Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

slmmmmmmm çirkinlerrrrr ben geldimmmm nasılsınızzzzzzzzzzzzzzz

hoşgeldin canımmm iyiyiz sen nasılsın nasıl geçti tatiliniz bakalım darısı bize canım inşallahhh

valla haklısın canım gitmezsek yiyeceğimiz kesin gibii inşallah çok iyi olur tabi arayıp burnundan getirmezlerse neyse bakalım şimdiden biraz heyecanlandımm inşallah bi yerlere giderizzz

bu arada evde olan bayanlar geç kalksaydınızyaa biraz daha iyi olurdu sizin için..
yaa ben 12de uyudum sanırım 2,45 te kalktım 4 te yattım 8 de kalktımmm şaftım kaydı daha ilk günden

ayy çok az uyumuşun canım yaaa allahım sabır versin bende 11 de yattım 3.30 da kalktım meyve yedik su içtik 4 te yatık sabah 7.30da zor kalktım valla

hayırlı ramazlar rabbim tüm duarımızı kabul etsin ramazan hürmetine inşşşş

amin inşallahhhhhhhhh

afiyet bal şeker olsun canımmm

valla maşallahh nurcanım bereketli poğacaymış

sende yazılsana nurcanım karı koca gidip gelinnn

canım çok teşekkür ederim allah razı olsunn

kurtardım seniii

çok sağol canım allah razı olsun canımmm

maşallahhh size resmen yemek yaptınız bide diyordum niye erken kalkıyorkiii diye ancaa maşallah canım ne diyeyim yiyebiliyorsanız

slm herkese hayırlı ramazanlar kızlar rabbim bu günler hürmetine dualarımızı kabul etsin inşallah

hayırlı cumalr canımmmm amin inşallahhh

çiğdemcim sahurda bir borcama erişte makarnası yaptım eşim dediki bukadar mı kime yetcek bu düşünn yani nasıl yiyoss ben kendimi bildiğimden beridir böleyiz hem yemek hem kahvaltı faslı..yoksa sadece kahvaltıyla çok çabuk acıkılır canım.
bu arada sende benim kadar uyumuşsun şuan başımmıı tutamıyorum resmen kazann gibi gerim gerimm geriliyoo :78:

bizde börek çöreksiz yapamayız sahuruu böle alıştırdı annemm şimdide ceremesini çekiyoo:::)))
ben oruç tutarken çok yerim ama eşim çok yemez yiyemezz halinden belli çöp gibi bişii
oy kıyamam geçmiş olsun öpümde geçsinn

yutkundummmm canımm ne diyeceğimi bilemedimmm bizde kendimizi bildik bileli sadece hafif kahvaltı yaparız çünkü mide sorunu olduğu için çok yersek hasta oluyorsuz bende 3-4 senedir meyveyle geçiştiriyorum canımm

dimii yiyenle yemeyen belli oluyo :))) amanınn geçtii ağrım falann

ben öptüm kaçtımm ütü varr dağğğğğğğ gibiii

uyy benimde çok varr ama yapmayı düşünmüyorumm
kolay gele sana

yaa sorma bende de var o mide olayı hele gece böle ye yat nasıl olmasınki saat 11 e kadar midemden yığılcaktım ama şimdi daha iyiyim canım

kıyamam canım yaaa çok kötü bişey biliyorum allahım yardımcımız olsun canım sende meyveyle denesene ilk zamanlar belki zorlanırsın ama ağrın hiç olmaz rahat geçirirsin
bu arada keten tohumuda ye sahurda canım

çiğdem 10 parça ütüden hiç bişiycik olmaz benim havlu ve yastık kılıflarım 10 u aşkındır ütülenmeyi bekleyen 6-7 tane eşimin tişörtü 2 pantalon benimde 4-5 parça var desem en polyanna halim olur

amanınn çiğdem ben yemek yemeden sadece meyve ile ıhıh tutamamm keten tohumuna dur akşam unutmazsam bakayım bi..

bu arada kızlar buzlu limonlu çay susamayı geciktiriyo haberiniz olsun bende dün aldım gece alışkın olmadığım için tada zor içtim ama 12 ye kadar susuzluk çekmedim normalde işe gelince yolda çok susardım ama olmadı deneyin derim

kızlarrr nasılsınız ben yokken neler yaptınız var mı bi değişiklik ben c.tesi gecesi döndüm tatilden çok güzel bi tatil oldu hiç bitmesin istedim bol bol yüzdük gezdik ülkemiz gerçekten harika beni bi görseniz kapkarayım gören herkez şok oluyo nasıl bu kadar yandın diye iştee böleee hepinizi çok özledim bu aradaa öpüyorum tekrardan hayırlı ramazanlar diliyorum hepinize

sorma canım bende ütüyü hiç mi hiç sevmemmmm ondan gözüme çok geliyor ama bi daldım mı iyi oluyor bakışınca fena kızışıyoruz canımm ondan gözüme çok ve sinir geliyorrrr

hoşgeldin canım hayırlı ramazanlarr ayy bende haftaya yanacam inşallah tabi bi aksilik çıkmazsaa ne güzel olmuşundurr fotoları bekliyorum canımmm

hoşgeldin canım hayırlı ramazanlarr ayy bende haftaya yanacam inşallah tabi bi aksilik çıkmazsaa ne güzel olmuşundurr fotoları bekliyorum canımmm

hoşbuldukkkk inşallah sen de güzel bi tatil geçireceksin çok iyi geliyo insana resimlerimi koymaya çalışıcam en kısa zamanda

yaa site cevap vermiyoo yazamadım bir türlüü

pınar hoşgeldin ne güzel demek çok güzel geçti tatilin..evet memleketimizde okadar güzel yerler varkii iştee para olacak işin müsait olacak gezeceksin heryeri.. hımm demek kara bişiy oldunn ne güzell iştee

hoşbulduk seyhancım evet canım çok güzel geçti biraz yorucu oldu çünkü bikaç yere gittik direkt bi otele gitmedik biz daha çok seviyoruz karı koca gezmeyi değişik yerleri keşfetmeyi kız o kadar kara oldum kii karanlıkta kimse farkedemez

kız aramızda yarım saat fark var sende ama insan 5 dakikayı bile kar görüyo dimi evime gideyim şöle biraz uzanayım sonra yemek faslına başlayayımm

valla öyle canım aslında var ya bizim öğle tatilimiz 1.5 saat o kadar gereksiz kii banka desen ayağımızın altında çarşı desen ayağımızın altında ama yok öğle tatilini kısaltıp akşama erken çıkıp sabah erken gelelim diyorlar kabul ettiler bi ara yürümüş öğretim görevlileri 2 de başlıyorlar ya karşı çıkmışlar herşeye engel oluşlar be adam sabah 10 da geliyon 12de çıkıyon 2 de gelin 4 de çıkıyorsun neyine engel oluyor anlamadım gitti valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…