rabbim bu günümü aratmasın çok şükür ama biraz daraldım yukardaki mesajımdada bahsettiğim gibi şükür oğlun iyi imiş allah bağışlasın şurupla kurtulur inşallah
üzülme anım inşallah bu sıkıntılar geride kalıak evlatların evini şenlendireek
selam kızlar ...sabah doktordan geldik bugün dha iyi oğluş tıkalı değilmiş hava ve iğneye gerek yok dedi ventolin şurupa devam edin dedi
5 gün kullanın geçmezse gelin dedi şimdi uyuyo bende bir bakayım dedim sizler nasılsınız ...geçmişi tam okumadım ama gördüğüm kadarıyla taşıma telaşları var taşınan hekese allah yardım etsin yeni evleri sağlık huzur getirsin uğurlu gelsin inşallah ...elifin bana tavsiyelerini okudum kiloyla ilgli beni tamamen yanlış anlamış ben kilomu dert etmiyorum kızlar kilodan konuşmuşlar bende kendimden bahsettim dert ettiğim bi şey yok yani birde arkadaşımızın 2. bebekle ilgili yorumu benmde hoşuma gitmedi tabiki 2. hatta 3. bile düşünülür ama bu şekilde dile getirmek hoş değil allah öne olmayanlara versin bizlerin evlatlarına da sağlıklı ömür versin inşallah ...duru seninle hiç karşılaşamadık özledim seni
ömer uyandı ben çıkıyorum
merhaba hanımlar keyifler yerindedir inşallah ne güzel tatil muhabbetleri benim için hayal tatil deniz kum zaten pek gezen bir çift değildik bu yazda annem tüm yaz günlerimi tam pansiyon kapadı gün içinde markete çıksam beni mutlu etmeye yetiyor gerçi çok şükür sağlığı yerinde allah başimdan eksik etmesin ALLAH annelerimize uzun ömürler versin hepinizin ramazanı mübarek olsun rabbim bu sıcaklarda tutanların mükafatını bol bol versin çok şükür sağliğim yerinde tutuyorum topik benim girdiğimde hep kimsesiz oluyor sohbetlerinizi kısmen okuyup çıkıyorum allaha emanet olun rabbim hepimize hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin yuvalarımız huzur bulsun pskolajimiz düzelsin yakında kafayı yiyecem kafayla konuş konuş ne yapmalıyım hangi doktor ne zaman yumurtladım ne kadar para gerekiyor bu tedavini parasını nasıl denkleştireceğim vs. vs. dahada önemlisi kaybettiğim meleklerimin pişmanlıkları beni mahvediyor neyse kızlar saçmaladım nerden girdim neden bahsediyorum çok sıkıldım daraldım gidecek kaçacak bir yer yok hoş bir yerlere gitsemde bu kafa benimle gittiği sürece ne kadar rahatlaya bilirimki
selam kızlar ...sabah doktordan geldik bugün dha iyi oğluş tıkalı değilmiş hava ve iğneye gerek yok dedi ventolin şurupa devam edin dedi
5 gün kullanın geçmezse gelin dedi şimdi uyuyo bende bir bakayım dedim sizler nasılsınız ...geçmişi tam okumadım ama gördüğüm kadarıyla taşıma telaşları var taşınan hekese allah yardım etsin yeni evleri sağlık huzur getirsin uğurlu gelsin inşallah ...elifin bana tavsiyelerini okudum kiloyla ilgli beni tamamen yanlış anlamış ben kilomu dert etmiyorum kızlar kilodan konuşmuşlar bende kendimden bahsettim dert ettiğim bi şey yok yani birde arkadaşımızın 2. bebekle ilgili yorumu benmde hoşuma gitmedi tabiki 2. hatta 3. bile düşünülür ama bu şekilde dile getirmek hoş değil allah öne olmayanlara versin bizlerin evlatlarına da sağlıklı ömür versin inşallah ...duru seninle hiç karşılaşamadık özledim seni
kusura bakmayın yaa dün yazamadım eşim oturunca bir daha kalmkmak bilmiyo bende üst kattaki koşmuya çıktım lafladık biraznurciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikkkk gel bakıyımm şu şiddet olayını anlat bakeeeeem çatladım wallaaaaa:76::76::76::76:
kusura bakmayın yaa dün yazamadım eşim oturunca bir daha kalmkmak bilmiyo bende üst kattaki koşmuya çıktım lafladık biraz
evet kadına yönelik şideeti niye destekliyorum şöylekii...
.Kadına Yönelik Şiddeti Destekliyorum... Ancak ; İçten Gelen Minik Bir Tekmeyse
Tilkinin Orucu ( Fıkra ) : ))))))))
Tilki ormanda gezmektedir. Bir ağacın dalında asili bir geyik budu görür.
Açtır a...ma şüphelenir kontrol etmeye baslar ve görür ki bu bir tuzak.
Geyik budu bir iple bombaya bağlıdır.
Epeyce uzağa gider ve başını kollarının üzerine koyarak yatar, biraz sonra kurt gelir, budu görür ve yatan tilkiyi de tabi…
Tilkiye sorar ‘ne yapıyorsun dostum’
Tilki cevap verir ‘hiç Yatıyorum’
-Burada bir but var
-Evet var
-Neden yemedin
Tilki sakince cevap verir;
‘BU GÜN ORUCUM’
Kurt kendinden emin;
‘Ben yiyeyim o zaman’
Tilki ‘Buyur afiyet olsun’ der.
Kurt buta uzanır uzanmaz bir patlama, ortalık toz duman, kurt yaralı, hareketsiz, 10 metre uzakta, perişan halde yatarken tilki sakince budu yemeye başlar.
Bunu gören kurt;
‘LAN ........ HANI ORUCTUN’
Tilki pişkin pişkin;
‘Biraz önce top patladı duymadın mı ?
demet seyhan nurcan kızlar nasılsınız
demet seyhan nurcan kızlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?