oyy sevişndim geçirdiğimeeee quzum benimmm he walla aplam yiyende yemeyende bellli oluyoo napakk olsunn
aman aplamm boşvir ütüleme sende bana gönderr paketler gönderirim gerii( yalann göndermemm)
ver bebem verr daha bitirmedim biliyon muuu bir sürü var şimdilik eşimin iş kıyafetlerini ve kendi cicilerimi ütüledim ne çok varmıştıı yaaa
oyy sevişndim geçirdiğimeeee quzum benimmm he walla aplam yiyende yemeyende bellli oluyoo napakk olsunn
aman aplamm boşvir ütüleme sende bana gönderr paketler gönderirim gerii( yalann göndermemm)
ver bebem verr daha bitirmedim biliyon muuu bir sürü var şimdilik eşimin iş kıyafetlerini ve kendi cicilerimi ütüledim ne çok varmıştıı yaaa
evet canım şükür az kaldı hadi baş başş öpüyorum seni kokulu kokulu:79::79::79:
tamam canım adresi alayım lütfen hemen acil kargoyla yollarımmmsağolasın canımm benim
göndermee canın sağolsunhiç olmazsa evdeki kalabalıktan kurtulmuş olurum
bendeee öpüyomm
hepinize hayırlı iftarlar diliyorum şimdidenn..inşallah yemeği yedikten sonra ağırlık çökmez kendimi uyumaya yada yatmaya alıştırırsam iftardan sonra vaziyet kötü olur.. her akşam yürüyüşe çıkalım dedim dün eşime bakalım becerebilecekmiyiz :86:
öptümm sizleriii en sulusundann :79: :76:
kaçamazsın yakaladım seniii
göndermee canın sağolsunhiç olmazsa evdeki kalabalıktan kurtulmuş olurum
bendeee öpüyomm
hepinize hayırlı iftarlar diliyorum şimdidenn..inşallah yemeği yedikten sonra ağırlık çökmez kendimi uyumaya yada yatmaya alıştırırsam iftardan sonra vaziyet kötü olur.. her akşam yürüyüşe çıkalım dedim dün eşime bakalım becerebilecekmiyiz :86:
öptümm sizleriii en sulusundann :79: :76:
tamam tatlımm hemen yazıyorum özelinee
kızlar hepinize iyi akşamlar hayırlı iftarlar sakın fazla yemeyin anidenn haaa bu arada iftar sofrasında birbirimize dua etmeyi de unutmayalım olurmu öpüldünüzz...........
hayırlı iftarlarr herkeşeeee çok öpüldünüzzzzz
eda için ayetel kürsi (313)
kedersiz.....30
sevo ........30
çiğdem......30 okudu
sevdamce..30
yeter.......30 okudu
tarfil.....30
bebekdls....33
eda&kayınvalidesi....100
kalanınıda ben aladım kızlar kaynvalidemle beraber okucaz RABBİM kabul eder inşallah bebişlerimi bana bağışlar....
eda wc de ıkınma olayını falan yapma kabız olma sakın,tuvaletini tutma aklıma geldikçe söylerim böle şeyleri
hadi git dinlen görüşürüz yine
çiğdemcim bende yavaş yavaş hazırlanayımm az kaldıı allaha şükür bitiriyoruz bugüde :81:
kedersiz.....30
sevo ........30
çiğdem......30 okudu
sevdamce..30
yeter.......30 okudu
tarfil.....30
bebekdls....33
eda&kayınvalidesi....100
kalanınıda ben aladım kızlar kaynvalidemle beraber okucaz RABBİM kabul eder inşallah bebişlerimi bana bağışlar....
ama ama bende demiştim 30 die gardaşımaa görmedi kanımca bana da verinn yaffffffffffff
kedersiz.....30
sevo ........30
çiğdem......30 okudu
sevdamce..30
yeter.......30 okudu
tarfil.....30
bebekdls....33
eda&kayınvalidesi....100
edacım bende okudum rabbim kabul etsin bu mübarek ramazan ayının yüzü suyu hürmetine bebeğin 8 ay sonra bırakmak üzere sıkı sıkı tutunsun göbeğine inşallah
ama ama bende demiştim 30 die gardaşımaa görmedi kanımca bana da verinn yaffffffffffff
sağol canım benim 30 tane verebilirim sana yarın okuyacağım bende zaten
edacım bende okudum rabbim kabul etsin bu mübarek ramazan ayının yüzü suyu hürmetine bebeğin 8 ay sonra bırakmak üzere sıkı sıkı tutunsun göbeğine inşallah
sağol canım ALLAH razı olsun inşallaahhhhhh dualarımız kabul olur ve bebişlerim tutunurlar...
anammmmm kıvanç yakaladı beniiiiiiiiiiii
Günaydın akidelerim keyifler nasıl
pınar tatilden dönmüşsün hoşgeldin canım
çiğdemcim tatilemi gidiyon süper bol bol dinlen
sevdam kendini oruca hazırlıyon dimek ay alemsin heee
melike guzu benimde o kadar çok ütüm vardıki geçen hafta 2 gün akşamları 3 saat ütü yaptım annmeleri göndermedim yoksa nerdeee yapcam
yeteer nerdesin bacıcım
tuyenada canım bende 30 alayım inşallah bebelerin tutunur hayırlısı ile
öperim kaçarıııııııımmmm vvıııııııııııııınnnnnn
tamam canım bende okurum bugünnsağol canım benim 30 tane verebilirim sana yarın okuyacağım bende zaten
Günaydın akidelerim keyifler nasıl
pınar tatilden dönmüşsün hoşgeldin canım
çiğdemcim tatilemi gidiyon süper bol bol dinlen
sevdam kendini oruca hazırlıyon dimek ay alemsin heee
melike guzu benimde o kadar çok ütüm vardıki geçen hafta 2 gün akşamları 3 saat ütü yaptım annmeleri göndermedim yoksa nerdeee yapcam
yeteer nerdesin bacıcım
tuyenada canım bende 30 alayım inşallah bebelerin tutunur hayırlısı ile
öperim kaçarıııııııımmmm vvıııııııııııııınnnnnn
aplam aslında çıkanı ütülesek bu kadar birikmez dimi amanefret ettim ütüden hala bitmedii((((
egem nasıl aplam iyi mi
günaydın şekerler biz kesin taşınıyoruzz net bağlatır inş eşim ayy ben başlarım ufak ufak toplanmaya anca toplanırım zati bayramda da kimse gelmezz toplandığımı bilenlerr abooo heyecan yaptımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?