Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

sakın fırına atma hamurlaşır bencee,,ne yap biliyonmu çok az yine şerbet kayant sıcak sıcak dök çeker

ben şekerpareler kuru olunca şerbetini süzüp ılıtıp tekrar döküyorum ağzınada kapak kapatıyorum

sakın fırına atma hamurlaşır bencee,,ne yap biliyonmu çok az yine şerbet kayant sıcak sıcak dök çeker

bebekdls hoşgeldin canım bencede nurcanın dediği gibi yap daha mantıklı ama çoksıcak olursada hamurlaşmazmı neyse sen bilirsin canım
nurcişim bu arada tamam canım sn bana özelden yazarsın yine bekletiyo 10 dk
çok yavaşladı net sayfalar çok zor açılıyo
ben çıkayım canım müsadenizle sahura çok zor kalkıyom geçe kalınca olarmı size güzel sohbetler iyi geceler tatlişler öptüm

şifa geçmiş olsun canım yaaa diş ağrısı çok kötüdür uyutmaz seni bu gece ,,biraz ılık suyun içine bolca tuz koy ve gargara yap ağrıyı alır biraz
Nurcik ağrı kesici almıştım yatıştırdı bakalım :97: canım kusura bakma ne hoş geldin dedim ne selam verdim çıktım hemen :78: geldiğini gördüğüm halde kusura bakma önemsememiş gibi oldum kötüydüm cidden o an :94: öpüyorum çokkk kendine cici bak canım arkadaşım

günaydın kızlar nasıslınız kızlar sık gelemiyorum nette
tüp bebek raporunu sormuşsunuz
5 yılık sgk girişi 900 iş günü 3 yılık evlilik 24 . 39 yaş aralığı 2 iğle ile yapılmış aşılama (klomen veya benzeri hapla yapılanlar sayılmıyor )
ereki erek infertiltesiyseniz sayı 5 milyonun altında veya azoluysanız kadının tüpleri tıklayısa aşılama istemeden direk rapor verirler

pampişlerim günaydın bugün çok kimse yok ben yalnız kaldın ama yaaaaa
bu arada ilaçla bir kişi daha hamiş kalmış kızlar aşılamam tutmazsa bende o ay ilaca devam edecem inşallah tutar dua edin baanaaaa

pampişlerim günaydın bugün çok kimse yok ben yalnız kaldın ama yaaaaa
bu arada ilaçla bir kişi daha hamiş kalmış kızlar aşılamam tutmazsa bende o ay ilaca devam edecem inşallah tutar dua edin baanaaaa

canım koca göbüşünle aramızda olacaksın inşşşşşşşşşş

sağol yeterimm ama bayağı zorluyorlarmış canım o raporu vermemek içinburda böyleymiş tıp fakültesi veriyor sadece oda yılbaşından beri vermiyormuş helede benim gibi sebepsizse pohu yidik yani inşallah gerek kalmazda aşılamam tutar inşallahhhhhh

evet canım zorluyorlar eğerki özel bir merkez varsa (rapor verebilecek ) oradan almak daha kolay
ben 2008 yılında çukurova ünvrts balcalı has aldım erkek infertilitesi olarak raporu 1 defa denedim sonra yasada değişiklikler oldu sgk da 5 yıl şartı konuldu ben büu sebebpten raporumu kulanmadım şimdi 2012 yılının ilk aylarında 5 yılık siğortam doluyor daha önce rapor aldığım aynı merkeze gittim raporu yenileyeceğim ama eşimin sayısında biraz artış var dedim olmaz dediler 2 dfa aşılama yapamamız lazımdediler bende yumurtalarım boş çıktığı için aşılamadan sonuç almayacağmızı söyledim ama önemli değil dediler 2 defa aşlama yapılmalı dediler
ben sonra son 3 denememi yaptığım merekze gittim özel bir merkez araştıma has onarla konuştum ne zaman yapıldığı önemli değil 3 spermiyoğramla gel sayı 5 milyonun altında olsun raporunu al dediler
bande devlet has konuşmları anlatım devlat has insanları yoruyor dedi bena tüp ebbek dr
inşşş kısmet olursa 2012 debende deneyeceğim sonkez şansımı

5 yıllık sigorta derken ssk başlangıç tarihi diyosun heralde canım demi, benmi yanlış anladım yoksa 5 yıllık yatmış ssk mı olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…