anam antalyanın balkonları geniştir zaten ablam biz yuvarlak yemek masasında 6 kişi yemek yiyoz yani anla
ben aylardır kocamı ikna etmeye çalışıyodum sonunda oldu taşınma işi için
benim evim amerikan mutfaklı nefret ediyorum oturduğumdan beri içime sindiremiyodum zaten zamanla iyice soğudum evdenbir de bu ay kiraya zam gelince bizimki ikna oldu taşınmaya aynı parayı verecez nasılsa senin içine sinen bir ev bul taşınalım dedi
iyi akşamlar sevom afiyet olsun canım yaptığından gönder banada evde dolaba fare düşşe başı yarılır garibimmm
herkese hayırlı ramazanlar inşallah herkes iyidir ben pek iyi değilim oğlum hasta bronşit olmuş sürekli doktora gidip geliyoruz
iğne yapıyolar hava veriyolar temizliyolar çok üzüldüm hasta olmasına çok dikkat ettiğim halde hasta olması zoruma gitti eşimde sen gözün gibi b akıyosun hiç üzülme diyo ama nafile neyse ben banka işi vardı onun için girdim haber vereyim dedim görüşürüz
slmlar..geçmişe bakamadım inşallah herkes iyidir inşallah herşey yolundadur ben öyle yorgunumki halimi anlatmaya kelimeler yetmez heralde
dün sabah hastaneeye gittik böbrek ölçümü için muayenemi oldum şükür şimdilik fena değil biraz ağrın olur ama dişini sıkmanı tavsiye derim deid dr 3 hafta sonra tekrar gidicem bu arada kuzucuğum 1KG 150GR OLMUŞŞ NEYSE HASTANEDEN ÇIKMAK ÜZEREYKEN tel geldi arayan ev sahibimizdi pencereleri yaptırmak için ustaları getirmiş bizde bir haftaya taşınıcaz eşya içindeyken yapmasanız deidk ama bekleyemem dedi geldik apar topar eşyaları sarıp sarmaladık zaten büyük bölümü toplanmıştı ustalarda sağolsunlar evin içinde inşaat yaptı sanki bütün herşeyim battı sarılan eşyaların için kadar toz ve alçı dolmuş nasıl becermişse ayakta alkışlayasım geldi...veeeeeee dün saat 4 gibi lojmanımız çıktı aah deidm başka bişey demedim ev sahibi bekleseymiş iki gün içinde taşınırdım ama beklemedi olan eşyalarıma oldu bugün akşama kadar süpür sil temizle yıka toplaişleriyle uğraştım ayaklarımın üzerine basamıyorum çok yorgun ve bitkinim yarında mutfağımı toplayıp kolileneceklerle uğraşıcam cuma eşim izmite gidiceği için mecburen pazartesiyi beklicez kısmet olursa inşallah pazartesi yeni evimdeyim bu arada 7.kat çıkmış bize ha son olarak evde herşey ve heryer battığı için mutfak bize yemekodası yatak odası ve oturma odası oldu sinir bozucu bi durummuş düzensizlik bendne bu kadar herksi çok öper allaha emanet ederkaçarım yorgunum çoook
canım görümcem bekar(daha önce evlilikler yaşadı ayrıldı ) yeniden evlenmeyi düşünüyor görümceciğim :44: evlenene kadar bende kalabilir
evet yaaaa ramazandan önce bitiremedim hala yünleri şu an yıkama işi bitmek üzere ve yün didicemmmve karşı komşum yorgan yatak köpüme işini anlıyormuş bana öğretecek bende yapıcamm inşş sağol canım heyecanla eylül ayını bekliyozz bakalım tayin işimiz nasıl sonuçlanacak :92: inşşşş tüp bebek işi daha da uzamasın inşş taşınalımm çalışıyımm para hazır olsun istiyommm canım bende giricem bütünleme sınavına vee çalışamadım ki derslere inşallah atlatırız başarıyla şu sınavı inşşş ekim ayında olsun da güç olmasın tutunsun sana bebişin
haa orucumuzu açmadan bu duayı okuyup açalım inşşş Yüce Rabbim hepimize tedavilere gerreek kalmadan nasip etsin bebişlerimizi inşş hayırlı ve sağlıklıca
haaaaa kızlar bişi söylicemmmhani bi komşum vardı burda bahsetmiştim aşılama ile hamiş kaldı ve lekesi var düşük riski var demiştim yaaa malesef o dönem yatarak o riskli dönemi atlatsada geçen haftalarda tam 6 aylık olmuştu hamişliği bebişinin göbek kordonu bebbeğin boynuna dolanmış bebişi karnında ölmüş ve bu şekilde 1 hafta 10 gün kadardır devam etmiş komşum normal kontrolüne gitmiş doktoruna ultrasonda görmüş dr u suni sancıyla ölü doğum yaptı Rabbim hepimize sağlıklı hayırlıca evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşşşş
ee kaynananın evi yokmu da sizde kalacaklar devamlı( desene görümcen koca avına çıktı o yüzden geziyo ayy ne kötüyümm yaa :)))
bu sıcaklarda nasıl yapıcan şu yorgan işlerini yaa
ayy çok acı olmuş komşunun olayıı Rabbim düşmanımın bile başına vermesinn
melike guzum çok sağol bebişim allah razı olsun
kızlar bende taşınmayı düşünüyorumherkes taşınıyomuş benim neyim eksik ama ben ev arıyorum daha zamanı kesin değil, bugün bulsam yarın taşınıcam yani hepimize yeni evlerimiz hayırlı gelir inşallahh
çiğdemm sen nasılsın canımme-mail işini unutma olurmu bebemmmm
durucumm günaydınlarr canım nasılsın görüşemiyoruzz yaa hani müdürde izindeydi hala rahat değilmisin
çiğdem nereye gitmeyi düşünüyonuz yardımcı olayım canım
kamer kiranız ne kadardı canım ne kadar zam geldi merak ettim oradaki kiraların durumunu..
ipek ablammmm sanada hayırlı ramazanlar kıyamam ben ömerimeee çok geçmiş olsun allahım beterinden esirgesin sende hiç üzülmee eminim sen çok güzel annesindir hiç üzülmeee çocuk o atlatır inşallah en kısa zamanda çok öp benim için ömer paşamızııııherkese hayırlı ramazanlar inşallah herkes iyidir ben pek iyi değilim oğlum hasta bronşit olmuş sürekli doktora gidip geliyoruz
iğne yapıyolar hava veriyolar temizliyolar çok üzüldüm hasta olmasına çok dikkat ettiğim halde hasta olması zoruma gitti eşimde sen gözün gibi b akıyosun hiç üzülme diyo ama nafile neyse ben banka işi vardı onun için girdim haber vereyim dedim görüşürüz
tubişim bak şimdi bende sinirlendim o ev sahibine biraz daha bekleyememişmiiiiislmlar..geçmişe bakamadım inşallah herkes iyidir inşallah herşey yolundadur ben öyle yorgunumki halimi anlatmaya kelimeler yetmez heralde
dün sabah hastaneeye gittik böbrek ölçümü için muayenemi oldum şükür şimdilik fena değil biraz ağrın olur ama dişini sıkmanı tavsiye derim deid dr 3 hafta sonra tekrar gidicem bu arada kuzucuğum 1KG 150GR OLMUŞŞ NEYSE HASTANEDEN ÇIKMAK ÜZEREYKEN tel geldi arayan ev sahibimizdi pencereleri yaptırmak için ustaları getirmiş bizde bir haftaya taşınıcaz eşya içindeyken yapmasanız deidk ama bekleyemem dedi geldik apar topar eşyaları sarıp sarmaladık zaten büyük bölümü toplanmıştı ustalarda sağolsunlar evin içinde inşaat yaptı sanki bütün herşeyim battı sarılan eşyaların için kadar toz ve alçı dolmuş nasıl becermişse ayakta alkışlayasım geldi...veeeeeee dün saat 4 gibi lojmanımız çıktı aah deidm başka bişey demedim ev sahibi bekleseymiş iki gün içinde taşınırdım ama beklemedi olan eşyalarıma oldu bugün akşama kadar süpür sil temizle yıka toplaişleriyle uğraştım ayaklarımın üzerine basamıyorum çok yorgun ve bitkinim yarında mutfağımı toplayıp kolileneceklerle uğraşıcam cuma eşim izmite gidiceği için mecburen pazartesiyi beklicez kısmet olursa inşallah pazartesi yeni evimdeyim bu arada 7.kat çıkmış bize ha son olarak evde herşey ve heryer battığı için mutfak bize yemekodası yatak odası ve oturma odası oldu sinir bozucu bi durummuş düzensizlik bendne bu kadar herksi çok öper allaha emanet ederkaçarım yorgunum çoook
cnm şifaaam dahada merkeze taşındım beennn sanada dua edeyimde yakın oturalım inşaLLAHH....canım görümcem bekar(daha önce evlilikler yaşadı ayrıldı ) yeniden evlenmeyi düşünüyor görümceciğim :44: evlenene kadar bende kalabilir
evet yaaaa ramazandan önce bitiremedim hala yünleri şu an yıkama işi bitmek üzere ve yün didicemmmve karşı komşum yorgan yatak köpüme işini anlıyormuş bana öğretecek bende yapıcamm inşş sağol canım heyecanla eylül ayını bekliyozz bakalım tayin işimiz nasıl sonuçlanacak :92: inşşşş tüp bebek işi daha da uzamasın inşş taşınalımm çalışıyımm para hazır olsun istiyommm canım bende giricem bütünleme sınavına vee çalışamadım ki derslere inşallah atlatırız başarıyla şu sınavı inşşş ekim ayında olsun da güç olmasın tutunsun sana bebişin
haa orucumuzu açmadan bu duayı okuyup açalım inşşş Yüce Rabbim hepimize tedavilere gerreek kalmadan nasip etsin bebişlerimizi inşş hayırlı ve sağlıklıca
haaaaa kızlar bişi söylicemmmhani bi komşum vardı burda bahsetmiştim aşılama ile hamiş kaldı ve lekesi var düşük riski var demiştim yaaa malesef o dönem yatarak o riskli dönemi atlatsada geçen haftalarda tam 6 aylık olmuştu hamişliği bebişinin göbek kordonu bebbeğin boynuna dolanmış bebişi karnında ölmüş ve bu şekilde 1 hafta 10 gün kadardır devam etmiş komşum normal kontrolüne gitmiş doktoruna ultrasonda görmüş dr u suni sancıyla ölü doğum yaptı Rabbim hepimize sağlıklı hayırlıca evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşşşş
ahhhh durucuğum sorma taşınma heyecanı sitresi görümce kaygana başımdalar galiba ömür boyuetipufum nerelerde acep :26: hep o geliyoo aklıma kaygana sitresi asıl onun başında neyse başta sağlık olsun diyorum şimdilik :97:
hoş buldum canım sağoll
1 adet ben okuyum tatlımyalnız ben kuran bilmiyorum türkçesini okuyacağım
canımm haydi hayırlı uğurlu olsun bebişlerindualarımız seninle inşşşş müjdenle döneceksin aramıza
nurcik bana da yaz 30galiba sayı tamamlanmış eksik varsa haberim olsun okuyayım
canımmm hoş geldin hayırdır taşınmışsın bilegüle güüle otur adresini ver bi ara özelden filan gelip bulayım seni ve yeni evini canım eylülde belli olacak bizde merkeze taşınabilirim büyük ihtimal dua et
canım öncelikle gözün aydın Rabbim yavrunucağını analı-babalı , sağlıklı-sıhhatli büyütsün inşşş geçmiş olsun canım bebişine Rabbim acil şifalar versin tez zamanda iyileşsin inşş kocaman öp yerime senide öptüm kocaman
tubişim inşş böbreklerde hiç bi sorun olmaz geçmiş olsun oooooo bebiş büyümüşş maşallah gözün aydın lojman da çıkmış zordur bilirim benimde daha önce evimde pencereler yapılmıştıbende çoğu şeyi kaldırsamda toz pislik işlemişti adeta eşyalara neyseki lojmana çıkıp rahat edeceksin sıcak bi kış yaşıyacaksınız cici kızınla inşşş Rabbim kolaylıklar versin
Melikeciğim (bynkutluay ) canım sende taşınıyormuşsun bu yazda çok taşınanımız varne deyim tüm taşınanlara kolaylıklar
Günaydın cicoşlarıııımmm
kamercim izin olayına ne diyim yaaaa sağlık olsun herşeyin hayırlısı olsun
melike nasıl gidiyor hamişlik
tubişiiim tasınıyonmu hayırlısı olsun nereye taşınıon ev sahibinede çok kızdım yaaa ne düşüncesiz heryer batar tabi düşünnmesi lazım düşüncesiz herif
asi sende taşındın demi yeni evin hayırlı uğurlu olsun canım
melike kuzu sende bayramdan sonramı taşınıyon
şifam hem kaygana hem görümce allah kolaylık versin ne diyim be yaa yünlerini yıkayıp didiyonmu ohh mis gibi
aanaaaaammm taşınan taşınana benimde taşınasım geldi
çiğdem tampon kullanan varmış ben kullanmadım kullananlar rahat diyor pazartesi tatil nereye gidiyon bacım
sevdam oruç tutuyo gibi yiyip içmiyon nasıl gidiyo canıııımmm
ipeğim ömer bronşit olmuş geçmiş olsun canım anne sütü alıyo çabuk toparlanır
nurciiikkkk nasıl gidiyo ramazan
tarfil sen nasılsın
pınar tatil nasıldı
unuttuğum yoktur inaşallah hepicinizi öperim
ipek ablammmm sanada hayırlı ramazanlar kıyamam ben ömerimeee çok geçmiş olsun allahım beterinden esirgesin sende hiç üzülmee eminim sen çok güzel annesindir hiç üzülmeee çocuk o atlatır inşallah en kısa zamanda çok öp benim için ömer paşamızııııherkese hayırlı ramazanlar inşallah herkes iyidir ben pek iyi değilim oğlum hasta bronşit olmuş sürekli doktora gidip geliyoruz
tubişim bak şimdi bende sinirlendim o ev sahibine biraz daha bekleyememişmiiiiislmlar..geçmişe bakamadım inşallah herkes iyidir inşallah herşey yolundadur ben öyle yorgunumki halimi anlatmaya kelimeler yetmez heralde
cnm şifaaam dahada merkeze taşındım beennn sanada dua edeyimde yakın oturalım inşaLLAHH....canım görümcem bekar(daha önce evlilikler yaşadı ayrıldı ) yeniden evlenmeyi düşünüyor görümceciğim :44: evlenene kadar bende kalabilir
ahhhh durucuğum sorma taşınma heyecanı sitresi görümce kaygana başımdalar galiba ömür boyuetipufum nerelerde acep :26: hep o geliyoo aklıma kaygana sitresi asıl onun başında neyse başta sağlık olsun diyorum şimdilik :97:
hoş buldum canım sağoll
1 adet ben okuyum tatlımyalnız ben kuran bilmiyorum türkçesini okuyacağım
canımm haydi hayırlı uğurlu olsun bebişlerindualarımız seninle inşşşş müjdenle döneceksin aramıza
nurcik bana da yaz 30galiba sayı tamamlanmış eksik varsa haberim olsun okuyayım
canımmm hoş geldin hayırdır taşınmışsın bilegüle güüle otur adresini ver bi ara özelden filan gelip bulayım seni ve yeni evini canım eylülde belli olacak bizde merkeze taşınabilirim büyük ihtimal dua et
canım öncelikle gözün aydın Rabbim yavrunucağını analı-babalı , sağlıklı-sıhhatli büyütsün inşşş geçmiş olsun canım bebişine Rabbim acil şifalar versin tez zamanda iyileşsin inşş kocaman öp yerime senide öptüm kocaman
tubişim inşş böbreklerde hiç bi sorun olmaz geçmiş olsun oooooo bebiş büyümüşş maşallah gözün aydın lojman da çıkmış zordur bilirim benimde daha önce evimde pencereler yapılmıştıbende çoğu şeyi kaldırsamda toz pislik işlemişti adeta eşyalara neyseki lojmana çıkıp rahat edeceksin sıcak bi kış yaşıyacaksınız cici kızınla inşşş Rabbim kolaylıklar versin
Melikeciğim (bynkutluay ) canım sende taşınıyormuşsun bu yazda çok taşınanımız varne deyim tüm taşınanlara kolaylıklar
Günaydın cicoşlarıııımmm
kamercim izin olayına ne diyim yaaaa sağlık olsun herşeyin hayırlısı olsun
melike nasıl gidiyor hamişlik
tubişiiim tasınıyonmu hayırlısı olsun nereye taşınıon ev sahibinede çok kızdım yaaa ne düşüncesiz heryer batar tabi düşünnmesi lazım düşüncesiz herif
asi sende taşındın demi yeni evin hayırlı uğurlu olsun canım
melike kuzu sende bayramdan sonramı taşınıyon
şifam hem kaygana hem görümce allah kolaylık versin ne diyim be yaa yünlerini yıkayıp didiyonmu ohh mis gibi
aanaaaaammm taşınan taşınana benimde taşınasım geldi
çiğdem tampon kullanan varmış ben kullanmadım kullananlar rahat diyor pazartesi tatil nereye gidiyon bacım
sevdam oruç tutuyo gibi yiyip içmiyon nasıl gidiyo canıııımmm
ipeğim ömer bronşit olmuş geçmiş olsun canım anne sütü alıyo çabuk toparlanır
nurciiikkkk nasıl gidiyo ramazan
tarfil sen nasılsın
pınar tatil nasıldı
unuttuğum yoktur inaşallah hepicinizi öperim
canım allah razı olsun neresi olursa olsun denize çok yakın hatta 0temiz küçük şirin mütevazi fiyatı yüksek olmayan bi yer çok şey istiyorum demiiii
durucumm günaydınlarr canım nasılsın görüşemiyoruzz yaa hani müdürde izindeydi hala rahat değilmisin
çiğdem nereye gitmeyi düşünüyonuz yardımcı olayım canım
kamer kiranız ne kadardı canım ne kadar zam geldi merak ettim oradaki kiraların durumunu..
hımm ozaman söyleyeyim balıkesir sarımsaklı küçük bir yer ama ben çok beğendim netten istersen bak zafer pansiyon da kaldık odaları fena değildi zaten yatmak için kullanılıyo sadece :)) yemekleri çok lezizdi hijyenikti..otel düşünürsen otellerde var daha lüks ama bana göre pansiyon yeterli oluyo bütçe konusunda :)) sabah ve akşam yemeği var canım..
aydındaydı sanırım didim olabilir orasınıda çok beğendim altınkum diye bir yeri var plaj olarak..oradada pansiyonda kalmıştık her ikiside bize çok uyguna gelmişti..
evet izinde canım elimdeki projeyi bitiremedim bugün biter diye umut ediyorum bir de stajyerler var burda yanımdaki masada oturuyolar neyse azaldılar
canım bugün bende altınkum didimin oteline baktım denize 0 dı yorumları okudum çok pi olduklarını söyledide hijyen desen berbat yazmışlar canım bizde bütçemize göre gitmek istiyoruz zaten bi bakayım sarımsaklıyaa başka varsa söyleyin oldumu caanım:26::26::26:
evet canım denize sıfır bir yer iyice araştırmak gerek canım ben gitmediğim bir yer için bişey yazmak isteiyorum ama ayvalık falanda güzel diyolar marmaris antalya düşünürsen oralar güzel canım
hımm inşallah bitirirsin bir an öncede rahat edersin canım
stajyer olunca sayfayı rahatça açamıyosun dimi :))
canım zafer pansiyonda fiyatlara bakıyorum da o+k 90 tl yarım pansiyon 110 tl diyo ben bişey anlamadım bid eo+k ne demekk
zaten bizde hep oraları düşünüyoruz canım antalya fethiye ölüdeniz marmaris içmeler didim
Bu arada zafer pansiyona baktım çok güzel akşama eşime gösterecemmm
onlara internet yok laptoplarıyla geliyorlar ancak kedi internetlerini getirirlerse açıyorlar
yan gözle takipte ediyorlar :))
işimi bitrcemde bir arkadaş masamdan pantone kataloğunu aldı sormadı işin varmı diye
işini bitirsin bend ebiticem herhalde işşimi
çiğdem didimin altınkumun denizi güzel ben beğenmiştim
sarımsaklıya gitmedim ama çok güzel diyorlar
hımm antalya taraflarını kamer e sormak lazım en iyi o bilir
evet hep öledir yan gözle bakılır :))
neyse sende bitirirsin işini hele kataloğun gelene kadar burda dur
onlara internet yok laptoplarıyla geliyorlar ancak kedi internetlerini getirirlerse açıyorlar
yan gözle takipte ediyorlar :))
işimi bitrcemde bir arkadaş masamdan pantone kataloğunu aldı sormadı işin varmı diye
işini bitirsin bend ebiticem herhalde işşimi
çiğdem didimin altınkumun denizi güzel ben beğenmiştim
sarımsaklıya gitmedim ama çok güzel diyorlar
çiğdem fethiye pahalı ama yarım pansiyon yerlere bir bak istersen
marmaris ve çeşme de pahalıymış
ben marmaris ve çeşmeye gitmeyi isterim ayvalık güzelmiş cunda adası güzelmiş balıkesir akçay da güzel arkadaşımın orda yazlığı vardı kalmıştım
yarım pansiyonlarada bak tatil sitelerine bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?