Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kopekop kullanıcısından alıntı
eşime de tüm ailesine de rezilliğimi anlatayım :
bir hafta sonu kayınvalidemlerde oturuyoruz, eşim k.validem, k.pederim görümcem var, nereden açıldıysa bebek konusu açıldı o zaman hamile bile değil ben yeni evliyiz,
neyse k.v.anlatıyor işte şöyle tatlılar filan, eşimden konu açıldı, çok usluydu, şöyle akıllıydı şunları yapardı file..bi de dedi ki ilk dişleri çıktığında, meme emdikten sonra karnı doyar, sonra da memeyi ısırıp dişleriyle çekerdi diye..,
ben salağından el cevap..
- aa bana da aynısını yapıyor, demekki bebekliğinden kalmış

kızlar günaydıııın oturma odama halı aldımdAaaa çok krem gibi geldi bana sizce oturma gurubuma uymuşmu rengiiii sizdende fikirlerinizi almak istiyorummmm

hemşommmm canım sağol bebemmm darısı seninde başına inşallahsende tedavine başla konuversin göbüşlere sıpacıklarrrev konusuna gelince de çokkkkkkk zor bacım benimkiside bir hayal nerde öyle hemen alabilsek keşke hayırlısı bakalım allah ol dedikten sonra olmayacak şeymi vardemi bacım

ipekimmm inşallah inşallahhhh ömer maşallah daha iyiymiş allah sağlığını bozmasın bir daha ömerciğin inşallah

iyi geceler seyhan nasılsın?

ayşecim evet yazını görmeden çıkmışım kusura bakma

şifaa sabah sabah güldürdün beniii yaaa aboww düşünemiyorum o lafı söyledikten sonraki ortamıı
çok güldüm yaa..

herkese günaydınlar hayırlı cumalarr diliyorum..

herkese hayırlı cumalar günaydınlarrrrrrrrben çıkıyorum faceye takılıyım biraz ne var ne yok gelirim gene

günaydın canım takıl bakalım face de

bende gidem iftar topiğine bakayım pazar günü misafirlerim var ne yapıcam hala karar vermedim eşimin arkadaş ve eşleri 2 çift gelicek

oyy kıyamam ben ömerimee inşalah haftaya da aşıyı atesiz atlatır paşaa
aminn inşalahhh
he walla aynen ölee inşalah temiz ev bulursun sende canımm buraya ilkj ben oturdum inşaat pisliği temizlemiştim girerkenn tey teyy ne çabuk geçti yaa
Eki Görüntüle 239594

kızlar günaydıııın oturma odama halı aldımdAaaa çok krem gibi geldi bana sizce oturma gurubuma uymuşmu rengiiii sizdende fikirlerinizi almak istiyorummmm
canımm güzel de temizlği çok zor olur onun yavv değiştirme şansın varsa değiştir derim daha yakın tonlarda halı daha güzel olur bence nasıl desem biraz farklı durmuş gibi
günaydın canım takıl bakalım face de

bende gidem iftar topiğine bakayım pazar günü misafirlerim var ne yapıcam hala karar vermedim eşimin arkadaş ve eşleri 2 çift gelicek

kolay gele bidenemm zor wala eve gidince yemekle uğraşacan temizlikte cabası tabee

bana gelelimmmm etimesgut yolları taştannnnnnnnnnnn gidememm ahh giderimm:))))
evett ev bulunduuuu ve ve vee eşim bir kademe yükseldi otomasyonda olacak artıkk avmnin full kameraa sistemi eşime emnaett

Son düzenleme:
asicim senide alıntılamıştım ama çıkmamış sanırım
benim salon halılarım krem yoğunlukta turkuazlı.. krem olduğundan dikkat etmek gerekiyor tabi ama açık renk halıda ayrı bir güzel duruyor.. desenlerdeki renkle koltukların renkli sanırım aynı eğer öle ise bence uygun güle güle kullan

melikem günaydınnn yine benimi takip ettin aman bak sonra canın çeker yazılanlardan
canım misafirlerim pazar günü gelecekler hafta içi zorunlu kalmadığım sürece misafir alamam zaten o strese giremem

yok quzumm bişi olmaz eskisi gibi değilimm ve zayıflama kararı aldımm
3 kaşık alıyosam 2 ye indireemm anladınız siz< ounn

hımm daha iyi haftasonu gelmeleriii zorlanmassınn

sevooom fotoğraftada biraz farklı çıkıyo açıkcası evet aynen dediğin gibi koltuklarım kahverengi ve krem halımda aynen öyleee biraz açık renk olmasından korktun sadece yoksa halıyı çok beğenerek aldımmm zaten annemlerin ev hediyesiii ilk defa açık renkte halı kullanıcam onun için biraz tedirginim sevocum güzel dileklerin için saol cnm daha iyiside sana olsun inşallahh

sağol canım..zaten evdesin gelen giden de çok olmuyosa ki olsada ne olcak yaa iki yıkamaya yada silmeye bakar bişey olmaz canım

sağol canım..zaten evdesin gelen giden de çok olmuyosa ki olsada ne olcak yaa iki yıkamaya yada silmeye bakar bişey olmaz canım

cnm gelenim gidenim eksik olmaz evet ya bu halı zaten kiri götüren bi halıymış ıslak mendillle bile silsen kiri çıkıyomuş e okadar para verildi çıksın dimi yaniiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…