neyin var canım :80:
öylemi yaz bakalım yaptıklarım bitince senin tarifi yaparım eşim poğaça canavarı çok seviyobenim poğaca tarifini verim si<ze inanılmaz güzeş oluyoo bayatlayınca bilee harika oluyoo 2 tepsi çıkıyo tariften biz 2 tepsiyi 5-6 gün yiyoruzz
gardaşım bende denicemm quzumm tarifinii bugün bende kocişe börek yapacamm emme yufkaylaa açamamm kociş oruç ben değilimm
halı yıkıcaktımm bugünnn içimden geldii komşu caydırdıı benim adet dönemimde yapta yardım ediyim dedii benimde canıma minnett
ben eve süpürge çektim o yüzden yazamadım hemenidenn kimse benimle konuşmuyoo yaaaaa(((((((((
idenn kimse benimle konuşmuyoo yaaaaa(((((((((
öylemi yaz bakalım yaptıklarım bitince senin tarifi yaparım eşim poğaça canavarı çok seviyo
dene guzum dene eminim beğenecek eşin ,ohh valla iyi yapmışsın yunusla zor olacaktı tek başına yıkamak iyi yapmışsın
aplam annemlerin durumu yetecek kadar çok şükür de zaten ufak çapta yardım edebilirler fazlasına güçleri yetmezzmelikem hoşgeldin maalesef o aidat olayları apartmanlarda oluyo
annene yakın olman çok iyi olur inşallah destek çıkabilirler size de oraya taşınırsınız canım.annenlerin durumu nasıl iyi mi bu arada canım ?
bizde dün eşimle parka gezmeye çıktık akşamleyin tedaviden çıktı o dedi işte eğer tutmazsa inşallah tutarda inşallah tutmazsa araba alalım dedi.bende allahın izniyle tutacak dedim sen ben hamile kalınca ne yapcağını düşün arabayı değil dedim2 kredi 1 kira maaşını geçiyo dedim daha faturalar bebeğin masrafı boğaz falan nasıl olcek onu düşün dedim..gerçekten zorr kirada olmak allah yardımcımız olsun inşallah bir ev sahibi oluruz..olmazsada annemin evi boş taşınırız diyos zati nasılsa köydeler annem gelirsede kışın gelir napalımm..
ayy ben şimdidenn hayallere daldımm kurtarın beniii
ohh kolay gelsin aşkitommmben eve süpürge çektim o yüzden yazamadım hemen
Benimkide bugün oruç ama ben değilim sanki oruçlu olan benim hani öyle halsizimki ne pişirsem ne pişirsem
melikem hoşgeldin maalesef o aidat olayları apartmanlarda oluyo
annene yakın olman çok iyi olur inşallah destek çıkabilirler size de oraya taşınırsınız canım.annenlerin durumu nasıl iyi mi bu arada canım ?
bizde dün eşimle parka gezmeye çıktık akşamleyin tedaviden çıktı o dedi işte eğer tutmazsa inşallah tutarda inşallah tutmazsa araba alalım dedi.bende allahın izniyle tutacak dedim sen ben hamile kalınca ne yapcağını düşün arabayı değil dedim2 kredi 1 kira maaşını geçiyo dedim daha faturalar bebeğin masrafı boğaz falan nasıl olcek onu düşün dedim..gerçekten zorr kirada olmak allah yardımcımız olsun inşallah bir ev sahibi oluruz..olmazsada annemin evi boş taşınırız diyos zati nasılsa köydeler annem gelirsede kışın gelir napalımm..
ayy ben şimdidenn hayallere daldımm kurtarın beniii
aplam annemlerin durumu yetecek kadar çok şükür de zaten ufak çapta yardım edebilirler fazlasına güçleri yetmezz
ay bencede aplamm sen hamile kalınca düşünsüz enüşte ne yapacağınıı
aplamm ne güzel inşalahh tek tekk gerçek olsunn imiiii ama inşalah zorluk çekmezsinizz harbi zorr yaa düşünün 800-900 tl ile geçiniyozz 300 kiraya veriyozzz aylık temizlik parasıı 10tlde bide 40-50 çıkarsa nolcak ama bizim vermemiz gereken para değilki bu ev sahibi değiliz sonuçtaa
ohh kolay gelsin aşkitommm
he walla zor ya hergün hergün akla gelmiyorki en iyisii her hatfa liste yapmak mantıklıı
valla şimdilik güzel gidiyo yavaştan susuyarım sankitamam bidenem yazarımm
heewalla siz naparsınız bakalımm nasıl gidiyo oruç
hayırlı ramazanlar canım hoşgeldin ..inşallah canım inşallah bu mübarek ayda dileklerimiz gerçekleşircanlarım hepinize hayırlı ramazanlar !!!!okuduğum kadarıyla bi yaramazlık yok keyifler yerinde maşşallah inşallah bu mübarek ayda hepimiz gebe kalırızda dahada çakır keyf oluruz....
çiğdemcim 1 yasin ben okurum anneme babama falanda söylerim okuyunca sana burda bildiririm sayıyı...
nuraay ve eda arkadaşım içinde ayetel kürsi okunacakmış nurcancım kaç verirsen o kadar alırım canım
tamam bidenem yazarımm
heewalla siz naparsınız bakalımm nasıl gidiyo oruç
aplam annemlerin durumu yetecek kadar çok şükür de zaten ufak çapta yardım edebilirler fazlasına güçleri yetmezz
ay bencede aplamm sen hamile kalınca düşünsüz enüşte ne yapacağınıı
aplamm ne güzel inşalahh tek tekk gerçek olsunn imiiii ama inşalah zorluk çekmezsinizz harbi zorr yaa düşünün 800-900 tl ile geçiniyozz 300 kiraya veriyozzz aylık temizlik parasıı 10tlde bide 40-50 çıkarsa nolcak ama bizim vermemiz gereken para değilki bu ev sahibi değiliz sonuçtaa
ohh kolay gelsin aşkitommm
he walla zor ya hergün hergün akla gelmiyorki en iyisii her hatfa liste yapmak mantıklıı
yunusu uyutup geliyomm birazdan şekerlerrr
inşallah tutacak canım eşinde araba hayaliyle bir kaç sene daha bekler...hayırlısıyla önce hamile kal borçlarını bitir sonra bizim gibi kredi çekip ev alırsınız canım .
ya sorma bizimkininde isteği bitmezki çorba sulu yemek eeee tabiki et pilav hoşaf ( zaten bir ramazanda içiyormuş ) tatlı çık işin içinden çıkabilirsen yahu
canlarım hepinize hayırlı ramazanlar !!!!okuduğum kadarıyla bi yaramazlık yok keyifler yerinde maşşallah inşallah bu mübarek ayda hepimiz gebe kalırızda dahada çakır keyf oluruz....
çiğdemcim 1 yasin ben okurum anneme babama falanda söylerim okuyunca sana burda bildiririm sayıyı...
nuraay ve eda arkadaşım içinde ayetel kürsi okunacakmış nurcancım kaç verirsen o kadar alırım canım
gardaşım evdenmi çıkıyorsunuzz:26: oruçlu kafayla ne kaçırdım ben :96:
hayırlı ramazanlar canım hoşgeldin ..inşallah canım inşallah bu mübarek ayda dileklerimiz gerçekleşir
canım sadece eda için okunuyo ayetel .çiğdemin arkadaşı nuray varmış 10 sene çocuğu olmuyormuş onun içinde yasin okunuyomuş ben onada okurum dedim
sanada 30 yazıyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?