hoşbulduk seyhancım evet canım çok güzel geçti biraz yorucu oldu çünkü bikaç yere gittik direkt bi otele gitmedik biz daha çok seviyoruz karı koca gezmeyi değişik yerleri keşfetmeyi kız o kadar kara oldum kii karanlıkta kimse farkedemez
o kadar yani diyorsunnnzenciye yaklaştın mı yoksa geçtin mii
zenci gibiyim işte zaten pek de beyaz sayılmazdım yaa neyseee
o zaman ben kendimi düşünemiyorum kara bi kızım heh tatile gidincede senin dediğin gibi ama ben siyah zencilerden oluyorum
hoşbulduk seyhancım evet canım çok güzel geçti biraz yorucu oldu çünkü bikaç yere gittik direkt bi otele gitmedik biz daha çok seviyoruz karı koca gezmeyi değişik yerleri keşfetmeyi kız o kadar kara oldum kii karanlıkta kimse farkedemez
valla öyle canım aslında var ya bizim öğle tatilimiz 1.5 saat o kadar gereksiz kii banka desen ayağımızın altında çarşı desen ayağımızın altında ama yok öğle tatilini kısaltıp akşama erken çıkıp sabah erken gelelim diyorlar kabul ettiler bi ara yürümüş öğretim görevlileri 2 de başlıyorlar ya karşı çıkmışlar herşeye engel oluşlar be adam sabah 10 da geliyon 12de çıkıyon 2 de gelin 4 de çıkıyorsun neyine engel oluyor anlamadım gitti valla
yok canım sen o kadar esmer değilsin
ee araba olunca en güzeli zaten gezmek bi yere bağlı kalmamak
bencede çok gereksiz 1,5 saat öğle yemeğimi olur yaa resmi yerlerde bile artık yarım saat çoğu yerde..
yok kız fotonun öyle göründüğüne bakma sen ben baya baya kara kızım esmerimmdirrr
ahh keşke bizimde ööyle olsaydı sabah 8.30 çok geç geliyor bana dediğin gibi gereksizz bi yarımsaatte yemek bitmiş oluyor sonrada kara kara vakti nasıl geçireceğine bakıyorsun
eda için ayetel kürsi (313)
kedersiz.....30
sevo ........30
çiğdem......30
sevdamce..30
yeter.......30 okudu
tarfil.....30
kalan 133
bizim mesai 9 da başlıyokeşke benimkide 7 başlayıp 3 te bitse
ayyy çok duygulandım kızlar çok mutlu oldum ALLAH razı olsun...
ayyy çok duygulandım kızlar çok mutlu oldum ALLAH razı olsun...
30 ayetel kürsi okudum allahım kabul etsin inşalalhhhhhhhhh
ben de 33 alıyım canım
canım ekledim listeye adını ALLAH razı olsun RABBİM kbul etsin inşallah....
sağol canım ALLAH razı olsun... listeye adını ve okuduğunu ekleyelim sayı karoşmasın istersen....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?