canımsın hep beraber canımmm inşallahh
5 yıllık sigorta derken ssk başlangıç tarihi diyosun heralde canım demi, benmi yanlış anladım yoksa 5 yıllık yatmış ssk mı olacak
canım ben sormuştum çok sağol tatlımgünaydın kızlar nasıslınız kızlar sık gelemiyorum nette
tüp bebek raporunu sormuşsunuz
5 yılık sgk girişi 900 iş günü 3 yılık evlilik 24 . 39 yaş aralığı 2 iğle ile yapılmış aşılama (klomen veya benzeri hapla yapılanlar sayılmıyor )
ereki erek infertiltesiyseniz sayı 5 milyonun altında veya azoluysanız kadının tüpleri tıklayısa aşılama istemeden direk rapor verirler
Eki Görüntüle 240240 Eki Görüntüle 240240 Eki Görüntüle 240240 Eki Görüntüle 240240 Eki Görüntüle 240240 Eki Görüntüle 240240 Eki Görüntüle 240240 Eki Görüntüle 240240 Eki Görüntüle 240240 Eki Görüntüle 240240 Eki Görüntüle 240240 Eki Görüntüle 240240 Eki Görüntüle 240240 Eki Görüntüle 240240 Eki Görüntüle 240240 Eki Görüntüle 240240 Eki Görüntüle 240240 Eki Görüntüle 240240 Eki Görüntüle 240240 Eki Görüntüle 240240
yada böyleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Eki Görüntüle 240244 Eki Görüntüle 240244 Eki Görüntüle 240244 Eki Görüntüle 240244 Eki Görüntüle 240244 Eki Görüntüle 240244 Eki Görüntüle 240244 Eki Görüntüle 240244 Eki Görüntüle 240244 Eki Görüntüle 240244 Eki Görüntüle 240244 Eki Görüntüle 240244 Eki Görüntüle 240244 Eki Görüntüle 240244 Eki Görüntüle 240244 Eki Görüntüle 240244
canım Yeterciğim gelmiş nede güzel resimler le paylaşmış , inşallah hepimiz çok çocuklu oluruztabi sağlıklı ve hayırlı olsunlarda olalımda inşş öpüyorum hepinizi ,
hemşom inşş sıkıntı yaşamadan aşılaman gerçekleşsin öpp
canım ben sormuştum çok sağol tatlımsağol ama rapor için illaki 2 kez aşılama demişsin fakat zaten bende yumurta olsa aşılamaya gerek kalmicak nası bi kanun bu yaaa zaten daha önce denediğim o kadar iğneler sonuç vermedi zaten doktorun tüp bebeğe yönlendirme sebebi ancak yüksek dozda yumurtaları uyarıcı ilaç vermeleri yani artık iğne tedavisi olmaz sana dedi yani şimdi ben rapor alamazmıyımki :26:
canım çok tatlı bunlar yaaaa bayıldım çok nerden buldun çok beğendim avatarıma koyasım geldiizin verirsen du bi kopyala yapem bakim olcakmı
aplamm tutacak inşalahhhh göbecikler atarızzzzzzzzpampişlerim günaydınbugün çok kimse yok ben yalnız kaldın ama yaaaaa
bu arada ilaçla bir kişi daha hamiş kalmış kızlaraşılamam tutmazsa bende o ay ilaca devam edecem inşallah tutar dua edin baanaaaa
datlımm üstünü kapatınca emiyo sabaha yumuşacık oluyoiyi geceler herkeze naber kızlar benim yarın iftara misafirim var akşamdan tatlımı yapıyım dedim şeker pare yaptım ama şerbetini tam emmedi :26:sinir oldum ama tadı harika olmuş sadece içi biraz kuru kaldı yaa ama böle bile güzel kıyır kıyır olmuş sizce napabilirim diyorum ki fırına atsam düşük ısı da acaba nasıl olur :26:
saol bidenem Allah razı olsunnngünaydın güzellleeer,hayırlı cumalaaar iyi misiniz hoş musunuz bakıyım.menike ev bulmuş oh oh ne güsel hayırlı uğurlu olsun nice güzel haberler daha duyursun rabbim ramazan hatrına
hayırlısı olsun datlumyoh bacılarım aradım adamlar bayramdada yapıyolarmış işlerini
allah yardımcımız olsun bacılar kaçış yok yapacaz mecbur bu ay
minnak kolay gelsin canım
saol aplamm çok merçiihayırlı çumalar (malum harfin tuşu bozuk onun için ç harfini kullandım) ..melike ev hayırlı olsun eşinin görev değişikliğide hayırlı olsun
gözünüz aydın ...kamer evlilik yıldönümünüz kutlu olsun ...asi halın güzelmiş güle güle kullan evini göremedim eminim çok güzeldir...ve diğer minnoşlar nasılsınız bugün
saol canım benimmelike hayırlı olsun eşin terfi etmiş
oy oy maşallahh hayırlı hbele dönselam bacılar bugün gene test yaptırdım değerler daha yükselmiş önümüzdeki cuma gidip bebişlerimizle (ikisininde tuttuğuna inanıyorum) tanışıcaz sanırım keseleri görücez hayla inanamıyorum RABBİME sonsuz şükürler olsun.ALLAHIM bu mubarek günlerde hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.maiberf.bu arada doktor kabızlı için şurup vermşti bana olursan ol iç diye gaz için de verir belki ağrı çekme boşuna...
bak yaaaa aklıma geldi sinir oldum gene yazmadan edemiycemahanda amerikan mutfaklı evde ben nasıl sürpriz yapıcam artık bu planlarımı aaaaaa sinir oldum mecburen sürpriz filan olmıycak beraberce hazırlar yiriz artık sinir oluyorum şu eve
saol canımm aminn inşalahhh sizede hayırlıları nasib etsin Rabbimmhe kız oku oku gelemedim ki sonrada iftar sofrası hazırlığı diye kaçtım pc açık kaldı
Melikeciğim gözün aydın eşin terfi etmişevde bulmuşsunuz şimdiden güle güle oturun :92:
Demetciğim evini göremesemde halını gördüm çok şık ve güzel bence değiştirme güle güle kullan tatlım [/B]
oyy bidenemm yanlış kişiyi eklemişinn datlım yaa benim profilde beşiktaş arması varr bebemmdatlum taşınıyomuşsun canım kolay gelsin işler bitmez şimdi sana bi türlü, etemesgutta benimkinin akrabaları var bizde onları ziyarete gitmek istiyoruz bi ara kısmetse durumları toparlarsak yani sende oraya taşınırsan uğrarım sana gııı bu arada facede birini ekledim ben gııı o senin yunus paşanın resmimi hele bi söle yoksa başkasınımı ekledim gene :26:
:
canım Yeterciğim gelmiş nede güzel resimler le paylaşmış , inşallah hepimiz çok çocuklu oluruztabi sağlıklı ve hayırlı olsunlarda olalımda inşş öpüyorum hepinizi ,
hemşom inşş sıkıntı yaşamadan aşılaman gerçekleşsin öpp
yavruuuum geçmişi mi okuyon geleceğe yaklaş bişe dicem,hazır yakalamışkene,yurcana didim ben bilmiyom tubik biliyo didi.ben takvim istiyom yütfen bana da bi tane yapalım hazır burdayken hadi hadi tetesi yoooolluuuuuur[/QUOTE
geçmişine yanayım oku oku bitermi hiç annem yok uzun uzun yazıverdim geldim he yapak hayatım ben yaptım ama acemi şansı tutturdum son adet tarihini yaz bakem belki becerebilirim
yanlış olmuış görmüyonmu kuzuuoldu beeem sağolasın ellerin dert görmesin amma neden pek bi ufak oldu göslerim zor seçiyor hi hoooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?