Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

iftardan sonra yasak değilki seksü olmak
çok bilmiş kankim

çok güzel bi yemek bençe ama gelenlerin az çok damak tadını sen daha iyi bilirsin

sevo ben bir kaç çeşit yazayım sana ,,

mercimek çorbası,yoğurt çorbası,
fırnda sebzeli tavuk,islim kebabı,et sote,karnıyarık,fırında patates,güveç başkada aklıma bişey gelmiyo

bende hemen hemen onalrı düşündüm durun sayayım ama olmayan varsa söleyin okişmi

mercimek çorbası
z.yağlı fasulye yada barbunya
yoğurtlu havuç,gavurdağı salatası
paçanga böreği
islim kebabı pilav püre
tatlıyı hazır alırım uğraşamam yada kemalpaşa yaparım

sizce nasıl şimdi ipek rulo köfte diyince acep onu mu yapsam didim gerçi hiç denemedim güzel yapabilirmiyim :44: aslında bide kadınbudu köfte diyorum ama pilavla falan gitmez

kadınbudu köfteyi iftara yakın kızartman lazım sıçak olması için telaş olabilir ama rulo köfte çok pratik olur yoğr rulo yap at fırına bir sürü
tarifi var değişik değişik bir bak aklına yatarsa yaparsın

hımmm buda güzel ve değişik bir şeye benziyo olmasazsa sulu köftede yapabilirsin sevo

menün güzelmiş rulo köfteyi daha önce denememişsen sorun olabilir bence,bir ara kendiniz için yapr denersin

aşkolsunn istesem onuda beceririm [/QUOTE]

eminim canım becerirsin zaten onunda makinası var artık ben makinada yapıyorum hemde elde yapılandan ince oluyor

bu akşam banada iftar sonrası misafir geliyo benim hiç umurumda değil çayın yanında ne veriçem hiç bilmiyorum içimden hiç bi şey yapmak gelmiyo oturdum kaldım

of 8 çeşit bence çok yorucu kolay gelsin

benim için hepsi çocuk oyuncağı hepsini şipşak yaparım içli köfte yi bilmem ama mutfakta çok pratik ve hızlıyımdır

ipek tamam canım bende de olması lazım rulo dalyan köfte tarifi bakarım hem değişik olmuş olur hem püreyle daha güzel gider
tşkler bacılarım fikirler için

diğerleri uygunmu peki menüdekiler sizce eksik artı bişey varmı

kızlar yine beeen kuranımı okudum namazımı kıldım geldimmm
benimde yarın misafirlerim gelcek benim menümde şöleeeee
mercimek çorbası
karnıyarık pilav ve su böreği
salata hoşaf tatlı bu kadar
şu islim kebabını banada söyleyi verin belkim karnıyarık yerine onu yaparım nasıl oluyo ki ooo :26::26::26::26:

kızlar yine beeen kuranımı okudum namazımı kıldım geldimmm
benimde yarın misafirlerim gelcek benim menümde şöleeeee
mercimek çorbası
karnıyarık pilav ve su böreği
salata hoşaf tatlı bu kadar
şu islim kebabını banada söyleyi verin belkim karnıyarık yerine onu yaparım nasıl oluyo ki ooo :26::26::26::26:

menün güzel sevom sana kolay gelsin yiyenlere afiyet olsun

aşkolsunn istesem onuda beceririm

eminim canım becerirsin zaten onunda makinası var artık ben makinada yapıyorum hemde elde yapılandan ince oluyor[/QUOTE]

aa onundamı makinesi varmış ilginçç

bu akşam banada iftar sonrası misafir geliyo benim hiç umurumda değil çayın yanında ne veriçem hiç bilmiyorum içimden hiç bi şey yapmak gelmiyo oturdum kaldım

aman hazır bişeyler koyarsın olmazsa canım..buzluktakiler bittimi ? içine sinmezse bi kek yaparsın hemencik,bide olmazsa milföyün içine sosis kaşar koy kapat tamam işte

nurcanııııım her 10 dk da 1 msj atıldığı için yazamadım o işide eşimle konuştum gönlü var gibi ben sana kesin haber veririm oldumu kuzummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…