Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

slm kızlar nasılsınız bacılarıım dün baya ben yoğundum yemekli misafirlerim vardı çok yorucuydu:
melişim yün işine dalmışın allah kolaylıklar versin inşallahhh....
yetercim gerçekten o bayana üzüldüm kolay deil allah sabırlar versin...

günaydınn cicişler nabersiniz

serap ne zamandır yoktun özledik seni arada uğramaya çalış canım

yeter Allah sabır versin o bayana çok zor ve acı bişey aynı şeyi 10 defa yaşamak her seferinde hayal kırıklığına uğramak Rabbim yardımcısı olsun

gardaşım ohh mis gibii yünlerde yıkanıyo, yeni eve temiz temiz gideceksin :87:

Slm asi dicem ama çıkmışsın benimde dün misafirleirm vardı abimler geldi bende yorulmuşum hemde çok yemişimm..

Bacım gelmiş hoşgelmiş

Slm asi dicem ama çıkmışsın benimde dün misafirleirm vardı abimler geldi bende yorulmuşum hemde çok yemişimm..

Bacım gelmiş hoşgelmiş

hoşbulduk bacıcım nasılsınn ,dün abinlerr iftara gelmiş haberim vardı:))diğer topikte neler yapacağınıda okudum

Son düzenleme:
hoşbulduk bacıcım nasılsınn ,dün abinlerr iftara gelmiş dün gördüm diğer topikte neler yapacağınıda okudum

iyiyim canım sen nasılsın bakalımmm ne durumdasın
evet abimler geldi kuzummda geldi çok özlemişimmm yaaa oraya yazdıklarımdan bazılarını yapmadım canım fazla olcek diye ki iyikide yapmamışım

iyiyim canım sen nasılsın bakalımmm ne durumdasın
evet abimler geldi kuzummda geldi çok özlemişimmm yaaa oraya yazdıklarımdan bazılarını yapmadım canım fazla olcek diye ki iyikide yapmamışım

yenilmiyo zaten canım israftan başka bişey değil çöpe gidiyo kalan yemekler..

bu oolayın benzerini eşimde yaşadı

Bu olayı başka bir topikte de anlatmıştım hala gülerim

Eşimle gece yürüyüş yapıyorduk saat 12 civarları,bi de bi emanet vardı kayınvalidemlere bırakmamız gerekiyor
Hadi uğrayalım dedik yatmamışlardır

Zile basıyoruz basıyoruz açan yok kapıda bayağı bekledik,dedik allah allah nerde bunlar
tam geri dönüyorduk ki kayınpeder kapıyı açtı

görüntü aynen şöyle

nefes nefese,terlemiş,gömleğini yanlış iliklemiş "hayırdır bu saatte" dedi

biz eşimle birbirimize bakıp çaktırmadan güldük,"naber baba,
anne nasıl"dedik

hala nefes nefese"iyi o da banyoda"dediiii

eşimle babası da kanka gibidirler

neyse baba yarım bırakma hadi biz kaçtık diye kahkaha patlatarak uzaklaştık

kayınpeder de "hadi yürüyün çatlaklar sizi"dedi gülüp kapıyı kapattı...

Yolda kaynıma rastladık(bekardı o zaman)dedik böle böle o da bastı kahkahayı babasını aradı

"baba işiniz bitmediyse ben abimlere geçebilirim"dedi manyak...

ordan nasıl saydırıyo kayınpeder gülmekten ölmüştük o gün

o komik görüntüsü gözümün önünden hiç gitmez

abowww koptumm heee
demek eşinde benzer olayı yaşadı

slm
tünaydın kızlar nasılsınız bakalım keyifler nasıl ben iyiym bu aralar tembellik var üzerimde bilgisayarın başına çok fazla geçmiyorum burayada pek uğramadım son zamanlar ama herkes iyi ve herşey yolunda olsa gerek hepinizi öptüm canlarım benim

hoşgeldin nuray .biz iyiiz şükür sen nasılsın ,,ramazan nasıl geçiyor zorlanıyonmu

hoşgeldin nuray .biz iyiiz şükür sen nasılsın ,,ramazan nasıl geçiyor zorlanıyonmu

hoşbulduk canım iyiym bende şükür ramazanlada aramız çok iyi pek zorlamıyo açıkcası sadece son 5 yada 10 dk kala biraz su aratıo o kadar oda sofra hazırlığı sırasında suyla fazla uğraşmaktan olsa gerek senin nasıl canım

aynen canım yarım son saat kala çok susuyorum geçen gün kızlarada söyledim geçen seneye göre çok daha iyiyim ,Rabbim yardımcı oluyor çok şükür

Son düzenleme:
hoşgeldin nuray evet bu aralar gelmiyosun..inan o tembellik bende de var ramazandan dolayı enerjimi son haddede kullanmaya çalışıyorum açlık susuzluk önemli değil hissetmiyorum pek fazla ama uyku ihtiyacı vücudumun yorgunluğu tarifsiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…