Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kızlar mrhb nasılsınız ben niğdeye gitmiştim bu güğn döndüm sizi çok merak ettim herkesler iyimiii

meraba yeter hoşgeldin canımm demek tatl yaptın çok sevindim canım harika olmuş:82::82::82:

kızlar ben fazla yazamıyorum haberiniz olsun

ipekim hoşgeldin cnaım Ömer paşam uyuyo sende onun başındamısınn ayy kıyamamm sizee daha iyi olacak inşallah hiç merak etme canım evin temizliği sorun değil yeterki sağlık olsun canım

ben akşama ne yapcam hala bilmiyom iftar topiğine bakmaya geldimm burayada bakim dedim çıkmadan herkese iyi akşamlar diliyorum

iyi akşamlar canım ben yırttım akama annemlere iftara gidiyoruz bakalımm

iyi akşamlar canım ben yırttım akama annemlere iftara gidiyoruz bakalımm

ohh ne güzell benimde anam burada olsaydı keşkee bu sene köyde geçirdii haftada 1-2 gün kesin onda yapardık ne iyi olurdu en leziz yemeklerimi yerdimm

ben hala kararsızım yemek olayında neyse ben çıkıyorumm

yeter hoşgeldin

hoş buldummm

bak üzülme içime boşuna doğmaz sen yakında tığ gibi olıcan öptüm çokkk

aaaa sen hamişmisin tebrikler canım inşş sağlıklıca kucağına alırsınn ımmm :97: bence oğlan geliyo

Günaydın canlarımm nasılsınız beni sorarsanız iyiyim ama gece rüyamda şeytanlarla uğraştım durdum hayır olsun korkmaya başladım valla mübarek aylarda :26::26::26::26:
neyse bakalım ee siz napıyorsunuz bakalım bugün son günümm heyecan ve korku var birazcık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…