Evet sonra o taksitler bitmiyoo
aynen öyle sevommmmm gitsek bi türlü gitmesek bi türlüüü acaba eşimin dediği gibi gözü kapalı mı gitsekkk:26::26::26::26::26:
gözü kapalı derken nasıl oluyo o hiç düşünmeden sonunu onu demek istedin
yoksa hiç netten bakmayıp direk bir yere gidip yerleşmeyimi
her ikiside mantıklı bunları kastettiysen
Yılda bir kere ağız tadıyla tatil için sonrasını göze almak gerekir,sonuçta herşeye para ödüyoruz bir kerede rahatlık huzur için ödensin..
Netten tatil beldelerine yada otellere bakmak çok kafa karıştırıcı ben hep bakar bakar rezervasyon yapmazdım pişman olmamak için o yüzden gidince muhakkak bulunurdu kafamıza göre :)) heleki ramazan ayında heryer boştur ve daha da ucuzdur derim.
yani diyorsunki canım rezervasyon yaptırmadan gidelim mi diyorsun :26::26::26:
benimki sadece kendi düşüncem sana böle bişey diyememBen hiç yaptırmadım hep öle gittik baktık gezdik hatta odalara bakarsın fiyat araştırması yaparsın sonra bir yere gidersin gibi.. Tabi senin bileceğin iş canım yada netten kafana yatanların notunu al gittiğinde direk onlara bak eğer resimdeki gibi hoşuna giderse tutarsın..yani gittiğinde çok seçenek oluyo onu söylemek istiyorum
orasıda doğru canım ya yer bulamazsak sorunu var bide eşim öyle otel otel dolaşmazz benim başımın etini yer beyfendi hazıra konacak iyi yada kötü girdin mi iş bitiyor işim iş valla
kızlar kusura bakmayın bankaya gitmem gerekiyordu acil çıktım haber veremedim
sevom kiram 400 canım antalyada kiralar çok fazla değil boş ev çok ankara istanbula göre çok uygundur fiyatları
çiğdem çıralıya ve sideye bak canım bide ikiside küçük ve güzel yerlerbende araştırıyım ama şu an işim var bugün musait olunca kendimi verip araştırırım
antalya laraya gel istersen kız görüşürüz hem beraber denize gireriz pansiyon larda var araştır istersen sera hotel fiyatına bak bakam bi nasıl bende pek bilmiyorum fiyatını
ahh canım ne güzel olurdu valla zaten balayım side kumköydü sideyi beğeniyoruz zaten ama işte paramız ona göre konuşmuyor kii
sera hoteli çok pahalı canım 5 gece 2.400tll canım :26::26::26::26::26:
kzlar ben çıkıyorum şu tatillerle boğuşmaktan bunaldım kafanızıda şişirdim kusuruma bakmayın affınızıa sığınırım hakkınızı helal edin
papatya nasılsın
ömer uyandı ben çıkıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?