Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kızlarrrr napıyosunuz bakalım heheee bende son bir bakıyım dididm biraz sonra çıkıcam
yarın ne yapsam aceba birz sonra bakıyım bir tavuklu bişeylere tavuk pratik ve hafif oluyorya çok ağırlaşmayalım sonrasınıda düşünmek lazım giderken bide en miniğinden çoholatalı yaş pasta alıyım üzerine 12 mum dikerim artık beraberce üflerik herifimle

bak yaaaa aklıma geldi sinir oldum gene yazmadan edemiycemahanda amerikan mutfaklı evde ben nasıl sürpriz yapıcam artık bu planlarımı aaaaaa sinir oldummecburen sürpriz filan olmıycak beraberce hazırlar yiriz artıksinir oluyorum şu eve

Son düzenleme:
şifa canım boş ver geçmişi uzun yorulur sıkılırsın oku oku
ben sana özet geçerdim
he kız oku oku gelemedim ki sonrada iftar sofrası hazırlığı diye kaçtım pc açık kaldı

canım hemşom tebrik ederim evlilik yıldönümünüzü inşallah aşılama ile müjde de verirsin kocişine bize ohhh ömür bpyu sağlık mutluluk olsun yuvalarımız inşşşş

Melikeciğim gözün aydın eşin terfi etmiş evde bulmuşsunuz şimdiden güle güle oturun :92:

Demetciğim evini göremesemde halını gördüm çok şık ve güzel bence değiştirme güle güle kullan tatlım

Son düzenleme:
yok bidenem henüz ev yok ortada annemlere gittiğimizde bakacaz buluruz herhalde die düşünüyorum etimesguta gidersek ev hazır ama pursaklarda yok henüz
sen nasısın quzumm
datlum taşınıyomuşsun canım kolay gelsin işler bitmez şimdi sana bi türlü, etemesgutta benimkinin akrabaları var bizde onları ziyarete gitmek istiyoruz bi ara kısmetse durumları toparlarsak yani sende oraya taşınırsan uğrarım sana gııı bu arada facede birini ekledim ben gııı o senin yunus paşanın resmimi hele bi söle yoksa başkasınımı ekledim gene :26:

amiiin canım inşallah sende sorunsuz bi hamişlik geçirirsin yavrucunu bir an önce alırsın kucağına
çok sağol datlum benimde öyle olsa kendiliğinden keşke aaaah nerde hayırlısı artık napalım eğer bu yoldan olacaksa bebişim uğraşmak şarttırr napalım canım
şu mübarek günlerde RABBİM herkesin yüzünü güldürsün boynu bükük bırakmasın anne olmayı bir an önce nasip etsin bebek hasretiyle yanan bütün arkadaşlarıma bana

erkese iyi akşamlar tatlişler :79: şifacım nasılsın canım geçmişimi okiyin
benim kociş sızdı kaldı koltukta bende fırsattan istifade damladım ama kimselere rast gelemedim neyse canınız sağolsın tatlişler
kızlar ya bişe sorcam aklıma takıldı tüp bebek yaptırmak için alınan raporu 2 defa aşılama yapılmış tutmamış olanlara veriliyoomuş ee benim zaten yumurta yokki zaten olsa aşılamaya gerek kalmicak yani şimdi ben rapor çıkartamazmıyım yaaa nası olcak hiç bi bilgim yok bilen varmı acep :26:

canım iyiyim hamdolsun hafif diş ağrısı ve baş ağrısı dışında canım benim tüp bebek bende ilk başta fakültede düşünecektim ama bulunduğum ilde tüp bebek merkezi var hemen hemen fiyat fakülteyle aynı :92: tabi detaylı bilgi almadım tüp bebek merkezinde de rapor felan gerekecek mi :26: seninde bulunduğun ilde varmı tüp bebek merkezi oraya sor bakalım gereken evraklar , şartlar v.s. neymiş

geçmiş olsun canım hayırdır böyle ağrı kesici falan iç canım yaaa çekilmez hiç hele diş ağrısı
canım araştırıcam bayramdan sonraya kaldı görüşmeler birkaçtane var sgk la anlaşmalı yerler de var ama ben acıbademin methini çok duydum ama oda özel yani biraz tuzlu olurda tutmassa kendimizi çok zor toplarız vede uzun bi zaman yaptıramayız daha bakalım kısmet artık
ben sadece hani bilmediim için sordum ille aşılama şartmı rapor için diye datlum

ahhh aahhhh canım aslında bende hep acıbademde yaptırmak istiyorum ama işte istemekle kalıyor çok pahalı yaaa :88: :95: neyse sağlık olsun bakalım o zaman bizim kızlar yardımcı olurlar sen ben bu işte acemiyiz bakalım neler öğreneceğiz ağrı kesici alıcam canım ama ben çıkıyorum öptüm

hu huu men geldimm

serap sanırım aşılama yapılmadan alamıyorsun raporu ama emin değilim yinede ,bildiğim kadarıyla raporu eşten kaynaklıda alabiliyorsun mesela sperm sayısı 5 milyonun altında olan erkeklerede rapor çıkarıyo araştırma hastanesi,başka türlü nasıl alabilirsin bilemiyorum canım antalya ya gitme gibi bir durumun varmı ordaki tüpbebek merkezide çok iyimiş maddi olarakta uygun fiyata yapıyorlar ben 3. tedavimi orda düşünüyoru sevoda oraya gidecek büyük ihtimal,tubişde o merkezde hamile kaldı çok meth ediyorlar o merkezi hatta bir topik var o merkezle ilgi açmışlar hep olumlu şeyler okudum sana linki vereyim istersen oku araştır kafana yatarsa düşünürsün

şifa geçmiş olsun canım yaaa diş ağrısı çok kötüdür uyutmaz seni bu gece ,,biraz ılık suyun içine bolca tuz koy ve gargara yap ağrıyı alır biraz

aynen canım tamam sen içte öyle yat sabaha bişeyin kalmaz inşallah ALLAHIN İZNİYLE acil şifalar canım öptüm iyi geceler

hoşgeldin canım napisin bakemmm
canım bilemedimki şimdi çok uzak antalya bide orda hiç yakınımız falan da yok olsa hanı bi ihtimal orda kalırız falan bilemiyorum ben bi bursayı bayabi araştırayım bakalım neresi aklıma yatarsa artık kısmet bi yandanda hayırlısı olsun canım e peki sizin tanıdık varmı orda

yok canım maalesef tanıdık kimsemiz yok orda bizimde,ama merkezin konaklama yeri varmış şehir dışından gelenlere konaklama imkanıda veriyorlar bildiğim kadarıyla ,iyice araştır canım hemen karar verme hakkımızda hayırlısı neresiyse Rabbim oraya yönlendirsin bizi

inşallah canım ALLAH bi yerlerden bi kapı açacak elbet ama konaklama yrinin olması çok iymiş ben bunu düşüneyim hiç olmassa aklımda bulunsun bu arada özelden 10 dk beklemem lazımmış
ya canım çok yavaş net seninde öylemi habire f 5 yapıyom yaaa

evet canım kka çok yavaş mesajlarımda hemen çıkmıyo çok bekliyorum :97:
aa dur ben sana o merkezin linkini verecektim unuttum bak bir dak bekle

tamam canım sağol kaydettim pc ye boş zamanımda ben inceleyim bari en azınddan aklımda fikir olur hem artıkın kısmetimiz neresiyse oraya gitçez
tabi canım incelersin kafana yatrsa düüşünürsün ama fiyat konusunda yardımcı oluyormuş merkez uygun fiyatada yapıyormuş
hakımızda hayırlısı olsun inşallah

iyi geceler herkeze naber kızlar benim yarın iftara misafirim var akşamdan tatlımı yapıyım dedim şeker pare yaptım ama şerbetini tam emmedi :26:sinir oldum ama tadı harika olmuş sadece içi biraz kuru kaldı yaa ama böle bile güzel kıyır kıyır olmuş sizce napabilirim diyorum ki fırına atsam düşük ısı da acaba nasıl olur :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…