Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ayyy nurcan alemsin valla çatladım gülmekten bide güzelim oyun havasını ne hala getirmişler yaaa el insaf valla

biraz keyfilendirdiysem ne mutlu bana
kızlarr sohbetini çok hoştu çok özlemiştim ama malesef çıkmam lazımmm.... kendinize çok iyi bakın.... öpüldünüz

tamam canım güle güle iyi bak kendine en yakın zamanda tekrar beklerizz
ayy koptummm yaaa nurcikkk şarkıyaa bak iyiki kız önceden dinlemişşş

valla yaaa yoksa koca karılar kovalardı kızı kına gecesinden

neyse kızlar bende çıkmak zorundayım daha hiç bi iş yapmadım ortalığı hafften toparlayayım bide namaz kılcam geceyede bişiler hazırlamam gerek sonra görüşürüz hepinizi öptüm

güle güle nuray

hamileyim ve inanılmaz derecede gaz problemi yaşamaya başladım ama öyle böyle değil.gaz sancılarından kıvranıyorum,doktor doktopr gezmeye başladım o derecedeyim.neyse bir akşam banyoya girdim,yıkanıyorum.banyo bitti çıkıcam artık,o an nasıl bir gaz geldi,ben de hazır banyoda ve yanlızım diye bırakıverdim kendimi.baya bir gürültü yaptıktan sonra banyo perdesini açmamla eşimle gözgöze gelmem bir oldu adam şok olmuş bir vaziyette bana bakıyor.ben de hiçbir şey olmamış gibi aşkım şu havlumu uzatsana dedim.ne yapayım,o rezil durum kurtarılamazdı artık

neyse kızlar bende çıkmak zorundayım daha hiç bi iş yapmadım ortalığı hafften toparlayayım bide namaz kılcam geceyede bişiler hazırlamam gerek sonra görüşürüz hepinizi öptüm

iftar yemekleri tamam galiba şimdiden sahurun yemeğini düşünüyon maşallahh sanaa
kolay gelsin canım görüşürüz

olmaz olurmu sevomm
ilk arabamız 91 model bir doğandı.eski meski farketmez BİZİMDİ O!ekzozu eski türk filmlerindeki bağırıyordu ve hiçbir özelliği yoktu ama BİZİMDİ O!tatile giderken camları açtık kafalar dışarda gidiyos işte.bi yerde trafik tıkandı ve yanımızda son model bi araba durdu.hava leş gibi sıcak adam tüm camları sıkı sıkı kapamış.adamı eleştirme gafletinde bulundum: 'aşkım adama bak ya ne rahatsızlar var şu dünyada, bu havada adam tüm camları kapamış...'eşim durdu ve yüzüme boş boş baktı ve: 'onun arabasında klima var hayatım...' bi gafletin verdiği daha o dayanılmaz ağırlığının eşliğinde biraz daha esinti alabilme umuduyla kafamı dışarı uzattım ve eşimin kahkahalarını duymazlıktan geldim.

valla bizimki şaşırmaz zaten yapıyorumm napimm gaz geldi yataktan kalkıp gidip halldeip bi daha mı yatıcamm aman koyver gitsin hem sağlık için en iyisi koy vermek

1 yada 2 aylık evliyiz daha çok yeniyiz yani
ben koltuğun dibinde yerde oturuyorum gazetemi ne var elimde tam hatırlamıyorum eşimde yanımda o da bişeylerle uğraşıyo ben birden şiddetli bir hapşurukla birlikte zort diye gaz çıkarmadımmı yanlışlıkla...
eşim şok oldu o neydi dedi gülmeye başladı ben de kıvırmaya çalışıyorum yanlış anlama aşkım birden hapşırınca koltuk geriye kaydı onun sesiydi dedim
e tabi inanmadı bizimki gece boyunca güldü bana az utanmamıştım bende

eşim ne zaman çıkacaksın der gibi gözümün içine bakıyo çıksam iyi olacak şimdiden iyi iftarlar görüşürüzzzzzzzzzz

selam yavrular nasılsınız hayırdır muhabbet pek bi iç açıcı osturuklar havada uçuşuyor

slm melike hoşgeldin
evet nurcik sağolsun havamızı osuruğa boğdu

eşim ne zaman çıkacaksın der gibi gözümün içine bakıyo çıksam iyi olacak şimdiden iyi iftarlar görüşürüzzzzzzzzzz

tamam cnaım görüşürüz

minnakım hoşgeldinn ama ben çıkıyorum
eee içimizde kötülük beslemiyozzz bacımm

hah ne güsel hep ben geldiğimde herkes sıvışıyor zaten cüzzamlımıyım bea valla şincik hamile psikosuna girip basıcam yaygarayı salyayı sümüğü fışkırtıcam yüzünüze gözünüze aaaaaaaaaaaaa

Ben burdayım minnak ama patronlarda burda O yüzden devamlı yazamayabilirimm

ee nasılsın nasıl gidiyor bakalım anlat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…