Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

günaydın canımmm inşallah gidecez bakalım dün az kalsın yamukluk yappıyordu dişlerimi gösterdimkorktu galibaabakalım bu akşam bakacaz hayırlısı canım inşallah dinlenirizz

iyi yapmışın çiğdem gidin walla

eda için ayetel kürsi (313)

kedersiz.....30
sevo ........30
çiğdem......30 okudu
sevdamce..30
yeter.......30 okudu
tarfil.....30 okudu
bebekdls....33
bnykutluay....30
duru81.....30
eda&kayınvalidesi..... 40 okudu

hepinize çok teşekkür ederim rabbim kabul etsin inşallahhhhhhhhhh....

slm bacıLarım nörüyonuz bakeeemm bizde kayınvalidemlerdeydik bugün sabah geldik ...
herkesin ramazanı şerifi mübarek olsun bu sıcak günlerde sabır versin inşallahh..

herkese merhabalarrr

gardaşım demek son kararınızı verdiniz tanışınıyorsunuz hade bakalım Allah kolaylık versin yeni tutacağın ev uğur getirsin inşallah

çiğdem iyi yapmışsın dişini göstermekle yoksa adamın cayacakmış gidin valla yaz bitmeden

pınarcım tatilden dönüşün muhteşem olmuş bir güzel bronzlaşmışsın :92:

edacım bende okudum canım Allah kabul etsin

slm bacıLarım nörüyonuz bakeeemm bizde kayınvalidemlerdeydik bugün sabah geldik ...
herkesin ramazanı şerifi mübarek olsun bu sıcak günlerde sabır versin inşallahh..
a.selam canım hoşgeldin .nasılsın canım ne var ne yok ..seninde mübarek olsun

a.selam canım hoşgeldin .nasılsın canım ne var ne yok ..seninde mübarek olsun
cnm ne olsun işte bildiğin gibi çok sıcak havalar rabbim yardımcımız olsun zor walla...
asican yeni evine alıştınmı canım bir ara fotolarsın yeni evini

evet cnm alıştım çok şükür bazen odaların yerini şaşırıyorum ama olsun sonuçta buluyorum gideceğim yeriiii

dün hava birazcık serindi ama bugün yine boğucu bir hava var sanki dün ilk gün olmasına rağmen çok zorlanmadım geçen sene sussuzluktan ağladığımı biliyorum :)))

yolunumu şaşırıyon ilahiii

bu sene çok sıcak var rabbim yardımcımız olsun sabırımızı artırsın inşaallahhh...

kız mutfak diyeeeee yatak odasına gidiyorum ya sıcaklardan manyadım iyice haaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…