Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

oyy kıyamam aplamm böle zamnalrad inşalah bi daha olmazz ama saç kurutma makinası çalıştır önemli bişisi yoksa hemen susar uyurr
Rabbim şifa versin paşamıza inşalahh
hayır olsun quzum inşalahh tedavileriniz hayır olacak ben ona yordum şekerparemm
edanın duasını unutmuşum şimdi sela okuyunca hatırladım
inşallah Rabbim güldürür arkadaşımızn yzünü emeklerini boş çevrimez

aminnnnnnnnnnnn

slm şekerler ben geldsimm nabersinizz

herkese selamlar hayırlı cumalarrrr

çiğdemcim rüyanda korkutuluyosun demek bencede nas felak kevser i okumadan yatma canım..bu sabah bende pis rüyalar gördümm üff oruçluyum diyom rüyamın içinde kendi kendime böle rüyalar görme diyom ama nafileeee üfff gözümün önünden gitmiyoo inşallah orucumu bu rüya etkilemezz..aksine namazımı kıldım kuranımı okudum öle yattım halbukii bu arada bende rüyada çok mutluydumm yaa kötü olanıda bu

şifacımm ağzınn bal yesinn emii inşallahhh canım yaa vermem lazım tatile kadar ama icraat yok

nurcikimm rüyan hayrolsun ben pis rüyalarla uğraşırken demek sen biiz görüyodun
yaa keşke eşin ikna olsada beklerim valla kurbana kadar senin içinnn keşke gerçek olsaa cnaım..demek elimde salça poşet vardı dur bende bakayım ne demekmiş merak ettim

ipeğimm bugün daha iyimiş maşallahh canım ee tabi küçücük bedene antibiyotikler havalar verilmesi kolay değil ama hepsi sağlık için dimi yeterki iyi olsunda gerisi önemli değil.. ayy işten çıktın hala işten kurtulamadın demek

edanınnn duasına tüm kalbimle aminnn diyorumm bu sabah sana da dua ettim..

melikemm sen nasılsın bacımmm ne yaptınız ev meselesini falan

hoşgeldin aplammm kıss ne giriyo rüyalarına aaa
seni gidi senii mutluytdun he esta piti pitii
aşkitomm daha arıyoz bakalım abim ve babamlar emlakçıya falan soruyolar inşallah bulacaz kafamıza göre

Rüyada torba görmek, tasarrufla yorumlanir. Torbaya bir seyler doldurmak, bankaya para yatirmaya isarettir. Torbadaki seyleri bir yere bosalttigini gören, gereksiz para harcar. Torbanin agzini büzdügünü görmek hasislikle tabir olunur.

Rüyada salça görmek , ölüm haberi olarak yorumlanır.

Rüyada salça dertlerin azalacağına, işlerinizin iyiye gideceğine yorumlanır. Bir yemeğin üzerine dökülmüş salça, hileli bir durumu,kötülüğü gizlemek demektir.

allah korusun ölüm haberi olmasında

hoşgeldin aplammm kıss ne giriyo rüyalarına aaa
seni gidi senii mutluytdun he esta piti pitii
aşkitomm daha arıyoz bakalım abim ve babamlar emlakçıya falan soruyolar inşallah bulacaz kafamıza göre

sormaa yaa neler gördüm nelerrrr

emlakçı yerine sahiibnden bulsanız keşke canım ya bi de onamı para verceksiniz

bu arada senin istediğin hangi bölge idi bende bakayımm

datlım bak dertlerin azalacağına dioo hadi bakalım hayır olsun inşalahhhhhhh

sormaa yaa neler gördüm nelerrrr

emlakçı yerine sahiibnden bulsanız keşke canım ya bi de onamı para verceksiniz

bu arada senin istediğin hangi bölge idi bende bakayımm

datlkım bulamadıkkipahalı bebem yaa 3400-350 civarında istiyoruz burda 300e oturuyoz zaten fazlasını kaldıramayız ki
pursaklar bidenemmaplam işinin gücünün arasında benim için yorulma bide bidenemm

datlkım bulamadıkkipahalı bebem yaa 3400-350 civarında istiyoruz burda 300e oturuyoz zaten fazlasını kaldıramayız ki
pursaklar bidenemmaplam işinin gücünün arasında benim için yorulma bide bidenemm

aplamben kaçıyorum durmuyoo çok öptüm seni

tamam canım görüşürüz ben şuan mola verdim bakabilirim canım bulursam haber veririm

edanın duasına bende canıgönülden amin diyorum inşallah arkadaşımızın yüzü güler şu mübarek ramazanda
nurcikim rüyan hayır olsun bacım
melike guzum inşallah istediğin evi bulursun canım benim zaten şu para yokmu bak bende 450 çıkarsam her yerden bulacam ama 400 le sınırlıyım canım bide apartmman aidatı olacak 425 gözden çıkaracaz yani of para of para sen neymişsin sen ne hallere düştük senin yüzünden
sevomm seninde rüyan hayır olsun bacımmmm

Son düzenleme:

Amin amin aminnnnnnnnnnnnnn cani gönülden amin diyorummmm

hayır olsun canım sen ne gördün bakayım
bende rüyamda şeytanlar bana sen oruç tutamazsın ki diyorlardı onunla uğraştım bide daha önce 1 ay önce eşim yatak dolabın camını kırmıştı hiç takmadım ama o bile rüyama girmiş cam parçalarını ben görmeyeyim kızmayayım diye kayınvalidemle eşim dolabın içinde saklamışlar bende bakıyorum o kadar parlak ki bi yandan şeytanla uğraşıyorum bi yandan bu camları nasıl şimdi diyordum hayır olsun bakalımm

kamerimm melike baya ev buldum tabi mahallelerini bilmediğimden ilçe olarak baktım baya uygun ve güzel evler var ankarada ne güzel burası ateş pahasıı
istersen sanada bakarım yerini söyle de

yaa benim rüyamm hayırlı değill

benim rüyam cinsel içerikli o yüzden detay yazarsam beni banlarlar burdan

demek cam gördün şöle tabir buldum

Temiz ve berrak ise yaklaşan huzurlu Günleri işaret eder. Renklerine göre de yorumlanır.

Rüyada cam görmek aydinliga isarettir. Rüyasinda bir pencere önünde oldugunu ve camdan disari baktigini görmek bir yolculuga veya bir yazliga gitmek istedigine ; pencerede camin olmadigini veya kirik oldugunu görmek, mahkemede bir davasi ol duguna ve bu davanin aleyhine sonuçlanacagina; kirik bir camin parçalarini yerden topladigini görmek, halka yarar bir is için onlara yardim edecegine isarettir. Cam ayni zamanda, asli olmayan seylere de yorumlanir. Rüyanizda pencerenize cam taktiginizi görmek, asli olmayan bir haber alarak sasiracaginiza delalet eder. Pencerenizin cami kirilarak parçalarinin etrafa dagildigini görmek, isittiginiz bir yalan sözün sonradan asli olmadigini ve olayin dedikodudan ibaret oldugunu ögreneceginize isarettir.

şeytanın çok anlamı varr ben bunu aldım

bazen de seytan görmek, coluk-cocuga isarettir. seytani görmek ferahlik, yalan ve sehvete de isarettir

allah razı olsun hepinizden rabbim dularımızı kabul etsin inşallah Mubarek günlere hepimizin kucakları dolsun inşallahh

Aminnnnnn... ablammmm Rabbim hepinizin gönlüne gööre versin inşallah ALLAH hepinizden razı olsun dualarımız kabul olsun inşallah

sevom lara- güzeoba bennim mevkim bacım ancak ben emlakçıdan istemiyom bide emlakçı parası vermek işime gelmiyor işin gerçeği o yüzden çevreme tembihledim bende herkesin gözü kulağı açık bana ev bakıyolarbide ben 2+1 ve ayrı mutfaklı istiyorum canım mümkünse bina yeni olsun vs. bacım sen bana zor bulursun bende kendime zor bulurumha bide 4 katı geçmeyecek yoksa anasının nikahı aidat istiyolar bacımburalarda evler hep site şeklinde olduğundan bakacaz işte her yönden cazip olanına

Son düzenleme:

ayy bu ev çok hoşuma gitti gerçi yüksek katlı senin kriterlerin çok fazla bulması gerçekten zor

Sahibinden 2+1 Kiralık Daire 400 TL Antalya Muratpaşa - 53244401

bacılar benim oturduğum yere evler çok ucuz 250-300 deb başlıyo ama semt olarak pis benim kendi evim olmasa asla burda oturmazdım.sahibinden sitesine bakın orda uygun evler var

bacılar benim oturduğum yere evler çok ucuz 250-300 deb başlıyo ama semt olarak pis benim kendi evim olmasa asla burda oturmazdım.sahibinden sitesine bakın orda uygun evler var

baya ucuzmuş canım ne güzel olsun kendi evinmiş canım o pislik heryerde var ahh bende isterim şöle çağdaş modern herkes herkesi düşünerek hareket eden,ses olaylarına dikkat eden,hanzoluk yapmayan bi yerde oturmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…