- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
müjden ne bakimm heyecanlandımm
haydi nevomm müjden ne söyle bakemmçok durmayacağım öğrenimde çıkayımm
yahu dualarınız bu kadar mı çabuk kabul olnur şok oldum
topiğe en son girdiğimizde herkes ev sahibi olsun diye dua etmiştik bilmem hatırladın mı neyse bizim birikmiş ev alacak kadar paramız yok hayal yani
eşim doğumda iş değiştirdi toplu konut yapan bi firmada mesleğini devam ettiriyo
neyse dün geldi dediki eve yazıldım
hangi parayla nasıl didim
meğer personele bi miktar peşinatla, teslimattan sonra taksitleri başlatma imkanı sunmuşlar
yani biraz peşin verip ev bitince taksit ödemeye başlicaz kira öder gibi olcak bizim için biraz üstüne koycaz tabi
tek sıkıntı evler şehrin çok dışında olsun dedik kiraya veririrz
Allah bu devirde kimseyi namerde muhtaç etmesin herkes ev sahibi olsun inşallah.
aaa çok sevindimm hayırlı uğurlu olsun canım bak hiç akılda imkanda yokken bi kapı açılmışdarısı bizleirn başına inşallah..bu arada hep toplu konutlar şehirlerin dışında kalıyo bende sinir oluyom bu duruma ama hiç yoktan iyidir dediğin gibi olmazsa kişraya bile verilir
öpüyorumm seni canımm kendine iyi bak canım işlerimi yapayım ben anca yaparım :44: öp benim yerime bebişleriniii :78:
sabırsız guzu anca yazdım
aynen yaa çok sabırsızım eşimde bundan dert yanar hepp
sevdam işe gitmedinmi ohh yat di,nlen diycektimki iş yapcakmışın neyse kolay gelsin fazla yorma kendini cicoşum
nevom gelmiş hoşgelmiş nasılsın canım kuzular nasıl öperim onları , kopyayı iyi çekmişin çok güldüm sana aferin benden saa 100
hayırlı olsun eve girmişisiniz Allah hayrlı günlerde oturmak nasip etsin çok sevindim canım hem de çoookk
bende ev istiyorum ama nerdeeee yinede allah büyüktür
he guzu çektim kopyayı biz iyiyiz çok şükür şimdi uyuyolar da attm kendimi buraya aslında yapılacak çok iş var ama ösledim sizi beyaw
inşallah dediğin gibi hayırlı olur Rabbim hepimizin gönlündekini tez zamanda versin kurban olduğum
iste durum tabi hiç belli olmaz bi kapı açılıverir şaşırır kalırsın
sen tatile çıkmıyon mu
he guzu çektim kopyayı biz iyiyiz çok şükür şimdi uyuyolar da attm kendimi buraya aslında yapılacak çok iş var ama ösledim sizi beyaw
inşallah dediğin gibi hayırlı olur Rabbim hepimizin gönlündekini tez zamanda versin kurban olduğum
iste durum tabi hiç belli olmaz bi kapı açılıverir şaşırır kalırsın
sen tatile çıkmıyon mu
kuzularım uyuyo demek mışıl mışıl uyusunlar
Allah büyük bir kapı açılıverir inşallah nevom
evde işler hiç beitmez olduğu kadar artık
tatile bu sene gitmiycez ama ben haftaya izne çıkcam 2 hafta aldım bayramla birleştirdim egeye bakcam anneler oruçlu kıyamadım günah ya bana alma deselerde ben aldım evden çok giremiyorum ama fırsat buldukça girmeye çalışcam işte böyle canım
kıyamam canım ya olsun bizde de tatil matil yok ama sağlık olsun
hem egeyle devkait geçirmen onun içinde iyi olur
kusura bakma biraz geç yazdım ama uyandılar
Allaha emaneet ol canımsııııınnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?