tamam canım bende okurum bugünn
aplam aslında çıkanı ütülesek bu kadar birikmez dimi amanefret ettim ütüden hala bitmedii((((
egem nasıl aplam iyi mi
günaydın şekerler biz kesin taşınıyoruzz net bağlatır inş eşim ayy ben başlarım ufak ufak toplanmaya anca toplanırım zati bayramda da kimse gelmezz toplandığımı bilenlerr abooo heyecan yaptımm
hayırlı uğurlu olsun inşallah canım herşey gönlündeki gibi olsun canım inşallah uğur bereketli huzur getirir evine inşalalh canımm
günaydın canımmm inşallah gidecez bakalım dün az kalsın yamukluk yappıyordu dişlerimi gösterdimkorktu galibaa bakalım bu akşam bakacaz hayırlısı canım inşallah dinlenirizz
tamam canım bende okurum bugünn
aplam aslında çıkanı ütülesek bu kadar birikmez dimi amanefret ettim ütüden hala bitmedii((((
egem nasıl aplam iyi mi
günaydın şekerler biz kesin taşınıyoruzz net bağlatır inş eşim ayy ben başlarım ufak ufak toplanmaya anca toplanırım zati bayramda da kimse gelmezz toplandığımı bilenlerr abooo heyecan yaptımm
hayırlı olsun melike taşınıyon demek ki ev buldunuzmu
iyi yapmışın çiğdem gidin walla
inşallah ablacım inşallah
eda için ayetel kürsi (313)
kedersiz.....30
sevo ........30
çiğdem......30 okudu
sevdamce..30
yeter.......30 okudu
tarfil.....30
bebekdls....33
eda&kayınvalidesi....100
kalanınıda ben aladım kızlar kaynvalidemle beraber okucaz RABBİM kabul eder inşallah bebişlerimi bana bağışlar....
30 da ben okudum allah kabul etsin bebeişler annesine tutunsun
30 da ben okudum allah kabul etsin bebeişler annesine tutunsun
amin inşallahhh
amin inşallahhh
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
amin canım aminn inşalahhhhhhhhhhayırlı uğurlu olsun inşallah canım herşey gönlündeki gibi olsun canım inşallah uğur bereketli huzur getirir evine inşalalh canımm
aplam eşim bi tane bulmuş hasköy tarafından babamlar falan da arıyolar netten bakıyoruzz bi taraftanda kısmet bakalımm
amin canım aminn inşalahhhhhhhhh
aplam eşim bi tane bulmuş hasköy tarafından babamlar falan da arıyolar netten bakıyoruzz bi taraftanda kısmet bakalımm
melişiiiiim sizdemi ev arıyosunuz cnm rabbim herkese hayırlı evler nasip etsin inşallahh..
a.selam canım hoşgeldin .nasılsın canım ne var ne yok ..seninde mübarek olsunslm bacıLarım nörüyonuz bakeeemm bizde kayınvalidemlerdeydik bugün sabah geldik ...
herkesin ramazanı şerifi mübarek olsun bu sıcak günlerde sabır versin inşallahh..
cnm ne olsun işte bildiğin gibi çok sıcak havalar rabbim yardımcımız olsun zor walla...a.selam canım hoşgeldin .nasılsın canım ne var ne yok ..seninde mübarek olsun
asican yeni evine alıştınmı canım bir ara fotolarsın yeni evini
dün hava birazcık serindi ama bugün yine boğucu bir hava var sanki dün ilk gün olmasına rağmen çok zorlanmadım geçen sene sussuzluktan ağladığımı biliyorum :)))cnm ne olsun işte bildiğin gibi çok sıcak havalar rabbim yardımcımız olsun zor walla...
evet cnm alıştım çok şükür bazen odaların yerini şaşırıyorum ama olsun sonuçta buluyorum gideceğim yeriiii
dün hava birazcık serindi ama bugün yine boğucu bir hava var sanki dün ilk gün olmasına rağmen çok zorlanmadım geçen sene sussuzluktan ağladığımı biliyorum :)))
yolunumu şaşırıyon ilahiii
alışırsın alışırsın :))bu sene çok sıcak var rabbim yardımcımız olsun sabırımızı artırsın inşaallahhh...
kız mutfak diyeeeee yatak odasına gidiyorum ya sıcaklardan manyadım iyice haaaa
alışırsın alışırsın :))
Kadına Yönelik Şiddeti Destekliyorum???????????
devamı az sonra :86::86::86::86::86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?