- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
oyy yirim benseni pazı dolmam beniiiim(gecden beri canım çektide şuan aklıma en nefis o geldi ) Allah razı olsun Rabbim senin ve tüm bezelye yolu gözleyenlerin bezelyelerini yola çıkarsın innşallah.ikindide geliyor birazdan kalkıyım şööle bi arınayım bol bol dua edeyim.öpüyorum seni dut reçelim allaha emanet ol hayırlı iftarlar şimdiden
ebet aplamm temizlikle uğraştımm ama kararsızım koltukları falan silecemde acaba taşınıncamı silsemm tyoksa şimdi mi silsemm akıl verin bana yaffgünaydın kuzularım nasılsınız
yeter tüp bebek merkesindeki kadının söylediği çok dokundu bana ya allah herkese şu mübarek günlerde meleklerini göndersin göbişleri dolsun
melike temizlikmi yapıyon kolay gelsin
herkesler iyimi
ebet aplam kurudu bilee walla yarın komşum tekrar yastık yapacak onları ben yapamam hiç yapmadım:))herkese günaydınlarr
serapçımm dün face de profiline baktım canım nerde bu kız diye oraya giriyomu diyo..arada sırada gel be canım..
Melikecimm aboww yün işinede girmişsin kolay gele valla
yeteer üzüldüm o kadına bişeyleri hissedip sevinip her defasında acıyı tatmak tarifsizdir heleki bunu 10 defa yaşamışAllahım yaşatmasın bunları kmseye..hayırlısı ile sağlıklı hamilelikler versinn hepimize..olmazsada canımız sağolsın napalımm..
saol datlımm teşekkür ederimm tabi sen taşındın oh her yer tertemizz mis gibi darsı banaslm kızlar nasılsınız bacılarıım dün baya ben yoğundum yemekli misafirlerim vardı çok yorucuydu:
Melişim yün işine dalmışın allah kolaylıklar versin inşallahhh....
Yetercim gerçekten o bayana üzüldüm kolay deil allah sabırlar versin...
he wala datlım öle olacak inşalah ama ev yok ortada henüzzgünaydınn cicişler nabersiniz
serap ne zamandır yoktun özledik seni arada uğramaya çalış canım
yeter allah sabır versin o bayana çok zor ve acı bişey aynı şeyi 10 defa yaşamak her seferinde hayal kırıklığına uğramak rabbim yardımcısı olsun
gardaşım ohh mis gibii yünlerde yıkanıyo, yeni eve temiz temiz gideceksin :87:
oy kıyamamm walla bugün bendede iftar telaşı var ocişim evdeee çok acıkmış susamış quzumm kıvranıyo şimdide uyuduuslm asi dicem ama çıkmışsın benimde dün misafirleirm vardı abimler geldi bende yorulmuşum hemde çok yemişimm..
Bacım gelmiş hoşgelmiş
yaa kaçırmışım ben
iyiyim canım sağol sen nasılsın iyisin demi valla farketmemişimdiir kusura bakma yoksam kabul etmemmi hiç kızlarda ekliysen ben bakiyim bi sana gönderirim istek tatlım bu arada yunusçun nası bakiiim oy yesin teyzesi onun aguçuklarınıbitti aplam çok şükür tertemiz oldu yastıklarımız kaldı şimdi ısladım gece yunusu uyutunca yıkıcam yünüdee
aman aplam bende sevmemde işte mecburr mann yaa bir sürü iş varr:::::::(
he walla aplam çok haklısın acele edelimm zor buluruz o zaman aklıma gelmemişti
aplam yeminle aklımdaydınn facede gçrdüm istek gçnderdim emme kabul etmedin beni
nasılsın hoşgeldinn ne var ne yokk
gelirim bacım fırsat olmuyo ama elimden geldiği kadar gelmeye çalışırım canım benim faceyede pek takılmıyom bu sıralar arada giriyom bakıp çıkıyomherkese günaydınlarr
serapçımm dün face de profiline baktım canım nerde bu kız diye oraya giriyomu diyo..arada sırada gel be canım..
melikecimm aboww yün işinede girmişsin kolay gele valla
yeteer üzüldüm o kadına bişeyleri hissedip sevinip her defasında acıyı tatmak tarifsizdir heleki bunu 10 defa yaşamışallahım yaşatmasın bunları kmseye..hayırlısı ile sağlıklı hamilelikler versinn hepimize..olmazsada canımız sağolsın napalımm..
bende sisi özledim datlum ama akşamları pek kimseler olmuyo iftarlıklarınızı erken yapın da gelin biraz yaaa laflayak açikgünaydınn cicişler nabersiniz
serap ne zamandır yoktun özledik seni arada uğramaya çalış canım
yeter Allah sabır versin o bayana çok zor ve acı bişey aynı şeyi 10 defa yaşamak her seferinde hayal kırıklığına uğramak Rabbim yardımcısı olsun
gardaşım ohh mis gibii yünlerde yıkanıyo, yeni eve temiz temiz gideceksin :87:
tubişin topiğinde bir bayanın bebişine yaptımm yeni bitirdim nasıl olmuş
bunlar süper olmuş canımmm yine döktürmüşsün maşallahtubişin topiğinde bir bayanın bebişine yaptımm yeni bitirdim nasıl olmuş
canım bence koltukları taşınırken poşetle , naylonla vs. kaplamayacaksan hiç silme yeni evde silersinebet aplamm temizlikle uğraştımm ama kararsızım koltukları falan silecemde acaba taşınıncamı silsemm tyoksa şimdi mi silsemm akıl verin bana yaff
ebet aplam kurudu bilee walla yarın komşum tekrar yastık yapacak onları ben yapamam hiç yapmadım:))
saol datlımm teşekkür ederimm tabi sen taşındın oh her yer tertemizz mis gibi darsı bana
he wala datlım öle olacak inşalah ama ev yok ortada henüzz(
oy kıyamamm walla bugün bendede iftar telaşı var ocişim evdeee çok acıkmış susamış quzumm kıvranıyo şimdide uyuduu
yaa kaçırmışım ben
slm şekerlerr benimmkiler uyuyoo bnende bakım size dedimm
canım merhaba sanırım kızkardeşin tüp bebek tedavisine başlıyacakiyi akşamlar nasılsınız
bunlar süper olmuş canımmm yine döktürmüşsün maşallahgüle güle kullansınlar sahibi
canım bence koltukları taşınırken poşetle , naylonla vs. kaplamayacaksan hiç silme yeni evde silersinben il dışı taşındığımdan dolayı herşeyimi silip,yıkayıp sıkı sıkı naylon poşetlerle kapladığımdan tertemiz yerleştirmiştim ama ekim ayı gibi kayseri merkeze taşınma ihtimalim yüksek ya vede kısa bi yolculuk olacağından kaplama yapmayacağım ve taşındığım evde silicemmm koltukları sadece sende ona göre hareket et canım hiç sorma senle aynı karışığız bakalım tayin olursa eşimin merkeze işe yakın daha ev bakılacak v.s. tayin olmazsa bu ilçeye en yakın kayseri çıkışı semt var yol üzeri oraya taşınmak zorundayım ( eşim rahat gidiş geliş yapsı diye ) ama o semte 2 ay olacak eltimde taşındı :95::95: offf yaaaa ben uzak durmak istedikçe burnumda bitecekler resmen neolur dua et ki hayırlısı ile tayinimiz olsun uzak olayım gıcık eltiye vs. senin içinde en uygun yer nasip olsun
canım merhaba sanırım kızkardeşin tüp bebek tedavisine başlıyacakinşallah nasip olur sanada inşallah çifte kutlama olsun yüce Rabbim bu mübarek günde nasip etsin dualarımızı
sağol canım evet rapıru çıktı ilaçları alındı şimdi doğumkontrol ilacı kulanıyor 23 ağustos gibi adet olacak ve başalayacak
Günaydın kızlar
etipufum nasılsın ben yiğitin resmini göremedim yaff eşinin işleri düzelmiş çok sevindim
nurcik yazılarına çok güldüm sabah sabah , battaniyen çok güzel olmuş elleirne sağlık canım
melike canım sıkma canını buda geçecek elbet dede eşinin dedesiydi dimi bir kere kayınvalide varken gelinine göndermesi çok ayıp siz gençsiniz olmaz yanlış , yemek yiyemiyumusun canım ilk 3 ay öyle oluyor hatta kilo bile verirsin allah bezelyeni korusun burdaki arkadaşlarımada versin amiinn
melike temizlesende yine kirlenebilir gittiğin yerde silersin yada yıkattırırsın
şifam inşallah istediğiniz gibi olur eltinden uzak
arkidişlerim sizler nasılsınız iyimisiniz hepiciznizi kocaman öperim mucukksssss
haydi gelin kızlar bırakın geçmişi size bi müjdem varrrrrrr
selam nevo ile ipek bacılarım ne güzel sizi burda görmek nasılsınız bakalımm
kızlar şifa talınmadı daha daha sonra kasım da taşınacaksiz öle yazınca bende şaşırdım ne ara taşındı diye
kızlar ben evdeyim bugün gitmedim işe yataktayım hala 9 dan beridir kalkmıyom
uyu annem dinlen...
biz iyiyiz senin de iyi olduğun her halinden belli evdesin ya bu bile yeter demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?