Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ayy ciddi misin ben pek güvenmiyorumda öyle şeylere korkuyorum valla rezil olmayalım takayım mı sence ne dersin:26::26::26:

inşallah sevom yaa bakacaz iştebirde benim gideceğim hastane arka sokağımızda anacım:82:günlük gidip gelecem artık transfer felan olursamda (çok uzak gerçi )o zaman kullanacam artık ücretsiz izin

herkeze selam naber kızlar edacım ben de 33 almıştım yaa okudum canım allah kabul etsin inşallah

ayy ciddi misin ben pek güvenmiyorumda öyle şeylere korkuyorum valla rezil olmayalım takayım mı sence ne dersin:26::26::26:

yok canım rezil felan olmuyosun ama 2 saatte bir felan değiştir bence
ya o sorun değil bir şekilde hallolurda kocişinle napacaksınız tatilde de kardeş kardeş yatılmaz kitam tadını çıkaracak vakit

selam güzeller nasılsınız,oooh tatillere çıkılıyor bakıyorum hadi bol eğlenceler bol denizgüneşler.darısı peynir renginde gezenlere olsun.

inşallah sevom yaa bakacaz iştebirde benim gideceğim hastane arka sokağımızda anacım:82:günlük gidip gelecem artık transfer felan olursamda (çok uzak gerçi )o zaman kullanacam artık ücretsiz izin

hastanenein yakın olması çok iyi senin için.. Ne çok uzak onu anlamadım

ya o sorun değil bir şekilde hallolurda kocişinle napacaksınız tatilde de kardeş kardeş yatılmaz kitam tadını çıkaracak vakit

:78::78::78::78::78::78::78:doğru bak o hiç aklıma gelmemiştii bensee bol hava temiz gıda alayım derdindeydim valla

ya kızlar geçenlerde eşim bana bişey anlattı tvde adam biz karımla kardeş gibi olduk yahu ne bu hayat biz kardeş olalım diye mi evlendik allah aşkına yanyana kanka kardeş gibi yatıyoruz demiş karıya sormuşlar kocam doğru söyler demiş eşim geldi bana hep hasta olduğum zamanlar yahu kardeş olduk ne bu yaa diye isyan eder bana tatilde naparık bilmem vallaa

ben o takılı kalıyor sanıyordum tatil bitince de çıkartırım diyordum peki adetliyken kullanabiliyormusun canım
:26::26::26:

yok canım bir kutu içinde baya var işte fitil gibi düşün..tabi zaten adetliyken kullanılıyo amaç o zaten

Ya o sorun değil bir şekilde hallolurda kocişinle napacaksınız tatilde de kardeş kardeş yatılmaz kitam tadını çıkaracak vakit

bencedeee yaa

Pınar hoşgeldin allah kabul etsin

ya kızlar geçenlerde eşim bana bişey anlattı tvde adam biz karımla kardeş gibi olduk yahu ne bu hayat biz kardeş olalım diye mi evlendik allah aşkına yanyana kanka kardeş gibi yatıyoruz demiş karıya sormuşlar kocam doğru söyler demiş eşim geldi bana hep hasta olduğum zamanlar yahu kardeş olduk ne bu yaa diye isyan eder bana tatilde naparık bilmem vallaa

slm güzellikler napıyosuuz bakeeeem ben sıcaktan öldüm bugün walla evdeki halimi bi görsenizi bi şort bi sıfır kollum var başka bişe yok elimden gelse onlarıda çıkarıcam ama yok çıkarmayım oruç oruç
ee siz neler konuştunuz bakeeeem akşama iftara ne yapıyonuzzz

çiğdemcim henüz olmamışsın sanırım geciktirici haplar var ben hiç kullanmadım ama bi eczaneye falan sorsan gerçi çok yaklaşmış adetin bu saaten sonra olur mu bilmiyorum kızlar siz biliyomusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…