Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

aa ne güzel çıkmak istiyo bencede çık canım insan iftardan sonra yatmaya alışınca hep öle gidiyo..benim eşimde tam tersi ben çıkalım diyom ama o ıhıh diyo gerçi ben de yorgun oluyom pek hevesli değilim

olsun tutardın ilerde yavaş yavaş yaa hem süt veriyon iyice enerjin gider..
evet canım çalışoyorumm iyice bunaldımm bende evimde olmak yatmak dinlenmek istiyorum

inşallahhh en yakın zamanda bebeğin olur

çık nurcanım bak nasıl dışarı havası alınca açılacaksın... evde olunca uyumak istiyo insan

ilk 3 gün çıkıyorduk çok iyi geliyordu ,iftardan sonra ağırlaşan midem iniveriyordu hemen :)) ama kaç gündür parmağımı kımıldatacak halim kalmıyo bu akşam çıkacam marketede gitmem lazım eksikler var ..kızlar aklıma gelmişken bu zamana kadar güllaç yapmadım hiç siz yaptınızmı nasıl güzel oluyormu sütlü tatlıları severim , eşim daha önce yemiş güzel olmadığını söylüyo :44::44::44:

ayy maşallahh gülüşünü yerim onun maşallah esram büyütmüşsünn Yiğit i eyy gidii ilk hamile kaldığın zamanları hatırlıyorum,hastane işlerini seninde hamileliğin çok zorlu geçmişti şimdi bak maşallahh ele avuca yığmaz olmuş

herşey yolunda dimi canım kaygana napıyo dicem ama eşin yanındadır dimi

ben hiç yemedim nurcik yiyememde çünkü tamamen sütten ibaret

sana etimek tatlısını öneririm hem hafif hem çok leziz canım

ben hiç yemedim nurcik yiyememde çünkü tamamen sütten ibaret

sana etimek tatlısını öneririm hem hafif hem çok leziz canım
niye sevmiyonmu sütlü tatlıları?
etimek tatlısı yapmadım ama yedim :) hatta bu sene ablamlar yazlıkta yaptılar ama sanırım eksik bişey yapıtığı için okadar çok beğenmedim
sen nasıl yapıyorsun ,tarif yazarmısın tabi müsaitsen acelesi yok

valla canım kaykana son sürat devam.... aynıı aynııı... iyi olan sadece eşimin işlerinin eskiye nazaran iyi duruma gelmesi... eşim yanımda değil rahat ol...

komik topikten bir tane daha

ay kızlar bende netten ankara
oyun havaları arıyodum bi arkadaş evlencek ona kına için cd hazırlıyorum şarkının altında çok güzel yorumlar yazıodu bende güvendim kişilere ve indirdim attım cd ye sonra allahın sevgili kuluymuşumki şarkıyı dinlemek geçti içimden yoksa beni düğünden kovarlardı sapık heralde deyip...şarkı aynen şöyle;

dayaklar yorgana tekme atar
kırmızı kilot içinde kabak gibi a......yatar
yalellim yalah

.haydarpasa garinda
anasi da yaninda
istedim de vermedi
ciban da ciksin a.........da, yalelli yar yar.

dokumaci kizlar yalelli yar yar..

hamam tasi gümüsten
yeni ciktim s......şten
bunu da bana ögreten
senin ibne enisten, yalelli yar yar.

tarlanin köseklisi
gömlegin ipeklisi
s.....ştikce tat verir
avradin sidiklisi, yalelli yar yar.

taksiden inmem diyon
faytona binmem diyon
bacaklarin omzumda
hala da vermem diyon, yalelli yar yar.

canım ben güllacı çok seviyorum yaptımda ama eşim yemio anlaşılan erkeklerin hoşlanmadığı bi tatlı

ayyy nurcan alemsin valla çatladım gülmekten bide güzelim oyun havasını ne hala getirmişler yaaa el insaf valla

http://www.kadinlarkulubu.com/tatlilar/290657-etimek-tatlisiresimli.html

bak canım bu linkten

ben sütlğü tatlıları çok severim ama güllaç çiğ sütten yapılıyo yani işlemsiz pişmeden değişime uğramıyo o yüzden yiyemem onu

valla canım kaykana son sürat devam.... aynıı aynııı... iyi olan sadece eşimin işlerinin eskiye nazaran iyi duruma gelmesi... eşim yanımda değil rahat ol...

hımm evet demiştin eşinin işlerini demek herşey yolunda inşallah daha da iyi olacak canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…