Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

eksiğin yok hatta fazlan var ramazanda yenilmiyo biliyorsun, ekstrandan başka bişey yapman gerek yok bence

Doktor Bey" der yasli kadin.. "gaz sorunum var, ancak cok sikayetci de sayilmam....
Gaz cikardigim zaman ne ses cikiyor, ne de kötü kokuyor. Mesela geldigimden
beri en az yirmi kez gaz cikardim, ama siz farkina bile varmadiniz."

Doktor, "Bu haplari alin, bir hafta sonra sizi tekrar göreyim" der.

Bir hafta sonra yasli kadin kontrole gelir.
"Doktor Bey bana ne halt verdiniz bilmiyorum" der,"Gaz cikardigim
zaman hala ses cikmiyor, ama muthis kötü kokmaya basladi!"

"Cok iyi!" der doktor.. "burnunuz duzelmis, simdi sira kulaklara geldi !!"

eminim canım becerirsin zaten onunda makinası var artık ben makinada yapıyorum hemde elde yapılandan ince oluyor

aa onundamı makinesi varmış ilginçç

evet bilirsen hani eskiden elle çekilen kıyma makinaları vardı o makinanın içine huni şeklinde bir parça yapmışlar hamuru koyuyorsun incecik çıksın sen içi koy ucunu birleştir çok kolay ve incecik oluyor

eminim canım becerirsin zaten onunda makinası var artık ben makinada yapıyorum hemde elde yapılandan ince oluyor

aa onundamı makinesi varmış ilginçç

aman hazır bişeyler koyarsın olmazsa canım..buzluktakiler bittimi ? içine sinmezse bi kek yaparsın hemencik,bide olmazsa milföyün içine sosis kaşar koy kapat tamam işte[/QUOTE]

evde olmak çok güzel ama bazen insan sıkılıyo kendini kmsesiz hissediyo içinden hiç bişey yapmak gelmiyo
şu iki gündür bende öyleyim sevom kolum kanadım kırık gibi o iki dakika süreçek keki pişirmeye bile dermanım yok

buzlukta biraz börek var ama abes geliyo bana iftar sonrası zaten tok olurlar tatlı bi şey daha iyi gider yapan bi ipek olsa
buzluk dedin aklıma geldi başladınızmı kışlık hazırlıklara
bu sene hiç bişey koymadım sadece 2 kilo patlıcan közleyip koydum başkada bişey yok

sütlü bir tatlı yap koy gitsin hem hafigf hem kolay tavuk göğsü olabilir mesela

iyi hade bakalımm kesin karar verirsek haberleşiriz

islim kebabı tarifi burda canım
portakal ağacı: İslim Kebabı

tmm cnm ben sana kesin haber veririm inşallahhh...

cnm tmm ben değiştirdim menümü islim kebabı yapıcammm ilk defa yapıcam inşallah becerebilirimmm patlıcanları çok ince kesmiyoruz dimi nurcanımm önce kızartıyoruz yaptığımız köfteleri heralde biraz fırında pişiricez

aaa hiç denk gelmedi bulsam alacam bende

senin menünde güzelmiş asi

saol ablammm gelin beraber olsun 1 tepside su böreği yapıcam benim normalde yuvarlak tepsim 1 tane oda çok küçük misafirlere olmaz fırın tepsimin içine yapsam olurmu acabaaa kare o bide işte ocakta kızartıcam için biraz kuşkulandım olur inşallahh

yok ne çok ince nede kalın olacak ,evet köfteleri kızartıyorsun canım ,karnıyarıktan daha güzel oluyor bence

fıkra süpermiş bacımmm

bu arada fiyattan bahsedince aklıma geldi bamyanın kilosu 8 tl yaa bizde çok severiz ama alınacak gibi değil velet

su böreği yapmadım hiç ama geçen markette gördüm hazır yufkası satılıyo bir gün alıp deniyecem

kankim kargo şimdi geldi eline sağlık ....bende kış için fasulye aldım domates aldım konseve gibi yaptım buzluğa koymadım
domatesi pazarda pazarçılara salçalık domates varmı diye sorup öyle aldım uçuza geldi 16 klo domatesi 5 liraya aldım aklınızda olsun sizde sorun pazarçılara çokiyi oluyo ....patlıçanıda kızartıp domatesle biberle kavanozlara koymayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…