Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ben geldim,namasımı kıldım kuranımı okudum Allah kabul ederse inşallah sonracııma yemekimin kızartma işini bitirdim cacıkımı yaptım bi pilavım kaldı,amma ben gelene kadar ce deyip sıvışımış nerdeyse herkes

ipekim hoşgeldin güle güle ayy edepsiz dicem ama terbiyeli minnak bak edep yerlerinin açılmasınd ahazetmiyor demekki ne namıslı bir erkek hi ho hooo

bende çıkıyorum kızlar zaten habire site bakımda diye çevrimdışı oluyorum birde donup duruyorson 2 saatir var bişeyler
çıkıyım sonra gelirim tekrar

ohhhhh rahatlamışsın afiyet şeker bal kaymak olsun canım
çıktım ben görüşürüz sonraa

yaaa karnım feci ağrıyo beniiiim gaz sancısı sanırım taş gibi oldu karnım ama sorun çu ki ben gaz çıkaramıyorum yaa deliricem offf bişeyle rbatıyor sanki karnıma napıcaaaam

selam bacılar bugün gene test yaptırdım değerler daha yükselmiş önümüzdeki cuma gidip bebişlerimizle (ikisininde tuttuğuna inanıyorum) tanışıcaz sanırım keseleri görücez hayla inanamıyorum RABBİME sonsuz şükürler olsun.ALLAHIM bu mubarek günlerde hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.maiberf.bu arada doktor kabızlı için şurup vermşti bana olursan ol iç diye gaz için de verir belki ağrı çekme boşuna...

canım benim tanış bebeişlerle bakalım hayırlısı inşallah sağlıklı olsunlar bebişlerrr güzel güzel doğsunlar

tavsiyeleriniz için teşekkür edeirm yavrular

sevom özele gitmiyomki doktoru arıyım hi hooo
çarşamba gidicem o zaman sölerim ancak

kamerim kabız olmuyorumki zaten tam tersi ama öncesinde gaz oluyor yinede süt içiyorum ondan olabilir nerdeyse günde bi kova süt içiyom,peynir çok yiyemiyom sütten gidiyorum

edaaa valla ne süper yaa ikiz olması bende ultrasona gitmeden bi umutlanmıştım ikiz olabiler mi diye çünkü iki tarafta da var ikiz.amma tek canlı didi doktor..neyse hadi artık için iyice rahatlamıştır bilirm o duyguyuuu. artık pıtı pıtı kalp atışlarını duyunca en derin ohhhhu çekeceksin

neyse yavrularım ben kaçar kamburum çıktı otura otura herkese hayırlı iftarlaaaar hepiciğinizii öpüyorum sulusundaaaaan muah muah Alllaha emanet oluuuun

hayırlısı rabbim ne nasip ederse bende ikizim anne ikiz çocuklları ikiz süper olurdu:) nasip hayırlısı ALLAH hepimizin gönlüne göre versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…