Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

selam pampişlerim
nurcikim daha ağır bişey olması lazım bacım bakalım bir kaç yer var bebe mağazası oralara uğraycam akşam inşallah kapatmadan yetişirim:26::26:

kamer merhaba canım ben ce bide kanz a bakabilirsin çok indirim vardı ben geçen hafta yiğenime d.günü için oradan aldımçok güzel şeyler var

günaydın hayırlı çumalar allah bu mübarek günlerde evlerimizde huzuru sağlk ve bereketi eksik etmesin bütün arkadaşlarıma
hayırlı sağlıklı tez zamanda hamile kalmak nasip olsun hamileler bebeklerine sağlıkla kavuşsun inşallah ....nasılsınız kızlar ben sabah evişine kalkıştım eşim aradı yarım kaldı maille bir dosya istiyo onun için girdim nete telefon beklerken de sizlere uğramadan edemedim
birazdan çıkmam lazım 12 de ömerin ilaçları var havası var sonrada kalan ileri bitiririm

aminn canım benim sana da hayırlı cumalar

hayırlı cumalarr amin inşallahhhhhh

hayırlı cumalar canım .ne güzel evde bile eşinin işlerinde yardımcı oluyorsun takdir ettim valla ,ömer nasıl canım biraz daha iyi oldumu paşam

amin inşallah seninde bebiş bir an önce sağlığına kavuşsun görüşrüürz

kızlar çıktım ben patroniçem geliyor görüşürüz kendi bil.sayarı serviste benimkinin başına oturur gelince çıktım öptüm byeee

ben de çıkıyorum kızlar yiğenimi kuran kursundan almaya gidiyorum camiyee hayırlı cumalar tekrardan

hayırlı cumalar canım .ne güzel evde bile eşinin işlerinde yardımcı oluyorsun takdir ettim valla ,ömer nasıl canım biraz daha iyi oldumu paşam
dün akşam çok ağladı saat 9 dan geçe 1 e kadar o kadar çok ağladıki tam giyindik doktora gidiyoduk sustu uyudu
hastalık ilaçlar çok yordu zaten hava veriyoruz ya onun için verdğimiz ilaç titreme yapıyo birde antibiyotik çoçuğun dengesini bozdu şimdi iyi çok şükür inşallah bugünü hep böyle rahat geçirir ...sorma ben hiç memnun değilim eşime yardım etmekten mail şifremi unutmuşum girmeye gimeye şimdi kesin kavga eder benimle yeni bir adres almayı düşünüyorum mailatabilmek için iş arasında iş yani

YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
RABBİM! BAK ELLERİMDE HİÇ BİŞEY YOK ..ELLERİMDE SADECE YOK VAR..VE BEN YOKTAN
VAR ETTİGİN BU ELLERLE SENİN SONSUZ KEREMİNE EL ACMIŞ DUADAYIM..ÇÜNKÜ
BEN DE VAR YOK SENDE İSE YOK YOK ... VE BU YOKLUGUMLA VARINLA HİMAYE ET
VE DUALARINA BENİ DE EKLEYENLERİN DUALARINI KABUL ET {AMİN }

ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ EDA'ya KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,anne BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...

AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN

Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain

Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin

edanın duasını unutmuşum şimdi sela okuyunca hatırladım
inşallah Rabbim güldürür arkadaşımızn yzünü emeklerini boş çevrimez

ayy kıyamam yaa nazaramı geldi ömer paşa :26:niye bu kadar ağlamışki yavrum benimm çok geçmiş olsun canım

en iyisimi yeni bir mail canım çok uğraşmazsın .kolay gelsin

aminn inşallah aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…