Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

aminn inşallah canım

tamam sen çık bende turlayayım topiklerde
görüşürüz kendine iyi bak sanada hayırlı iftarlarrr

ebet aplamm temizlikle uğraştımm ama kararsızım koltukları falan silecemde acaba taşınıncamı silsemm tyoksa şimdi mi silsemm akıl verin bana yaff
ebet aplam kurudu bilee walla yarın komşum tekrar yastık yapacak onları ben yapamam hiç yapmadım:))
saol datlımm teşekkür ederimm tabi sen taşındın oh her yer tertemizz mis gibi darsı bana
he wala datlım öle olacak inşalah ama ev yok ortada henüzz(

slm asi dicem ama çıkmışsın benimde dün misafirleirm vardı abimler geldi bende yorulmuşum hemde çok yemişimm..

Bacım gelmiş hoşgelmiş
oy kıyamamm walla bugün bendede iftar telaşı var ocişim evdeee çok acıkmış susamış quzumm kıvranıyo şimdide uyuduu
şu tatlılığa bakın kızlarr
tü tüü tüü maşallahh

Eki Görüntüle 237710

Eki Görüntüle 237709
yaa kaçırmışım ben

slm şekerlerr benimmkiler uyuyoo bnende bakım size dedimm

melikecim evet topiklerde geziyom nurcikin dediği topiğe bakıyodum gözüm şaşıbeş olduu yaww okumaktan

bence canım taşınınca sil her nekadar kapatsanda koltukları muhakkak pisleniyo o yüzden boşuna uğraşma derim ben

iyiyim canım sağol sen nasılsın iyisin demi valla farketmemişimdiir kusura bakma yoksam kabul etmemmi hiç kızlarda ekliysen ben bakiyim bi sana gönderirim istek tatlım bu arada yunusçun nası bakiiim oy yesin teyzesi onun aguçuklarını

gelirim bacım fırsat olmuyo ama elimden geldiği kadar gelmeye çalışırım canım benim faceyede pek takılmıyom bu sıralar arada giriyom bakıp çıkıyom

bende sisi özledim datlum ama akşamları pek kimseler olmuyo iftarlıklarınızı erken yapın da gelin biraz yaaa laflayak açik

tubişin topiğinde bir bayanın bebişine yaptımm yeni bitirdim nasıl olmuş

bu arada çok güzel olmuş maharetli marifetli bacım eline sağlık inşallah günün birinde bizim yavrularımızada örersin .... örersin demi kız

tubişin topiğinde bir bayanın bebişine yaptımm yeni bitirdim nasıl olmuş

bunlar süper olmuş canımmm yine döktürmüşsün maşallah güle güle kullansınlar sahibi

canım bence koltukları taşınırken poşetle , naylonla vs. kaplamayacaksan hiç silme yeni evde silersin ben il dışı taşındığımdan dolayı herşeyimi silip,yıkayıp sıkı sıkı naylon poşetlerle kapladığımdan tertemiz yerleştirmiştim ama ekim ayı gibi kayseri merkeze taşınma ihtimalim yüksek ya vede kısa bi yolculuk olacağından kaplama yapmayacağım ve taşındığım evde silicemmm koltukları sadece sende ona göre hareket et canım hiç sorma senle aynı karışığız bakalım tayin olursa eşimin merkeze işe yakın daha ev bakılacak v.s. tayin olmazsa bu ilçeye en yakın kayseri çıkışı semt var yol üzeri oraya taşınmak zorundayım ( eşim rahat gidiş geliş yapsı diye ) ama o semte 2 ay olacak eltimde taşındı :95::95: offf yaaaa ben uzak durmak istedikçe burnumda bitecekler resmen neolur dua et ki hayırlısı ile tayinimiz olsun uzak olayım gıcık eltiye vs. senin içinde en uygun yer nasip olsun

iyi akşamlar nasılsınız
canım merhaba sanırım kızkardeşin tüp bebek tedavisine başlıyacak inşallah nasip olur sanada inşallah çifte kutlama olsun yüce Rabbim bu mübarek günde nasip etsin dualarımızı

Günaydın kızlar

etipufum nasılsın ben yiğitin resmini göremedim yaff eşinin işleri düzelmiş çok sevindim

nurcik yazılarına çok güldüm sabah sabah , battaniyen çok güzel olmuş elleirne sağlık canım

melike canım sıkma canını buda geçecek elbet dede eşinin dedesiydi dimi bir kere kayınvalide varken gelinine göndermesi çok ayıp siz gençsiniz olmaz yanlış , yemek yiyemiyumusun canım ilk 3 ay öyle oluyor hatta kilo bile verirsin allah bezelyeni korusun burdaki arkadaşlarımada versin amiinn

melike temizlesende yine kirlenebilir gittiğin yerde silersin yada yıkattırırsın

şifam inşallah istediğiniz gibi olur eltinden uzak

arkidişlerim sizler nasılsınız iyimisiniz hepiciznizi kocaman öperim mucukksssss

sağol canım evet rapıru çıktı ilaçları alındı şimdi doğumkontrol ilacı kulanıyor 23 ağustos gibi adet olacak ve başalayacak

günaydın durucuğum

ben de göremedim yiğidoyu müstakbel damadımı

nurcan topiğine koydun mu bu şaheser battaniyeyi bi bakim mükemmel olmuş zamanında göstermedin ki ben de yaptıram

melike guzu ev buldun mu ablam.koltukları bence de gidince sil.ama bütün örtü dantel ne varsa yıka ütüle tertemiz hurçlara koy gidince hemen serersin.

şifacım da taşınırmış hayırlısı olsun canım inşallah Allah gönlüne göre versin.ya kızlar eltisiyle kardeş gibi olan var mı bu dünyada acep.bizimkiyle hiç bi problemimiz yok ama hanfendi çok uzak duruyo geçen aradım tele bile çıkmadı emziriyomuş geri bile aramadı sinir oldum.oysa ben söylenmez ama bebeğinin beşiğini çarşafına kadar aldım gönderdim amaaaaan çokta tııııııııııııın ben de aramıyorum işte ohhhh...

gördüğünüz gibi durucumdan baya bi kopya çektim

selam nevo ile ipek bacılarım ne güzel sizi burda görmek nasılsınız bakalımm

kızlar şifa talınmadı daha daha sonra kasım da taşınacak siz öle yazınca bende şaşırdım ne ara taşındı diye

kızlar ben evdeyim bugün gitmedim işe yataktayım hala 9 dan beridir kalkmıyom

uyu annem dinlen...
biz iyiyiz senin de iyi olduğun her halinden belli evdesin ya bu bile yeter demi

uyu annem dinlen...
biz iyiyiz senin de iyi olduğun her halinden belli evdesin ya bu bile yeter demi

nerdee evde olunca uykum olmuyo sabah sırf uykum var diye gitmedim aslında.. kalkıp evi toparlayıp mutfak yolluğumu yıkıcam daha haftasonu misafirlerin geliyo hazır evdeyken halledeyim.ama dediğin gibi evde olmak bile bana iyi geliyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…