fıkra süpermiş bacımmm
bu arada fiyattan bahsedince aklıma geldi bamyanın kilosu 8 tl yaabizde çok severiz ama alınacak gibi değil velet
fasulyeyi 2 liradan aldım 2 kilo aldım bir iki kilo daha alsam yeter eşim çok fazla sevmiyo çünkü ...bamya bizim pazardada 6 lira açıkçası bana pahlalı geldi 5 6 lira alıp uğraşmaya değmez o fiyata dondurulmuş alırım marketten dedim almadımben bamyayı pazardan 5 liraya aldım
fasulyeyi amemden aldım kilosu 2.5 lira çok lezzetli bağında kendi yetiştiriyor
güle güle kullan kankim nasıl olmuş büyüklüğü ?kusura bakma ütülelemdim eşim acele ettirdi hemen çıkınca ütülemeye fırsatım olmadıkankim kargo şimdi geldi eline sağlık ....bende kış için fasulye aldım domates aldım konseve gibi yaptım buzluğa koymadım
domatesi pazarda pazarçılara salçalık domates varmı diye sorup öyle aldım uçuza geldi 16 klo domatesi 5 liraya aldım aklınızda olsun sizde sorun pazarçılara çokiyi oluyo ....patlıçanıda kızartıp domatesle biberle kavanozlara koymayı düşünüyorum
bir iki taşım haşlıyorum süzüp poşete koyuyorum üstünede 2_3 dometes doğrayıp koyuyorumyeşil fasulyeyi buzluğa nasıl koyuyosunuz bende koymayı düşünüyorumdaaa:26::26::26::26:
yeşil fasulyeyi buzluğa nasıl koyuyosunuz bende koymayı düşünüyorumdaaa:26::26::26::26:
kanki haşlamıyonmu fasulyeleri ,ben bu zamana kadar hep haşladım ablamda aşlamadan yapıyormuş bu seferdehaşlamadan yapıyım daha güzel olur belkiben domatesle kavurdum sıçakken kavanozlara koydum kapadım ağzını ters çevirdim aynı şekilde yapıp soğudumu poşetleyebilirsin
fasulyeyi 2 liradan aldım 2 kilo aldım bir iki kilo daha alsam yeter eşim çok fazla sevmiyo çünkü ...bamya bizim pazardada 6 lira açıkçası bana pahlalı geldi 5 6 lira alıp uğraşmaya değmez o fiyata dondurulmuş alırım marketten dedim almadım
kanki haşlamıyonmu fasulyeleri ,ben bu zamana kadar hep haşladım ablamda aşlamadan yapıyormuş bu seferdehaşlamadan yapıyım daha güzel olur belki
güle güle kullan kankim nasıl olmuş büyüklüğü ?kusura bakma ütülelemdim eşim acele ettirdi hemen çıkınca ütülemeye fırsatım olmadı
bende salçalık domatesi salça için aldım ramazana girmeden önce..4 kasa aldım kasası 5 tl sağolsun teyzem yaptı salçamı..
konservelik yapmadım daha önce yapmadığım bir şeyede cesaret edemiyorum
kanki haşlamıyonmu fasulyeleri ,ben bu zamana kadar hep haşladım ablamda haşlamadan yapıyormuş bu seferdehaşlamadan yapıyım daha güzel olur belki
yuağlamı kavuruyonuz :44:bende domatesli biberli kavuruyorum soğutup poşetliyorum lezzetinden bişey kaybetmiyor
serdiğinde resimlet bişr ara canım merak ettim nasıl duracak masandadaha sermedim sizi bırakamadımki ben geçen sene ilk kez denedim çok hoşuma gitti bu sene de yaptım ..oğluş uyandı görüşürüs
daha sermedim sizi bırakamadımki ben geçen sene ilk kez denedim çok hoşuma gitti bu sene de yaptım ..oğluş uyandı görüşürüs
yuağlamı kavuruyonuz :44:
evet ama çok çok az yağ koyuyorum fasülye sulanana dek dibi tutmasın diye zaten içesine pişirmiyorum rengi dönene kadar
yok kanki haşlamadan yapıyorum gayet güzel oluyokanki haşlamıyonmu fasulyeleri ,ben bu zamana kadar hep haşladım ablamda aşlamadan yapıyormuş bu seferdehaşlamadan yapıyım daha güzel olur belki
bende domatesli biberli kavuruyorum soğutup poşetliyorum lezzetinden bişey kaybetmiyor
yuağlamı kavuruyonuz :44:
evet ama çok çok az yağ koyuyorum fasülye sulanana dek dibi tutmasın diye zaten içesine pişirmiyorum rengi dönene kadar
tamam sağolun kızlar birde böyle deniyimyok kanki haşlamadan yapıyorum gayet güzel oluyo
birazdan pazara çıkacam pahalı değilse alıacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?