Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ben bamyayı pazardan 5 liraya aldım
fasulyeyi amemden aldım kilosu 2.5 lira çok lezzetli bağında kendi yetiştiriyor
fasulyeyi 2 liradan aldım 2 kilo aldım bir iki kilo daha alsam yeter eşim çok fazla sevmiyo çünkü ...bamya bizim pazardada 6 lira açıkçası bana pahlalı geldi 5 6 lira alıp uğraşmaya değmez o fiyata dondurulmuş alırım marketten dedim almadım

su böreği bende denemedim hiç ama çok severimm, markette satılıyo evet üzerindede tarifi var zaten denemek lazım aslında ama bana göre değil evdeki hatunlarım siz yapın ben yiyemm olarmı

ipek çok ucuza almışsın ne güzel dosmatesleri

kızlar ben burdayım ama yazamayabilirim işlerim çokk

güle güle kullan kankim nasıl olmuş büyüklüğü ?kusura bakma ütülelemdim eşim acele ettirdi hemen çıkınca ütülemeye fırsatım olmadı

bende salçalık domatesi salça için aldım ramazana girmeden önce..4 kasa aldım kasası 5 tl sağolsun teyzem yaptı salçamı..
konservelik yapmadım daha önce yapmadığım bir şeyede cesaret edemiyorum

ben domatesle kavurdum sıçakken kavanozlara koydum kapadım ağzını ters çevirdim aynı şekilde yapıp soğudumu poşetleyebilirsin
kanki haşlamıyonmu fasulyeleri ,ben bu zamana kadar hep haşladım ablamda aşlamadan yapıyormuş bu seferdehaşlamadan yapıyım daha güzel olur belki

biz bamyayı çok seviyoruz donmuşunu görmedim ama konservesini denemiştim huylandık tadını ve görüntüsünü sevmedik
yeşil fasülyede benim aldığım dönemde pazardada 2.5 tu pazardakilerden daha güzel cinsi ve lezzetli onun için aldım hemde amem kazanmış oldu parayı

daha sermedim sizi bırakamadımki ben geçen sene ilk kez denedim çok hoşuma gitti bu sene de yaptım ..oğluş uyandı görüşürüs

kızlarrrrrrrrrrrr ben giremedim site bakıma alınmı sizzzzzzzz nasıl girebildiniz ohooooo ne muhabbetler maşallahhhhgüzel ve seksü dilekleriniz için mersüüü evet güzel bir filmm+seksü gecelik+güzel yemek masasıoldu evet
aslında ben eşimin bana yazdığı güzel bir 4 lük var yani beşlik ismim baş hafrfleriyle yazmıştı onu güzel bir şey yaptırmak istiyodum ama malum masraf yapamıyommmm niyse sonra yaparım kaçmıyo ya dimi yani
yirim sizi ben yawwww
bu arada sevom menün çok güzel afiyet şeker olsun canım

bende domatesli biberli kavuruyorum soğutup poşetliyorum lezzetinden bişey kaybetmiyor

kanki çok güzl duruyo gören bayılıyo ama çimriler sipariş vermiyo hemen beğenene sanada yaptıralım diyorum yok diyolar uyuzlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…