eksiğin yok hatta fazlan var ramazanda yenilmiyo biliyorsun, ekstrandan başka bişey yapman gerek yok bencebenim için hepsi çocuk oyuncağı hepsini şipşak yaparımiçli köfte yi bilmem ama mutfakta çok pratik ve hızlıyımdır
ipek tamam canım bende de olması lazım rulo dalyan köfte tarifi bakarım hem değişik olmuş olur hem püreyle daha güzel gider
tşkler bacılarım fikirler için
diğerleri uygunmu peki menüdekiler sizce eksik artı bişey varmı
buzlukta biraz börek var ama abes geliyo bana iftar sonrası zaten tok olurlar tatlı bi şey daha iyi gider yapan bi ipek olsabuzlukta vardır börek mörek
iyi hade bakalımm kesin karar verirsek haberleşiriznurcanııııım her 10 dk da 1 msj atıldığı için yazamadım o işide eşimle konuştum gönlü var gibi ben sana kesin haber veririm oldumu kuzummm
eminim canım becerirsin zaten onunda makinası var artık ben makinada yapıyorum hemde elde yapılandan ince oluyor
eminim canım becerirsin zaten onunda makinası var artık ben makinada yapıyorum hemde elde yapılandan ince oluyor
bu sene hiç bişey koymadım sadece 2 kilo patlıcan közleyip koydum başkada bişey yokbuzlukta biraz börek var ama abes geliyo bana iftar sonrası zaten tok olurlar tatlı bi şey daha iyi gider yapan bi ipek olsa
buzluk dedin aklıma geldi başladınızmı kışlık hazırlıklara
nurcanııııım her 10 dk da 1 msj atıldığı için yazamadım o işide eşimle konuştum gönlü var gibi ben sana kesin haber veririm oldumu kuzummm
iyi hade bakalımm kesin karar verirsek haberleşiriz
islim kebabı tarifi burda canım
portakal ağacı: İslim Kebabı
aaa hiç denk gelmedi bulsam alacam bendeaa onundamı makinesi varmış ilginçç
evet bilirsen hani eskiden elle çekilen kıyma makinaları vardı o makinanın içine huni şeklinde bir parça yapmışlar hamuru koyuyorsun incecik çıksın sen içi koy ucunu birleştir çok kolay ve incecik oluyor
senin menünde güzelmiş asi
yok ne çok ince nede kalın olacak ,evet köfteleri kızartıyorsun canım ,karnıyarıktan daha güzel oluyor bencetmm cnm ben sana kesin haber veririm inşallahhh...
cnm tmm ben değiştirdim menümü islim kebabı yapıcammm ilk defa yapıcam inşallah becerebilirimmm patlıcanları çok ince kesmiyoruz dimi nurcanımm önce kızartıyoruz yaptığımız köfteleri heralde biraz fırında pişiricez
aaa hiç denk gelmedi bulsam alacam bende
su böreği yapmadım hiç ama geçen markette gördüm hazır yufkası satılıyo bir gün alıp deniyecemsaol ablammm gelin beraber olsun 1 tepside su böreği yapıcam benim normalde yuvarlak tepsim 1 tane oda çok küçük misafirlere olmaz fırın tepsimin içine yapsam olurmu acabaaa kare o bide işte ocakta kızartıcam için biraz kuşkulandım olur inşallahh
su böreği yapmadım hiç ama geçen markette gördüm hazır yufkası satılıyo bir gün alıp deniyecem
evet bu sene almadım hiç bamya çok pahalııfıkra süpermiş bacımmm
bu arada fiyattan bahsedince aklıma geldi bamyanın kilosu 8 tl yaabizde çok severiz ama alınacak gibi değil velet
pahalıymışş ben yaparım daha30 liraymış eltimle beraber aldık şimdi onda beraber kullanıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?