inşallah canım amin yeterki olsuntabi canım incelersin kafana yatrsa düüşünürsün ama fiyat konusunda yardımcı oluyormuş merkez uygun fiyatada yapıyormuş
hakımızda hayırlısı olsun inşallah
sakın fırına atma hamurlaşır bencee,,ne yap biliyonmu çok az yine şerbet kayant sıcak sıcak dök çekeriyi geceler herkeze naber kızlar benim yarın iftara misafirim var akşamdan tatlımı yapıyım dedim şeker pare yaptım ama şerbetini tam emmedi :26:sinir oldum ama tadı harika olmuş sadece içi biraz kuru kaldı yaa ama böle bile güzel kıyır kıyır olmuş sizce napabilirim diyorum ki fırına atsam düşük ısı da acaba nasıl olur :26:
ben şekerpareler kuru olunca şerbetini süzüp ılıtıp tekrar döküyorum ağzınada kapak kapatıyorumiyi geceler herkeze naber kızlar benim yarın iftara misafirim var akşamdan tatlımı yapıyım dedim şeker pare yaptım ama şerbetini tam emmedi :26:sinir oldum ama tadı harika olmuş sadece içi biraz kuru kaldı yaa ama böle bile güzel kıyır kıyır olmuş sizce napabilirim diyorum ki fırına atsam düşük ısı da acaba nasıl olur :26:
sakın fırına atma hamurlaşır bencee,,ne yap biliyonmu çok az yine şerbet kayant sıcak sıcak dök çeker
sağol canım sende iyi bak öptümtama serapçım iyi geceler hayırlı sahurlar iyi bak kendine
Nurcik ağrı kesici almıştım yatıştırdı bakalım :97: canım kusura bakma ne hoş geldin dedimşifa geçmiş olsun canım yaaa diş ağrısı çok kötüdür uyutmaz seni bu gece ,,biraz ılık suyun içine bolca tuz koy ve gargara yap ağrıyı alır biraz
pampişlerim günaydınbugün çok kimse yok ben yalnız kaldın ama yaaaaa
bu arada ilaçla bir kişi daha hamiş kalmış kızlaraşılamam tutmazsa bende o ay ilaca devam edecem inşallah tutar dua edin baanaaaa
günaydın kızlar nasıslınız kızlar sık gelemiyorum nette
tüp bebek raporunu sormuşsunuz
5 yılık sgk girişi 900 iş günü 3 yılık evlilik 24 . 39 yaş aralığı 2 iğle ile yapılmış aşılama (klomen veya benzeri hapla yapılanlar sayılmıyor )
ereki erek infertiltesiyseniz sayı 5 milyonun altında veya azoluysanız kadının tüpleri tıklayısa aşılama istemeden direk rapor verirler
canım koca göbüşünle aramızda olacaksın inşşşşşşşşşş
pampişlerim günaydınbugün çok kimse yok ben yalnız kaldın ama yaaaaa
bu arada ilaçla bir kişi daha hamiş kalmış kızlaraşılamam tutmazsa bende o ay ilaca devam edecem inşallah tutar dua edin baanaaaa
sağol yeterimm ama bayağı zorluyorlarmış canım o raporu vermemek içinburda böyleymiş tıp fakültesi veriyor sadece oda yılbaşından beri vermiyormuş helede benim gibi sebepsizse pohu yidik yani inşallah gerek kalmazda aşılamam tutar inşallahhhhhh
canımsın hep beraber canımmm inşallahh
evet canım zorluyorlar eğerki özel bir merkez varsa (rapor verebilecek ) oradan almak daha kolay
ben 2008 yılında çukurova ünvrts balcalı has aldım erkek infertilitesi olarak raporu 1 defa denedim sonra yasada değişiklikler oldu sgk da 5 yıl şartı konuldu ben büu sebebpten raporumu kulanmadım şimdi 2012 yılının ilk aylarında 5 yılık siğortam doluyor daha önce rapor aldığım aynı merkeze gittim raporu yenileyeceğim ama eşimin sayısında biraz artış var dedim olmaz dediler 2 dfa aşılama yapamamız lazımdediler bende yumurtalarım boş çıktığı için aşılamadan sonuç almayacağmızı söyledim ama önemli değil dediler 2 defa aşlama yapılmalı dediler
ben sonra son 3 denememi yaptığım merekze gittim özel bir merkez araştıma has onarla konuştum ne zaman yapıldığı önemli değil 3 spermiyoğramla gel sayı 5 milyonun altında olsun raporunu al dediler
bande devlet has konuşmları anlatım devlat has insanları yoruyor dedi bena tüp ebbek dr
inşşş kısmet olursa 2012 debende deneyeceğim sonkez şansımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?