geçmiş olsun minnak hamilleikte baş ağrısı yapıyo migrenin onun için tekrarlıyo olabilir doktor bana başım ağrıdığı zaman bir finçan kahveyavrular ben kaçıyorum iyi olursam bir ara uğrarım yine inşallah,pc ekranı daha fena yptı başımı.öperim sizi haydin görüşürüüüüz
hoşbulduk durucuuum canım beniiim nasılsın yakışıklı nasıl,ramazanla aran nasıl..ben geceden beri pek iyi dğeilim gece migrenim başladı,sahurda azdı ve şimdi azar azar devam ediyor,ilaç da içemiyorum artık mentoller sürüp buz koyup idare etmeye çalışıyorum.bi bakıyım dedim napıyosunuz diye iyi oldu yavrus epeydir görüşemiyorduk.bezelyem iyidir heralde henüz bi tıkırtı yok heyecanla bekliyorum tıkırtılarını duymayı ama daha var sanırım.
selam minnoşlar....ömer iyi çok şükür geçt bronşiti burnunda bir hırıltı var onuda burun spreyi sıkıp aspiratörle çekiyoruz oğluşun burun yapısından dolayı bu geniz tıkanıklığı sorunu oluçakmışl sanırım doktor öyle söyledi yarında aşımız var geçen hafta hasta olduğu için yapmadılar bu haftaya kaldı ....sizler nasılsınız ...nevom ev almış hayırlı uğurlu olur inşallah
ben iyiyim oğlan azıyo konsol tepelerinde ramazan 3 gün tuttum sonrası malum bitti yarın tutabilirim
migreninmi var canım ya yat dinlen, daha var tıkırtıları duymaya yerim onu ben
ipeğm ömerin iyleştiğine sevindim canım aşısı var demek canım benim allah kolaylık versin
ege tepelerde gezmeye başladı demek yerim ben onu...evet durum aşımız var hemde üç tane karma zatürre ve verem aşısı
zaten bir hafta hastaydı inşllah aşı çok sarsmaz
aynen tepelerde 2 yaş sendromuyla birlikte diş sendromu devam
ömerim 3 aşı olcak demek canım yaa bir kol birer tane bacaktan inşallah çabuk atlatır
bizde cumartrsi muayene olcaz idrar kaçağı vardı ya tahlili isteyecek bakalım 1 sendir iyileşmişmi
inşallah iyileşmiştir hastalık çok zormuş hepsi iyi olsun kuzuların hiç birine dert uğramasın
tam çıkıyodum haziran annelerine takıldım burda olursam görüşürüz afiyet olsunipeğm oruçlu değilim regl den dolayı yarın tutcam inşallah şimdi yemeğe incem geldiğimde burdaysan görüşürüz canım
A.S canım iyiz şükür biraz sancım var adet olacam herhalde sen nasılsın .geçen ağrım sızım yok demişsin bu belirtilere takılma sakın benim her iki tedavimdede sancılarım ağrılarım oldu hatta 3_5 gün öncesinde çok az kanama oldu doktoru aradım gel bakalım yerleşme kanaması olabilir demişti ama maalesef iki sonucumda negatif oldu bu yüzden belirtilere takılma kişide kişiye değişir belirtiler ,inşallah iki gün sonra bize hayırlı ,müjdeli haverlerlerini verirsinselam nasılsınız?
canım etipufum gelmiş bende göremedim malesef Yiğit yeğenimin resimleri hani neredeGünaydın kızlar
etipufum nasılsın ben yiğitin resmini göremedim yaff eşinin işleri düzelmiş çok sevindim
şifam inşallah istediğiniz gibi olur eltinden uzak
arkidişlerim sizler nasılsınız iyimisiniz hepiciznizi kocaman öperim mucukksssss
canım benim inşallah hayırlı uğurlu olur inşallal kısa süre sonra müjdenizi alırızsağol canım evet rapıru çıktı ilaçları alındı şimdi doğumkontrol ilacı kulanıyor 23 ağustos gibi adet olacak ve başalayacak
canım Nevom gelmiş fakat kaçırmışım
günaydın durucuğum
ben de göremedim yiğidoyu müstakbel damadımı
nurcan topiğine koydun mu bu şaheser battaniyeyi bi bakim mükemmel olmuş zamanında göstermedin ki ben de yaptıram
melike guzu ev buldun mu ablam.koltukları bence de gidince sil.ama bütün örtü dantel ne varsa yıka ütüle tertemiz hurçlara koy gidince hemen serersin.
şifacım da taşınırmış hayırlısı olsun canım inşallah Allah gönlüne göre versin.ya kızlar eltisiyle kardeş gibi olan var mı bu dünyada acep.bizimkiyle hiç bi problemimiz yok ama hanfendi çok uzak duruyo geçen aradım tele bile çıkmadı emziriyomuş geri bile aramadı sinir oldum.oysa ben söylenmez ama bebeğinin beşiğini çarşafına kadar aldım gönderdim amaaaaan çokta tııııııııııııın ben de aramıyorum işte ohhhh...
gördüğünüz gibi durucumdan baya bi kopya çektim
evet taşınmadım arkadaşlar belki ekim sonu yada kasımı bulacak taşınmam :92: oooo bugün ev hanımısın o zaman menüde ne varselam nevo ile ipek bacılarım ne güzel sizi burda görmek nasılsınız bakalımm
kızlar şifa talınmadı daha daha sonra kasım da taşınacaksiz öle yazınca bende şaşırdım ne ara taşındı diye
kızlar ben evdeyim bugün gitmedim işe yataktayım hala 9 dan beridir kalkmıyom
nevom canım benim çok sevindim gözünüz aydın hayırlı uğurlu olsun inşallah konutunuztamam canım benim sen işlerini yap
Rabbim herkesin muradını versin inşallah tez zamanda
canım benim çok teşekkürler be acayip mutlu oldumDailymotion - İsmail Yk Doğum Günün Kutlu Olsun Yeni Albüm 2011 - Müzik Kanalı
şiffaaaamm doğum günün kutlu oolsunn
canım İpeğim çok çok teşekkür ederimdoğum günün kutlu olsun şifa
ayşem ayşem çok teşekkür ederim canım benim aminnnnnnnnnnn inşallah hepimiz aynı yıl anneleri oluveririz inşşşşşşşşşşşşşşş çok teşekkürlerşifam canım doğum günün kutlu olsun rabbim yeni yaşında hayırlı evlatlar nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?