Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

yoh bacılarım aradım adamlar bayramdada yapıyolarmış işlerini
allah yardımcımız olsun bacılar kaçış yok yapacaz mecbur bu ay

minnak kolay gelsin canım

sağol tatlışım sana da kolay gelsiiiin artıkın bayram gezmelerini kısa tutup akşam evde ışık yakmıcaksınız kiii evde yok bilinesiniz şimdiden ayarlayın oan göre.strese gelmez bu durumlar çat kapı cinneti geçirmeyin sonra haydi öptüm

............................................................................................
....................................................................................................................

evime buyrun kızlarrrrr [/QUOTE]

allah içine hayırlı evlatlar nasip etsin AMİN

Son düzenleme:
hakaret etmiyelim lütfen hakaret etmiyelim herkesin işi farklı bu işlere ben bakmıyorum

öp kız öp birde ben seni öpeyim en sulusundan (senden çaldım bu lafı)
Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 1 ziyaretçi)

sevdanehri54,Kedersiz+,papatya_ozmen+,1982kamer,nuray0606,maiberf,

cümleten hoşgeldiniz kızlar hayırlı cumalar

asinin eklentileri bende açılmıyoo
siliyo hemen gıcık şey

çok güzelmiş canım ben salon ile oturma odanı göremedim ama diğerleri çok güzel allah huzurlu sağlıklı ve mutlu oturmayı nasip etsin ha birde olmazza olmazımız bebiş

alemsin melike yawww ben ayarlarım onu hatırlatma için sağol
demekki hayırlısı buymuş kamer

heralde canım bakalım hayırlısı

allah içine hayırlı evlatlar nasip etsin AMİN
amin saoll
hakaret etmiyelim lütfen hakaret etmiyelim herkesin işi farklı bu işlere ben bakmıyorum

öp kız öp birde ben seni öpeyim en sulusundan (senden çaldım bu lafı)
siliyo hemen gıcık şey
sensin gıcıkkk
çok güzelmiş canım ben salon ile oturma odanı göremedim ama diğerleri çok güzel allah huzurlu sağlıklı ve mutlu oturmayı nasip etsin ha birde olmazza olmazımız bebiş
çok saol cnm rabbim olmayanada nasip etsin inşallahhhhh
ne güssseeel geniş tezgahlı bir mutfaaak,benimki bi kolum kadar sadece...güle güle otur asicik pek bi aile sıcaklığı hissettim sankim ben bu resimlerde hımm ne güsel

ah cnm benim yaaa allah razı olsun tek eksiğimiz bebiş işte oda olursa inşallahh deyme keyfimizeee allahım olmayanada nasip etsin hayırlsından inşallahh

şu duaya da bi amin diyim gerçekten gidiyom bu kez...amiiiinnnn canım bende şimdi tamda onun için gitmeliyim ki dua edeyim sıradaki bezelyeler yola çıksın annoşlarının kompartımanında yerlerini alsın evler şenlensiiiiinnni,yüzler gülsüüüüüünnn diyeeeeee haydin son kez hayırlı cumalaaaaaar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…