Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kızlarrrrrr yarın evlilik yıldönümümüz 12 yıl bittihediye olarak bişey alamıcam eşime ne yapsam acaba bana fikir verin

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Ee bende göremedimki ne çabuk sildinz yaww

Kamer olsun hediye almasan da bir pasta alın kutlayın başbaşa güzel yemekerl yapabilirsin seksü giyinebilirsin falan filan işte..he bu arada evlilik yıldönümünüz şimdiden kutlu olsun

hayırlı çumalar (malum harfin tuşu bozuk onun için ç harfini kullandım) ..melike ev hayırlı olsun eşinin görev değişikliğide hayırlı olsun
gözünüz aydın ...kamer evlilik yıldönümünüz kutlu olsun ...asi halın güzelmiş güle güle kullan evini göremedim eminim çok güzeldir...ve diğer minnoşlar nasılsınız bugün

kızlarrrrrr yarın evlilik yıldönümümüz 12 yıl bittihediye olarak bişey alamıcam eşime ne yapsam acaba bana fikir verin

nice huzurlu mutlu senlere canım inşallah bebeksiz son yılınız olsun ,seneye bebişiniz kucağınızda kutlarsınız inşallahhhh
hediye almak şart değil şöyle güzel bir pasta yaparsın sonra gece romantik bir film bulup beraber izleyin ama sevonunda deidği gibi üzerinde seksüü bir gecelik olsunn ee daha ne istesin eşin

Pazar günü için birtürlü karar veremedim iftara ne yapsam misafirlere yaa

hemen bulalım sevom mesela patlıçan güveç pilav çorba ve ortaya bir iki zeytinyağlı olabilir veya hünkar beğendi veya piliç topkapı diye bi şey var netten tarifine bak tavuk butunu kemiğinden ayırıp aççtırıyosun iç pilavla sarıyosun ben onu mantar sotelide yapıyorum pilav yerine o da güzel oluyo ilk aklıma bunlar geldi

sevo ben bir kaç çeşit yazayım sana ,,

mercimek çorbası,yoğurt çorbası,
fırnda sebzeli tavuk,islim kebabı,et sote,karnıyarık,fırında patates,güveç başkada aklıma bişey gelmiyo

benimki mıkırdanmaya başladı ağlarsa çıkarım haberiniz olsun minnoşlar...bu arada ramazannda bile aklınız seksü kıyafetlerde maşallah size hiç bitmesin bu enerjiniz inşallah

sevo kankim güzel fikirler verdi birde benim aklıma çiftlik kebabı dedkleri şey geldi patataes havuç kabak patlıçan küp küp doğranıyo birde sivri biber hepsi kızartılıyo misket köfte yapılıyo kızartılıyo sonra hepsi bir borçamda karıştırılıp salçalı su yapılıp fırına veriliyo birde bunun dışında şimdi aklıma rulo köfte geldi artık seç bi şeyler sevom

hoşgeldin kankim sanada hayırlı çumalarr:))

sevo bence içli köfte yapp

tamamm olur desene aç kaldılarr

patlıcan yemeklerini başta eşim yemiyo canım
hünkar beğendiyi ben beğendim ama beğenirlermi onu gelenler bilmiyorum :44:
diğer tarifede bakıcam canım çok tşk ederim bilgiler için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…