Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ben soğuk suyla duş alıyorum yada üstüm başımı ıslatıyorum öylece oturyorum mutfakta iyi geliyo ama

bendemi öle yapsam acabaaa yok yok ben en iyisi çıkıyım biraz elimi yüzümü yıkayımm bayılıcam yoksaa laptopun sıcağıda iyice vurdu dizimeeee

bendemi öle yapsam acabaaa yok yok ben en iyisi çıkıyım biraz elimi yüzümü yıkayımm bayılıcam yoksaa laptopun sıcağıda iyice vurdu dizimeeee
benim dediğim gibi yap canım çok soğuk suyla duş alamıyorsan sıcak suyla hafif ılıtırsın dene bak biraz iyi gelecek

Merhabalar arkadaşlar ben eski üyelerdenim çok uzun süredeir girmiyordum sizin konunuzu açtım tesadüfen eda arkadaşınıza okuduğunuz Ayetel-kürsileri gördüm ben de 30 adet okudum ama diğer sayfalarda okuyup tamamlandığını gördüm isterseniz henüz okuyamayan arkadaşlarınızın yerine sayın isterseniz fazla okunmuş olsun.Rabbim hepimizin dualarını mübarek ramazan gününde kabul etsin inşallah.amin

hoşgeldin canım ağzına sağlık Allah razı olsun fazla olmasın canım 313ü geçememsi gerekiyor bende aldım bugün 30 tane ona sayalım

kıslar okumayan varsa yardım ediyimm

aminn quzum aminn inşalah gardaşımmm

melike ben geldim sizin de çıkma vaktiniz gelmiş iyi uykular diyorumm

bu arada ben daha okumadım ayetel kürsi yi yarın temizlenirin inşallah ozaman daha iyi olur didim

herkese selamlar nasılsınızz bakalımm

evet kızlar bugün daha baskın bir hava var allah dışarda çalışanlara yardım etsin,eşime de yardım etsinn kıyamam ben ona

eee nurcikk açıklama bekliyoruzz şiddet olayını :44:

çok teşekkür ederim rabbim kabul etsin inşallah....

demi canımmm zaten sinir etmeye pek bayılıyor sıpaaaaa

Kadına Yönelik Şiddeti Destekliyorum???????????

devamı az sonra :86::86::86::86::86:

hayırdırrrr face de de yazmışsınnnnnn:26::26::26::26::26::26::44::44::44::44:

çok teşekkür ederim rabbim kabul etsin inşallah....

Rica ederim canım,kimin duası kabul olur bilinmez inşallah bir faydam olur.Ben de kendim ve herkes için dua ediyorum.Bebek özlemi çekmek çok zor.Allahım inşallah dualarımızı kabul eder,sabrımızın sonunda bebeklerimizi verir bizlere

kızlarrrr canlarımmm pazartesi günden itibaren izinli olacammm inşallahhh son 3 günüm kaldııı çalışmayaa 15 inde iş başı inşallahh

kamerim sen neden izine çıkamamıştın :26::26::26::26::26:

çok çok çok çok sinirliyim ya sormayınn
izinim iptal oldu sebebide cumartesi öğleden sonra haberim oldu :26::26::26atronumun annesi ameliyat oldu pazartesi günü ondan dolayı
ama oldu bitti geçmiş olsun da o günden beri bir arayıp sorsalardı en azından bu hafta sonuna doğru kullanacaktım ama kimse ne gelliyor nede soruyorr
pazartesiye kaldı artık inşallah bişey çıkmaz o zamana kadar da
tabi dohtor randevumu iptal ettim bu durumda
bide üstüne yetmezmiş gibi laptopum bozuldu pazartesi sabah açamadımservise verdik daha yeni geldi
işte böyle sizlerde nevar yok geçmş çok uzun okuyamadım
birde ilacı kullanmayı bıraktım önümüzdeki ay devam edecem :94::94::94:çünkü pazartesi günü gene fena ateşlendim, sanırım hastalığı tam atlatamamışım:95::95:şimdi iyiyim ama yumurtlamış olsamda bu ateşlenmeden dolayı tedirgin olduğum için ilaca bu ay ara verdim önümüzdeki ay devam:82::82::82:

Kamerim vardır bundada hayır diyelim inşallah haftaya sorun olmadan çıkarsın

çiğdem demek seninde kesinleşti desene her ikinizde haftaya yoksunuzz ohh güzelce dinleninn stresi atın gelin :86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…