Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

oyyy yurcanıma bak yaa hiç üşenmedi bidaha değiştirdi canım beniiim hakkını helal et oldu oldu aslında öncekisinide beğenmiştim ama neyse artık huhaaa gebertilesim var heralde bugün ki ki kiiiii
hamile olduğuna dua et sen yoksa tam sopalıksınn

merional 75 I.U.s.c,i.m
1liyofilize flakon+1 çözücü ampul

daha önceki aşılamarını devlette mi yaptırdın o yüzden mi karşılamıyor ssk.ilk ikisini karşılıyor diye biliyorum benim de birini karşıladı ikincisinde ilaçlarım vardı o yüzden tekar rapor çıkarttırmadık.ilkin tam hatırlamıyorum ama kateter falan topalm 200 falandı sanırım ben hacettepede yaptırmıştım

ben bu konuda yardımcı olamıyacam canım aşıla yapmıyalı yıllar yıllar olduuu :97::97::97::97::97:

nurcikim bakalım dr şansın yüksek dedi inşallah elim uğurlu gelr dedi dohtorum
bakalım mecburen olacak aşılama tüp raporu çıkarabilmem için olacak ama kaderimde varsa bacım aşılamayla hamile kalırım belki bellmi olur demi yanii

canım ben devlette yaptıramıyorum işle ilgili izin sorunum oluşuyor maalesef
öncekinide özel yapmıştım 6 yıl önce ilaçlarla birlikte 1000 liraya maal olmuştu bize + o zaman ssk yoktu zaten mecburen özel yaptırdım çalışmıyordum o zamnlar
yazdım ilacı çok sağol allah razı olsun şimdi bunlardan toplam 3 tanemi var yani 3 su+ 3 doz şeklinde mi?
sen ne kadar kullanmıştın toplamda

ipekböcüüm hoşgeldin nasılsın minnak nasıl nefes alabiliyomu rahatça,uyttun da mı geldin yoksa

yaa bende kaçıyım artık iyice kamburum çıktı akşama gidip bi iki lokma bişe yapıyım er kişilere

evet tatlım üç kutu var içlerinde bir doz bir su var ,ben 6 ya da yedi tane vurulmuştum bunlardan bir aşılamada.ben şimdi çıkıyorum sen öğren eğer işine yarıyorsa hemen uçururum sana cankuş,aslında 4 tane olacaktı ama ben birini düşürüp kırdım saf gibi incelerken

sağol canım allah razı olsun sorarım ama 3 tane sanırım yaramaz işimizze gibi geliyor bakalım heber veririm sana muayene gidince sorarım
güle güle görüşürüz kendinize iyi bakın

ablam sağol allah razı olsun RABBİM hepimize nasip etsin inşallah bende halayına eşlik edeyim....

kızlar haber vermeden bazen çat diye çıkıyorum kusura bakmayın olurmu
benim patroniçenin bilgisayarı serviste ve 1 ay oldu hala gelmedi oda benimkinin başına oturuveriyor dışardan gelince oturuyor bende hemen kapatıyorum napıyım
şimdi çıkıyorum ama hepinize iyi akşamalar yarın görüşürüz

herkes iftar telaşındayken gelirsen kimseyi bulamazsın tabi bende bugün yemek derdi yok eşim geç geliçekmiş oturuyorum öyle tek başıma ömer uyuyo bugün doktora götürdük aşısını yapmadı hastalıktan yeni kalktı aşı ağır gelirse tekrar hasta olur bekleyelim haftaya yapalım dedi oğluşu kontrol etti eve geldik ...eda hamileymiş hayırlı olsun allah tamamına erdirsin inşallah bütün arkadaşlarımızın hamile haberini duaylım peş peşe ....hediyeleşme iptal olmazsa bende katılırım ...kamer aşılama inşallah meleğini getirir ...kankim sen ne yaptın en son doktora gidiyodun aşılama demiştin sonra seni takip edemedim gidiyomusun doktora...kimse yok çıkıyım en iyisi

İpek Ömer in iyi olmasına sevindim demek aşısı ertelendi..iptal olmayacak sanırım hediyeleşme bakalım talep böle çoğalırsa yaparız

canım evet yaa kocişimle ormantik gecemiz oldu , inşallah bol bol ve hepimize nasip olur canım olur valla muhabbetini özledim bir gece topikte buluşup hasret giderelim

canım hemşom tatilin çabucak bitmiş olsun bee buda karrrdır dimi hiç yoktan iyi bence ohhh gözün aydın tedavi var çok yakında canım benim inşşş aşılamada bebişin konsun göbişine

canım benim inşallah iş bulursun sende valla açıkcası tüp bebek tedavisi için çalışmam şart amin canım inşallah hergünümüz mutlu huzurlu sağlıklı kocaman bir aile olarak ömür geçirelim , yüzümüz hep gülsün inşallah

hemşom tedavi masrafınızda sıkıntı olmıyacaksa bekle ev kredisi al otur kendi evini kredisi öde başka ev sahiplerini zengin ettiğimiz yeter :95: eşimin tayini çıkarsa bizde bakınıcaz satılık evlere tabiii hayalde şimdi olursada krdi çekicez 1 kuruş birikimimiz yok vee ev alırsak tedavi biraz daha ertelenecek tabi bunlar kafamızdaki şeyler ne nasip olur zaman gösterir

şifam ne güzel eşin süpriz yapmışş maddi şeyler önemli değil bence bu durumlarda en güzeli böle onun sevgisini aşkını bilmek seni düşünmesi yeter
aynen öyle Sevom zaten kocişimde bende hiç maddiyatçı değiliz en güzeli anı yaşamak her an aşk olsun aşk koksun tüm evler

kız bende her boşalttığım evi tertemiz yaparım , eşya kamyonda ev bomboş ben odalar boşaldıkça viledayla yerleri silerim , en son kapı önü ve merdivenlere kadar silerim camları kapıları mutfak dolapları , wc banyo ev komple pırıl yapar bırakırım , balkonları bile amaa ne yazıkki her girdiğim ev leşşş gibi iğrenç pis evler beni bulur inşş bu taşınacağım ev temiz olsa kolay gelsin canım işin zor aynen benim gibisin

ipeğim hoş geldin oğluşuna da tekrar geçmiş olsun inşallah aşıdan sonra sıkıntısı olmaz rahat geçirirsiniz

Nurcik ben çekilişte yokum canım inşallah katılım çok olur güzel anılar bırakırsınız

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…