günaydın kızlar ,hayırlı cumalarr
asi halın güzel canım ama koltuklarına uymamış sanki :26:salondaki koltukların hangi renk?salon koltuklarına uyuyorsa oraya ser diyecektim ..oturma odasına daha uygun ve koyu bir renk alırsın tabi bu benim fikrim canım sen bilirisin..güle güle kirlet
şifa o paylaştığın komik yazıyı dün okudum bastım kahkahayı eşim diyo ne oluyo mecbur okuttum ona da kendileri çok meraklıda
gardaşım evi ne ara buldunuz dün gece konuştuk hiç söylemedin hadi gözün aydın çok sevindim eşininde mertebesi yükselmiş oh ohh sefan olsunn herşey gönlünce olsun bebemmm
bencede bayra mı geçir yavrus kafan rahat olsun bayramda bide onu düşünme,biyer gitsen biri gelse kafan başka yerde mğbarek bayramı layıkıyla geçir hayırlısıyla başlarsınız sonra hem ne bileyim belkim gerek kalmaz ha ne dersin ayyy ne süper olardı
benim aklıma şöyle bişey geldi sizce olurmubu ay sperm tahlili verelim incelensin hatta ben muaynemi olup tahlillerimi hazır edeyim, ilaç raporumu alıp ilaçlarımı da hazır edeyim önümüzdeki ay başlayalım diye düşündüm sizce olurmu böyle hemde masrafımızı 2 aya bölmüş oluruz aşılama parasınıda ayarlarız bu arada
hayırlı cumalar hoşgeldin canımgünaydın güzellleeer,hayırlı cumalaaar iyi misiniz hoş musunuz bakıyım.menike ev bulmuş oh oh ne güsel hayırlı uğurlu olsun nice güzel haberler daha duyursun rabbim ramazan hatrına
cnm aslında ben bu halıyı misafir odama almıştımm misafir odama fazla yakışmadı gibime geldi yerlerini değiştirdim aslın fotoda öyle çıkmış koyu renklerde var ama kremi çoğunluk tabi saol cnm daha iyileride sana olsunnn..
dur misafir odamıda çekiyyimde koyuyum bana akıl verin ama sanki oturma odama daha güzel oldu ve uydudaaaa
evet yeni halın uymaz bu koltuklara canım,ya aslında oturma odasında da fena olmamış ben hani salona daha iyi giderse oraya alırsın demiştim ,salonu gördük oturma odasını gördük diğer odalarıda isterizEki Görüntüle 239657 Eki Görüntüle 239658
işte bu da salonum salonuma hiç uymadı annemlerin hediyesi olduğu için bişey diyemedim ama oturma odamda kullanırım heraldeeee
hımm bak bu düşüncende güzelmiş bu ay herşeyinizi hazırlasınz ilacı tahliller ne gerekiyorsa işte ,gelecek ayda rahat rahat başlarsın tedavine hadi bakalım hayırlısı olsun geç olsunda güç olmasın
hayırlı cumalar hoşgeldin canım
[
evet yeni halın uymaz bu koltuklara canım,ya aslında oturma odasında da fena olmamış ben hani salona daha iyi giderse oraya alırsın demiştim ,salonu gördük oturma odasını gördük diğer odalarıda isteriz
devamı az sonraaaaaaaaa :86::86::86:
allah kabul etysin minnak bizede dua etmeyi unutma ..kolay gelsinkıslar güseller ben kaçar bira zkuran okuyaım cuma vakti,sonra da yemeğimi yapıyım,türlü yapıcam en azından kızartma işini bitireyim de hazır olsun koku çıksın akşama kadar.biraz da dinleney,m gece uyuyamıyorum hiç bide hamileler çok uyur derler bu nasıl iş anlamadım valla
allah kabul etysin minnak bizede dua etmeyi unutma ..kolay gelsin
:87::87::87::87::87:
:87::87:
:87::87::87::87::87:
:87::87:
yaaa aklıma gelmişken yurcanım çok oldum evet ama bişe isticem beeeen şu takvimler var ya onlardn bana da yapalım mı yollluuuurrr
Allah razı olsun yurcanım unutur muyum ne dimek..sen bana takvim olayını çöz çıkmadan hadi hadi bal böreeem,tarçınlı çöreeeeem
yoh bacılarım aradım adamlar bayramdada yapıyolarmış işlerini
allah yardımcımız olsun bacılar kaçış yok yapacaz mecbur bu ay
minnak kolay gelsin canım
dün aklıma geldi inan hem sana hem edaya yapalım diye ama ben onu beceremiyorum maalesefki bu işlerden fatoş anlıyo.bak ne diyecem sen son regl tarhini yaz fatoşa haber vereyim oozana hazırlayıp özeline gönderir sende eklersin profiline
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?