- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
kaç akşamdır iftardan sonra dışarı çıkalım diyo eşim her seferinde tamam diyorum ama iftarı açtıktan sonra sofrayı kaldıracak halim bile kalmıyo ,dün söz verdim bu akşam sürüklenerek bile gitsem çıkacamyoksa ciddi anlamda bozulacak :83::83::83::83::83::83::83::83::83:
Allah şu mübarek ayda hepimiz sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin tez elden inşallahhh
Allah şu mübarek ayda hepimiz sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin tez elden inşallahhh
hoşgeldin canımmm
evet canım oruç tutuyom yiğidide emziriyorum... çok zor oluyor ama geçen yıldan 38 borcum vardı... bu yılda tutmasaydım nasıl tutacaktım sonra mecbur tuttumsende çalışıyorsun şimdi senin içinde çok zordur yaa
inşallahhh en yakın zamanda bebeğin olur
çık nurcanım bak nasıl dışarı havası alınca açılacaksın... evde olunca uyumak istiyo insan
aa ne güzel çıkmak istiyo bencede çık canım insan iftardan sonra yatmaya alışınca hep öle gidiyo..benim eşimde tam tersi ben çıkalım diyom ama o ıhıh diyo gerçi ben de yorgun oluyom pek hevesli değilim
bende bebek istiyorummmm
niye sevmiyonmu sütlü tatlıları?ben hiç yemedim nurcik yiyememde çünkü tamamen sütten ibaret
sana etimek tatlısını öneririm hem hafif hem çok leziz canım
ayy maşallahh gülüşünü yerim onun maşallah esram büyütmüşsünn Yiğit ieyy gidii ilk hamile kaldığın zamanları hatırlıyorum,hastane işlerini seninde hamileliğin çok zorlu geçmişti şimdi bak maşallahh ele avuca yığmaz olmuş
herşey yolunda dimi canım kaygana napıyo dicem ama eşin yanındadır dimi
herhaldeeeecanım ben güllacı çok seviyorum yaptımda ama eşim yemio anlaşılan erkeklerin hoşlanmadığı bi tatlı
canım ben güllacı çok seviyorum yaptımda ama eşim yemio anlaşılan erkeklerin hoşlanmadığı bi tatlı
şuanda bulunduğun yer canım:82::82:yani her girdiğin başlığın mekan adı topik oluyo :86::86::86:
sürekli sayfalarda topiklerden sözediliyor nedir bu topikler
niye sevmiyonmu sütlü tatlıları?
etimek tatlısı yapmadım ama yedim :) hatta bu sene ablamlar yazlıkta yaptılar ama sanırım eksik bişey yapıtığı için okadar çok beğenmedim
sen nasıl yapıyorsun ,tarif yazarmısın tabi müsaitsen acelesi yok
valla canım kaykana son sürat devam.... aynıı aynııı... iyi olan sadece eşimin işlerinin eskiye nazaran iyi duruma gelmesi... eşim yanımda değil rahat ol...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?