Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kızlar bişey sorucam ben tüp bebek yaptıranların formunu inceledim de orda hemen hemen herkez lekelenme şeklinde kanamam oldu adet ağrısı gibi ağrım oldu vs bi takım belirtiler yazmışlar bende bunların hiç biri olmadı bu iyi mi? kötümü?anlayamadım valla....:26:

Ben burdayım minnak ama patronlarda burda O yüzden devamlı yazamayabilirimm

ee nasılsın nasıl gidiyor bakalım anlat

ayh neyse rahatladım bende vakit geçsin diye geçmişe bakıyordum,nolsun be sevom dedeyle edi büdü modunda vakit geçiriyoruz akşama kadar,can sıkıntısı,mide sıkıntısı,para sıkıntısı idare ediyoruz işte...her gün ne yemek yapsam diye debeleniyorum ama yaptığım yemekten yiyemiyorum bile,toce desen sahurda beni dellendiriyor sanki armut bana tutuyor orucu bir afra bir tafra,demiyorki ah canım sen tutmadığın halde kalkıp uğraşıp hazırlıyosun bi allah razı olsun ...yani ne bileyim hamiellikte bana daha hassas olacağını düşünmüştüm amma feci hayalkırıklığındayım.ne bi nazım var ne şımarıklığım aynen eskisi gibi devam.ayyyy ne çok şikayet ettim töbe töbe şükür halime tabi Rabbim dağına göre kar veriyor bide yemek yapamsaydım işimi gücümü halledemeseydim zaten kimsem yok burda toce dışardan yicwem diye iyice bizi iflasa sürüklerdi.mazalllah iyiyim çok şükür allah kimseye muhtaç etmesin.eeeeee sen napıyon yavrus tatile çıkmadın mı sen

yavrus sen tüp bebek mi yaptırdn anlamadım.yaa herkesin yapısı farklıdır hem normal hamile kalanlarda hep diyor aynı adet sancısı gibi sancım oldu hafif lekelenme oldu diye,ama benim hiç ağrım olmadı sadece göğüslerimde hassasiyet oldu adet döneminde olduğu gibi artı hiçbir leke gelmedi şu güne kadar.başkalarıyla kıyaslama kendini bende bugüne kadar öyle yaptım her adetimde paranoyak oluyordum

evet bacı tüp bebek yaptırdım göğüslerimde hassasiyet vardı ilk zamanlar şimdide var ama çok rahatsız etmiyo beni ne biliyim test günü yaklaştıkca endişemde artıyo işte

aaaa hadi hayırlısı ne zaman test günün,nasıl heyecan nasıl merak vardır şimdi dakikalar geçmiyordur Allah sabır versin sabrın sonunda da güldürsün innnşallah

canım sen hiç kafanı bulandırma her tedavi her kişiye göre farklılık gösterir
ipek arkadaşımızın kaç tane tüp yaptırdı hepsinde de ayrı belirtileri vardı o yüzden hiç belli olmuyor..

ahh canımm sende biraz nazlansaydın en başından yaa insan üstüne titremeli eşinin böle durumlarda tabiki hassas dönemdesin sende iyice alınır duygusallaşırsın..
demek dedeyle edi büdü oldunuz dede niye sizde kalıyo bu arada :26: bildiğim kadarıyla geöen yıl gelmişti geliş o gelişmi yoksam

anladım ablacım ne biliyim stres oldum test günü yaklaştıkca

yok annem temmuz başı getirdik biz gittik gelirken bizle geldi,ramazanı burda geçiriyor işte,ya rahatsız değilim ama şu halimle zor oluyor Rabbim günah yazmasın almıyo içim hiçbişeyi,kayınvalide de he kızım sen hamilesin gitmesin demedi,zaten böyle bi incelik beklemem hata,kadın rahatına bakıyor şimdi,burdan aadamın parasınıda gönderiyoruz ohhh.aman günaha girmicem yine sinir oluyorum zaten.ben normal zamanda olsa gık demem başımın üstünd eyeri var ama şimdi değil işte ama tocem dahil kimse anlamıyor en çok bu koyuyor zaten.hala aynı hizmeti bekşiyorlar benden sevo ya çok doluyum.bide kayınvalide kayınpeder galiba bilmiyorum inşallah değildir,gelmeyi düşünüyorlar ramazan bitmeden yaa allahım bu bir imtihan sanırım.

evet canım normalde sen istiyodun dedenin kalmasını sizde rahat ettiğini ama şimdi farklı dediğin gibi eşin bile yük gelir sana.mutfak işi kokusunu çekemezsin bide üstüne üstlük kaynananlar gelecek hepside senden hizmet bekleyecek ölemii hiçte yapmamm yatarım hastayım derim bunca yıl bebeğimi bekleyeceğim sonra bu hale gelecem..eşine söyle canım ben iyi değilim benden bişey beklemeyin diye.. geleceklersede bunu bilerek gelsinler de git..

ayy bende yangına körüklemi gidiyorum yaa ama napim üzüldüm şimdi sana kıyamam

innşallah cuma hayırlı günde hayırlı haber verirsin.az kalmış dicem ama bide sana sormalı

hele o son gece bitmek bilmiyo tövbe yarabbim bu bekleme süresi asırlar gibi geliyo insan bu belirsizlikten kurtulmak istiyo ama az kaldı eda çoğu bitti azı kaldı canım

yok bebeem yaa ben aynı hisleri paylaşıyorum seninle ama bilmiyorum iyice robot oldum artık saf gibiyi,toce eskiden daha hassastı iyice hödükleşiyor..bak dert yanmak için sölemiyorum son 6 ay içinde 5 misafir ağırladım yatılı dördü onlardan dı bi annem geldi bizden,ayrıldım ama yine içimdeler kendi ailemden kimse gelmiyor onlar sanki ankarayı hiç görmemişler gelip yiyip içip hergün geziyorlar otel gibi.toce dersen hiç bir hassasiyet yok.ikinci aşılamamın ertesi günü görümcem geldi 5 gün kaldı ve ben her akşam tınla bulaşık yıkadım belim kopa kopa ama takdir edildi mi hayır.iki aşılamamda da bana hiç hassasiyet göstermedi ikisindede hep kavga kıyamet.bilmiyorum niye böyle olduk çok mu verdim kendimden şimdi başa çıkamıyorum ama bende biraz boşvermek istiyorum.birileri benden bişey beklemdin istiyorum.oooof of iyice bunaldım yeminle.mübarek ramazanda bi ton gğnaha giriyom ama

hımm ozaman sende tınlamıcaksın çok eğer öle yaparsan üzülmezsin canım insanları düzeltmek zor,heleki eşleri ilk başta nasıl alıştırırsan öle gidiyo maalesef o yüzden sen kendini üzmemek için ortam yarat kendini kasma hiç oluyosa oluyo olmuyosa boşver senmi düşüncen herşeyi birazda eşin elini talın altına koysun..evet günaha giriyos ama konuşmadanda olmuyoki bak nasıl dolusun

doğru diyorsun evlendikten sonra karakterim tamamen değişti etrafımdaki herkes kızıyor nolmuşsun böyle diye,ama bebeğim olsun yok kocammış onunda ilgiye ihtiyacı varmış hiiiiç umrumda değil anlasın bakalım bugüne kadar nasıl ilgi göstermişim kalsın öle dımdızlak,tamamen bezelyemle ilgilenicem kendi kendine baksın,herşey karşılıklı ver ver ver bu ne yaa beni de anam elin oğlu,sülalesi için doğurmadıki.ayh bi motive ediyim kendimi şeytan diyo akşama da yemk yapma ama mübarek gün yapmasam dışardan yemeye kalkar ona da para yok iyice nalları dikeriz.neyse Allah rızası için yapıyorum zaten,oruç yok bari ordan sevap yazsın rabbim innşallah.sevom ya seninde başını ağrıttım oruçlu halde hakkını helal et,selam verdin borçlu çıktın ha ha haaa ama iyi oldu acık rahatladım be

olsun sen yap yemeğini dede olmasaydı yapma derdim de
ne demek canım yaa sen rahatla accıkta olsa ben mutlu olurum

anam cevap yazmıştım gelmemiş sanırım yaa..
sen rahatla canım yeterki ben memnun oluyorum böle olunca

olsun sen yap yemeğini dede olmasaydı yapma derdim de
ne demek canım yaa sen rahatla accıkta olsa ben mutlu olurum

oyy yirim benseni pazı dolmam beniiiim(gecden beri canım çektide şuan aklıma en nefis o geldi ) Allah razı olsun Rabbim senin ve tüm bezelye yolu gözleyenlerin bezelyelerini yola çıkarsın innşallah.ikindide geliyor birazdan kalkıyım şööle bi arınayım bol bol dua edeyim.öpüyorum seni dut reçelim allaha emanet ol hayırlı iftarlar şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…