Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

canım ya bende çok istiyorum tamam yarın ilk işim onu halletmek olacak xcanım

herkese hayırlı ramazanlar inşallah herkes iyidir ben pek iyi değilim oğlum hasta bronşit olmuş sürekli doktora gidip geliyoruz
iğne yapıyolar hava veriyolar temizliyolar çok üzüldüm hasta olmasına çok dikkat ettiğim halde hasta olması zoruma gitti eşimde sen gözün gibi b akıyosun hiç üzülme diyo ama nafile neyse ben banka işi vardı onun için girdim haber vereyim dedim görüşürüz

amin aplam amin gerçekten çok zor şimdi burda bir sürüinşaat var yazık adamların cılkı ççıkıyo sıcağın altındaa
evet bende merak ettim şiddet olayınıı
saol canım hoşbuldum,:) tamam, öyleyse Allah cümlemizden razı olsun inşallah hepimiz o kutsal duyguyu yaşarız.
inşalah canımm inşalahh
hakkında hayırlısı olsun aplam vardır bi hayırrr üzülme bidenemm
selam güzeller nasılsınız,oooh tatillere çıkılıyor bakıyorum hadi bol eğlenceler bol denizgüneşler.darısı peynir renginde gezenlere olsun.
slm güzellikk meleğin nasıl bakalım kaç haftalık oldunuz nasılsın mide bulnatın var ha Allah kolaylık versinn

ömer paşamıza Rabbim acil şifalar versinn üzülme aplamm atlatır hayırlısıylaa sen gönlünü ferah tut stres yapma bak emziriyosun paşayı çok öptümm

slmlar..geçmişe bakamadım inşallah herkes iyidir inşallah herşey yolundadur ben öyle yorgunumki halimi anlatmaya kelimeler yetmez heralde
dün sabah hastaneeye gittik böbrek ölçümü için muayenemi oldum şükür şimdilik fena değil biraz ağrın olur ama dişini sıkmanı tavsiye derim deid dr 3 hafta sonra tekrar gidicem bu arada kuzucuğum 1KG 150GR OLMUŞŞ
NEYSE HASTANEDEN ÇIKMAK ÜZEREYKEN tel geldi arayan ev sahibimizdi pencereleri yaptırmak için ustaları getirmiş bizde bir haftaya taşınıcaz eşya içindeyken yapmasanız deidk ama bekleyemem dedi geldik apar topar eşyaları sarıp sarmaladık zaten büyük bölümü toplanmıştı ustalarda sağolsunlar evin içinde inşaat yaptı sanki bütün herşeyim battı sarılan eşyaların için kadar toz ve alçı dolmuş nasıl becermişse ayakta alkışlayasım geldi...veeeeeee dün saat 4 gibi lojmanımız çıktı aah deidm başka bişey demedim ev sahibi bekleseymiş iki gün içinde taşınırdım ama beklemedi olan eşyalarıma oldu bugün akşama kadar süpür sil temizle yıka toplaişleriyle uğraştım ayaklarımın üzerine basamıyorum çok yorgun ve bitkinim yarında mutfağımı toplayıp kolileneceklerle uğraşıcam cuma eşim izmite gidiceği için mecburen pazartesiyi beklicez kısmet olursa inşallah pazartesi yeni evimdeyim bu arada 7.kat çıkmış bize
ha son olarak evde herşey ve heryer battığı için mutfak bize yemekodası yatak odası ve oturma odası oldu sinir bozucu bi durummuş düzensizlik bendne bu kadar herksi çok öper allaha emanet ederkaçarım yorgunum çoook

hayırlı olsun quuzmm lojmanınızz
kıyamamm ya deli mi nan bu ev sahiplerinin hepsii bekleyememişmi ne kovalıyomuş töbe töbeeee salak sanki kendi temizlicek hamile kadını uğraştırdı pislerrr
bakk sinirlendimm yaa elim titriyo kaşım kalkıyo gözün doluyooP Allah yardımcın olsunn quzum benimm
ne güsel yeni evine geleek meleğinnn inşalah sağlıkla sıhhatle otur evinde mutlu huzurluu ve bereketli olsunn evin inşalahh
kötüleri alma kız evinee ben öle yapacamm..
not.. sana acımayana da acınaaaa....
maşlahhhhhh busemeeee:)) bak annesi ne güsel kilo alıyoo maşalahh tebarekallahh yavrumaaa
çok öptüm sizii Allaha emanet olunnn

sağol bitanemm ne güzel dileklerde bulunmuşsun..sorma ev sahibine bugün veri,p veriştiridim içimden inan ağlaya ağlaya temizledim çıktığım gün sölicem hakkımı helal etmiyorum si,ze dicem çünkü aramızda hiçbir olumsuzluk yoktu bir anda geldiler herife oruç ve güneş beynini delmiş zaar..hangi kötüleri balım eşyamı insanın kötü olanımı açarsan sevincem... sendemi taşınıyosun yoksa yarın avealı bi tel bulda arayayım ayrıca kuzumun aldığı gramlar meliş teyzesininde katkısı var önerilerinde uyuyorum aynen canımm bizde sizi öptük çok bye

ipeeem çok geçmiş olsun canımm allah tez vakitte atlatmasını nasip etsin duacınızım canımmsende üzülme3 olurmu mutlaka çok dikkatli, tedbirli bi anne sin ama olacağın önüne geçilmiyor geçmişler olsun paşamıza

de walla quzumm söle içindekilerii
kötü insanları bidenemm seni kıran üzen kim varsa alma emii datlımm kimsenin seni üzmesine izin verme
tamam bidenemm bulunca bi ondan bi kendimden çağrı yaparım anlarsın tontişim
hee bu kadarda yorma kendini datlımm miniğin varr
oyy melike detzesi yirr onu yirrrrrrrrr
bende taşınıyom quzum ebett bayramdan sonra ama

canım görümcem bekar (daha önce evlilikler yaşadı ayrıldı ) yeniden evlenmeyi düşünüyor görümceciğim :44: evlenene kadar bende kalabilir

evet yaaaa ramazandan önce bitiremedim hala yünleri şu an yıkama işi bitmek üzere ve yün didicemmm ve karşı komşum yorgan yatak köpüme işini anlıyormuş bana öğretecek bende yapıcamm inşş sağol canım heyecanla eylül ayını bekliyozz bakalım tayin işimiz nasıl sonuçlanacak :92: inşşşş tüp bebek işi daha da uzamasın inşş taşınalımm çalışıyımm para hazır olsun istiyommm canım bende giricem bütünleme sınavına vee çalışamadım ki derslere inşallah atlatırız başarıyla şu sınavı inşşş ekim ayında olsun da güç olmasın tutunsun sana bebişin

haa orucumuzu açmadan bu duayı okuyup açalım inşşş Yüce Rabbim hepimize tedavilere gerreek kalmadan nasip etsin bebişlerimizi inşş hayırlı ve sağlıklıca

haaaaa kızlar bişi söylicemmm hani bi komşum vardı burda bahsetmiştim aşılama ile hamiş kaldı ve lekesi var düşük riski var demiştim yaaa malesef o dönem yatarak o riskli dönemi atlatsada geçen haftalarda tam 6 aylık olmuştu hamişliği bebişinin göbek kordonu bebbeğin boynuna dolanmış bebişi karnında ölmüş ve bu şekilde 1 hafta 10 gün kadardır devam etmiş komşum normal kontrolüne gitmiş doktoruna ultrasonda görmüş dr u suni sancıyla ölü doğum yaptı Rabbim hepimize sağlıklı hayırlıca evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşşşş

ahhhh durucuğum sorma taşınma heyecanı sitresi görümce kaygana başımdalar galiba ömür boyu etipufum nerelerde acep :26: hep o geliyoo aklıma kaygana sitresi asıl onun başında neyse başta sağlık olsun diyorum şimdilik :97:

hoşgeldin canımm
hoş buldum canım sağoll

1 adet ben okuyum tatlım yalnız ben kuran bilmiyorum türkçesini okuyacağım

merhaba hyırlı ramazanlar hepinize benim dün transferim oldu çok şükür.İnşallah uunur bebeşlerim dualarınızı eksik etmeyin lütfen...
canımm haydi hayırlı uğurlu olsun bebişlerin dualarımız seninle inşşşş müjdenle döneceksin aramıza

nurcik bana da yaz 30 galiba sayı tamamlanmış eksik varsa haberim olsun okuyayım

canımmm hoş geldin hayırdır taşınmışsın bile güle güüle otur adresini ver bi ara özelden filan gelip bulayım seni ve yeni evini canım eylülde belli olacak bizde merkeze taşınabilirim büyük ihtimal dua et

canım öncelikle gözün aydın Rabbim yavrunucağını analı-babalı , sağlıklı-sıhhatli büyütsün inşşş geçmiş olsun canım bebişine Rabbim acil şifalar versin tez zamanda iyileşsin inşş kocaman öp yerime senide öptüm kocaman

tubişim inşş böbreklerde hiç bi sorun olmaz geçmiş olsun oooooo bebiş büyümüşş maşallah gözün aydın lojman da çıkmış zordur bilirim benimde daha önce evimde pencereler yapılmıştı bende çoğu şeyi kaldırsamda toz pislik işlemişti adeta eşyalara neyseki lojmana çıkıp rahat edeceksin sıcak bi kış yaşıyacaksınız cici kızınla inşşş Rabbim kolaylıklar versin

Melikeciğim (bynkutluay )
canım sende taşınıyormuşsun bu yazda çok taşınanımız var ne deyim tüm taşınanlara kolaylıklar

çok geçmiş olsun ipek allah şifa versin kuzucuğa, üzme kendini atlatırsınız canım
sanada kolay gelsin yawruşumbak bebişin maşallah uğurlu gelecek size tubişadıda BUSE demek adıyla yaşasın sağlıklı hayırlı doğsun büyüsün inşallah

hemşommmmm napıyon canım görüşemiyoruz uzunnnnnnnnn zamandırr gel öpem seni kız özledim
sanada kolay gelsin canım

melike guzum çok sağol bebişim allah razı olsun

kızlar bende taşınmayı düşünüyorumherkes taşınıyomuş benim neyim eksik ama ben ev arıyorum daha zamanı kesin değil, bugün bulsam yarın taşınıcam yani hepimize yeni evlerimiz hayırlı gelir inşallahh
çiğdemm sen nasılsın canımm e-mail işini unutma olurmu bebemmmm

Günaydın cicoşlarıııımmm

kamercim izin olayına ne diyim yaaaa sağlık olsun herşeyin hayırlısı olsun

melike nasıl gidiyor hamişlik

tubişiiim tasınıyonmu hayırlısı olsun nereye taşınıon ev sahibinede çok kızdım yaaa ne düşüncesiz heryer batar tabi düşünnmesi lazım düşüncesiz herif

asi sende taşındın demi yeni evin hayırlı uğurlu olsun canım

melike kuzu sende bayramdan sonramı taşınıyon

şifam hem kaygana hem görümce allah kolaylık versin ne diyim be yaa yünlerini yıkayıp didiyonmu ohh mis gibi

aanaaaaammm taşınan taşınana benimde taşınasım geldi

çiğdem tampon kullanan varmış ben kullanmadım kullananlar rahat diyor pazartesi tatil nereye gidiyon bacım

sevdam oruç tutuyo gibi yiyip içmiyon nasıl gidiyo canıııımmm

ipeğim ömer bronşit olmuş geçmiş olsun canım anne sütü alıyo çabuk toparlanır

nurciiikkkk nasıl gidiyo ramazan
tarfil sen nasılsın
pınar tatil nasıldı

unuttuğum yoktur inaşallah hepicinizi öperim

duru bacım günaydınnnnnnn nerdesin birkaçgündür göremedik seni facede de yoktun

sendemi taşınıyon abuuuuuuu kamerim balkonu geniş olsun öyle bir ev bul emi ben balkonu çok severim ama ilk oturduğum evde küçük vardı sadece çamaşır asıyodum bu evdede ince uzun balkon var ön tarafı oturulur ama 2 sandalye bir sehpa anca sığar balkonda oturamama içimde kaldı yaffffffff

canım elimde bir iş var bitmedi bugün bitirmeye çalışcam bugün uğrarrım hatta şimdi açayım

anam antalyanın balkonları geniştir zaten ablam biz yuvarlak yemek masasında 6 kişi yemek yiyoz yani anla
ben aylardır kocamı ikna etmeye çalışıyodum sonunda oldu taşınma işi için
benim evim amerikan mutfaklı nefret ediyorum oturduğumdan beri içime sindiremiyodum zaten zamanla iyice soğudum evdenbir de bu ay kiraya zam gelince bizimki ikna oldu taşınmaya aynı parayı verecez nasılsa senin içine sinen bir ev bul taşınalım dedi

çok çok geçmiş olsun canım allahım acil şifalar versinnn

kıyamam canım ya nasıl bi evsahibi bu böyle hiç mi allah korkusu yok bu insanın ayy kıyamam sana inşallah yeni eviniz size uğur getirir prensesimizin de maşallahı var hiç canını sıkma canım kıyamam sannaaa

allah razı olsun canım çok sağolll

iyiyim canım sen nasılsın hiç unuturmuyum canım ilk işim onu yapmak oldu hadi bakalım olur inşallahhhh

günaydın ablacım yaa sorma nereye gideceğimizi bi karar veremedik gitti veriyorum forumlarına okuyorum çok kötü bahsetmişler inanki çıldıracak gibiyim eşimde gözü kapalı gidecez artık diyo iyide bahsedilenler yemekleri pis bozuk hijyensiz olduğundan bahsediyor kızlar şöyle uygun denize çok yakın temiz bi otel bildiğiniz varmı yardım edin banaaa

balkon bayağı genişmiş hayırlısı olsun canım yeni bir eve taşınmak daha iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…