Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

aynen öyle sevommmmm gitsek bi türlü gitmesek bi türlüüü acaba eşimin dediği gibi gözü kapalı mı gitsekkk:26::26::26::26::26:

gözü kapalı derken nasıl oluyo o hiç düşünmeden sonunu onu demek istedin
yoksa hiç netten bakmayıp direk bir yere gidip yerleşmeyimi

her ikiside mantıklı bunları kastettiysen
Yılda bir kere ağız tadıyla tatil için sonrasını göze almak gerekir,sonuçta herşeye para ödüyoruz bir kerede rahatlık huzur için ödensin..
Netten tatil beldelerine yada otellere bakmak çok kafa karıştırıcı ben hep bakar bakar rezervasyon yapmazdım pişman olmamak için o yüzden gidince muhakkak bulunurdu kafamıza göre :)) heleki ramazan ayında heryer boştur ve daha da ucuzdur derim.

yani diyorsunki canım rezervasyon yaptırmadan gidelim mi diyorsun :26::26::26:

yani diyorsunki canım rezervasyon yaptırmadan gidelim mi diyorsun :26::26::26:

benimki sadece kendi düşüncem sana böle bişey diyemem Ben hiç yaptırmadım hep öle gittik baktık gezdik hatta odalara bakarsın fiyat araştırması yaparsın sonra bir yere gidersin gibi.. Tabi senin bileceğin iş canım yada netten kafana yatanların notunu al gittiğinde direk onlara bak eğer resimdeki gibi hoşuna giderse tutarsın..yani gittiğinde çok seçenek oluyo onu söylemek istiyorum

orasıda doğru canım ya yer bulamazsak sorunu var bide eşim öyle otel otel dolaşmazz benim başımın etini yer beyfendi hazıra konacak iyi yada kötü girdin mi iş bitiyor işim iş valla

orasıda doğru canım ya yer bulamazsak sorunu var bide eşim öyle otel otel dolaşmazz benim başımın etini yer beyfendi hazıra konacak iyi yada kötü girdin mi iş bitiyor işim iş valla

benimkide ölee düşün bi mağazaya girip bişey bakıyorum illa alacağım niye almıyosun okadar uğraştırıyosun diyo iyide beğenmedim diyorum illa almakmı zorundayım bakınca hiçç gelemiyoki bizimki de..sen ozaman sağlama al kendini ne diyem canım

kızlar kusura bakmayın bankaya gitmem gerekiyordu acil çıktım haber veremedim
sevom kiram 400 canım antalyada kiralar çok fazla değil boş ev çok ankara istanbula göre çok uygundur fiyatları
çiğdem çıralıya ve sideye bak canım bide ikiside küçük ve güzel yerlerbende araştırıyım ama şu an işim var bugün musait olunca kendimi verip araştırırım
antalya laraya gel istersen kız görüşürüz hem beraber denize gireriz pansiyon larda var araştır istersen sera hotel fiyatına bak bakam bi nasıl bende pek bilmiyorum fiyatını

ahh canım ne güzel olurdu valla zaten balayım side kumköydü sideyi beğeniyoruz zaten ama işte paramız ona göre konuşmuyor kii
sera hoteli çok pahalı canım 5 gece 2.400tll canım :26::26::26::26::26:

Son düzenleme:
kamerim valla benden daha azmış kiran ne güzel bebeğim olmazsa zaten ege yada akdenize taşınmayı düşünüyorum sahil kıyısına

kzlar ben çıkıyorum şu tatillerle boğuşmaktan bunaldım kafanızıda şişirdim kusuruma bakmayın affınızıa sığınırım hakkınızı helal edin

merhaba hanımlar keyifler yerindedir inşallah ne güzel tatil muhabbetleri benim için hayal tatil deniz kum zaten pek gezen bir çift değildik bu yazda annem tüm yaz günlerimi tam pansiyon kapadı gün içinde markete çıksam beni mutlu etmeye yetiyor gerçi çok şükür sağlığı yerinde allah başimdan eksik etmesin ALLAH annelerimize uzun ömürler versin hepinizin ramazanı mübarek olsun rabbim bu sıcaklarda tutanların mükafatını bol bol versin çok şükür sağliğim yerinde tutuyorum topik benim girdiğimde hep kimsesiz oluyor sohbetlerinizi kısmen okuyup çıkıyorum allaha emanet olun rabbim hepimize hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin yuvalarımız huzur bulsun pskolajimiz düzelsin yakında kafayı yiyecem kafayla konuş konuş ne yapmalıyım hangi doktor ne zaman yumurtladım ne kadar para gerekiyor bu tedavini parasını nasıl denkleştireceğim vs. vs. dahada önemlisi kaybettiğim meleklerimin pişmanlıkları beni mahvediyor neyse kızlar saçmaladım nerden girdim neden bahsediyorum çok sıkıldım daraldım gidecek kaçacak bir yer yok hoş bir yerlere gitsemde bu kafa benimle gittiği sürece ne kadar rahatlaya bilirimki

selam kızlar ...sabah doktordan geldik bugün dha iyi oğluş tıkalı değilmiş hava ve iğneye gerek yok dedi ventolin şurupa devam edin dedi
5 gün kullanın geçmezse gelin dedi şimdi uyuyo bende bir bakayım dedim sizler nasılsınız ...geçmişi tam okumadım ama gördüğüm kadarıyla taşıma telaşları var taşınan hekese allah yardım etsin yeni evleri sağlık huzur getirsin uğurlu gelsin inşallah ...elifin bana tavsiyelerini okudum kiloyla ilgli beni tamamen yanlış anlamış ben kilomu dert etmiyorum kızlar kilodan konuşmuşlar bende kendimden bahsettim dert ettiğim bi şey yok yani birde arkadaşımızın 2. bebekle ilgili yorumu benmde hoşuma gitmedi tabiki 2. hatta 3. bile düşünülür ama bu şekilde dile getirmek hoş değil allah öne olmayanlara versin bizlerin evlatlarına da sağlıklı ömür versin inşallah ...duru seninle hiç karşılaşamadık özledim seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…