oyy kıyamam aplamm böle zamnalrad inşalah bi daha olmazz ama saç kurutma makinası çalıştır önemli bişisi yoksa hemen susar uyurrdün akşam çok ağladı saat 9 dan geçe 1 e kadar o kadar çok ağladıki tam giyindik doktora gidiyoduk sustu uyudu
hastalık ilaçlar çok yordu zaten hava veriyoruz ya onun için verdğimiz ilaç titreme yapıyo birde antibiyotik çoçuğun dengesini bozdu şimdi iyi çok şükür inşallah bugünü hep böyle rahat geçirir ...sorma ben hiç memnun değilim eşime yardım etmekten mail şifremi unutmuşum girmeye gimeye şimdi kesin kavga eder benimle yeni bir adres almayı düşünüyorum mailatabilmek için iş arasında iş yani
hayır olsun quzum inşalahh tedavileriniz hayır olacak ben ona yordum şekerparemmgünaydın kızlar hayırlı cumalar Rabbim bu mübarek günde en kısa ve hayırlı zamanda göndersin meklerimizi
çiğdem hayır olsun yatmadan önce felak nas sürelerini oku tatlım..eşinin ve babanın doğum günüymüş nice yıllara
kamer bebek görmeye gidiyorsunuz dimek bence cicilerini Lc waikiki den bakabilirsin orda güzel ve uygun fiyata bulabilirsin
minnakım benim içimede öyle doğuyorki kızın olacak tatlım ama benimde hep tersi çıktı bu zamana kadar :))
sevo dün gece yine rüyalarımdaydın bacım :)) rüyada eşime o kadar bağırıp çağırıyorumki bıktım artık beklemekten bankadan ihtiyaç kredisi çek diyorum (dün reklamda gördüm etkisinde kaldım herhal:)) daha fazla beklemiyecem yoksa hakkımı helal etmem falan diyorum :))) sonra eşim ikna oluyor tamam diyo kurban bayramından sonra başlarız tedaviye diyo ben nasıl seviniyorum hemen topiğe gelip sana haber veriyorum ne olur beni bekle beraber olsun tedavimiz diyorum :))benim bacım o kadar anlayışlıki tatmam diyorsun.. rüya işte hemen tedavi zamanımız geliyo ikimiznde aynı gün transeferi oluyo eşinle beraber bizi eve bırakıp dönüyorsunuz.ama sonucunu öğrenmeden uyandım yaaaaabu arada senin elinde poşet içinde salça var kaşık kaşık insanlara dağıtıyorsun hayır olsun inşallah ..
edanın duasını unutmuşum şimdi sela okuyunca hatırladım
inşallah Rabbim güldürür arkadaşımızn yzünü emeklerini boş çevrimez
hoşgeldin aplammm kıss ne giriyo rüyalarına aaaherkese selamlar hayırlı cumalarrrr
çiğdemcim rüyanda korkutuluyosun demek bencede nas felak kevser i okumadan yatma canım..bu sabah bende pis rüyalar gördümm üff oruçluyum diyom rüyamın içinde kendi kendime böle rüyalar görme diyom ama nafileeee üfff gözümün önünden gitmiyooinşallah orucumu bu rüya etkilemezz..aksine namazımı kıldım kuranımı okudum öle yattım halbukii bu arada bende rüyada çok mutluydumm yaa kötü olanıda bu
şifacımm ağzınn bal yesinn emiiinşallahhh canım yaa vermem lazım tatile kadar ama icraat yok
nurcikimm rüyan hayrolsun ben pis rüyalarla uğraşırken demek sen biiz görüyodun
yaa keşke eşin ikna olsada beklerim valla kurbana kadar senin içinnnkeşke gerçek olsaa cnaım..demek elimde salça poşet vardı dur bende bakayım ne demekmiş merak ettim
ipeğimm bugün daha iyimiş maşallahh canım ee tabi küçücük bedene antibiyotikler havalar verilmesi kolay değil ama hepsi sağlık için dimi yeterki iyi olsunda gerisi önemli değil.. ayy işten çıktın hala işten kurtulamadın demek
edanınnn duasına tüm kalbimle aminnn diyorumm bu sabah sana da dua ettim..
melikemm sen nasılsın bacımmm ne yaptınız ev meselesini falan
hoşgeldin aplammm kıss ne giriyo rüyalarına aaa
seni gidi senii mutluytdun he esta piti pitii
aşkitomm daha arıyoz bakalım abim ve babamlar emlakçıya falan soruyolar inşallah bulacaz kafamıza göre
Rüyada torba görmek, tasarrufla yorumlanir. Torbaya bir seyler doldurmak, bankaya para yatirmaya isarettir. Torbadaki seyleri bir yere bosalttigini gören, gereksiz para harcar. Torbanin agzini büzdügünü görmek hasislikle tabir olunur.
Rüyada salça görmek , ölüm haberi olarak yorumlanır.
Rüyada salça dertlerin azalacağına, işlerinizin iyiye gideceğine yorumlanır. Bir yemeğin üzerine dökülmüş salça, hileli bir durumu,kötülüğü gizlemek demektir.
allah korusun ölüm haberi olmasında
sormaa yaaneler gördüm nelerrrr
emlakçı yerine sahiibnden bulsanız keşke canım ya bi de onamı para verceksiniz
bu arada senin istediğin hangi bölge idi bende bakayımm
datlkım bulamadıkkipahalı bebem yaa 3400-350 civarında istiyoruz burda 300e oturuyoz zaten fazlasını kaldıramayız ki
pursaklar bidenemmaplam işinin gücünün arasında benim için yorulma bide bidenemm
aplamben kaçıyorum durmuyoo çok öptüm seni
YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
RABBİM! BAK ELLERİMDE HİÇ BİŞEY YOK ..ELLERİMDE SADECE YOK VAR..VE BEN YOKTAN
VAR ETTİGİN BU ELLERLE SENİN SONSUZ KEREMİNE EL ACMIŞ DUADAYIM..ÇÜNKÜ
BEN DE VAR YOK SENDE İSE YOK YOK ... VE BU YOKLUGUMLA VARINLA HİMAYE ET
VE DUALARINA BENİ DE EKLEYENLERİN DUALARINI KABUL ET {AMİN }
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ EDA'ya KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,anne BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...
AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN
Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain
Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin
herkese selamlar hayırlı cumalarrrr
çiğdemcim rüyanda korkutuluyosun demek bencede nas felak kevser i okumadan yatma canım..bu sabah bende pis rüyalar gördümm üff oruçluyum diyom rüyamın içinde kendi kendime böle rüyalar görme diyom ama nafileeee üfff gözümün önünden gitmiyooinşallah orucumu bu rüya etkilemezz..aksine namazımı kıldım kuranımı okudum öle yattım halbukii bu arada bende rüyada çok mutluydumm yaa kötü olanıda bu
şifacımm ağzınn bal yesinn emiiinşallahhh canım yaa vermem lazım tatile kadar ama icraat yok
nurcikimm rüyan hayrolsun ben pis rüyalarla uğraşırken demek sen biiz görüyodun
yaa keşke eşin ikna olsada beklerim valla kurbana kadar senin içinnnkeşke gerçek olsaa cnaım..demek elimde salça poşet vardı dur bende bakayım ne demekmiş merak ettim
ipeğimm bugün daha iyimiş maşallahh canım ee tabi küçücük bedene antibiyotikler havalar verilmesi kolay değil ama hepsi sağlık için dimi yeterki iyi olsunda gerisi önemli değil.. ayy işten çıktın hala işten kurtulamadın demek
edanınnn duasına tüm kalbimle aminnn diyorumm bu sabah sana da dua ettim..
melikemm sen nasılsın bacımmm ne yaptınız ev meselesini falan
edanın duasına bende canıgönülden amin diyorum inşallah arkadaşımızın yüzü güler şu mübarek ramazanda
nurcikim rüyan hayır olsun bacım
melike guzum inşallah istediğin evi bulursun canım benimzaten şu para yokmu bak bende 450 çıkarsam her yerden bulacam ama 400 le sınırlıyım canım bide apartmman aidatı olacak 425 gözden çıkaracaz yani of para of para sen neymişsin sen ne hallere düştük senin yüzünden
sevomm seninde rüyan hayır olsun bacımmmm
Amin amin aminnnnnnnnnnnnnn cani gönülden amin diyorummmm
hayır olsun canım sen ne gördün bakayım
bende rüyamda şeytanlar bana sen oruç tutamazsın ki diyorlardı onunla uğraştım bide daha önce 1 ay önce eşim yatak dolabın camını kırmıştı hiç takmadım ama o bile rüyama girmiş cam parçalarını ben görmeyeyim kızmayayım diye kayınvalidemle eşim dolabın içinde saklamışlar bende bakıyorum o kadar parlak ki bi yandan şeytanla uğraşıyorum bi yandan bu camları nasıl şimdi diyordum hayır olsun bakalımm
Amin amin aminnnnnnnnnnnnnn cani gönülden amin diyorummmm
hayır olsun canım sen ne gördün bakayım
bende rüyamda şeytanlar bana sen oruç tutamazsın ki diyorlardı onunla uğraştım bide daha önce 1 ay önce eşim yatak dolabın camını kırmıştı hiç takmadım ama o bile rüyama girmiş cam parçalarını ben görmeyeyim kızmayayım diye kayınvalidemle eşim dolabın içinde saklamışlar bende bakıyorum o kadar parlak ki bi yandan şeytanla uğraşıyorum bi yandan bu camları nasıl şimdi diyordum hayır olsun bakalımm
YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
RABBİM! BAK ELLERİMDE HİÇ BİŞEY YOK ..ELLERİMDE SADECE YOK VAR..VE BEN YOKTAN
VAR ETTİGİN BU ELLERLE SENİN SONSUZ KEREMİNE EL ACMIŞ DUADAYIM..ÇÜNKÜ
BEN DE VAR YOK SENDE İSE YOK YOK ... VE BU YOKLUGUMLA VARINLA HİMAYE ET
VE DUALARINA BENİ DE EKLEYENLERİN DUALARINI KABUL ET {AMİN }
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ EDA'ya KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,anne BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...
AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN
Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain
Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin
kamerimm melike baya ev buldum tabi mahallelerini bilmediğimden ilçe olarak baktım baya uygun ve güzel evler var ankarada ne güzel burası ateş pahasıı
istersen sanada bakarım yerini söyle de
yaa benim rüyamm hayırlı değill
sevom lara- güzeoba bennim mevkim bacımancak ben emlakçıdan istemiyom bide emlakçı parası vermek işime gelmiyor işin gerçeği o yüzden çevreme tembihledim bende herkesin gözü kulağı açık bana ev bakıyolar bide ben 2+1 ve ayrı mutfaklı istiyorum canım mümkünse bina yeni olsun vs. bacım sen bana zor bulursun bende kendime zor bulurum ha bide 4 katı geçmeyecek yoksa anasının nikahı aidat istiyolar bacım buralarda evler hep site şeklinde olduğundan bakacaz işte her yönden cazip olanına
bacılar benim oturduğum yere evler çok ucuz 250-300 deb başlıyo ama semt olarak pis benim kendi evim olmasa asla burda oturmazdım.sahibinden sitesine bakın orda uygun evler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?