- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
demettcim güle güle kullan halını üstüne bebelerin kola döksün inşalahhhhhh
yok kıs burdayım şekerr 11 de kaldırr didi dakika dolduruyommsen sonradanmı ekledin görmedim melikem kusura bakma canım
hadi gözün aydın ev bulmuşsun kaç paraya buldunuz canım gittin gördünmü
ayy ne güzell ikinci gözün aydın olsun demek eşin yükseldii maaşıda yükselir inşallahhhbak gün doğmadan neler oluyoo ne güzell bütün soruunuz zamanla geçecek inşallah canım
oyy yirim senin güzel dileğini emiiiiii aminnnn
cnm ne müjdesi kaçırmışım heralllll
aaaaaa ben görmedim ki onuuuuuuu cnm çok sevindimmm rabbim huzurla mutlulukla oturtmayı nasip etsin inşallahhh çok sevindim bidenemmmmm
yok kıs burdayım şekerr 11 de kaldırr didi dakika dolduruyomm
yok bebemm öncede vardıı :))
325 datlımm maaşıda 100tl yükseldii datlımm hayırlısı bakalımm eşim o kadar mutlu ki pursaklar illede diyemedimm(
yok bidenemm ne kusuu onca işinin içinde bizide boş bırakmıyonn quzummm öpüyorumm seniiiiiii
yii bebem yiii
hımm kiran iyiymiş cnaım demek 100 tl de arttı bereket versin bak eksiğinizi kapatıcaksınız o farkla.. kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş gerçekten ölemiş
olsun bencede deme canım oda ister öle olmasını ama herşey zamanla yavaş yavaş yaklaşıyorsun işte
yok kıs burdayım şekerr 11 de kaldırr didi dakika dolduruyomm
yok bebemm öncede vardıı :))
325 datlımm maaşıda 100tl yükseldii datlımm hayırlısı bakalımm eşim o kadar mutlu ki pursaklar illede diyemedimm(
yok bidenemm ne kusuu onca işinin içinde bizide boş bırakmıyonn quzummm öpüyorumm seniiiiiii
yii bebem yiii
benim aklıma şöyle bişey geldi sizce olurmubu ay sperm tahlili verelim incelensin hatta ben muaynemi olup tahlillerimi hazır edeyim, ilaç raporumu alıp ilaçlarımı da hazır edeyim önümüzdeki ay başlayalım diye düşündüm sizce olurmu böyle hemde masrafımızı 2 aya bölmüş oluruz aşılama parasınıda ayarlarız bu arada
günaydın güzellleeer,hayırlı cumalaaar iyi misiniz hoş musunuz bakıyım.menike ev bulmuş oh oh ne güsel hayırlı uğurlu olsun nice güzel haberler daha duyursun rabbim ramazan hatrına
aaa kızlar ben bişey keşfettim yavruşlar :26: şimdi benim bu ay tedaviye başlamam nasıl olacak tam bayrama denk geliyor helede yumurtlama günlerimde bayramda olacak ne yapıyım ben şimdibana bir öneride bulunurmusunuz
benim aklıma şöyle bişey geldi sizce olurmubu ay sperm tahlili verelim incelensin hatta ben muaynemi olup tahlillerimi hazır edeyim, ilaç raporumu alıp ilaçlarımı da hazır edeyim önümüzdeki ay başlayalım diye düşündüm sizce olurmu böyle hemde masrafımızı 2 aya bölmüş oluruz aşılama parasınıda ayarlarız bu arada
aşılaman bayram gününe denk gelmiyorsa bişey olmaz canım ,aşılama tüpbebek gibi değil doktorlar normal hayata devam edin diyorlar gerçi tüpbebek içinde öyle diyo doktorlar ama en az 3 gün yatmak gerekiyo tüp tedavinde aşılama öyle değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?