- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
[sıze=3] hayırlı ramazlar rabbim tüm duarımızı kabul etsin ramazan hürmetine inşşşş [/sıze]
ya aslında erken kalkmak istemedim gece sahura kadar yatmıycaz dedim ki öğlene kadar yatayım zaman çabuk geçsin diye .netten film izledik gözlerim kapanmaya başladı saat 1:30 a kadar direnebildim .kalkıp meyve hazırladım biraz yedim suyumu içip yattım eşim sağolsun imsak vakti tekrar uyandırdı su içmem için ...bu arada bir poğaça yaptım dün sahurluk için o kadar güzeldikki tarifini yazacam deneyin muhakak hem kolay hem bereketli hemde çokk lezizzbu arada evde olan bayanlar geç kalksaydınızyaa biraz daha iyi olurdu sizin için..
yaa ben 12de uyudum sanırım 2,45 te kalktım 4 te yattım 8 de kalktımmmşaftım kaydı daha ilk günden
aminnnnnn...inşallahhhhhhhhhhayırlı ramazlar rabbim tüm duarımızı kabul etsin ramazan hürmetine inşşşş
hayırlı ramazanlar sanada aminn
ya aslında erken kalkmak istemedim gece sahura kadar yatmıycaz dedim ki öğlene kadar yatayım zaman çabuk geçsin diye .netten film izledik gözlerim kapanmaya başladı saat 1:30 a kadar direnebildim .kalkıp meyve hazırladım biraz yedim suyumu içip yattım eşim sağolsun imsak vakti tekrar uyandırdı su içmem için ...bu arada bir poğaça yaptım dün sahurluk için o kadar güzeldikki tarifini yazacam deneyin muhakak hem kolay hem bereketli hemde çokk lezizz
aminnnnnn...inşallahhhhhhhhh
evet canım öyleufff gözüme toz kaçtı (patenti tubişe ait)
sevom yaaaaaa ysemine beraberrrrrr gidekkkkkkkk olarmıııııııı mervemiziii görmeyeeeee
ya aslında erken kalkmak istemedim gece sahura kadar yatmıycaz dedim ki öğlene kadar yatayım zaman çabuk geçsin diye .netten film izledik gözlerim kapanmaya başladı saat 1:30 a kadar direnebildim .kalkıp meyve hazırladım biraz yedim suyumu içip yattım eşim sağolsun imsak vakti tekrar uyandırdı su içmem için ...bu arada bir poğaça yaptım dün sahurluk için o kadar güzeldikki tarifini yazacam deneyin muhakak hem kolay hem bereketli hemde çokk lezizz
Aminnnnnn...inşallahhhhhhhhh
kaçmasınn toz moz gözüneee
yaa ilk önce ipeğime gidicem canım oda bayramdan sonra olacak sanırım ondan sonrada yasemine inşallah gideriz.sen ipeğe gelecek misin ? :
film izlerken poğaça yedimm karnımı doyurdu iyicene başka bişey yiyemedim ..kaçmasınn toz moz gözüneee
yaa ilk önce ipeğime gidicem canım oda bayramdan sonra olacak sanırım ondan sonrada yasemine inşallah gideriz.sen ipeğe gelecek misin ?
ee sahurda bişey yemediniz ozaman acıkırsın bacım yaa saatini niye kurmadın ki..
Tamam yaz yaz çok ihtiyacım var zaten hamur işlerine
hani bana ipeğede gidecem demiştinn :26:gitmek isterim amaaa ipek uzaktaaaaaaaa otbüsle filen gidemem anca benii eşim bırakırsaaaaa öyle olurrrr
hani bana ipeğede gidecem demiştinn :26:
ozaman şöyle yap üzerine yoğurt sürersin içinede 3 yumurta koyarsın ..valla bana koku moku gelmiyo bence dene derimevet uzak ipek sen bilirsin fatoş ne diyem :))
nurcik ellerine sağlık bayağı çıkmış kız kim yiyecek okadar şeyibu arada 5 yumurta fazla değilmi ya ben yumurta sevmiyorumya tadını alırsam yiyemem kokmuyo dimi hiç
sen bilirsin canımhayırr beee öylee demedim ben yasemineee gidecem belki ipegede giderim dedim onun için kesin söz söyliyememmmmm kociş götürürseeeeee çünküüüü
ozaman şöyle yap üzerine yoğurt sürersin içinede 3 yumurta koyarsın ..valla bana koku moku gelmiyo bence dene derim
yok kız aslında çok değil poğaçalr büyük olunca tepside yer kaplıyo ..valla dün 2 tepsiye yakın yedik kocişleee allah sonumuzu hayır etsinn ..3-4 kilo verdim 2 katı tekrar alacam herhalde:) bu arada eşimi spor salonuna g,itmesi için ikna ettim ne zamandıor yazıl diyordum ama dinlemiyordu baktı çevresindeki herkes çok kilo aldığını döyleyince kararını değiştirdi geçen gün bayramdan sonra spor salonuna yazılsam iyi olacak galiba diyoo geç bile kaldın dedimm
sen bilirsin canım
hımm tamam denicem inşallahh poğacanı
bencede eşinin kesinlikle gitmesi şart şok oldum resimlerini görüncevalla sana hiç bişey demesin kilo konusunda sen onun yanında mankensin
valla bana sorarsan dene derim hem tok tutuyor hem çok güzel yumuşacık, pofidik pofidik oluyoohımm tamam denicem inşallahh poğacanı
bencede eşinin kesinlikle gitmesi şart şok oldum resimlerini görüncevalla sana hiç bişey demesin kilo konusunda sen onun yanında mankensin
hee direk söyledin ama iştee anlayana neyse gelmiş okumuştur inşalah hatasının farkına varır bu kadar tepkki gçrdüü bişey yaz bari dimiiihayrola kamer neden iptal oldu peki kullanamıcakmısın içerdeki iznini :26:
aaay saçımı başımı yolasım geldi bak şimdi bi selam verseydin önce yaa allah yardımcın olsun senin doğumun kasım yada aralık galiba bence sen kasım yada aralık annelerine yaz bunları onların mutlaka önerileri vardır... bencede allah gönlüne göre versin
gönderme yapmadımki melikem açıkça yazdım buradaki arkadaşların bağrı yanık dedim ot kök yüzünden ne acılar çekmişler dedim daha duyarlı,dikkatli olalım dedim sonradan görmüşlük olmasın dedim ama yok anlamak isteyen anlar üstünede alırdı bu arkadaş haftalarca gelmeyip gelincede kimseyi sormadan selam verip hamişleliğindne aşermesinden iştahından yaşadığı güzelliklerden bahsediyo peki bu kul hakkına girmiyomu burası bebek özlemi, çekenlerin mekanı deidm ama yok açıkcası ben durumunu kimsenin merak ettiğini zannetmiyorum çünkü gelip kimseye selam vermez kimsenin gönlünü almaz kendini yazar çıkar bide bana geçmişi özet geçin der özet geçilsede bi sonraki gelişinde okumaz bile ben biraz gebelikten bahsetsem burada ki nadiren yazarım rahatsızlığın dışında yani inan bana çıkınca acaba yanlışmı yaptım diyorum hatta geçenlerde eşimle aramızda bi isim muhabbeti geçti bayağı komikçeydi buraya yazdım tam yayınlıcakken sildim kızlar yanlış anlar yada içleri geçer deidm ay sinir bastı ya şimdi anladınızmı nedne buraya eskisi gibi gelmediğimi
bende 30 alım quzummeda için ayetel kürsi (313)
kedersiz.....30
sevo ........30
çiğdem......30
sevdamce..30
yeter.......30 okudu
kalan 163
amanında amanınnn kim gelmiş eski sevgilim gelmiş sütü sıcak içmiş belliiiiislmmmmmmm çirkinlerrrrr ben geldimmmm nasılsınızzzzzzzzzzzzzzz
hee çok romantiktirr kocacımm gün getirmişş nerden çaldırsa artıkın çiçekçiye süsletmişş delüüüüüüüüüüGünaydın hayırlı haftalar , hayırlı ramazanlar akidelerim şekerleriiimmm
ipeğim maşallah kilolar gidiyor emzirme dönemi zayıflama dönemidir 20 kioyu düşünme verirsin nasılsa ömeri öp yerime
tubişim busemiz zamanında gelecek merak etme sen dişlerin çürümüş buse hanım kalsiyumu fazla çekti galiba sağlık olsun
melike kocişin 24 te öpücükleremi boğdu seni ayyy ne romantik yaaaa maşallah size hep böyle devam etsin canım
nurcikim naparsın
kamer izinin niye iptal olduki hayırlısı olsun
sevdam tedavini ertelemişsin bunda da bir hayır vardır canım
şifam taşınıyomusun hayırlısı olsun bu arada kayganan senimi özlemiş geliyomuş amaniiinnnn
Elif yazdığın yazı hoşuma gitmedi bak burdaki arkadaşlar bebek hasretiyle yanıp tutuşurken sen 2. bebeyi kışamı getirsem diyosun yani nispet yapar gibi kaldıki 3 te yaparsın 4 te yaparsın kimseyi bağlamaz unutma sende tedaviyle bebek sahibi oldun sende bilirsin bebeksizliği azıcık yazdıklarına dikkat et canım hoş olmamış yani Allah hayırlı doğumlar versin bebeni sağ salim kucağına al
kızlar hepinizi öperim şimdilik çıkarım Allah herkesin gönlüne göre versin kimseyi bebek hasreti çektirmesin
gelecem bekleyin beni anacıııımmmm
datlım 1 tanede ben alıyımmmgünaydın canlarım tatılalrım fıstıklarım hayırlı ramazanlar nasılsınız bakalım rabbim tuttuğumuz oruçları okuduğumuz duaları kabul etsin inşallahhhh
canlarım ben dün akrabalarımın gününe gittim benim bebiş konusu açıldı bana 500 tane yasin okutsana dedi kime söylersen çiğdemin bebeği olması için 1 yasin okumasını iste dedi söylediğin kişi sadece 1 tane okuyacak toplam 500 kişiye okutacaksın dedi sizlerden bana 1 tane yasin okuyabilirmisin bebiş için canlarım hepinizi öpüyorum akrabalarımın hepsi okuyacak bide mukabelelere de gidip söyleyecem ama çalışıyorum ben nasıl olacak bilemem allahım yardımcımız olsun kabul etsin inşallahhhh
amaninnnnnnn hayırlısı olsun bidenem vardır bundada bi hayırrrr belki daha hayırlı olacakkiyi akşamlarr kızlar tüh dün banada çağrı yapsaydınız bende gelirdimm yaa kaçırmışımm muhabbeti..
şifamm baya yoğun geçiriyosun günleri görümcen nerde oturuyoduki sizde uzun zamandır böle..demek yatak yorgan işlerine daldın amanın çok zor o işler yaa sanki çok yağpıyomda :)) taşınma tayininiz inşallah hayırlı şekilde olur canım para biriktirip tüp bebeğinizi en kısa zamanda yaparsınız inşallah..
tuğbişimm demek Buse olacak kızımızın adı maşallah canım güzel isim kızınada yakışırr bebemm
nurcik şifa bende bu oruç olayını not etmiştim bende yapacam inşallah..hepimizz için vesile olur inşallahh
kızlar yaa ben eylül başında tedaviye başlayacaktımya olmayacak.. çünkü ben sınavımı unuttumm( 11 eylülde sınavım burada olmam lazım..ekim başına kaldı demek hayırlı zaman buymuş diyorum..hem daha ucuz olur oteller :))
eee zaten beni çekemediğinden bana kilolusun diyo kendine şişko arkideş arıyo herhall öyle söylemekle
valla bana sorarsan dene derim hem tok tutuyor hem çok güzel yumuşacık, pofidik pofidik oluyoo
idenn kimse benimle konuşmuyoo yaaaaa(((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?