canım apartmanda aidat toplanmaya başlamış çatı için bunların evsahibide melikelerden alın demiş..sonuçta bunlarda kiracı kalıcı değil ya o yüzden evden çıkmayı düşünüyolarmış
tamam canım ekledim listeye Allah razı olsunhoşbuldum ...aminn canım inşallah
tamam canım eda için 30 ayetel kürsi çiğdem ve nuray içinde yasin okurum ...
evet datlımm bakalımmm ne olacakk salak ev sahibi yine dik kafalılık yapıyoogardaşım evdenmi çıkıyorsunuzz:26: oruçlu kafayla ne kaçırdım ben :96:
evett hoşaf olmazsa olmazlardan mama benim kociş pek sevmez bide evde bütün ramazan boyunca 8-9 defa açacak orucuya sorma bizimkininde isteği bitmezki çorba sulu yemek eeee tabiki et pilav hoşaf ( zaten bir ramazanda içiyormuş ) tatlı çık işin içinden çıkabilirsen yahu
maşalah sana gardaşımmmmvalla şimdilik güzel gidiyo yavaştan susuyarım sankie olacak okadar artık ne yapalım bir kaç gün zorlanacaz sonrasında alışıyo bünye
ben değilim bildiğin gibi ama bişey yiyip içmiyom deniyorum kendimi canım
doğru haklısın canım sizin vermeniz gereken bir para değil bu aslında..bence vermiypruz deyin bu bizimle alakalı değil diyin yöneticiye onlar kendi arasında halletsin hiçte evden çıkmam aslında..eğer işinize gelmiyosa yada bütçenize göre ev bulamazsanız çıkmayın derim.
tamam canım
tammadır boşalttım quzummgardaşım özel mesaj kutun dolu gönderemiyorum mesajjjj
ama haksızlık bu sonuçta apartmanda bir tek o kalmıyoki ondan alınsın ..sakın vermesin ..bu ev sahipleri hepsimi böyle vicdansız olur bee
evet datlımm bakalımmm ne olacakk salak ev sahibi yine dik kafalılık yapıyoo
evett hoşaf olmazsa olmazlardan mama benim kociş pek sevmez bide evde bütün ramazan boyunca 8-9 defa açacak orucu
tatlıyı da ben severim eşimin arası çok yok kolay gelsin anım sana
maşalah sana gardaşımmmm
yok datlım işte dün demiş yönetici eşime eşimde ev sahibiyle konuşurum demişş ama adam dik kafalı bişi yaşlı ama işşte paragözz sanmıyorumm uyum sağlıcağını siz verin die tutturacak eşimde zaten burdan gitmek için fırsat arıyodu buda tuz biber olduu aman yaa annemlerde destek olursa daha iyi yakın olmam otobüzle 20 dk annemlerin kapının önende inecemm :)))
tammadır boşalttım quzummgardaşım özel mesaj kutun dolu gönderemiyorum mesajjjj
ama haksızlık bu sonuçta apartmanda bir tek o kalmıyoki ondan alınsın ..sakın vermesin ..bu ev sahipleri hepsimi böyle vicdansız olur bee
ayy inşalahh bidenemm yaa geçen gün erken geldi eşim 8 de dedim ya ne güsel bişeymiş erken gelmem dedim yakında az kaldı gülüm bizde rahata erecez dedii içim kıpır kıpır oldu hakkaten zor datlım gece yarısı geliyoo evee amann yaa neysee ağlarım neymmannenlere yakın yere taşınırsan daha iyi olur ,hakkında hayırlıs olsun canım belki yeni ev sana uğur getiri..bazı evler insana yaramıyo derler ya belki bu evden çıktıktan sonra eşinin işleride düzelir daha rahat edersiniz
taşınmak tabi senin için daha iyi olur ama bütçenize göre bulursanız canım inşallah herşey istediğiniz gibi olur
evet haklısın canım gece yarısına kadar bebekle tek başına kalmak zordur ..inşallah düzelecek amaayy inşalahh bidenemm yaa geçen gün erken geldi eşim 8 de dedim ya ne güsel bişeymiş erken gelmem dedim yakında az kaldı gülüm bizde rahata erecez dedii içim kıpır kıpır oldu hakkaten zor datlım gece yarısı geliyoo evee amann yaa neysee ağlarım neymm
inşalahh bidenem yaa 350den başlıyo evlerr tabi benim istediğim yer biraz pahalı ben merkezden istiyomm bakalım Rabbim ne gösterecekk
uyanmışş
evet haklısın canım gece yarısına kadar bebekle tek başına kalmak zordur ..inşallah düzelecek ama
eşinin dediği gibi herşey düzelecek inşallahh melikem
kızlar ben mola veriyorum açık sayfa ama yazamayabilirim işlerimi yapayım biraz okişşş gelirim yinee
özel mesajına aminn diyorum quzummm tamam datlımm
ben senin gibi torpillii değelimm 10 dk bekletiyolar beni beni beğenmiyolarr((
bende çıkıyordum zaten gözün arkada kalmasıngardaşım kusura bakma datlım yalnız bırakıyorum seniii bağırıyoo wallaa çok öptüm
seni sevmeyen ölsünn ölsün seni sevmeyen ölsünnnn
kızlar çıktım bende soğuk bir duş alıcam sonrada kuran okuyacam görüşürüzz ..hayırlı ramazanlar tekrar
slm herkese hayırlı ramazanlar kızlar rabbim bu günler hürmetine dualarımızı kabul etsin inşallah
slmmmmmmm çirkinlerrrrr ben geldimmmm nasılsınızzzzzzzzzzzzzzz
çiğdem bencede bir tatile çıkın artık yoksa kocişle birbirnizi yiyeceksiniz :))karı-koca moral depolarsınız
tamam canım nuray arkadaşın içinde alıyorum onuda okurum bugün inşallah,
tubiş benimde aklıma gelmişken yazayım bir kaç isim favori kız isimlerim bunlar RAVZA,BEREN,BADE,SİMAY,YAREN aklıma geldikçe yazarım canım
bu arada evde olan bayanlar geç kalksaydınızyaa biraz daha iyi olurdu sizin için..
yaa ben 12de uyudum sanırım 2,45 te kalktım 4 te yattım 8 de kalktımmmşaftım kaydı daha ilk günden
hayırlı ramazlar rabbim tüm duarımızı kabul etsin ramazan hürmetine inşşşş
ya aslında erken kalkmak istemedim gece sahura kadar yatmıycaz dedim ki öğlene kadar yatayım zaman çabuk geçsin diye .netten film izledik gözlerim kapanmaya başladı saat 1:30 a kadar direnebildim .kalkıp meyve hazırladım biraz yedim suyumu içip yattım eşim sağolsun imsak vakti tekrar uyandırdı su içmem için ...bu arada bir poğaça yaptım dün sahurluk için o kadar güzeldikki tarifini yazacam deneyin muhakak hem kolay hem bereketli hemde çokk lezizz
aminnnnnn...inşallahhhhhhhhh
film izlerken poğaça yedimm karnımı doyurdu iyicene başka bişey yiyemedim ..
poğaça tarifii
1 kg süt
5 yumurta(2sinin sarısını ayır üzeri için)
bir paket margarin
1 fincan sıvı yağ
1 tatlı kaşığı toz maya
tuz (göz kararı attım )
2 paket kabartma tozu
1 yemek kaşığı toz şeker
üzeri için çörek otu
un kabartma tozu ve maya hariç bütün malzemeyi karıştırın bir güzel sonra unu kabartma tozu ve mayayı ekleyip çok yumuşak bir hamur elde edin :) hamuru yarım saat 45 dakka kadar dinlendirin
dinlenmiş hamurumuzdan mandalina büyüklüğünde bezeler koraıp 10 dakkika daha beklettin sonra elimizle biraz açıp içine çekirdekleri alınmış zeytinleri koyup tekrar kapatın (top şeklinde olacak)
kızlar peynirliside oluyo ben dün hem zeytinli hemde peynirli (otlu peynir)yaptım bu malzemden 4 tepsiye yakın çıktı 2 zeytinli 2 de peynirli yaptım
ozaman şöyle yap üzerine yoğurt sürersin içinede 3 yumurta koyarsın ..valla bana koku moku gelmiyo bence dene derim
yok kız aslında çok değil poğaçalr büyük olunca tepside yer kaplıyo ..valla dün 2 tepsiye yakın yedik kocişleee allah sonumuzu hayır etsinn ..3-4 kilo verdim 2 katı tekrar alacam herhalde:) bu arada eşimi spor salonuna g,itmesi için ikna ettim ne zamandıor yazıl diyordum ama dinlemiyordu baktı çevresindeki herkes çok kilo aldığını döyleyince kararını değiştirdi geçen gün bayramdan sonra spor salonuna yazılsam iyi olacak galiba diyoo geç bile kaldın dedimm
sen bilirsin canım
hee direk söyledin ama iştee anlayana neyse gelmiş okumuştur inşalah hatasının farkına varır bu kadar tepkki gçrdüü bişey yaz bari dimiii
bende 30 alım quzumm
amanında amanınnn kim gelmiş eski sevgilim gelmiş sütü sıcak içmiş belliiiii
töbe töbee neyse hoşgeldin bidenemmm
hee çok romantiktirr kocacımm gün getirmişş nerden çaldırsa artıkın çiçekçiye süsletmişş delüüüüüüüüüü
datlım 1 tanede ben alıyımmm
amaninnnnnnn hayırlısı olsun bidenem vardır bundada bi hayırrrr belki daha hayırlı olacakk
şekerlerr slm bizede taşınma yolu gözüktüü kanımcaaa salak evsahibi aylık aidat topluyolasr çatı yapılacakmşş giriş kapısı falan bizeneysee salakkk aylık 40-50 tl toplanacakmış kiracı versin demiş biz nie veriyoz kalıcımıyızz dengesizzz
pursaklar tarafına taşınalım diyozz annemlere 20 dk:)))) ama işte orda kiralar pahalıı annemlerle konuşacama aylık biz<e 100-125 tldestek olurlarsa gidecez bayramdan sonraa
melikem hoşgeldin maalesef o aidat olayları apartmanlarda oluyo
annene yakın olman çok iyi olur inşallah destek çıkabilirler size de oraya taşınırsınız canım.annenlerin durumu nasıl iyi mi bu arada canım ?
bizde dün eşimle parka gezmeye çıktık akşamleyin tedaviden çıktı o dedi işte eğer tutmazsa inşallah tutarda inşallah tutmazsa araba alalım dedi.bende allahın izniyle tutacak dedim sen ben hamile kalınca ne yapcağını düşün arabayı değil dedim2 kredi 1 kira maaşını geçiyo dedim daha faturalar bebeğin masrafı boğaz falan nasıl olcek onu düşün dedim..gerçekten zorr kirada olmak allah yardımcımız olsun inşallah bir ev sahibi oluruz..olmazsada annemin evi boş taşınırız diyos zati nasılsa köydeler annem gelirsede kışın gelir napalımm..
ayy ben şimdidenn hayallere daldımm kurtarın beniii
canlarım hepinize hayırlı ramazanlar !!!!okuduğum kadarıyla bi yaramazlık yok keyifler yerinde maşşallah inşallah bu mübarek ayda hepimiz gebe kalırızda dahada çakır keyf oluruz....
çiğdemcim 1 yasin ben okurum anneme babama falanda söylerim okuyunca sana burda bildiririm sayıyı...
nuraay ve eda arkadaşım içinde ayetel kürsi okunacakmış nurcancım kaç verirsen o kadar alırım canım
eşim sakın kendini şartlandırma bak olmazsa çok üzülüyosun kaldıramıyosun diyo :44: yok dedim bende çok kendimi yıpratmıcam inşallah dedim ama hayırlısıyla olacak inşiallah dedim.
ahh canımm evv istanbul da almak zorr :44: inşiallahh görürüz o günleri
oo biz dediklerini sahurda yiyos bide düşün
gece kalktık kardeşimi de uyandırdım yardım için çorba yaptık,erişteden makarna yaptım,çay,kahvaltılık falan biz böle sahur yapıyos
hoşgeldin tarfilcim hayırlı ramazanlar allaha şükür sorun yok topiğimizde
slm herkese hayırlı ramazanlar kızlar rabbim bu günler hürmetine dualarımızı kabul etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?