he kız oku oku gelemedim ki sonrada iftar sofrası hazırlığı diye kaçtım pc açık kaldışifa canım boş ver geçmişi uzun yorulur sıkılırsın oku oku
ben sana özet geçerdim
canım hemşom tebrik ederim evlilik yıldönümünüzükızlarrrr napıyosunuz bakalım heheeebende son bir bakıyım dididm biraz sonra çıkıcam
yarın ne yapsam aceba birz sonra bakıyım bir tavuklu bişeyleretavuk pratik ve hafif oluyorya çok ağırlaşmayalım sonrasınıda düşünmek lazım giderken bide en miniğinden çoholatalı yaş pasta alıyım üzerine 12 mum dikerim artık beraberce üflerik herifimle
datlum taşınıyomuşsun canım kolay gelsin işler bitmez şimdi sana bi türlü, etemesgutta benimkinin akrabaları var bizde onları ziyarete gitmek istiyoruz bi ara kısmetse durumları toparlarsak yani sende oraya taşınırsan uğrarım sana gııı bu arada facede birini ekledim ben gııı o senin yunus paşanın resmimi hele bi söle yoksa başkasınımı ekledim gene :26:yok bidenem henüz ev yok ortada annemlere gittiğimizde bakacaz buluruz herhalde die düşünüyorum etimesguta gidersek ev hazır ama pursaklarda yok henüz
sen nasısın quzumm
amiiin canım inşallah sende sorunsuz bi hamişlik geçirirsin yavrucunu bir an önce alırsın kucağınaserapçım doktorlara kalsa kimsede umut yok zaten,sen hiiiç moralciğini bozma bak bende iki aşılama yapıldı olmadı doktorum hemen tüp bebek dedi ,hiç kendini iyi hissediyormusun bak şöle şöle olacak şunları şunları yapıcaz moral çok önemli,zort diye hemen başlıcaz dedi ben kalakaldım zaten moral sıfır dedim yok ben iyi değilim yani hazır değilim iyi dedi hazır olunca gel.hatta doktordan çıktık toce bana bi ton söylendi madem hazır değilim dicektin niye gittik adamın yanına diye hatta kavga ettik konuşmadan eve geldim ben onu bırakıp.eeee noldu ama ben sonraki ay hamile kaldım hemide kendiliğinden güzel Allahım dedim şimdi git o doktora nanik yap.şuan başka doktora gidiyorum zaten.o yüden sakın doktorların her dediğini kanun kabule etme.hep derlerdi beklemediğin anda diye aynen öyle oluyor.Rabbim şu mübarek ayda innşallah daha bir çoğunnuzu daha güldürsün.amiiiiinnn
canım iyiyim hamdolsun hafif diş ağrısı ve baş ağrısı dışındaerkese iyi akşamlar tatlişler :79: şifacım nasılsın canım geçmişimi okiyin
benim kociş sızdı kaldı koltukta bende fırsattan istifade damladım ama kimselere rast gelemedim neyse canınız sağolsın tatlişler
kızlar ya bişe sorcam aklıma takıldı tüp bebek yaptırmak için alınan raporu 2 defa aşılama yapılmış tutmamış olanlara veriliyoomuş ee benim zaten yumurta yokki zaten olsa aşılamaya gerek kalmicak yani şimdi ben rapor çıkartamazmıyım yaaa nası olcak hiç bi bilgim yok bilen varmı acep :26:
geçmiş olsun canım hayırdır böyle ağrı kesici falan iç canım yaaa çekilmez hiç hele diş ağrısıcanım iyiyim hamdolsun hafif diş ağrısı ve baş ağrısı dışındacanım benim tüp bebek bende ilk başta fakültede düşünecektim ama bulunduğum ilde tüp bebek merkezi var hemen hemen fiyat fakülteyle aynı :92: tabi detaylı bilgi almadım tüp bebek merkezinde de rapor felan gerekecek mi :26: seninde bulunduğun ilde varmı tüp bebek merkezi oraya sor bakalım gereken evraklar , şartlar v.s. neymiş
ahhh aahhhh canım aslında bende hep acıbademde yaptırmak istiyorum ama işte istemekle kalıyor çok pahalı yaaa :88: :95: neyse sağlık olsun bakalım o zaman bizim kızlar yardımcı olurlar sen ben bu işte acemiyiz bakalım neler öğreneceğizgeçmiş olsun canım hayırdır böyle ağrı kesici falan iç canım yaaa çekilmez hiç hele diş ağrısı
canım araştırıcam bayramdan sonraya kaldı görüşmeler birkaçtane var sgk la anlaşmalı yerler de var ama ben acıbademin methini çok duydum ama oda özel yani biraz tuzlu olurda tutmassa kendimizi çok zor toplarız vede uzun bi zaman yaptıramayız daha bakalım kısmet artık
ben sadece hani bilmediim için sordum ille aşılama şartmı rapor için diye datlum
aynen canım tamam sen içte öyle yat sabaha bişeyin kalmaz inşallah ALLAHIN İZNİYLE acil şifalar canım öptüm iyi gecelerahhh aahhhh canım aslında bende hep acıbademde yaptırmak istiyorum ama işte istemekle kalıyor çok pahalı yaaa :88: :95: neyse sağlık olsun bakalım o zaman bizim kızlar yardımcı olurlar sen ben bu işte acemiyiz bakalım neler öğreneceğizağrı kesici alıcam canım ama ben çıkıyorum öptüm
hu huu men geldimm
serap sanırım aşılama yapılmadan alamıyorsun raporu ama emin değilim yinede ,bildiğim kadarıyla raporu eşten kaynaklıda alabiliyorsun mesela sperm sayısı 5 milyonun altında olan erkeklerede rapor çıkarıyo araştırma hastanesi,başka türlü nasıl alabilirsin bilemiyorumcanım antalya ya gitme gibi bir durumun varmı ordaki tüpbebek merkezide çok iyimiş maddi olarakta uygun fiyata yapıyorlar ben 3. tedavimi orda düşünüyoru sevoda oraya gidecek büyük ihtimal,tubişde o merkezde hamile kaldı çok meth ediyorlar o merkezi hatta bir topik var o merkezle ilgi açmışlar hep olumlu şeyler okudum sana linki vereyim istersen oku araştır kafana yatarsa düşünürsün
yok canım maalesef tanıdık kimsemiz yok orda bizimde,ama merkezin konaklama yeri varmış şehir dışından gelenlere konaklama imkanıda veriyorlar bildiğim kadarıyla ,iyice araştır canım hemen karar verme hakkımızda hayırlısı neresiyse Rabbim oraya yönlendirsin biziaynen canım tamam sen içte öyle yat sabaha bişeyin kalmaz inşallah ALLAHIN İZNİYLE acil şifalar canım öptüm iyi geceler
hoşgeldin canım napisin bakemmm
canım bilemedimki şimdi çok uzak antalya bide orda hiç yakınımız falan da yok olsa hanı bi ihtimal orda kalırız falan bilemiyorum ben bi bursayı bayabi araştırayım bakalım neresi aklıma yatarsa artık kısmet bi yandanda hayırlısı olsun canım e peki sizin tanıdık varmı orda
inşallah canım ALLAH bi yerlerden bi kapı açacak elbet ama konaklama yrinin olması çok iymiş ben bunu düşüneyim hiç olmassa aklımda bulunsun bu arada özelden 10 dk beklemem lazımmışyok canım maalesef tanıdık kimsemiz yok orda bizimde,ama merkezin konaklama yeri varmış şehir dışından gelenlere konaklama imkanıda veriyorlar bildiğim kadarıyla ,iyice araştır canım hemen karar verme hakkımızda hayırlısı neresiyse Rabbim oraya yönlendirsin bizi
evet canım kka çok yavaş mesajlarımda hemen çıkmıyo çok bekliyorum :97:inşallah canım ALLAH bi yerlerden bi kapı açacak elbet ama konaklama yrinin olması çok iymiş ben bunu düşüneyim hiç olmassa aklımda bulunsun bu arada özelden 10 dk beklemem lazımmış
ya canım çok yavaş net seninde öylemi habire f 5 yapıyom yaaa
tamam canım sağol kaydettim pc ye boş zamanımda ben inceleyim bari en azınddan aklımda fikir olur hem artıkın kısmetimiz neresiyse oraya gitçez
tabi canım incelersin kafana yatrsa düüşünürsün ama fiyat konusunda yardımcı oluyormuş merkez uygun fiyatada yapıyormuştamam canım sağol kaydettim pc ye boş zamanımda ben inceleyim bari en azınddan aklımda fikir olur hem artıkın kısmetimiz neresiyse oraya gitçez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?