hamile olduğuna dua et sen yoksa tam sopalıksınnoyyy yurcanıma bak yaa hiç üşenmedi bidaha değiştirdi canım beniiim hakkını helal et oldu oldu aslında öncekisinide beğenmiştim ama neyse artık huhaaa gebertilesim var heralde bugün ki ki kiiiii
tamam canım yılbaşında yine yaparız bu hediyeleşme merasimini:))nurcikim bende çok istesemde size şimdilik katılamıycam canım ama yılbaşında çok sevinirim bende kısmet olursa katılırım
isimlerini ve mg ını tam olarak yazarsan buraya hemşireye bir sorarım canımilaç raporu çıkarttıracaz heralde ama bilmiyorum kdv ne kadar ödeyeceğimi
bizim gelinimiz sadece kdv sini 250 ödemişti 4 yıl önce felanöyle çok çıkarsa benimkide altından nasıl kalkacam bilmiyorum
bu arada fiyatları yazıyım kızlar bakın bir kendinizinkiyle karşılaştırın bakim normalmi
aşılama 550 tl (ssk karşılamıyormuş hastane bu kadar alacakmış)
sperm testi kesin burda olsun dediler (kendimiz inceleyelim garanti olsun dediler) oda 60 tl
peki benden hangi testleri isterler sizce ve ne kadar tututar(benim tahlilleri istediğim yerde yaptırıcam)
hamile olduğuna dua et sen yoksa tam sopalıksınn
ben bu konuda yardımcı olamıyacam canım aşıla yapmıyalı yıllar yıllar olduuu :97::97::97::97::97:
bende çıkıyorum kızlar başım çok ağrıyooohayırlı iftarlar herkese
merional 75 I.U.s.c,i.m
1liyofilize flakon+1 çözücü ampul
daha önceki aşılamarını devlette mi yaptırdın o yüzden mi karşılamıyor ssk.ilk ikisini karşılıyor diye biliyorum benim de birini karşıladı ikincisinde ilaçlarım vardı o yüzden tekar rapor çıkarttırmadık.ilkin tam hatırlamıyorum ama kateter falan topalm 200 falandı sanırım ben hacettepede yaptırmıştım
bende çıkıyorum kızlar başım çok ağrıyooohayırlı iftarlar herkese
canım ben devlette yaptıramıyorum işle ilgili izin sorunum oluşuyor maalesef
öncekinide özel yapmıştım 6 yıl önce ilaçlarla birlikte 1000 liraya maal olmuştu bize + o zaman ssk yoktu zaten mecburen özel yaptırdım çalışmıyordum o zamnlar
yazdım ilacı çok sağol allah razı olsun şimdi bunlardan toplam 3 tanemi var yani 3 su+ 3 doz şeklinde mi?
sen ne kadar kullanmıştın toplamda
evet tatlım üç kutu var içlerinde bir doz bir su var ,ben 6 ya da yedi tane vurulmuştum bunlardan bir aşılamada.ben şimdi çıkıyorum sen öğren eğer işine yarıyorsa hemen uçururum sana cankuş,aslında 4 tane olacaktı ama ben birini düşürüp kırdım saf gibi incelerken
edaaaa tebrik ederim seni canım,dün gece sevo aradı haber verdi çok sevindim canım Allah tamamıanada erdirsin inşallahhh ,çok şükür bu özlemden bir kişi daha kurtuldu darısı bekleyen diğer arkadaşlarımında başına inşallahhhhhh,,ne zamandır kutlama yapmıyorduk bir iki göbek atıp halay çekiyim yokmu bana eşlik edennnn
iyi geceler seyhan nasılsın?
canım evet yaa kocişimle ormantik gecemiz oldu , inşallah bol bol ve hepimize nasip oluripeğim geçmiş olsun inşallah bugünü kolay atlatırsınız ev işine gelince ben sanırım anca anahtarı alınca inanacam ev sahibi olduğumuza
şifam doğmuş iyi ki doğmuş kocasıyla ormantik kutlamalar yapmış bi gece randvulaşalım da buluşalım topikte beyin kızmassagörüşemiyok gerçekten
canım hemşom tatilin çabucak bitmişpampişlerim benimmmm günaydın hepinize çok özledim sizitatilim bitti aman çabucak hemde
çok fazla bişey yapamadık evde dinlendim bol bol deniz havuz yaptık biraz o kadarayyyy edaya çok sevindim yaw sabah sabah içim açıldı, darısı bütün arkadaşlarımla birlikte banada olsun inşallah
bu arada bizde gittik doktora, bu ay aşılama oluyoruminşallah olurum tabi biraz maddi sıkıntımız olabilir 550 tl aşılama ücreti tahliller ilaçlar hariç, ilaçlarım için yardımcı olacaklar anlaşmalı bir hastaneden ilaç raporu çıkaracam, bakalım hayırlısı bu ayki adetimde ilk muayeneye gidiyorum arkadaşlar belki sürpriz olur
dohtorum dediki şansınız çok yüksek normalde hiç bir probleminiz yok dedi. aşılamaya güvenin tüp bebekten çokta farklı olmayan bişeydir aslında dedi.
aşılamada şansın %15 tüp te %55 dedi
tüp bebek birazda doktorun maharetine bağlıdır, günü ve zamanı tututurmak önemlidir dedi
aşılaman birde benim elimden olsun belki uğurlu gelirim dedi
güzel ve çıklayıcı sohbet ettik çok iiyii bir doktor. benden bu kadar:82:
canım benim inşallah iş bulursun sendewalla süper olur çalışman herm eve destek hem senin için kafan daüılır ya hayırlısıyla bende istiyorum bakalım bi süre sonra inşalahh
çok sevindim güsel geçtiğine maşlaah sizee hep böle geçsin günleriniz inşalahhaman aplam huzur olsundaa
hemşom tedavi masrafınızda sıkıntı olmıyacaksa bekle ev kredisi al otur kendi evini kredisi öde başka ev sahiplerini zengin ettiğimiz yeter :95: eşimin tayini çıkarsa bizde bakınıcaz satılık evlereheeee bide kolay gelsin canım halılardan başlamışsın
darısı benim başıma diycem ama bir vazgeçiyorum taşınmaktan bi istiyombir aklımda kredimin bitmesine 10 ay kaldı bekle 10 ay çek ev kredisi ev al diyo napsam bilemedim ev kredisinden de korkuyorum 10 yıl öde öde bitermi yaw bide diyorum elaleme kira ödüyoruz her ay en azından kendi evimizi öderiz
aynen öyle Sevom zaten kocişimde bende hiç maddiyatçı değilizşifam ne güzel eşin süpriz yapmışş maddi şeyler önemli değil bence bu durumlarda en güzeli böle onun sevgisini aşkını bilmek seni düşünmesi yeter
kız bende her boşalttığım evi tertemiz yaparım , eşya kamyonda ev bomboş ben odalar boşaldıkça viledayla yerleri silerim , en son kapı önü ve merdivenlere kadar silerimsildim bile quzu mutfak kaldıı:)) kıs temiz çıkıyımda depotizo verdikya adam geri versinn:))) o paraylada taşınıyım nasıl fikirrrr:))
sence ne geldi aklımaaP ayy çok pisim benn yaaaaaaaaa
aminn kamerim datlım gıymatlımm
ipeğim hoş geldin oğluşuna da tekrar geçmiş olsunherkes iftar telaşındayken gelirsen kimseyi bulamazsın tabi bende bugün yemek derdi yok eşim geç geliçekmiş oturuyorum öyle tek başıma ömer uyuyo bugün doktora götürdük aşısını yapmadı hastalıktan yeni kalktı aşı ağır gelirse tekrar hasta olur bekleyelim haftaya yapalım dedi oğluşu kontrol etti eve geldik ...eda hamileymiş hayırlı olsun allah tamamına erdirsin inşallah bütün arkadaşlarımızın hamile haberini duaylım peş peşe ....hediyeleşme iptal olmazsa bende katılırım ...kamer aşılama inşallah meleğini getirir ...kankim sen ne yaptın en son doktora gidiyodun aşılama demiştin sonra seni takip edemedim gidiyomusun doktora...kimse yok çıkıyım en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?