tampon takılabiliyo canım denize falan girecekken takıyosun sonra çıkarıyosun bende kullandım zamanında hiçbir sorun olmadı rezil falan olmadım yaniisadece girerken küçük fitil gibi oluyo ama çıkarırken zorlanıyosun şişiyo çünkü
tampon takılabiliyo canım denize falan girecekken takıyosun sonra çıkarıyosun bende kullandım zamanında hiçbir sorun olmadı rezil falan olmadım yaniisadece girerken küçük fitil gibi oluyo ama çıkarırken zorlanıyosun şişiyo çünkü
kamerim benimde 2 haftalık iznim var 16 gün falan yapıyo ekstradanda bikaç gün ücretsiz izne çıkıcam bende tedavimin sonucuna alana kadar gelmeyi düşünmüyorum işyerine..hakkımızda hayırlısı olsun diyorumm umarım seninkilerde anlayışlı olurlar..
ayy ciddi misin ben pek güvenmiyorumda öyle şeylere korkuyorum valla rezil olmayalım takayım mı sence ne dersin:26::26::26:
valla bende hiç sorun olmadı sadece saatlerce içinde kalmaması lazım ona dikkat edilince bide çokk yoğunluk varsa ne olur bilmem canım
ayy ciddi misin ben pek güvenmiyorumda öyle şeylere korkuyorum valla rezil olmayalım takayım mı sence ne dersin:26::26::26:
herkeze selam naber kızlar edacım ben de 33 almıştım yaa okudum canım allah kabul etsin inşallah
inşallah sevom yaa bakacaz iştebirde benim gideceğim hastane arka sokağımızda anacım:82:günlük gidip gelecem artık transfer felan olursamda (çok uzak gerçi )o zaman kullanacam artık ücretsiz izin
yok canım rezil felan olmuyosun ama 2 saatte bir felan değiştir bence
ya o sorun değil bir şekilde hallolurda kocişinle napacaksınız tatilde de kardeş kardeş yatılmaz kitam tadını çıkaracak vakit
ben o takılı kalıyor sanıyordum tatil bitince de çıkartırım diyordum peki adetliyken kullanabiliyormusun canım
:26::26::26:
yok canım rezil felan olmuyosun ama 2 saatte bir felan değiştir bence
Ya o sorun değil bir şekilde hallolurda kocişinle napacaksınız tatilde de kardeş kardeş yatılmaz kitam tadını çıkaracak vakit
hastanenein yakın olması çok iyi senin için.. Ne çok uzak onu anlamadım
selam güzeller nasılsınız,oooh tatillere çıkılıyor bakıyorum hadi bol eğlenceler bol denizgüneşler.darısı peynir renginde gezenlere olsun.
yok canım bir kutu içinde baya var işte fitil gibi düşün..tabi zaten adetliyken kullanılıyo amaç o zaten
bencedeee yaa
Pınar hoşgeldin allah kabul etsin
ya kızlar geçenlerde eşim bana bişey anlattı tvde adam biz karımla kardeş gibi olduk yahu ne bu hayat biz kardeş olalım diye mi evlendik allah aşkına yanyana kanka kardeş gibi yatıyoruz demiş karıya sormuşlar kocam doğru söyler demiş eşim geldi bana hep hasta olduğum zamanlar yahu kardeş olduk ne bu yaa diye isyan eder bana tatilde naparık bilmem vallaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?