günaydın kızlarrr nasılsınnn
hayırlı cumalar canımmm
naber nasılsın hazırladın mı bavullarını
ooo daha ilk günden hazırladımmmmama eksiklerimiz var onun için alışverişe çıkmam lazım bide bugün babamla eşimin doğum günü hediye bakmam lazım ama ne alsam karar veremedim babamın kini tatilde alırım diyorum ama karar veremedim :26::26::26:
günaydın kızlar hayırlı cumalar Rabbim bu mübarek günde en kısa ve hayırlı zamanda göndersin meklerimizi
çiğdem hayır olsun yatmadan önce felak nas sürelerini oku tatlım..eşinin ve babanın doğum günüymüş nice yıllara
kamer bebek görmeye gidiyorsunuz dimek bence cicilerini Lc waikiki den bakabilirsin orda güzel ve uygun fiyata bulabilirsin
minnakım benim içimede öyle doğuyorki kızın olacak tatlım ama benimde hep tersi çıktı bu zamana kadar :))
sevo dün gece yine rüyalarımdaydın bacım :)) rüyada eşime o kadar bağırıp çağırıyorumki bıktım artık beklemekten bankadan ihtiyaç kredisi çek diyorum (dün reklamda gördüm etkisinde kaldım herhal:)) daha fazla beklemiyecem yoksa hakkımı helal etmem falan diyorum :))) sonra eşim ikna oluyor tamam diyo kurban bayramından sonra başlarız tedaviye diyo ben nasıl seviniyorum hemen topiğe gelip sana haber veriyorum ne olur beni bekle beraber olsun tedavimiz diyorum :))benim bacım o kadar anlayışlıki tatmam diyorsun.. rüya işte hemen tedavi zamanımız geliyo ikimiznde aynı gün transeferi oluyo eşinle beraber bizi eve bırakıp dönüyorsunuz.ama sonucunu öğrenmeden uyandım yaaaaabu arada senin elinde poşet içinde salça var kaşık kaşık insanlara dağıtıyorsun hayır olsun inşallah ..
canım okuyorum ayetel kürsi okuyorum ama dediğin gibi felak nas okumayayım şeytanlarla uğraşıyorum bak jeton şimdi düştüü
canım rüyan hayır olsun ama rüyada kırmızı renk görmek pek iyi değildir inşallah yanılıyorum salça kırmızı renkte yaa hayır olsun diyelim hayır olsunnn sizden yavaş yavaş güzel haberler gelecek inşallahhhh
felak nas okuman lazım şeytanı uzaklaştırıyo bu sureler,
yok canım pek kötü değil anlamaı şimdi baktımda tabirine üzüntülerin azalacağına işlerin yolunda gideceğinden bahsediyo ,inşallah canım ya inşallah .peşpeşe hamiş haberleri alalım inşallahhh
felak nas okuman lazım şeytanı uzaklaştırıyo bu sureler,
yok canım pek kötü değil anlamaı şimdi baktımda tabirine üzüntülerin azalacağına işlerin yolunda gideceğinden bahsediyo ,inşallah canım ya inşallah .peşpeşe hamiş haberleri alalım inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?