Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

bende çıkıyorum kızlar ..eve süpürge çekecem sonrada soğukkkk bir duşşşşş
görüşürüzzzzz

aplamm demek ayrı yatıyonuss egemi yatıyo yanındaa
ohh çık walla aplam keyiflen gell
ısırdım seni bi keree
gardaşım bi tane babam bulmuş ama 1. kat korkarım die istemedimbayramdan sonra ei,m gececi olacakk
geçmiş olsun quuzu dimek gardaşımla ikinizz kabızsınızz iftarı kayısıyla açın bide üstüne su içinn ohhhhhh
Rabbim sizlerede nasib edecek işalahhhhhhh
kimsecikler yokk

ben buırdayım quzuu halı yıkıyoruz yoruldum yunusta uyandı komşununda misafiri geldii gittii biraz sonra giderler dedii

aplamm kusura bakmayalnız bırakıyommm kaçıyım benn

oyy kolay gelsin kuzumm demek halı yıkıyonuzz hiç sevmem halı yıkamayı gerçi ben hangi işi severim oda var

cnaım kolay gelsin sana

yalnız ev olayını bence okullar açılmadan hallet sonra bulamazsın

selam tatlişler nasılsınız :79::79::79:men geldiiim ama kimse yokkkk
herkes iftar telaşında sanırım benim için erken biraz gerçi daha 1 buçuk saat var
sizi çok özledimmm gelmeye fırsatım olmuyo bi türlü zaten 6 30 da geliyorum eve malum günüm zor geçiyo kendimi zor atıyorum eve hemen dinleniyorum duş falan derken vakit geçiyo
zaten benimkide gelince zaten pc bana kalmıyo ama aklımın hep bi yerindesiniz herşey yolundadır umarım son gelişmeler yeni hamişler varmı aceba :26:
yaaa kimsede yokki birileri olsada açik laflasak ahh ahh
neyse çok seviyom sisi kocamam öptüm epinisi

bitti aplam çok şükür tertemiz oldu yastıklarımız kaldı şimdi ısladım gece yunusu uyutunca yıkıcam yünüdee
aman aplam bende sevmemde işte mecburr mann yaa bir sürü iş varr:::::::(
he walla aplam çok haklısın acele edelimm zor buluruz o zaman aklıma gelmemişti

aplam yeminle aklımdaydınn facede gçrdüm istek gçnderdim emme kabul etmedin beni
nasılsın hoşgeldinn ne var ne yokk

canlarım çok yorgunum o yüzden geçmişe bakmayacağım
kızlar nasılsınız bu gün nette giremedim hiçç
has gitmiştim bir tüp bebk merkezine (kızm kardeşim için tüp bebeğe başlayacak hayırlısıyla inşş)kızlar bu gün tüp bebk merkezinde bir bayan vardı muayeneden çıktı ve dediki hanımlar bebek için bu kadar çabalıyoruz yaaaa bakın benim bebeğimin gelişimi durmuş 9 haftada 6 haftalık gbi görünüyor ve bu 10 gebeliğim ve hala kucağım boş içim titredi
çok üzüldüm haline sonra göbeğini açtı ve moraran iğne yerlerini gözterdii bakın bunalr 10. defa yaşadım hepsini ama olmassa olmuyormuş dedii
RABBİM HEPİMİZE ANNELİĞİ HAYIRLISIYLA NASİP ETSİN BEKLETMEDEN İNŞŞŞŞ

çok üzüldüm rabbim den hep hayırlısını istemek lazım diyecek söz bulamıyorum tıkandım resmen...

Günaydın kuzularım nasılsınız

yeter tüp bebek merkesindeki kadının söylediği çok dokundu bana ya Allah herkese şu mübarek günlerde meleklerini göndersin göbişleri dolsun

melike temizlikmi yapıyon kolay gelsin

herkesler iyimi

benimdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

herkese günaydınlarr

serapçımm dün face de profiline baktım canım nerde bu kız diye oraya giriyomu diyo..arada sırada gel be canım..

melikecimm aboww yün işinede girmişsin kolay gele valla

yeteer üzüldüm o kadına bişeyleri hissedip sevinip her defasında acıyı tatmak tarifsizdir heleki bunu 10 defa yaşamış allahım yaşatmasın bunları kmseye..hayırlısı ile sağlıklı hamilelikler versinn hepimize..olmazsada canımız sağolsın napalımm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…