http://www.kadinlarkulubu.com/tatlilar/290657-etimek-tatlisiresimli.html
bak canım bu linkten
ben sütlğü tatlıları çok severim ama güllaç çiğ sütten yapılıyo yani işlemsiz pişmeden değişime uğramıyo o yüzden yiyemem onu
hımm evet demiştin eşinin işlerini demek herşey yolunda inşallah daha da iyi olacak canımm
kızlarr sohbetini çok hoştu çok özlemiştim ama malesef çıkmam lazımmm.... kendinize çok iyi bakın.... öpüldünüz
ayyy nurcan alemsin valla çatladım gülmekten bide güzelim oyun havasını ne hala getirmişler yaaa el insaf valla
kızlarr sohbetini çok hoştu çok özlemiştim ama malesef çıkmam lazımmm.... kendinize çok iyi bakın.... öpüldünüz
ayy koptummm yaaa nurcikkk şarkıyaa bak iyiki kız önceden dinlemişşş
neyse kızlar bende çıkmak zorundayım daha hiç bi iş yapmadım ortalığı hafften toparlayayım bide namaz kılcam geceyede bişiler hazırlamam gerek sonra görüşürüz hepinizi öptüm
güle güle nuray
hamileyim ve inanılmaz derecede gaz problemi yaşamaya başladım ama öyle böyle değil.gaz sancılarından kıvranıyorum,doktor doktopr gezmeye başladım o derecedeyim.neyse bir akşam banyoya girdim,yıkanıyorum.banyo bitti çıkıcam artık,o an nasıl bir gaz geldi,ben de hazır banyoda ve yanlızım diye bırakıverdim kendimi.baya bir gürültü yaptıktan sonra banyo perdesini açmamla eşimle gözgöze gelmem bir olduadam şok olmuş bir vaziyette bana bakıyor.ben de hiçbir şey olmamış gibi aşkım şu havlumu uzatsana dedim.ne yapayım,o rezil durum kurtarılamazdı artık
bacı olduğumuz bundan da belli oluyorrr :86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86:valla bizimki şaşırmaz zaten yapıyorummnapimm gaz geldi yataktan kalkıp gidip halldeip bi daha mı yatıcamm aman koyver gitsin hem sağlık için en iyisi koy vermek
bacı olduğumuz bundan da belli oluyorrr :86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86:
minnakım hoşgeldinn ama ben çıkıyorumselam yavrular nasılsınız hayırdır muhabbet pek bi iç açıcı osturuklar havada uçuşuyor
eee içimizde kötülük beslemiyozzz bacımmbizim içimiz dışımızdasaklamıyos hiçbişeyi
selam yavrular nasılsınız hayırdır muhabbet pek bi iç açıcı osturuklar havada uçuşuyor
eşim ne zaman çıkacaksın der gibi gözümün içine bakıyo çıksam iyi olacak şimdiden iyi iftarlar görüşürüzzzzzzzzzz
minnakım hoşgeldinn ama ben çıkıyorum
eee içimizde kötülük beslemiyozzz bacımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?