Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

bu arada evde olan bayanlar geç kalksaydınızyaa biraz daha iyi olurdu sizin için..
yaa ben 12de uyudum sanırım 2,45 te kalktım 4 te yattım 8 de kalktımmm şaftım kaydı daha ilk günden
ya aslında erken kalkmak istemedim gece sahura kadar yatmıycaz dedim ki öğlene kadar yatayım zaman çabuk geçsin diye .netten film izledik gözlerim kapanmaya başladı saat 1:30 a kadar direnebildim .kalkıp meyve hazırladım biraz yedim suyumu içip yattım eşim sağolsun imsak vakti tekrar uyandırdı su içmem için ...bu arada bir poğaça yaptım dün sahurluk için o kadar güzeldikki tarifini yazacam deneyin muhakak hem kolay hem bereketli hemde çokk lezizz
hayırlı ramazlar rabbim tüm duarımızı kabul etsin ramazan hürmetine inşşşş
aminnnnnn...inşallahhhhhhhhh

eda için ayetel kürsi (313)

kedersiz.....30
sevo ........30
çiğdem......30
sevdamce..30
yeter.......30 okudu

kalan 163

hayırlı ramazanlar sanada aminn

aminnnnnnnnnnnnnn inşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

evet canım öyle ufff gözüme toz kaçtı (patenti tubişe ait)

kaçmasınn toz moz gözüneee

sevom yaaaaaa ysemine beraberrrrrr gidekkkkkkkk olarmıııııııı mervemiziii görmeyeeeee

yaa ilk önce ipeğime gidicem canım oda bayramdan sonra olacak sanırım ondan sonrada yasemine inşallah gideriz.sen ipeğe gelecek misin ?

ee sahurda bişey yemediniz ozaman acıkırsın bacım yaa saatini niye kurmadın ki..
Tamam yaz yaz çok ihtiyacım var zaten hamur işlerine

kaçmasınn toz moz gözüneee

yaa ilk önce ipeğime gidicem canım oda bayramdan sonra olacak sanırım ondan sonrada yasemine inşallah gideriz.sen ipeğe gelecek misin ? :

gitmek isterim amaaa ipek uzaktaaaaaaaa otbüsle filen gidemem anca benii eşim bırakırsaaaaa öyle olurrrr

Son düzenleme:
film izlerken poğaça yedimm karnımı doyurdu iyicene başka bişey yiyemedim ..

poğaça tarifii

1 kg süt
5 yumurta(2sinin sarısını ayır üzeri için)
bir paket margarin
1 fincan sıvı yağ
1 tatlı kaşığı toz maya
tuz (göz kararı attım )
2 paket kabartma tozu
1 yemek kaşığı toz şeker
üzeri için çörek otu

un kabartma tozu ve maya hariç bütün malzemeyi karıştırın bir güzel sonra unu kabartma tozu ve mayayı ekleyip çok yumuşak bir hamur elde edin :) hamuru yarım saat 45 dakka kadar dinlendirin

dinlenmiş hamurumuzdan mandalina büyüklüğünde bezeler koraıp 10 dakkika daha beklettin sonra elimizle biraz açıp içine çekirdekleri alınmış zeytinleri koyup tekrar kapatın (top şeklinde olacak)
kızlar peynirliside oluyo ben dün hem zeytinli hemde peynirli (otlu peynir)yaptım bu malzemden 4 tepsiye yakın çıktı 2 zeytinli 2 de peynirli yaptım

Son düzenleme:
evet uzak ipek sen bilirsin fatoş ne diyem :))

nurcik ellerine sağlık bayağı çıkmış kız kim yiyecek okadar şeyi bu arada 5 yumurta fazla değilmi ya ben yumurta sevmiyorumya tadını alırsam yiyemem kokmuyo dimi hiç

ozaman şöyle yap üzerine yoğurt sürersin içinede 3 yumurta koyarsın ..valla bana koku moku gelmiyo bence dene derim
yok kız aslında çok değil poğaçalr büyük olunca tepside yer kaplıyo ..valla dün 2 tepsiye yakın yedik kocişleee allah sonumuzu hayır etsinn ..3-4 kilo verdim 2 katı tekrar alacam herhalde:) bu arada eşimi spor salonuna g,itmesi için ikna ettim ne zamandıor yazıl diyordum ama dinlemiyordu baktı çevresindeki herkes çok kilo aldığını döyleyince kararını değiştirdi geçen gün bayramdan sonra spor salonuna yazılsam iyi olacak galiba diyoo geç bile kaldın dedimm

hayırr beee öylee demedim ben yasemineee gidecem belki ipegede giderim dedim onun için kesin söz söyliyememmmmm kociş götürürseeeeee çünküüüü
sen bilirsin canım

Son düzenleme:

hımm tamam denicem inşallahh poğacanı
bencede eşinin kesinlikle gitmesi şart şok oldum resimlerini görünce valla sana hiç bişey demesin kilo konusunda sen onun yanında mankensin

bencede eşinin kesinlikle gitmesi şart şok oldum resimlerini görünce valla sana hiç bişey demesin kilo konusunda sen onun yanında mankensin

eee zaten beni çekemediğinden bana kilolusun diyo kendine şişko arkideş arıyo herhall öyle söylemekle

valla bana sorarsan dene derim hem tok tutuyor hem çok güzel yumuşacık, pofidik pofidik oluyoo

hee direk söyledin ama iştee anlayana neyse gelmiş okumuştur inşalah hatasının farkına varır bu kadar tepkki gçrdüü bişey yaz bari dimiii
eda için ayetel kürsi (313)

kedersiz.....30
sevo ........30
çiğdem......30
sevdamce..30
yeter.......30 okudu

kalan 163
bende 30 alım quzumm
slmmmmmmm çirkinlerrrrr ben geldimmmm nasılsınızzzzzzzzzzzzzzz
amanında amanınnn kim gelmiş eski sevgilim gelmiş sütü sıcak içmiş belliiiii
töbe töbee neyse hoşgeldin bidenemmm
hee çok romantiktirr kocacımm gün getirmişş nerden çaldırsa artıkın çiçekçiye süsletmişş delüüüüüüüüüü
datlım 1 tanede ben alıyımmm
amaninnnnnnn hayırlısı olsun bidenem vardır bundada bi hayırrrr belki daha hayırlı olacakk

şekerlerr slm bizede taşınma yolu gözüktüü kanımcaaa salak evsahibi aylık aidat topluyolasr çatı yapılacakmşş giriş kapısı falan bizeneysee salakkk aylık 40-50 tl toplanacakmış kiracı versin demiş biz nie veriyoz kalıcımıyızz dengesizzz
pursaklar tarafına taşınalım diyozz annemlere 20 dk:)))) ama işte orda kiralar pahalıı annemlerle konuşacama aylık biz<e 100-125 tldestek olurlarsa gidecez bayramdan sonraa

eee zaten beni çekemediğinden bana kilolusun diyo kendine şişko arkideş arıyo herhall öyle söylemekle

bencedeeee insan öle oluyo karşısındaki de onun gibi olsun istiyo sanki sorun kalkıyo öle bende eşimin çok kilo vermesini istemiyom sonra ben çok sırıtıcam diye

valla bana sorarsan dene derim hem tok tutuyor hem çok güzel yumuşacık, pofidik pofidik oluyoo

tamam canım haftasonu denerim inşallah

benim poğaca tarifini verim si<ze inanılmaz güzeş oluyoo bayatlayınca bilee harika oluyoo 2 tepsi çıkıyo tariften biz 2 tepsiyi 5-6 gün yiyoruzz

gardaşım bende denicemm quzumm tarifinii bugün bende kocişe börek yapacamm emme yufkaylaa açamamm kociş oruç ben değilimm

halı yıkıcaktımm bugünnn içimden geldii komşu caydırdıı benim adet dönemimde yapta yardım ediyim dedii benimde canıma minnett

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…