Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

canım apartmanda aidat toplanmaya başlamış çatı için bunların evsahibide melikelerden alın demiş..sonuçta bunlarda kiracı kalıcı değil ya o yüzden evden çıkmayı düşünüyolarmış

ama haksızlık bu sonuçta apartmanda bir tek o kalmıyoki ondan alınsın ..sakın vermesin ..bu ev sahipleri hepsimi böyle vicdansız olur bee

gardaşım evdenmi çıkıyorsunuzz:26: oruçlu kafayla ne kaçırdım ben :96:
evet datlımm bakalımmm ne olacakk salak ev sahibi yine dik kafalılık yapıyoo
ya sorma bizimkininde isteği bitmezki çorba sulu yemek eeee tabiki et pilav hoşaf ( zaten bir ramazanda içiyormuş ) tatlı çık işin içinden çıkabilirsen yahu
evett hoşaf olmazsa olmazlardan mama benim kociş pek sevmez bide evde bütün ramazan boyunca 8-9 defa açacak orucu
tatlıyı da ben severim eşimin arası çok yok kolay gelsin anım sana
valla şimdilik güzel gidiyo yavaştan susuyarım sanki e olacak okadar artık ne yapalım bir kaç gün zorlanacaz sonrasında alışıyo bünye
maşalah sana gardaşımmmm

yok datlım işte dün demiş yönetici eşime eşimde ev sahibiyle konuşurum demişş ama adam dik kafalı bişi yaşlı ama işşte paragözz sanmıyorumm uyum sağlıcağını siz verin die tutturacak eşimde zaten burdan gitmek için fırsat arıyodu buda tuz biber olduu aman yaa annemlerde destek olursa daha iyi yakın olmam otobüzle 20 dk annemlerin kapının önende inecemm :)))

gardaşım özel mesaj kutun dolu gönderemiyorum mesajjjj
tammadır boşalttım quzumm
ama haksızlık bu sonuçta apartmanda bir tek o kalmıyoki ondan alınsın ..sakın vermesin ..bu ev sahipleri hepsimi böyle vicdansız olur bee

ama yani ev sahiplerinin vermesi gereken bişey bu bencee yani sonuçta çatı kapı bizene bunlardan daha önce kabul etmişti dingil adam şimdiş yöneticiye demiş kiracı versin die kocaman adamsın tek bacağın çukurda ne bu para hırsı kızz zenginde haa çocuklarının falan şirketleri var başka kiralarda alıyoo

annenlere yakın yere taşınırsan daha iyi olur ,hakkında hayırlıs olsun canım belki yeni ev sana uğur getiri..bazı evler insana yaramıyo derler ya belki bu evden çıktıktan sonra eşinin işleride düzelir daha rahat edersiniz

taşınmak tabi senin için daha iyi olur ama bütçenize göre bulursanız canım inşallah herşey istediğiniz gibi olur

gardaşım özel mesaj kutun dolu gönderemiyorum mesajjjj
tammadır boşalttım quzumm

ama yani ev sahiplerinin vermesi gereken bişey bu bencee yani sonuçta çatı kapı bizene bunlardan daha önce kabul etmişti dingil adam şimdiş yöneticiye demiş kiracı versin die kocaman adamsın tek bacağın çukurda ne bu para hırsı kızz zenginde haa çocuklarının falan şirketleri var başka kiralarda alıyoo

ayy inşalahh bidenemm yaa geçen gün erken geldi eşim 8 de dedim ya ne güsel bişeymiş erken gelmem dedim yakında az kaldı gülüm bizde rahata erecez dedii içim kıpır kıpır oldu hakkaten zor datlım gece yarısı geliyoo evee amann yaa neysee ağlarım neymm
taşınmak tabi senin için daha iyi olur ama bütçenize göre bulursanız canım inşallah herşey istediğiniz gibi olur

inşalahh bidenem yaa 350den başlıyo evlerr tabi benim istediğim yer biraz pahalı ben merkezden istiyomm bakalım Rabbim ne gösterecekk

uyanmışş

evet haklısın canım gece yarısına kadar bebekle tek başına kalmak zordur ..inşallah düzelecek ama

evet haklısın canım gece yarısına kadar bebekle tek başına kalmak zordur ..inşallah düzelecek ama

ayy inşalah aşkitom yaa ilk evlendiğimizde düzel çok güzeldi belediyede fen işlerinde çalışıyoduu ne güsel 5 te geliyodu bayram izni haftasonu öğlen geliyodu birden böle olunca iştee herşey değişti düzen müzen kalmadıı haliyleee

eşinin dediği gibi herşey düzelecek inşallahh melikem

kızlar ben mola veriyorum açık sayfa ama yazamayabilirim işlerimi yapayım biraz okişşş gelirim yinee

özel mesajına aminn diyorum quzummm tamam datlımm
ben senin gibi torpillii değelimm 10 dk bekletiyolar beni beni beğenmiyolarr((

özel mesajına aminn diyorum quzummm tamam datlımm
ben senin gibi torpillii değelimm 10 dk bekletiyolar beni beni beğenmiyolarr((

seni sevmeyen ölsünn ölsün seni sevmeyen ölsünnnn

kızlar çıktım bende soğuk bir duş alıcam sonrada kuran okuyacam görüşürüzz ..hayırlı ramazanlar tekrar

seni sevmeyen ölsünn ölsün seni sevmeyen ölsünnnn

kızlar çıktım bende soğuk bir duş alıcam sonrada kuran okuyacam görüşürüzz ..hayırlı ramazanlar tekrar

yok gıı ölmesinnn yazıkk sevmeyenimm vardırr muhakkak başkaa görümceklerrrr:))))
sıhhatler olsunn gardaşımm menimmmmmmmm
hayırlı ramazanlarrr Rabbim ramazandaa meleklerini kondursun ve diğer ramazanda oruç tutamayınn inşalahhhhhhhhhhhhhhhh

slm herkese hayırlı ramazanlar kızlar rabbim bu günler hürmetine dualarımızı kabul etsin inşallah

slmmmmmmm çirkinlerrrrr ben geldimmmm nasılsınızzzzzzzzzzzzzzz

hoşgeldin canımmm iyiyiz sen nasılsın nasıl geçti tatiliniz bakalım darısı bize canım inşallahhh

valla haklısın canım gitmezsek yiyeceğimiz kesin gibii inşallah çok iyi olur tabi arayıp burnundan getirmezlerse neyse bakalım şimdiden biraz heyecanlandımm inşallah bi yerlere giderizzz

bu arada evde olan bayanlar geç kalksaydınızyaa biraz daha iyi olurdu sizin için..
yaa ben 12de uyudum sanırım 2,45 te kalktım 4 te yattım 8 de kalktımmm şaftım kaydı daha ilk günden

ayy çok az uyumuşun canım yaaa allahım sabır versin bende 11 de yattım 3.30 da kalktım meyve yedik su içtik 4 te yatık sabah 7.30da zor kalktım valla

hayırlı ramazlar rabbim tüm duarımızı kabul etsin ramazan hürmetine inşşşş

amin inşallahhhhhhhhh

afiyet bal şeker olsun canımmm

valla maşallahh nurcanım bereketli poğacaymış

sende yazılsana nurcanım karı koca gidip gelinnn

canım çok teşekkür ederim allah razı olsunn

kurtardım seniii

çok sağol canım allah razı olsun canımmm

maşallahhh size resmen yemek yaptınız bide diyordum niye erken kalkıyorkiii diye ancaa maşallah canım ne diyeyim yiyebiliyorsanız

slm herkese hayırlı ramazanlar kızlar rabbim bu günler hürmetine dualarımızı kabul etsin inşallah

hayırlı cumalr canımmmm amin inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…