hoşgeldin nuray evet bu aralar gelmiyosun..inan o tembellik bende de var ramazandan dolayı enerjimi son haddede kullanmaya çalışıyorum açlık susuzluk önemli değil hissetmiyorum pek fazla ama uyku ihtiyacı vücudumun yorgunluğu tarifsiz..
uyandı benimki hade ben kaçtımm
slm kızlar.... nasılsınız...
slm kızlar.... nasılsınız...
hoşbulduk canım öyle ya açlık pek aranmıo susuzlukta az ama uyku mahvedio gözümü açamıyorum uykudan miskin miskin dolaşıyorum inan dün üzerimden akşama kadar pijamalarımı çıkarmadan gezindim bi ara pencereden bakayım dedim eltim varmış dışarıda ne o yenimi kalktın dediBende yok ya üzerimiş değiştirmek gelmedi içimden dedim
tamam canım güle güle
esramm hoşgeldinn nasılsınn bakalımm
slm biz iyiyiz sen nasılsın???
tamam canım güle güle
esramm hoşgeldinn nasılsınn bakalımm
slm biz iyiyiz sen nasılsın???
demek eltine yakalandınn
bende iyiyim yaa ne olsun işte oruçluk biraz yorgunluk halsizlik yapıyo ama çok şükür yinede iyi sayılırım... geçen geldim kimse yoktu... eşimin bürosundayım..
yine ben geldimmesramın çağrısına dayanamadım kaldırdım eşimi biraz müsade istedimm
yaaa eve öle oldu gerçi boşveriom ne derse desin umrumda değil:63 yakalanmamak elde değil aynı binada olunca
yine ben geldimmesramın çağrısına dayanamadım kaldırdım eşimi biraz müsade istedimm
evet açlık ve susuluktan çok yorgunluk çok etkilo insanıı bende hep bu vaziyetteyimm
kaç akşamdır iftardan sonra dışarı çıkalım diyo eşim her seferinde tamam diyorum ama iftarı açtıktan sonra sofrayı kaldıracak halim bile kalmıyo ,dün söz verdim bu akşam sürüklenerek bile gitsem çıkacamaynenn
evet canım gelmişsin görüşemedik seninle..
oruç evet halsizlik yapıyoda sen tutuyomusun yiğit i emzirmiyomusun canım nasıl oluyo
Allah şu mübarek ayda hepimiz sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin tez elden inşallahhhbende bebek istiyorummmm
bende bebek istiyorummmm
kaç akşamdır iftardan sonra dışarı çıkalım diyo eşim her seferinde tamam diyorum ama iftarı açtıktan sonra sofrayı kaldıracak halim bile kalmıyo ,dün söz verdim bu akşam sürüklenerek bile gitsem çıkacamyoksa ciddi anlamda bozulacak :83::83::83::83::83::83::83::83::83:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?