Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

tamam canım adresi alayım lütfen hemen acil kargoyla yollarımmmsağolasın canımm benim

göndermee canın sağolsun hiç olmazsa evdeki kalabalıktan kurtulmuş olurum

evet canım şükür az kaldı hadi baş başş öpüyorum seni kokulu kokulu:79::79::79:

bendeee öpüyomm

hepinize hayırlı iftarlar diliyorum şimdidenn..inşallah yemeği yedikten sonra ağırlık çökmez kendimi uyumaya yada yatmaya alıştırırsam iftardan sonra vaziyet kötü olur.. her akşam yürüyüşe çıkalım dedim dün eşime bakalım becerebilecekmiyiz :86:

öptümm sizleriii en sulusundann :79: :76:

kızlar hepinize iyi akşamlar hayırlı iftarlar sakın fazla yemeyin anidenn haaa bu arada iftar sofrasında birbirimize dua etmeyi de unutmayalım olurmu öpüldünüzz...........

o da güselll:)))
hayırlı iftarlar tıntişimm he walla ne güzel olur yürüyüşş
ohh sulu sulu öptüm bende benimki eccik salyalı emmeee olarmıı

çıkın çıkın valla iyi gelir hayırlı iftarlarrrr

tamam tatlımm hemen yazıyorum özelinee

aldım şekerimmmm

kızlar hepinize iyi akşamlar hayırlı iftarlar sakın fazla yemeyin anidenn haaa bu arada iftar sofrasında birbirimize dua etmeyi de unutmayalım olurmu öpüldünüzz...........

tamam canım ben az yiyecem zatennnn hayırlı iftarlarrr

hayırlı iftarlarr herkeşeeee çok öpüldünüzzzzz

sanada hayırlı iftarlar canım

tamam ablacım yok tutmuyorum kabız olmamak içinde doktor kayısı ye genede olursan bi şurup yazdı ihtiyacın olursa al iç dedi şuan çok şükür maaşallah iyiyim sonuda iyi olur inşallah....

Günaydın akidelerim keyifler nasıl

pınar tatilden dönmüşsün hoşgeldin canım

çiğdemcim tatilemi gidiyon süper bol bol dinlen

sevdam kendini oruca hazırlıyon dimek ay alemsin heee

melike guzu benimde o kadar çok ütüm vardıki geçen hafta 2 gün akşamları 3 saat ütü yaptım annmeleri göndermedim yoksa nerdeee yapcam

yeteer nerdesin bacıcım

tuyenada canım bende 30 alayım inşallah bebelerin tutunur hayırlısı ile

öperim kaçarıııııııımmmm vvıııııııııııııınnnnnn

anammmmm kıvanç yakaladı beniiiiiiiiiiii

günaydın canımmm inşallah gidecez bakalım dün az kalsın yamukluk yappıyordu dişlerimi gösterdimkorktu galibaabakalım bu akşam bakacaz hayırlısı canım inşallah dinlenirizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…