Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ipekciiim sen nasılsın yavrus minnak paşa naısıl oldu inşallah daha iyidir Rabbim şu mübarek ayda tüm hastalık çekenlere şifa versin innşallah,özelliklede derdini anlatamayan şeker minnaklara oyy nerleri ağrıyo onu ble söyleyemez bıdıklar yaa

yavrular ben kaçıyorum iyi olursam bir ara uğrarım yine inşallah,pc ekranı daha fena yptı başımı.öperim sizi haydin görüşürüüüüz

selam minnoşlar....ömer iyi çok şükür geçt bronşiti burnunda bir hırıltı var onuda burun spreyi sıkıp aspiratörle çekiyoruz oğluşun burun yapısından dolayı bu geniz tıkanıklığı sorunu oluçakmışl sanırım doktor öyle söyledi yarında aşımız var geçen hafta hasta olduğu için yapmadılar bu haftaya kaldı ....sizler nasılsınız ...nevom ev almış hayırlı uğurlu olur inşallah

yavrular ben kaçıyorum iyi olursam bir ara uğrarım yine inşallah,pc ekranı daha fena yptı başımı.öperim sizi haydin görüşürüüüüz
geçmiş olsun minnak hamilleikte baş ağrısı yapıyo migrenin onun için tekrarlıyo olabilir doktor bana başım ağrıdığı zaman bir finçan kahve
içebileçeğimi söylemişti iyi geliyomuş aklında olsun

ben iyiyim oğlan azıyo konsol tepelerinde ramazan 3 gün tuttum sonrası malum bitti yarın tutabilirim
migreninmi var canım ya yat dinlen, daha var tıkırtıları duymaya yerim onu ben

ipeğm ömerin iyleştiğine sevindim canım aşısı var demek canım benim allah kolaylık versin

ege tepelerde gezmeye başladı demek yerim ben onu...evet durum aşımız var hemde üç tane karma zatürre ve verem aşısı
zaten bir hafta hastaydı inşllah aşı çok sarsmaz

ege tepelerde gezmeye başladı demek yerim ben onu...evet durum aşımız var hemde üç tane karma zatürre ve verem aşısı
zaten bir hafta hastaydı inşllah aşı çok sarsmaz

aynen tepelerde 2 yaş sendromuyla birlikte diş sendromu devam
ömerim 3 aşı olcak demek canım yaa bir kol birer tane bacaktan inşallah çabuk atlatır
bizde cumartrsi muayene olcaz idrar kaçağı vardı ya tahlili isteyecek bakalım 1 sendir iyileşmişmi

inşallah iyileşmiştir hastalık çok zormuş hepsi iyi olsun kuzuların hiç birine dert uğramasın

ipeğm oruçlu değilim regl den dolayı yarın tutcam inşallah şimdi yemeğe incem geldiğimde burdaysan görüşürüz canım

günaydın bacılarım
minnakım rahatsızmışsın çok geçmiş olsun o illeti çok iyi bilirim ağrı girdimi günlerce sürer inşallah geçer hemen canım

nevom ev almışsınız çok sevindim canım Allah güle güle huzurla oturmayı nasip etsin inşallah darısı evi olmayan diğer arkadaşlarımıza inşallah

kanki sen nasılsn canım, ömer paşamız biraz daha iyimiş sevindim ,aşıları etkilmez inşallah ömerimi

sevo bacım bugün evdesin çıkar keyfini diyecem ama temizliğe kalkışmışsın akşam üstü serin serin yıkasaydın keşke çok yorma kendini bacım

nevo bu arada bataniyeleri özelden sana göstermiştim hatta ipeğe yaptıklarımıda eklemiştim ama cevap gelmedi senden gardaş :44:

selam nasılsınız?
A.S canım iyiz şükür biraz sancım var adet olacam herhalde sen nasılsın .geçen ağrım sızım yok demişsin bu belirtilere takılma sakın benim her iki tedavimdede sancılarım ağrılarım oldu hatta 3_5 gün öncesinde çok az kanama oldu doktoru aradım gel bakalım yerleşme kanaması olabilir demişti ama maalesef iki sonucumda negatif oldu bu yüzden belirtilere takılma kişide kişiye değişir belirtiler ,inşallah iki gün sonra bize hayırlı ,müjdeli haverlerlerini verirsin

canım etipufum gelmiş bende göremedim malesef Yiğit yeğenimin resimleri hani nerede inşallah Durucuğum inşallah yaaa uzaklarda olayım bende kocamann öptümmm

sağol canım evet rapıru çıktı ilaçları alındı şimdi doğumkontrol ilacı kulanıyor 23 ağustos gibi adet olacak ve başalayacak
canım benim inşallah hayırlı uğurlu olur inşallal kısa süre sonra müjdenizi alırız

canım Nevom gelmiş fakat kaçırmışım tühhh beee sağol canım inşallah taşınıcaammm ayyy benim bildiğim eltisiyle kardeş gibi olan leydim başkada kimsede görmedim duymadım :97: canımbenim fazla ilgi değer vermek yaramıyor eltigillere sende tınlama boşverrrrrr

evet taşınmadım arkadaşlar belki ekim sonu yada kasımı bulacak taşınmam :92: oooo bugün ev hanımısın o zaman menüde ne var

tamam canım benim sen işlerini yap
Rabbim herkesin muradını versin inşallah tez zamanda
nevom canım benim çok sevindim gözünüz aydın hayırlı uğurlu olsun inşallah konutunuz seninde tertemiz kalbin varki yüce rabbim nasip etti çabucak

canım benim çok teşekkürler be acayip mutlu oldum ama şarkıda duygulandım beee ağlayarak dinledim beee çok memnun oldum canımsın sen

doğum günün kutlu olsun şifa
canım İpeğim çok çok teşekkür ederim yaaa nasıl sevindim yaaa çok incesiniz hepiniz seviyorum uleyn sizleri oğluşunda daha iyiymiş inşallah hep sağlıklı günler sizi beklrer

şifam canım doğum günün kutlu olsun rabbim yeni yaşında hayırlı evlatlar nasip etsin
ayşem ayşem çok teşekkür ederim canım benim aminnnnnnnnnnn inşallah hepimiz aynı yıl anneleri oluveririz inşşşşşşşşşşşşşşş çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…