Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ajıtasyon bendede var şidi tedaviye başlıcaz bayram öncesi
yavruş sana bişey soracam elimde ilaçlarım kaldı felan demiştin bir ara, ne kadar kaldı işe yararmı aceba
evet yine belli bir limit koyalım ama sizde fikriniz söyleyin yaaa
aman beaaaaaa zamanlamanızda harika bacılarrrrrr

ahhhhhhhhhh yanıyok bacımmmmm ne güzel serinlemişsiniz işteeeee sus aman tadını çıkar

melikeeeeeeeeeeeee nereya gidiyon yaw:82::82:

hani belirli bir miktar olursa kimsenin kimseye hakkı geçmemiş olur diye bellirli bir miktar koyalım diyoz ,neyse yaa konuşuruz diğer kızlarda gelsin hele

tamam yurcanım ebnde onu diyorum zaten herkes az çok bütçesini belirler sende onlardan bi orat yol bulur rakam belirlersin

nurcikim olmazsa yılbaşındamı yaparız yeniden baksana kızlar müsait değiller :26: hem dedikleri gibi bayram üstü zaten masraf çok olur ya o yüzden didim..

kamerim daha fazla sanıyordum ama 3 tane varmış merional isimli ilaç bir doz bir su şeklinde akşamları vurduruyordum,aklında bulunsun üç tane üç tanedir yinede dimi ama üzerini tamamlarsın olmadı

offff yaaa listeyi bozum hep minnak yüzünden hamile resmi beğendiremedik bir türlüü

düzelmiş canım halletmişsin

tamam siz bilirsiniz fikrim mecburi değildi zaten

valla bacım benim için fark etmez bana uyardı ama onlarıda düşündüm eğer yılbaşında gireriz erteleyin derlerse erteleyelim derim..eğer ki yok biz ozamanda girmeyiz derlerse onu bilemem

kamerim daha fazla sanıyordum ama 3 tane varmış merional isimli ilaç bir doz bir su şeklinde akşamları vurduruyordum,aklında bulunsun üç tane üç tanedir yinede dimi ama üzerini tamamlarsın olmadı

canım benim kulandığım neydi ben hatırlamıyorum valla
ama ben bir minik şişe olduğunu hatırlıyorum içinden mnik mink çekip enjekte ediyodum kendime
ahaaaaa komik geldi birdenn tövbeee yarebbim ero...n gibi
ismini felan unuttum ama çokk oldu en az 5 yıl

ohhh bee olduu şükür ,,minnakk bu nasıl bunu beğenirsin umarım , bunu beğendin beğendin beğenmedin yok başka :)))

taamm beğendim beğendim uğraşma yavrum oruç oruç kıyamam ben sanaaaaaa ..

sevom innşallah şuan için net bişey söyleyemem tabi ama çok isterim katılmayı gerçekten hiç olmadı harçlıkımı harcarım bea nolcak ama inşallah diyelim yine de yılbaşı için yüzde 80 katılırım sanıroım galiba

canar nasılsınız köyde olduğum için ve akşama misafirimiz olduğu için gelemedim canlar nasılsınız

çok güzel br fikirrrrrrrrrrr bende katılırım hatunlarrrrrrr

isimlerini ve mg ını tam olarak yazarsan buraya hemşireye bir sorarım canımilaç raporu çıkarttıracaz heralde ama bilmiyorum kdv ne kadar ödeyeceğimi
bizim gelinimiz sadece kdv sini 250 ödemişti 4 yıl önce felan öyle çok çıkarsa benimkide altından nasıl kalkacam bilmiyorum

bu arada fiyatları yazıyım kızlar bakın bir kendinizinkiyle karşılaştırın bakim normalmi
aşılama 550 tl (ssk karşılamıyormuş hastane bu kadar alacakmış)
sperm testi kesin burda olsun dediler (kendimiz inceleyelim garanti olsun dediler) oda 60 tl

peki benden hangi testleri isterler sizce ve ne kadar tututar(benim tahlilleri istediğim yerde yaptırıcam)

canar nasılsınız köyde olduğum için ve akşama misafirimiz olduğu için gelemedim canlar nasılsınız

çok güzel br fikirrrrrrrrrrr bende katılırım hatunlarrrrrrr

iyiyz şükür sen nasılsın canım ,ohh ne güzel köydesin köy havası gibisi varmı

tamam canım iptal olmazsa sende varsın

Son düzenleme:

tatlım ilaçlar değişebiliyor doktoruna sor bence belki bu kez bundan der,bazıları göbekten diyor benim hep kalçadan dı ,çatlatma iğnesini de koldan vurdurmuştum

oyyy yurcanıma bak yaa hiç üşenmedi bidaha değiştirdi canım beniiim hakkını helal et oldu oldu aslında öncekisinide beğenmiştim ama neyse artık huhaaa gebertilesim var heralde bugün ki ki kiiiii

ben bu konuda yardımcı olamıyacam canım aşıla yapmıyalı yıllar yıllar olduuu :97::97::97::97::97:

nurcikim bende çok istesemde size şimdilik katılamıycam canım ama yılbaşında çok sevinirim bende kısmet olursa katılırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…