Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ipek ablamm çok sevindim rabbim oğluşuna hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin inşallahh....
allahım beterinden esirgesin elif ne dedi ki ablam ben kaçırmışım heraldeee

nurciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikkkk gel bakıyımm şu şiddet olayını anlat bakeeeeem çatladım wallaaaaa:76::76::76::76:

papatya annenin iyi olmasına sevindim çok şükür olsun sende kocişinle sonra gezersin küçükken anneler babalar bizlere nasıl sabretmiş bizde onlara bakmalıyız sen iyi evlatsın allahta sana ve burdaki arkadaşlarıma hayırlı evlatlar nasip etsin

ipeğm ömerin iyi olduğuna çok sevindim bende özledim seni nasıo geçiyor ömer paşayla ayy şimdi mis gibidir miiissss

kızlar bakara süresinin 45 - 153 ayeti türkçe açıklaması

45. Sabır ve namaz ile Allah'tan yardım isteyin. Şüphesiz o (sabır ve namaz), Allah'a saygıdan kalbi ürperenler dışında herkese zor ve ağır gelen bir görevdir.

153. Ey iman edenler! Sabır ve namaz ile Allah'tan yardım isteyin. Çünkü Allah muhakkak sabredenlerle beraberdir.

ben hamile kalmadan önce 2 rekat kılıp secdede dua ederdim sizde ramazan ayında içinizden geldiği gibi dua edin

Son düzenleme:
merhaba kızlarr nasılsınız bakemmm

ipeğim çok geçmiş olsun canım Allahım acil şifalar versin ömer paşama ,kendini suçlayıpta üzülme lütfen bak bugün daha iyimiş inşallah dahada ,iyi olacak canım

çiğdem bulaamdınızmı bir yer hala:26:bulursunuz inşallah kendinize göre uygun bir otel canım ..

tubişim çok şükür böbrekler biraz daha iyimiş sevindim inşallah doğuma kadar böyle rahat geçer çok az kaldı sık az daha dişini,,gözün aydın lojman çıkmış biraz yüksek katlı çıkmış ama olsun erzurumun manzarasını izlersin artık bol bol :))seninn şu ev sahibinine bende çok sinirlendim nasıl böyle vicdansız oluyorlar yaaa karnı burnunda bir kadına bukadar zahmet verilirmi günler çuvalamı girdi ..illa sorun çıkaracaklar yane,

duru bacım orucu sormuşsun çok şükür geçen seneye göre daha iyiyim son bir saat kala çok susayıp acıkıyorum

Son düzenleme:
nurciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikkkk gel bakıyımm şu şiddet olayını anlat bakeeeeem çatladım wallaaaaa:76::76::76::76:
kusura bakmayın yaa dün yazamadım eşim oturunca bir daha kalmkmak bilmiyo bende üst kattaki koşmuya çıktım lafladık biraz

evet kadına yönelik şideeti niye destekliyorum şöylekii...

.Kadına Yönelik Şiddeti Destekliyorum... Ancak ; İçten Gelen Minik Bir Tekmeyse

Son düzenleme:
Tilkinin Orucu ( Fıkra ) : ))))))))
Tilki ormanda gezmektedir. Bir ağacın dalında asili bir geyik budu görür.

Açtır a...ma şüphelenir kontrol etmeye baslar ve görür ki bu bir tuzak.

Geyik budu bir iple bombaya bağlıdır.

Epeyce uzağa gider ve başını kollarının üzerine koyarak yatar, biraz sonra kurt gelir, budu görür ve yatan tilkiyi de tabi…

Tilkiye sorar ‘ne yapıyorsun dostum’

Tilki cevap verir ‘hiç Yatıyorum’

-Burada bir but var

-Evet var

-Neden yemedin

Tilki sakince cevap verir;

‘BU GÜN ORUCUM’

Kurt kendinden emin;

‘Ben yiyeyim o zaman’

Tilki ‘Buyur afiyet olsun’ der.

Kurt buta uzanır uzanmaz bir patlama, ortalık toz duman, kurt yaralı, hareketsiz, 10 metre uzakta, perişan halde yatarken tilki sakince budu yemeye başlar.

Bunu gören kurt;

‘LAN ........ HANI ORUCTUN’

Tilki pişkin pişkin;

‘Biraz önce top patladı duymadın mı ?

ayy süpermiş yaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…