slmmmmmmm çirkinlerrrrr ben geldimmmm nasılsınızzzzzzzzzzzzzzz
hoşgeldin canımmm iyiyiz sen nasılsın nasıl geçti tatiliniz bakalım darısı bize canım inşallahhh
çiğdem bencede bir tatile çıkın artık yoksa kocişle birbirnizi yiyeceksiniz :))karı-koca moral depolarsınız
tamam canım nuray arkadaşın içinde alıyorum onuda okurum bugün inşallah,
tubiş benimde aklıma gelmişken yazayım bir kaç isim favori kız isimlerim bunlar RAVZA,BEREN,BADE,SİMAY,YAREN aklıma geldikçe yazarım canım
valla haklısın canım gitmezsek yiyeceğimiz kesin gibii inşallah çok iyi olur tabi arayıp burnundan getirmezlerse neyse bakalım şimdiden biraz heyecanlandımm inşallah bi yerlere giderizzz
bu arada evde olan bayanlar geç kalksaydınızyaa biraz daha iyi olurdu sizin için..
yaa ben 12de uyudum sanırım 2,45 te kalktım 4 te yattım 8 de kalktımmmşaftım kaydı daha ilk günden
ayy çok az uyumuşun canım yaaa allahım sabır versin bende 11 de yattım 3.30 da kalktım meyve yedik su içtik 4 te yatık sabah 7.30da zor kalktım valla
hayırlı ramazlar rabbim tüm duarımızı kabul etsin ramazan hürmetine inşşşş
amin inşallahhhhhhhhh
ya aslında erken kalkmak istemedim gece sahura kadar yatmıycaz dedim ki öğlene kadar yatayım zaman çabuk geçsin diye .netten film izledik gözlerim kapanmaya başladı saat 1:30 a kadar direnebildim .kalkıp meyve hazırladım biraz yedim suyumu içip yattım eşim sağolsun imsak vakti tekrar uyandırdı su içmem için ...bu arada bir poğaça yaptım dün sahurluk için o kadar güzeldikki tarifini yazacam deneyin muhakak hem kolay hem bereketli hemde çokk lezizz
aminnnnnn...inşallahhhhhhhhh
afiyet bal şeker olsun canımmm
film izlerken poğaça yedimm karnımı doyurdu iyicene başka bişey yiyemedim ..
poğaça tarifii
1 kg süt
5 yumurta(2sinin sarısını ayır üzeri için)
bir paket margarin
1 fincan sıvı yağ
1 tatlı kaşığı toz maya
tuz (göz kararı attım )
2 paket kabartma tozu
1 yemek kaşığı toz şeker
üzeri için çörek otu
un kabartma tozu ve maya hariç bütün malzemeyi karıştırın bir güzel sonra unu kabartma tozu ve mayayı ekleyip çok yumuşak bir hamur elde edin :) hamuru yarım saat 45 dakka kadar dinlendirin
dinlenmiş hamurumuzdan mandalina büyüklüğünde bezeler koraıp 10 dakkika daha beklettin sonra elimizle biraz açıp içine çekirdekleri alınmış zeytinleri koyup tekrar kapatın (top şeklinde olacak)
kızlar peynirliside oluyo ben dün hem zeytinli hemde peynirli (otlu peynir)yaptım bu malzemden 4 tepsiye yakın çıktı 2 zeytinli 2 de peynirli yaptım
valla maşallahh nurcanım bereketli poğacaymış
ozaman şöyle yap üzerine yoğurt sürersin içinede 3 yumurta koyarsın ..valla bana koku moku gelmiyo bence dene derim
yok kız aslında çok değil poğaçalr büyük olunca tepside yer kaplıyo ..valla dün 2 tepsiye yakın yedik kocişleee allah sonumuzu hayır etsinn ..3-4 kilo verdim 2 katı tekrar alacam herhalde:) bu arada eşimi spor salonuna g,itmesi için ikna ettim ne zamandıor yazıl diyordum ama dinlemiyordu baktı çevresindeki herkes çok kilo aldığını döyleyince kararını değiştirdi geçen gün bayramdan sonra spor salonuna yazılsam iyi olacak galiba diyoo geç bile kaldın dedimm
sen bilirsin canım
sende yazılsana nurcanım karı koca gidip gelinnn
hee direk söyledin ama iştee anlayana neyse gelmiş okumuştur inşalah hatasının farkına varır bu kadar tepkki gçrdüü bişey yaz bari dimiii
bende 30 alım quzumm
amanında amanınnn kim gelmiş eski sevgilim gelmiş sütü sıcak içmiş belliiiii
töbe töbee neyse hoşgeldin bidenemmm
hee çok romantiktirr kocacımm gün getirmişş nerden çaldırsa artıkın çiçekçiye süsletmişş delüüüüüüüüüü
datlım 1 tanede ben alıyımmm
amaninnnnnnn hayırlısı olsun bidenem vardır bundada bi hayırrrr belki daha hayırlı olacakk
şekerlerr slm bizede taşınma yolu gözüktüü kanımcaaa salak evsahibi aylık aidat topluyolasr çatı yapılacakmşş giriş kapısı falan bizeneysee salakkk aylık 40-50 tl toplanacakmış kiracı versin demiş biz nie veriyoz kalıcımıyızz dengesizzz
pursaklar tarafına taşınalım diyozz annemlere 20 dk:)))) ama işte orda kiralar pahalıı annemlerle konuşacama aylık biz<e 100-125 tldestek olurlarsa gidecez bayramdan sonraa
canım çok teşekkür ederim allah razı olsunn
melikem hoşgeldin maalesef o aidat olayları apartmanlarda oluyo
annene yakın olman çok iyi olur inşallah destek çıkabilirler size de oraya taşınırsınız canım.annenlerin durumu nasıl iyi mi bu arada canım ?
bizde dün eşimle parka gezmeye çıktık akşamleyin tedaviden çıktı o dedi işte eğer tutmazsa inşallah tutarda inşallah tutmazsa araba alalım dedi.bende allahın izniyle tutacak dedim sen ben hamile kalınca ne yapcağını düşün arabayı değil dedim2 kredi 1 kira maaşını geçiyo dedim daha faturalar bebeğin masrafı boğaz falan nasıl olcek onu düşün dedim..gerçekten zorr kirada olmak allah yardımcımız olsun inşallah bir ev sahibi oluruz..olmazsada annemin evi boş taşınırız diyos zati nasılsa köydeler annem gelirsede kışın gelir napalımm..
ayy ben şimdidenn hayallere daldımm kurtarın beniii
canlarım hepinize hayırlı ramazanlar !!!!okuduğum kadarıyla bi yaramazlık yok keyifler yerinde maşşallah inşallah bu mübarek ayda hepimiz gebe kalırızda dahada çakır keyf oluruz....
çiğdemcim 1 yasin ben okurum anneme babama falanda söylerim okuyunca sana burda bildiririm sayıyı...
nuraay ve eda arkadaşım içinde ayetel kürsi okunacakmış nurcancım kaç verirsen o kadar alırım canım
çok sağol canım allah razı olsun canımmm
eşim sakın kendini şartlandırma bak olmazsa çok üzülüyosun kaldıramıyosun diyo :44: yok dedim bende çok kendimi yıpratmıcam inşallah dedim ama hayırlısıyla olacak inşiallah dedim.
ahh canımm evv istanbul da almak zorr :44: inşiallahh görürüz o günleri
oo biz dediklerini sahurda yiyos bide düşün
gece kalktık kardeşimi de uyandırdım yardım için çorba yaptık,erişteden makarna yaptım,çay,kahvaltılık falan biz böle sahur yapıyos
hoşgeldin tarfilcim hayırlı ramazanlar allaha şükür sorun yok topiğimizde
maşallahhh size resmen yemek yaptınız bide diyordum niye erken kalkıyorkiii diye ancaa maşallah canım ne diyeyim yiyebiliyorsanız
slm herkese hayırlı ramazanlar kızlar rabbim bu günler hürmetine dualarımızı kabul etsin inşallah
hayırlı cumalr canımmmm amin inşallahhh