sağol canım ALLAH razı olsun... listeye adını ve okuduğunu ekleyelim sayı karoşmasın istersen....
canım çiğdem olan benim nurcan yazdıı sağolsun kıvançı yazmak zor geldii
hmm eklemiş bende tekrar yazdımçıkartayım seni ozaman canım
amin canım senden de bu mubarek günler yüzü suyu hürmetine çifte bayram yaparsınız inşallah test tarihin ne zaman
ayın onikisinde yaptıracağım inşallah pozitif çıkar
çıkart çıkart canımmm
ayy inşallahhhhh
ayın onikisinde yaptıracağım inşallah pozitif çıkar
ayy inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh
sildim çiğdemin karşısına okudu diye yazdım canımm sağol RABBİM kabul etsin...
valla dün filimdim yani anneme kayınvalideme şey diyorm tuvalete gidince düşermi?hep güldüler bana
heheeeeeeee yok kıs daha tutunmaya çalışıyo düşmez canım kendini kasma ama gene de bol bol dinlen
kızlar çıkıyorum ben biraz dinleneyim sonra görüşürüz hayırlı iftarlar hepinize....
oyy sevişndim geçirdiğimeeee quzum benimmm he walla aplam yiyende yemeyende bellli oluyoo napakk olsunndimii yiyenle yemeyen belli oluyo :))) amanınn geçtii ağrım falann
uyy benimde çok varr ama yapmayı düşünmüyorumm
kolay gele sana
yaa sorma bende de var o mide olayı hele gece böle ye yat nasıl olmasınki saat 11 e kadar midemden yığılcaktım ama şimdi daha iyiyim canım
ver bebem verr daha bitirmedim biliyon muuu bir sürü var şimdilik eşimin iş kıyafetlerini ve kendi cicilerimi ütüledim ne çok varmıştıı yaaakolay gelsin canım bi zahmet benimkileride versem benim kisi dağ giibi değil inan bana toplasan 10 tane varrr
eda wc de ıkınma olayını falan yapma kabız olma sakın,tuvaletini tutma aklıma geldikçe söylerim böle şeyleri
hadi git dinlen görüşürüz yine
çiğdemcim bende yavaş yavaş hazırlanayımm az kaldıı allaha şükür bitiriyoruz bugüde :81:
kızlar size bakmaya gelmiştim ama sayfalr çok ilerlemişşşş korktum kaçıyorumm:)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?