yoh bacılarım aradım adamlar bayramdada yapıyolarmış işlerini
allah yardımcımız olsun bacılar kaçış yok yapacaz mecbur bu ay
minnak kolay gelsin canım
yoh bacılarım aradım adamlar bayramdada yapıyolarmış işlerini
allah yardımcımız olsun bacılar kaçış yok yapacaz mecbur bu ay
minnak kolay gelsin canım
hakaret etmiyelim lütfen hakaret etmiyelimdüşünceli yurcanım benim muah olsun ama yakıştıramadım hiç nasıl sen ki hacker kıvamına gelmiş hatun kişisin peh peh çok ayıpladım bak,neyse 28 mayıs diyorum tubike haber et sen ama yollar o ben onu bile buraya ekleyemezsem şaşırma hiç o zaman yine yetiş yurcanım diye çığırırım bilesin.muah muah öpesim geldi valla
siliyo hemen gıcık şeyToplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 1 ziyaretçi)
sevdanehri54,Kedersiz+,papatya_ozmen+,1982kamer,nuray0606,maiberf,
cümleten hoşgeldiniz kızlar hayırlı cumalar
asinin eklentileri bende açılmıyoo
canım allah yardımcın olsun inşallah ben konuyu okumadım ne yaptırıosun
aşılama yaptırıyorum bebemmmmmmmmmm amin inşallah
hakaret etmiyelim lütfen hakaret etmiyelimherkesin işi farklı bu işlere ben bakmıyorum
öp kız öp birde ben seni öpeyim en sulusundan(senden çaldım bu lafı)
ohhh zati cildim pek bi kuruduydu hu haaaa nemlensin acık,oh oh neyse yaa ben yanlış hatırlamıyorsam 10 dak önce çıkıyordum ne istikrarsız bi kişilikim ,neyse bu kez gidiyorum sevoooooom hoşgeldin yavruuum
alemsin melike yawww ben ayarlarım onu hatırlatma için sağolsağol tatlışım sana da kolay gelsiiiin artıkın bayram gezmelerini kısa tutup akşam evde ışık yakmıcaksınız kiii evde yok bilinesiniz şimdiden ayarlayın oan göre.strese gelmez bu durumlar çat kapı cinneti geçirmeyin sonra haydi öptüm
demekki hayırlısı buymuş kamer
amin saollallah içine hayırlı evlatlar nasip etsin AMİN
sensin gıcıkkkhakaret etmiyelim lütfen hakaret etmiyelimherkesin işi farklı bu işlere ben bakmıyorum
öp kız öp birde ben seni öpeyim en sulusundan(senden çaldım bu lafı)
siliyo hemen gıcık şey
çok saol cnm rabbim olmayanada nasip etsin inşallahhhhhçok güzelmiş canım ben salon ile oturma odanı göremedimama diğerleri çok güzel allah huzurlu sağlıklı ve mutlu oturmayı nasip etsin ha birde olmazza olmazımız bebiş
ne güssseeel geniş tezgahlı bir mutfaaak,benimki bi kolum kadar sadece...güle güle otur asicik pek bi aile sıcaklığı hissettim sankim ben bu resimlerde hımm ne güsel
asi görmedimmm
amin saoll
sensin gıcıkkk
çok saol cnm rabbim olmayanada nasip etsin inşallahhhhh
ah cnm benim yaaa allah razı olsun tek eksiğimiz bebiş işte oda olursa inşallahh deyme keyfimizeee allahım olmayanada nasip etsin hayırlsından inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?