, motivasyonu dimi..
evet canım öylenurcikim biz kolay kolay adet gecikmesi yaşamadığımız için ee oluncada işte heyecan yapıyosnormalde sıkça gecikmeli olsak bu kadar heyecan yapmayız bence..
kedersiz.....30
sevo ........30
çiğdem......30
sevdamce..30
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?