sen silince alıntılardanda siliniyobir sürü alıntı yapan kişiler var onlardan bak yavrumm
şu duaya da bi amin diyim gerçekten gidiyom bu kez...amiiiinnnn canım bende şimdi tamda onun için gitmeliyim ki dua edeyim sıradaki bezelyeler yola çıksın annoşlarının kompartımanında yerlerini alsın evler şenlensiiiiinnni,yüzler gülsüüüüüünnn diyeeeeee haydin son kez hayırlı cumalaaaaaar
sen silince alıntılardanda siliniyo
kızlarrrrrr yarın evlilik yıldönümümüz 12 yıl bittihediye olarak bişey alamıcam eşime ne yapsam acaba bana fikir verin
Pazar günü için birtürlü karar veremedim iftara ne yapsam misafirlere yaa
Hoşgeldin ipekçim allaha şükür iyiyiz sen nasılsın
hoşgeldin kankim sanada hayırlı çumalarr:))
sevo bence içli köfte yapp
iftardan sonra yasak değilki seksü olmakbenimki mıkırdanmaya başladı ağlarsa çıkarım haberiniz olsun minnoşlar...bu arada ramazannda bile aklınız seksü kıyafetlerde maşallah size hiç bitmesin bu enerjiniz inşallah
hoşgeldin kankim sanada hayırlı çumalarr:))
sevo bence içli köfte yapp
hemen bulalım sevom mesela patlıçan güveç pilav çorba ve ortaya bir iki zeytinyağlı olabilir veya hünkar beğendi veya piliç topkapı diye bi şey var netten tarifine bak tavuk butunu kemiğinden ayırıp aççtırıyosun iç pilavla sarıyosun ben onu mantar sotelide yapıyorum pilav yerine o da güzel oluyo ilk aklıma bunlar geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?