Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

hoşgeldin canım iyiyiz sen napıyorsun canımm bilmem aklıma gelmiyor iftara ne yapsammmm :26::26::26::26::26::26:

Kamer gün doğmadan neler doğar diyelimm

Melike tuyaneda diye arkadaş tüp bebe yaptırdı beklemede şuan onun için ayetel kürsi okunuyodu ama kaldımı bilmem

çiğdemcim henüz olmamışsın sanırım geciktirici haplar var ben hiç kullanmadım ama bi eczaneye falan sorsan gerçi çok yaklaşmış adetin bu saaten sonra olur mu bilmiyorum kızlar siz biliyomusunuz

pınar ablacım onları kullanmak istemiyorum vücut durmadan ilaç aldı biraz ilaçsız bişeyler kullanmak istiyorum

selam asi ee bu sıcaklarda ne varsa çıkarıyoruz
bende hala planyamadım ne yapacağımı :26:

çiğdemcim henüz olmamışsın sanırım geciktirici haplar var ben hiç kullanmadım ama bi eczaneye falan sorsan gerçi çok yaklaşmış adetin bu saaten sonra olur mu bilmiyorum kızlar siz biliyomusunuz

geciktirici bizim gibi bebek isteyenler içn bence uygun değil hormonlarla oynanıyo sonuçta caanım

çok şükür sevom öyle böyle geçiriyoruz günleri işte çirozdum iyice kurudum bişe yiyemiyorum.sen nasılsın kaynana mı geldi gözün aydın olsun ayavrus:)

kaynana geldi gitti canım pek durmadı 2 gün durdu oda zorakiydi oda alıştı sonuçta köye burası açmıyo onu..
Demek iştah kesildi olsun zorla da olsa vitamin almayı unutma

kaynana geldi gitti canım pek durmadı 2 gün durdu oda zorakiydi oda alıştı sonuçta köye burası açmıyo onu..
Demek iştah kesildi olsun zorla da olsa vitamin almayı unutma

daha daha bi gözün aydın o zaman yavrus.folic alıyorum onun dışında bol su ve meyve yiyorum başka bişey yiyemiyorum pek çok şükür yine de.ee hiçbişey kolay yoldan olmuyor nankörlük etmenin alemi yok dimi.

az kalmış canımmmm

evet canım az kaldı

ee öle bu durumları yaşamak zorda olsa hamile kalmadanki psikolojimiz kadar kötü değildir bence.. oyüzden dediğin gibi şükretmek lazım canım

kızlar bende işlerimi toparlayayım sayfa açık ama yazamayabilirim

ahh canım benim benide düşünürmüş hayırlı iftarlar canımmmm

iyi akşamlar sevom afiyet olsun canım yaptığından gönder banada evde dolaba fare düşşe başı yarılır garibimmm

benim kocacıkta bugün balığa gidecekmiş o gelmeden bende biraz yemek yapmalıyım derken aklıma geldi ne yapacağımı
patlıcan oturtma
nohutlu pilav
birazda cacık yaparım ahanda olduuu

çiğdemm hani nick lerimizi değiştirmek için ben e mail göndermiştimya canım daha cevap vermediler sanırım değiştirmiyolar
bide sen denesene ben çok istiyorum gizli bir isim yapayım bu çok açık oldu :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…