Kadına Yönelik Şiddeti Destekliyorum???????????
devamı az sonra :86::86::86::86::86:
ben soğuk suyla duş alıyorum yada üstüm başımı ıslatıyorum öylece oturyorum mutfakta iyi geliyo amainşallahhh..
sıcaktan duramıyorum yaaaa ne yapsamda serinlesem acabaaaaçok fenayımmm
sölemem hemennn :76::76::76::76::76::76::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:
ben soğuk suyla duş alıyorum yada üstüm başımı ıslatıyorum öylece oturyorum mutfakta iyi geliyo ama
sölemem hemennn :76::76::76::76::76::76:
benim dediğim gibi yap canım çok soğuk suyla duş alamıyorsan sıcak suyla hafif ılıtırsın dene bak biraz iyi gelecekbendemi öle yapsam acabaaa yok yok ben en iyisi çıkıyım biraz elimi yüzümü yıkayımm bayılıcam yoksaa laptopun sıcağıda iyice vurdu dizimeeee
eda için ayetel kürsi (313)
kedersiz.....30
sevo ........30
çiğdem......30 okudu
sevdamce..30
yeter.......30 okudu
tarfil.....30 okudu
bebekdls....33
bnykutluay....30
duru81.....30
eda&kayınvalidesi..... 40 okudu
hepinize çok teşekkür ederim rabbim kabul etsin inşallahhhhhhhhhh....
Merhabalar arkadaşlar ben eski üyelerdenim çok uzun süredeir girmiyordum sizin konunuzu açtım tesadüfen eda arkadaşınıza okuduğunuz Ayetel-kürsileri gördüm ben de 30 adet okudum ama diğer sayfalarda okuyup tamamlandığını gördüm isterseniz henüz okuyamayan arkadaşlarınızın yerine sayın isterseniz fazla okunmuş olsun.Rabbim hepimizin dualarını mübarek ramazan gününde kabul etsin inşallah.amin
aminn quzum aminn inşalah gardaşımmmherkese merhabalarrr
gardaşım demek son kararınızı verdiniz tanışınıyorsunuz hade bakalım Allah kolaylık versin yeni tutacağın ev uğur getirsin inşallah
çiğdem iyi yapmışsın dişini göstermekle yoksa adamın cayacakmış gidin valla yaz bitmeden
pınarcım tatilden dönüşün muhteşem olmuş bir güzel bronzlaşmışsın :92:
edacım bende okudum canım Allah kabul etsin
amin canımm sende ağız tadıyla otur inşalah evindeeamin canım aminn inşalahhhhhhhhh
melişiiiiim sizdemi ev arıyosunuz cnm rabbim herkese hayırlı evler nasip etsin inşallahh..
Merhabalar arkadaşlar ben eski üyelerdenim çok uzun süredeir girmiyordum sizin konunuzu açtım tesadüfen eda arkadaşınıza okuduğunuz Ayetel-kürsileri gördüm ben de 30 adet okudum ama diğer sayfalarda okuyup tamamlandığını gördüm isterseniz henüz okuyamayan arkadaşlarınızın yerine sayın isterseniz fazla okunmuş olsun.Rabbim hepimizin dualarını mübarek ramazan gününde kabul etsin inşallah.amin
herkese merhabalarrr
gardaşım demek son kararınızı verdiniz tanışınıyorsunuz hade bakalım Allah kolaylık versin yeni tutacağın ev uğur getirsin inşallah
çiğdem iyi yapmışsın dişini göstermekle yoksa adamın cayacakmış gidin valla yaz bitmeden
pınarcım tatilden dönüşün muhteşem olmuş bir güzel bronzlaşmışsın :92:
edacım bende okudum canım Allah kabul etsin
Kadına Yönelik Şiddeti Destekliyorum???????????
devamı az sonra :86::86::86::86::86:
hoşgeldin canım ağzına sağlık Allah razı olsun fazla olmasın canım 313ü geçememsi gerekiyor bende aldım bugün 30 tane ona sayalım
kıslar okumayan varsa yardım ediyimm
çok teşekkür ederim rabbim kabul etsin inşallah....
kızlarrrr canlarımmm pazartesi günden itibaren izinli olacammm inşallahhh son 3 günüm kaldııı çalışmayaa 15 inde iş başı inşallahh
kamerim sen neden izine çıkamamıştın :26::26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?