hemşommmm canım sağol bebemmm darısı seninde başına inşallahcanım evet yaa kocişimle ormantik gecemiz oldu , inşallah bol bol ve hepimize nasip olurcanım olur valla muhabbetini özledim bir gece topikte buluşup hasret giderelim
canım hemşom tatilin çabucak bitmişolsun bee buda karrrdır dimi hiç yoktan iyi bence ohhh gözün aydın tedavi var çok yakında canım benim inşşş aşılamada bebişin konsun göbişine
canım benim inşallah iş bulursun sendevalla açıkcası tüp bebek tedavisi için çalışmam şart amin canım inşallah hergünümüz mutlu huzurlu sağlıklı kocaman bir aile olarak ömür geçirelim , yüzümüz hep gülsün inşallah
hemşom tedavi masrafınızda sıkıntı olmıyacaksa bekle ev kredisi al otur kendi evini kredisi öde başka ev sahiplerini zengin ettiğimiz yeter :95: eşimin tayini çıkarsa bizde bakınıcaz satılık evleretabiii hayalde şimdi olursada krdi çekicez 1 kuruş birikimimiz yok vee ev alırsak tedavi biraz daha ertelenecek tabi bunlar kafamızdaki şeyler ne nasip olur zaman gösterir
aynen öyle Sevom zaten kocişimde bende hiç maddiyatçı değilizen güzeli anı yaşamak her an aşk olsun aşk koksun tüm evler
kız bende her boşalttığım evi tertemiz yaparım , eşya kamyonda ev bomboş ben odalar boşaldıkça viledayla yerleri silerim , en son kapı önü ve merdivenlere kadar silerimcamları kapıları mutfak dolapları , wc banyo ev komple pırıl yapar bırakırım , balkonları bile amaa ne yazıkki her girdiğim ev leşşş gibi iğrenç pis evler beni bulur inşş bu taşınacağım ev temiz olsa kolay gelsin canım işin zor aynen benim gibisin
ipeğim hoş geldin oğluşuna da tekrar geçmiş olsuninşallah aşıdan sonra sıkıntısı olmaz rahat geçirirsiniz
Nurcik ben çekilişte yokum canıminşallah katılım çok olur güzel anılar bırakırsınız
kopekop kullanıcısından alıntı
eşime de tüm ailesine de rezilliğimi anlatayım :
bir hafta sonu kayınvalidemlerde oturuyoruz, eşim k.validem, k.pederim görümcem var, nereden açıldıysa bebek konusu açıldı o zaman hamile bile değil ben yeni evliyiz,
neyse k.v.anlatıyor işte şöyle tatlılar filan, eşimden konu açıldı, çok usluydu, şöyle akıllıydı şunları yapardı file..bi de dedi ki ilk dişleri çıktığında, meme emdikten sonra karnı doyar, sonra da memeyi ısırıp dişleriyle çekerdi diye..,
ben salağından el cevap..
- aa bana da aynısını yapıyor, demekki bebekliğinden kalmış
ahahaaaa çok komişmiş gerçekten
herkes iftar telaşındayken gelirsen kimseyi bulamazsın tabi bende bugün yemek derdi yok eşim geç geliçekmiş oturuyorum öyle tek başıma ömer uyuyo bugün doktora götürdük aşısını yapmadı hastalıktan yeni kalktı aşı ağır gelirse tekrar hasta olur bekleyelim haftaya yapalım dedi oğluşu kontrol etti eve geldik ...eda hamileymiş hayırlı olsun allah tamamına erdirsin inşallah bütün arkadaşlarımızın hamile haberini duaylım peş peşe ....hediyeleşme iptal olmazsa bende katılırım ...kamer aşılama inşallah meleğini getirir ...kankim sen ne yaptın en son doktora gidiyodun aşılama demiştin sonra seni takip edemedim gidiyomusun doktora...kimse yok çıkıyım en iyisi
iyi geceler seyhan nasılsın?
kopekop kullanıcısından alıntı
eşime de tüm ailesine de rezilliğimi anlatayım :
bir hafta sonu kayınvalidemlerde oturuyoruz, eşim k.validem, k.pederim görümcem var, nereden açıldıysa bebek konusu açıldı o zaman hamile bile değil ben yeni evliyiz,
neyse k.v.anlatıyor işte şöyle tatlılar filan, eşimden konu açıldı, çok usluydu, şöyle akıllıydı şunları yapardı file..bi de dedi ki ilk dişleri çıktığında, meme emdikten sonra karnı doyar, sonra da memeyi ısırıp dişleriyle çekerdi diye..,
ben salağından el cevap..
- aa bana da aynısını yapıyor, demekki bebekliğinden kalmış
herkese hayırlı cumalar günaydınlarrrrrrrrben çıkıyorum faceye takılıyım biraz ne var ne yok gelirim gene
oyy kıyamam ben ömerimee inşalah haftaya da aşıyı atesiz atlatır paşaaherkes iftar telaşındayken gelirsen kimseyi bulamazsın tabi bende bugün yemek derdi yok eşim geç geliçekmiş oturuyorum öyle tek başıma ömer uyuyo bugün doktora götürdük aşısını yapmadı hastalıktan yeni kalktı aşı ağır gelirse tekrar hasta olur bekleyelim haftaya yapalım dedi oğluşu kontrol etti eve geldik ...eda hamileymiş hayırlı olsun allah tamamına erdirsin inşallah bütün arkadaşlarımızın hamile haberini duaylım peş peşe ....hediyeleşme iptal olmazsa bende katılırım ...kamer aşılama inşallah meleğini getirir ...kankim sen ne yaptın en son doktora gidiyodun aşılama demiştin sonra seni takip edemedim gidiyomusun doktora...kimse yok çıkıyım en iyisi
aminn inşalahhhcanım evet yaa kocişimle ormantik gecemiz oldu , inşallah bol bol ve hepimize nasip olurcanım olur valla muhabbetini özledim bir gece topikte buluşup hasret giderelim
canım hemşom tatilin çabucak bitmişolsun bee buda karrrdır dimi hiç yoktan iyi bence ohhh gözün aydın tedavi var çok yakında canım benim inşşş aşılamada bebişin konsun göbişine
canım benim inşallah iş bulursun sendevalla açıkcası tüp bebek tedavisi için çalışmam şart amin canım inşallah hergünümüz mutlu huzurlu sağlıklı kocaman bir aile olarak ömür geçirelim , yüzümüz hep gülsün inşallah
hemşom tedavi masrafınızda sıkıntı olmıyacaksa bekle ev kredisi al otur kendi evini kredisi öde başka ev sahiplerini zengin ettiğimiz yeter :95: eşimin tayini çıkarsa bizde bakınıcaz satılık evleretabiii hayalde şimdi olursada krdi çekicez 1 kuruş birikimimiz yok vee ev alırsak tedavi biraz daha ertelenecek tabi bunlar kafamızdaki şeyler ne nasip olur zaman gösterir
aynen öyle Sevom zaten kocişimde bende hiç maddiyatçı değilizen güzeli anı yaşamak her an aşk olsun aşk koksun tüm evler
kız bende her boşalttığım evi tertemiz yaparım , eşya kamyonda ev bomboş ben odalar boşaldıkça viledayla yerleri silerim , en son kapı önü ve merdivenlere kadar silerimcamları kapıları mutfak dolapları , wc banyo ev komple pırıl yapar bırakırım , balkonları bile amaa ne yazıkki her girdiğim ev leşşş gibi iğrenç pis evler beni bulur inşş bu taşınacağım ev temiz olsa kolay gelsin canım işin zor aynen benim gibisin
ipeğim hoş geldin oğluşuna da tekrar geçmiş olsuninşallah aşıdan sonra sıkıntısı olmaz rahat geçirirsiniz
Nurcik ben çekilişte yokum canıminşallah katılım çok olur güzel anılar bırakırsınız
canımm güzel de temizlği çok zor olur onun yavv değiştirme şansın varsa değiştir derim daha yakın tonlarda halı daha güzel olur bence nasıl desem biraz farklı durmuş gibiEki Görüntüle 239594
kızlar günaydıııın oturma odama halı aldımdAaaa çok krem gibi geldi bana sizce oturma gurubuma uymuşmu rengiiii sizdende fikirlerinizi almak istiyorummmm
günaydın canım takıl bakalım face de
bende gidem iftar topiğine bakayım pazar günü misafirlerim var ne yapıcam hala karar vermedim eşimin arkadaş ve eşleri 2 çift gelicek
asicim senide alıntılamıştım ama çıkmamış sanırım
benim salon halılarım krem yoğunlukta turkuazlı.. krem olduğundan dikkat etmek gerekiyor tabi ama açık renk halıda ayrı bir güzel duruyor.. desenlerdeki renkle koltukların renkli sanırım aynı eğer öle ise bence uygun güle güle kullan
melikem günaydınnn yine benimi takip ettinaman bak sonra canın çeker yazılanlardan
canım misafirlerim pazar günü gelecekler hafta içi zorunlu kalmadığım sürece misafir alamam zaten o strese giremem
asicim senide alıntılamıştım ama çıkmamış sanırım
benim salon halılarım krem yoğunlukta turkuazlı.. krem olduğundan dikkat etmek gerekiyor tabi ama açık renk halıda ayrı bir güzel duruyor.. desenlerdeki renkle koltukların renkli sanırım aynı eğer öle ise bence uygun güle güle kullan
melikem günaydınnn yine benimi takip ettinaman bak sonra canın çeker yazılanlardan
canım misafirlerim pazar günü gelecekler hafta içi zorunlu kalmadığım sürece misafir alamam zaten o strese giremem
sevooom fotoğraftada biraz farklı çıkıyo açıkcası evet aynen dediğin gibi koltuklarım kahverengi ve krem halımda aynen öyleee biraz açık renk olmasından korktun sadece yoksa halıyı çok beğenerek aldımmm zaten annemlerin ev hediyesiii ilk defa açık renkte halı kullanıcam onun için biraz tedirginim sevocum güzel dileklerin için saol cnm daha iyiside sana olsun inşallahh
sağol canım..zaten evdesin gelen giden de çok olmuyosa ki olsada ne olcak yaa iki yıkamaya yada silmeye bakar bişey olmaz canım
niye uyandırıyon eşini uyusun biraz daha ama sanırım işe gidecek dimi
öpüyorum seni görüşürüz
kimse benim müjdeme bişi demedii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?