Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

hoşbulduk canım öyle ya açlık pek aranmıo susuzlukta az ama uyku mahvedio gözümü açamıyorum uykudan miskin miskin dolaşıyorum inan dün üzerimden akşama kadar pijamalarımı çıkarmadan gezindim bi ara pencereden bakayım dedim eltim varmış dışarıda ne o yenimi kalktın dedi bende yok ya üzerimiş değiştirmek gelmedi içimden dedim

demek eltine yakalandınn

bende iyiyim yaa ne olsun işte oruçluk biraz yorgunluk halsizlik yapıyo ama çok şükür yinede iyi sayılırım... geçen geldim kimse yoktu... eşimin bürosundayım..

evet canım gelmişsin görüşemedik seninle..
oruç evet halsizlik yapıyoda sen tutuyomusun yiğit i emzirmiyomusun canım nasıl oluyo

kaç akşamdır iftardan sonra dışarı çıkalım diyo eşim her seferinde tamam diyorum ama iftarı açtıktan sonra sofrayı kaldıracak halim bile kalmıyo ,dün söz verdim bu akşam sürüklenerek bile gitsem çıkacam yoksa ciddi anlamda bozulacak :83::83::83::83::83::83::83::83::83:

yine ben geldimmesramın çağrısına dayanamadım kaldırdım eşimi biraz müsade istedimm

hoşgeldin canımmm

evet canım gelmişsin görüşemedik seninle..
oruç evet halsizlik yapıyoda sen tutuyomusun yiğit i emzirmiyomusun canım nasıl oluyo

evet canım oruç tutuyom yiğidide emziriyorum... çok zor oluyor ama geçen yıldan 38 borcum vardı... bu yılda tutmasaydım nasıl tutacaktım sonra mecbur tuttum sende çalışıyorsun şimdi senin içinde çok zordur yaa

bende bebek istiyorummmm

inşallahhh en yakın zamanda bebeğin olur

çık nurcanım bak nasıl dışarı havası alınca açılacaksın... evde olunca uyumak istiyo insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…