Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

Kamerim vardır bundada hayır diyelim inşallah haftaya sorun olmadan çıkarsın

çiğdem demek seninde kesinleşti desene her ikinizde haftaya yoksunuzz ohh güzelce dinleninn stresi atın gelin :86:

evet sevom haklısın tabiki bir hayır vardır naber nasılsın oruç tutan varmı aranızda kızlarr

kıyamam ya vardır bunda bi hayır canım

bende bendeeeeeee

aynı anda çıkıyoruz yokuz dinlenip gelelim inşalalhhhh

Kamerim vardır bundada hayır diyelim inşallah haftaya sorun olmadan çıkarsın

çiğdem demek seninde kesinleşti desene her ikinizde haftaya yoksunuzz ohh güzelce dinleninn stresi atın gelin :86:

kesinleşti imzayı da attırdım diğer 1 hafta iznimide eylülde kullanmayı düşünüyorum dedim inşallah atarız canım o kadar ihtiyacım var ki sormayın kendimi çok yıpratıyorum yani iyice sıkıldımmm bunaldım çok fena geceleri nefes alamıyorum bazen okadar bunaldım yani
inşallah gideriz küçük yakın yerde olsa gitmek uzaklaşmak istiyorumm

benim 1 hafta değil yavrum nerdeeeeeeee 3 güncük sadece geri kalanını tedavi sırasında kullanacam inşallah başlarsam tabi
bende çok bunaldım sorma canım depresyona girmiş bile olabilirim valla belkide sık hastalanmam bu yüzdenedir, eşimde dedi geçenlerde sen neden ateşleniyorsun strestenmi dediolabilir mi kızlar böyle bişey

benim ondan oluyor canım bide mide me taş gibi bişey oturuyor sinirleneyim hemen ateşim çıkar kendimden korkmaya başladım nedense canım 3 gün inşallah sana çok iyi gelecek toplam izniniz kaç gün canım

Kamerim stres vucutta herşeyi yapabilir herşekilde kendini gösterir..aslında tatil beldesindesin haftasonu bile deniz kum plaj olayları yapabilirsin..biz ist. Da ancak bölr günü birlik tatil yapabiliyoruz o bile çok iyi geliyo.

yapacam sevom yapacam bu hafata sonu düğünümüz vardı demiştimya arkadaşımın oğlu sünnet düğünü ordaydık önceki hafta sınav vardı derken kaç haftadır çıkamadık biyere bu hafta sonunu güzel değerlendiriirz inşallah
kıyamam yaaa çok zor bişey allahım yardımcınız olsun canım en güzel şekilde değerlendirin inşallahhh

ayyyyy sağol canım sendee inşallah

guzuuuuuuuuuuuuu hoşgeldinn

toplammı 1 hafta yani 3 gün kullandın geriye 3 günmü kalıyo :26: eee tedavide neye yeticek bu kadar izinn
valla onada bakacaz işte sevom duruma göre hareket edecez
iş yerinden gidip gelecem günlük kontorollerime, tüp felan olursamda artık 3 günü öyle kullanırım ne yapıyım olmadı ücretsiz izin alırım

seninde zamanın geldi dimi tatilde olmasan bari :26: inşallah 9 ay boyunca adetin gelmez canım geleceksede erkenden gelsinki haftaya temiz olasın

inşallah canım inşallah eğer cumartesiye kadar gelmezse alta bişey takıyormuşun bi arkadaş dedi onu takarım dönüşte çıkartırım yoksa kötü sancım oluyor inşallah bugün yarın olurum
keşke o günleride görecez inşallahhhhh

tampon takılabiliyo canım denize falan girecekken takıyosun sonra çıkarıyosun bende kullandım zamanında hiçbir sorun olmadı rezil falan olmadım yanii sadece girerken küçük fitil gibi oluyo ama çıkarırken zorlanıyosun şişiyo çünkü

kamerim benimde 2 haftalık iznim var 16 gün falan yapıyo ekstradanda bikaç gün ücretsiz izne çıkıcam bende tedavimin sonucuna alana kadar gelmeyi düşünmüyorum işyerine..hakkımızda hayırlısı olsun diyorumm umarım seninkilerde anlayışlı olurlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…