hoşbulduk bacıcım nasılsınn ,dün abinlerr iftara gelmiş dün gördüm diğer topikte neler yapacağınıda okudum
iyiyim canım sen nasılsın bakalımmm ne durumdasın
evet abimler geldi kuzummda geldi çok özlemişimmm yaaaoraya yazdıklarımdan bazılarını yapmadım canım fazla olcek diye ki iyikide yapmamışım
hayırlısıyla bir hamile kal bacın,ne ciciler yapacam yeğenime inşallahhhhhçok güzel olmuşşş elleirne sağlıkkinşallah bizlerde yaptırırız bunları
yenilmiyo zaten canım israftan başka bişey değil çöpe gidiyo kalan yemekler..
hayırlısıyla bir hamile kal bacın,ne ciciler yapacam yeğenime inşallahhhhh
inşallah inşalllahhhhhhhh :97::97::97::97::97::97:
inşallah hem yeğenine hemde kendi bebeğine aynı anda yaparsınn
bu oolayın benzerini eşimde yaşadı
Bu olayı başka bir topikte de anlatmıştım hala gülerim
Eşimle gece yürüyüş yapıyorduk saat 12 civarları,bi de bi emanet vardı kayınvalidemlere bırakmamız gerekiyor
Hadi uğrayalım dedik yatmamışlardır
Zile basıyoruz basıyoruz açan yok kapıda bayağı bekledik,dedik allah allah nerde bunlar
tam geri dönüyorduk ki kayınpeder kapıyı açtı
görüntü aynen şöyle
nefes nefese,terlemiş,gömleğini yanlış iliklemiş "hayırdır bu saatte" dedi
biz eşimle birbirimize bakıp çaktırmadan güldük,"naber baba,anne nasıl"dedik
hala nefes nefese"iyi o da banyoda"dediiii
eşimle babası da kanka gibidirler
neyse baba yarım bırakma hadi biz kaçtık diye kahkaha patlatarak uzaklaştık
kayınpeder de "hadi yürüyün çatlaklar sizi"dedi gülüp kapıyı kapattı...
Yolda kaynıma rastladık(bekardı o zaman)dedik böle böle o da bastı kahkahayı babasını aradı
"baba işiniz bitmediyse ben abimlere geçebilirim"dedi manyak...
ordan nasıl saydırıyo kayınpeder gülmekten ölmüştük o gün
o komik görüntüsü gözümün önünden hiç gitmez
slm
tünaydın kızlar nasılsınız bakalım keyifler nasıl ben iyiym bu aralar tembellik var üzerimde bilgisayarın başına çok fazla geçmiyorum burayada pek uğramadım son zamanlar ama herkes iyi ve herşey yolunda olsa gerek hepinizi öptüm canlarım benim
hoşgeldin nuray .biz iyiiz şükür sen nasılsın ,,ramazan nasıl geçiyor zorlanıyonmu
aynen canım yarım son saat kala çok susuyorum geçen gün kızlarada söyledim geçen seneye göre çok daha iyiyim ,Rabbim yardımcı oluyor çok şükürhoşbulduk canım iyiym bende şükür ramazanlada aramız çok iyi pek zorlamıyo açıkcası sadece son 5 yada 10 dk kala biraz su aratıo o kadar oda sofra hazırlığı sırasında suyla fazla uğraşmaktan olsa gerek senin nasıl canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?