aynen öyle canım
kızlar mrhb nasılsınız ben niğdeye gitmiştim bu güğn döndüm sizi çok merak ettim herkesler iyimiii
hoşgeldin canım hangi ara gittin geldin
tatalım salı sabahatan çıktık bu gün döndük çok güzeldi
meraba yeter hoşgeldin canımm demek tatl yaptın çok sevindim canım harika olmuş:82::82::82:
kızlar ben fazla yazamıyorum haberiniz olsun
ipekim hoşgeldin cnaım Ömer paşam uyuyo sende onun başındamısınn ayy kıyamamm sizeedaha iyi olacak inşallah hiç merak etme canım evin temizliği sorun değil yeterki sağlık olsun canım
ben akşama ne yapcam hala bilmiyom iftar topiğine bakmaya geldimmburayada bakim dedim çıkmadan herkese iyi akşamlar diliyorum
iyi geçmesine çok sevindim canımmm
meraba yeter hoşgeldin canımm demek tatl yaptın çok sevindim canım harika olmuş:82::82::82:
iyi geçmesine çok sevindim canımmm
iyi akşamlar canım ben yırttım akama annemlere iftara gidiyoruz bakalımm
ohh ne güzell benimde anam burada olsaydı keşkee bu sene köyde geçirdiihaftada 1-2 gün kesin onda yapardık ne iyi olurdu en leziz yemeklerimi yerdimm
ben hala kararsızım yemek olayında neyse ben çıkıyorumm
yeter hoşgeldin
ohh ne güzell benimde anam burada olsaydı keşkee bu sene köyde geçirdiihaftada 1-2 gün kesin onda yapardık ne iyi olurdu en leziz yemeklerimi yerdimm
yeter hoşgeldin
yeter hoşgeldin
bak üzülme içime boşuna doğmazşifaaa dün bana soru sormuşsun şimdi aklıma geldi cnaımbakma sen avatarıma ben aynı kilodayım hatta 1-2 kilo alıyom veriyom falann yanii ilerleme yok bendeee gerçi bişey yapıyomusun diye sor hayır yapmıyomm ramazandan dolayıda çok yiyom akşamalarıı
aaaa sen hamişmisininnşallah canım hepinize dua ediyorum her namazda,31 yaşında anne olucam kart gelin olmuştum aynen devam ediyorum kart ir anne olucam puhaha ama olsun geç olsun güç olmasın dimi..eee herkesede tahmin tahminler vardı benim bezelyeme cinsiyet tahmini yok mu yavruslarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?