Kamerim vardır bundada hayır diyelim inşallah haftaya sorun olmadan çıkarsın
çiğdem demek seninde kesinleşti desene her ikinizde haftaya yoksunuzz ohh güzelce dinleninn stresi atın gelin :86:
çok çok çok çok sinirliyim ya sormayınn
izinim iptal oldu sebebide cumartesi öğleden sonra haberim oldu :26::26::26atronumun annesi ameliyat oldu pazartesi günü ondan dolayı
ama oldu bitti geçmiş olsun da o günden beri bir arayıp sorsalardı en azındanbu hafta sonuna doğru kullanacaktım ama kimse ne gelliyor nede soruyorr
pazartesiye kaldı artık inşallah bişey çıkmaz o zamana kadar da
tabi dohtor randevumu iptal ettim bu durumda
bide üstüne yetmezmiş gibi laptopum bozuldu pazartesi sabah açamadımservise verdik daha yeni geldi
işte böyle sizlerde nevar yok geçmş çok uzun okuyamadım
birde ilacı kullanmayı bıraktım önümüzdeki ay devam edecem :94::94::94:çünkü pazartesi günü gene fena ateşlendim, sanırım hastalığı tam atlatamamışım:95::95:şimdi iyiyim ama yumurtlamış olsamda bu ateşlenmeden dolayı tedirgin olduğum için ilaca bu ay ara verdim önümüzdeki ay devam:82::82::82:
bende bendeeeeeee
Kamerim vardır bundada hayır diyelim inşallah haftaya sorun olmadan çıkarsın
çiğdem demek seninde kesinleşti desene her ikinizde haftaya yoksunuzz ohh güzelce dinleninn stresi atın gelin :86:
evet sevom haklısın tabiki bir hayır vardırNaber nasılsın oruç tutan varmı aranızda kızlarr
allah oruç tutan herkesin orucunu kabul etsin, açtıkları ellerini boş çevirmesin inşallahhh
kıyamam ya vardır bunda bi hayır canım
aynı anda çıkıyoruz yokuz dinlenip gelelim inşalalhhhh
kesinleşti imzayı da attırdım diğer 1 hafta iznimide eylülde kullanmayı düşünüyorum dedim inşallah atarız canım o kadar ihtiyacım var ki sormayın kendimi çok yıpratıyorum yani iyice sıkıldımmm bunaldım çok fena geceleri nefes alamıyorum bazen okadar bunaldım yani
inşallah gideriz küçük yakın yerde olsa gitmek uzaklaşmak istiyorumm
benim 1 hafta değil yavrum nerdeeeeeeee3 güncük sadece geri kalanını tedavi sırasında kullanacam inşallah başlarsam tabi
bende çok bunaldım sorma canım depresyona girmiş bile olabilirim vallabelkide sık hastalanmam bu yüzdenedir, eşimde dedi geçenlerde sen neden ateşleniyorsun strestenmi dedi olabilir mi kızlar böyle bişey
benim ondan oluyor canım bide mide me taş gibi bişey oturuyor sinirleneyim hemen ateşim çıkar kendimden korkmaya başladım nedense canım 3 gün inşallah sana çok iyi gelecek toplam izniniz kaç gün canım
1 haftaonu bile zorla variyolar baksana
yapacam sevom yapacam bu hafata sonu düğünümüz vardı demiştimya arkadaşımın oğlu sünnet düğünü ordaydıkKamerim stres vucutta herşeyi yapabilir herşekilde kendini gösterir..aslında tatil beldesindesin haftasonu bile deniz kum plaj olayları yapabilirsin..biz ist. Da ancak bölr günü birlik tatil yapabiliyoruz o bile çok iyi geliyo.
kıyamam yaaa çok zor bişey allahım yardımcınız olsun canım en güzel şekilde değerlendirin inşallahhh
1 haftaonu bile zorla variyolar baksana
kızlar bende adet oldum olacam gibi sankiii:26::26:
valla onada bakacaz işte sevom duruma göre hareket edeceztoplammı 1 hafta yani 3 gün kullandın geriye 3 günmü kalıyo :26: eee tedavide neye yeticek bu kadar izinn
kızlar bende adet oldum olacam gibi sankiii:26::26:
seninde zamanın geldi dimi tatilde olmasan bari :26: inşallah 9 ay boyunca adetin gelmez canım geleceksede erkenden gelsinki haftaya temiz olasın
eee tatile nasıl yapacaksın gıcık tam zamanını bulmuş
sevoyaaaa canı gönülden katılıyorum
inşallah canım inşallah eğer cumartesiye kadar gelmezse alta bişey takıyormuşun bi arkadaş dedi onu takarım dönüşte çıkartırım yoksa kötü sancım oluyor inşallah bugün yarın olurum
keşke o günleride görecez inşallahhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?