Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

canım gönlünüze göre ev bulursunuz inşalalhhhhhhhhhh

iyi akşamlar sevom afiyet olsun canım yaptığından gönder banada evde dolaba fare düşşe başı yarılır garibimmm

ahh canım benimm gönderirirm ne desekk adresini ver kargolayayımm şimdi yemek isimlerini söylemeyeyim sabah sabah canımız çekmesin..yaa bende ramazan dolayısıyla öyle alışveriş yapıyomki dolapta yeryok allahım olmayanlarada versibnn inşallahhh..

bu arada kızlar diyanetin sitesinden afrikadaki aç insanlara yardım edilebiliyo 5 tl bile olsa yapabilen yapsın insanlık namına derim

ahh cnaım benim çok geçmiş olsunn allahım şifalar versinn..insan elinden geleni yapsada olacak varsa oluyo ipeğimm sen kendini suçlama lütfenn..

slm ciciş maşallah böbrek sorunun çok kötü değilmiş canım Maşallahh kızına hızla büyümeye başlamışş nazarlardan saklasınn Rabbimm ee biliyo artık kızında biran önce büyüyüpte çıkayım anneme kavuşayım bitsin bu hastalıklar diyodur
yaaa nasıl ev sahipleri bunlar çok sinirlendim yaa olacak şeymii bu halde kim bilir nasıl yoruldunn yazık yaa bencede lafını esirgeme çıkarken şu mübarek günlerde yapılacak şeymi bu.. yeni evin hayırlı olsun hadi gözün aydın canım artık sıcak sıcak yaşarsın evinde bu arada asansör var dimi..

aa sendemi bu yaz taşınma zamanı demek inşallah yeni evleriniz hepinize uğurlu gelirrr

durucumm günaydınlarr canım nasılsın görüşemiyoruzz yaa hani müdürde izindeydi hala rahat değilmisin

çiğdem nereye gitmeyi düşünüyonuz yardımcı olayım canım

kamer kiranız ne kadardı canım ne kadar zam geldi merak ettim oradaki kiraların durumunu..

canım allah razı olsun neresi olursa olsun denize çok yakın hatta 0 temiz küçük şirin mütevazi fiyatı yüksek olmayan bi yer çok şey istiyorum demiiii

ipek ablammmm sanada hayırlı ramazanlar kıyamam ben ömerimeee çok geçmiş olsun allahım beterinden esirgesin sende hiç üzülmee eminim sen çok güzel annesindir hiç üzülmeee çocuk o atlatır inşallah en kısa zamanda çok öp benim için ömer paşamızıııı
tubişim bak şimdi bende sinirlendim o ev sahibine biraz daha bekleyememişmiiiii
cnm maşşaaalllahhh kızına allahım nazarlardan saklasınnnnn pek güzel ilerliyoooo
taşınıcan demek aman tubişimmm taşınmak ne zormuş beaaa ben öldüm walla ama rabbim herkesin evine huzur mutluluk versin inşallahh..
sende evinde güle güle huzur içinde otur inşallahh

cnm şifaaam dahada merkeze taşındım beennn sanada dua edeyimde yakın oturalım inşaLLAHH....

duru ablam çok tşkr ederim rabbim dileyen isteyen herkese hayırlısından nasip etsin inşallahhh

ipek ablammmm sanada hayırlı ramazanlar kıyamam ben ömerimeee çok geçmiş olsun allahım beterinden esirgesin sende hiç üzülmee eminim sen çok güzel annesindir hiç üzülmeee çocuk o atlatır inşallah en kısa zamanda çok öp benim için ömer paşamızıııı
tubişim bak şimdi bende sinirlendim o ev sahibine biraz daha bekleyememişmiiiii
cnm maşşaaalllahhh kızına allahım nazarlardan saklasınnnnn pek güzel ilerliyoooo
taşınıcan demek aman tubişimmm taşınmak ne zormuş beaaa ben öldüm walla ama rabbim herkesin evine huzur mutluluk versin inşallahh..
sende evinde güle güle huzur içinde otur inşallahh

cnm şifaaam dahada merkeze taşındım beennn sanada dua edeyimde yakın oturalım inşaLLAHH....

duru ablam çok tşkr ederim rabbim dileyen isteyen herkese hayırlısından nasip etsin inşallahhh

canım allah razı olsun neresi olursa olsun denize çok yakın hatta 0 temiz küçük şirin mütevazi fiyatı yüksek olmayan bi yer çok şey istiyorum demiiii

hımm ozaman söyleyeyim balıkesir sarımsaklı küçük bir yer ama ben çok beğendim netten istersen bak zafer pansiyon da kaldık odaları fena değildi zaten yatmak için kullanılıyo sadece :)) yemekleri çok lezizdi hijyenikti..otel düşünürsen otellerde var daha lüks ama bana göre pansiyon yeterli oluyo bütçe konusunda :)) sabah ve akşam yemeği var canım..

aydındaydı sanırım didim olabilir orasınıda çok beğendim altınkum diye bir yeri var plaj olarak..oradada pansiyonda kalmıştık her ikiside bize çok uyguna gelmişti..

evet izinde canım elimdeki projeyi bitiremedim bugün biter diye umut ediyorum bir de stajyerler var burda yanımdaki masada oturuyolar neyse azaldılar

canım bugün bende altınkum didimin oteline baktım denize 0 dı yorumları okudum çok pi olduklarını söyledide hijyen desen berbat yazmışlar canım bizde bütçemize göre gitmek istiyoruz zaten bi bakayım sarımsaklıyaa başka varsa söyleyin oldumu caanım:26::26::26:

evet izinde canım elimdeki projeyi bitiremedim bugün biter diye umut ediyorum bir de stajyerler var burda yanımdaki masada oturuyolar neyse azaldılar

hımm inşallah bitirirsin bir an öncede rahat edersin canım
stajyer olunca sayfayı rahatça açamıyosun dimi :))

evet canım denize sıfır bir yer iyice araştırmak gerek canım ben gitmediğim bir yer için bişey yazmak isteiyorum ama ayvalık falanda güzel diyolar marmaris antalya düşünürsen oralar güzel canım

evet canım denize sıfır bir yer iyice araştırmak gerek canım ben gitmediğim bir yer için bişey yazmak isteiyorum ama ayvalık falanda güzel diyolar marmaris antalya düşünürsen oralar güzel canım

zaten bizde hep oraları düşünüyoruz canım antalya fethiye ölüdeniz marmaris içmeler didim
bu arada zafer pansiyona baktım çok güzel akşama eşime gösterecemmm

hımm inşallah bitirirsin bir an öncede rahat edersin canım
stajyer olunca sayfayı rahatça açamıyosun dimi :))

onlara internet yok laptoplarıyla geliyorlar ancak kedi internetlerini getirirlerse açıyorlar
yan gözle takipte ediyorlar :))
işimi bitrcemde bir arkadaş masamdan pantone kataloğunu aldı sormadı işin varmı diye
işini bitirsin bend ebiticem herhalde işşimi

çiğdem didimin altınkumun denizi güzel ben beğenmiştim
sarımsaklıya gitmedim ama çok güzel diyorlar

canım zafer pansiyonda fiyatlara bakıyorum da o+k 90 tl yarım pansiyon 110 tl diyo ben bişey anlamadım bid eo+k ne demekk

o+k (oda ve kahvaltı demek)
yarım pansiyon da kahvaltı ve akşam yemeği oluyo sanırım

2 kişilik fiyatları bunlar canım yani 5 gece kalsanız yarım pansiyonda 550 tl tutar taksitte yapıyolardı sanırım bir görüşmek gerek detaylar için..

çiğdem fethiye pahalı ama yarım pansiyon yerlere bir bak istersen
marmaris ve çeşme de pahalıymış
ben marmaris ve çeşmeye gitmeyi isterim ayvalık güzelmiş cunda adası güzelmiş balıkesir akçay da güzel arkadaşımın orda yazlığı vardı kalmıştım
yarım pansiyonlarada bak tatil sitelerine bak

zaten bizde hep oraları düşünüyoruz canım antalya fethiye ölüdeniz marmaris içmeler didim
Bu arada zafer pansiyona baktım çok güzel akşama eşime gösterecemmm

hımm antalya taraflarını kamer e sormak lazım en iyi o bilir

evet hep öledir yan gözle bakılır :))
neyse sende bitirirsin işini hele kataloğun gelene kadar burda dur

bakmadığım yer kalmadı valla hiç acımayacaksın verecen ama sonra acısı çıkıyor işteee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…