yok gelmedi kankimkanki kargon geldimi pazartesi yollamıştım:26:
netten baktımda eline geçmemiş hala :44:
çok bilmiş kankimiftardan sonra yasak değilki seksü olmak
tamamm olur desene aç kaldılarr
patlıcan yemeklerini başta eşim yemiyo canım
hünkar beğendiyi ben beğendim ama beğenirlermi onu gelenler bilmiyorum :44:
diğer tarifede bakıcam canım çok tşk ederim bilgiler için
sevo ben bir kaç çeşit yazayım sana ,,
mercimek çorbası,yoğurt çorbası,
fırnda sebzeli tavuk,islim kebabı,et sote,karnıyarık,fırında patates,güveç başkada aklıma bişey gelmiyo
bende hemen hemen onalrı düşündüm durun sayayım ama olmayan varsa söleyin okişmi
mercimek çorbası
z.yağlı fasulye yada barbunya
yoğurtlu havuç,gavurdağı salatası
paçanga böreği
islim kebabı pilav püre
tatlıyı hazır alırım uğraşamam yada kemalpaşa yaparım
sizce nasıl şimdi ipek rulo köfte diyince acep onu mu yapsam didim gerçi hiç denemedim güzel yapabilirmiyim :44: aslında bide kadınbudu köfte diyorum ama pilavla falan gitmez
iftardan sonra yasak değilki seksü olmak
sevo bence içli köfte yapp
hımmm buda güzel ve değişik bir şeye benziyo olmasazsa sulu köftede yapabilirsin sevosevo kankim güzel fikirler verdi birde benim aklıma çiftlik kebabı dedkleri şey geldi patataes havuç kabak patlıçan küp küp doğranıyo birde sivri biber hepsi kızartılıyo misket köfte yapılıyo kızartılıyo sonra hepsi bir borçamda karıştırılıp salçalı su yapılıp fırına veriliyo birde bunun dışında şimdi aklıma rulo köfte geldi artık seç bi şeyler sevom
menün güzelmiş rulo köfteyi daha önce denememişsen sorun olabilir bence,bir ara kendiniz için yapr denersinbende hemen hemen onalrı düşündüm durun sayayım ama olmayan varsa söleyin okişmi
mercimek çorbası
z.yağlı fasulye yada barbunya
yoğurtlu havuç,gavurdağı salatası
paçanga böreği
islim kebabı pilav püre
tatlıyı hazır alırım uğraşamam yada kemalpaşa yaparım
sizce nasıl şimdi ipek rulo köfte diyince acep onu mu yapsam didim gerçi hiç denemedim güzel yapabilirmiyim :44: aslında bide kadınbudu köfte diyorum ama pilavla falan gitmez
of 8 çeşit bence çok yorucu kolay gelsin
benim için hepsi çocuk oyuncağı hepsini şipşak yaparımiçli köfte yi bilmem ama mutfakta çok pratik ve hızlıyımdır
ipek tamam canım bende de olması lazım rulo dalyan köfte tarifi bakarım hem değişik olmuş olur hem püreyle daha güzel gider
tşkler bacılarım fikirler için
diğerleri uygunmu peki menüdekiler sizce eksik artı bişey varmı
buzlukta vardır börek mörekbu akşam banada iftar sonrası misafir geliyo benim hiç umurumda değil çayın yanında ne veriçem hiç bilmiyorum içimden hiç bi şey yapmak gelmiyo oturdum kaldım
aşkolsunn istesem onuda beceririm
bu akşam banada iftar sonrası misafir geliyo benim hiç umurumda değil çayın yanında ne veriçem hiç bilmiyorum içimden hiç bi şey yapmak gelmiyo oturdum kaldım
benim için hepsi çocuk oyuncağı hepsini şipşak yaparımiçli köfte yi bilmem ama mutfakta çok pratik ve hızlıyımdır
hiç şüpem yok :104:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?