Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

5 yıllık sigorta derken ssk başlangıç tarihi diyosun heralde canım demi, benmi yanlış anladım yoksa 5 yıllık yatmış ssk mı olacak

canımsgk girişi 5 yılık olcak 900 iş günü de pirim zaten 5 yılık siğorta ortalama 900 iş gününe yakın bir rakama çıkıyormuş

canım Yeterciğim gelmiş nede güzel resimler le paylaşmış , inşallah hepimiz çok çocuklu oluruz tabi sağlıklı ve hayırlı olsunlarda olalımda inşş öpüyorum hepinizi ,

hemşom inşş sıkıntı yaşamadan aşılaman gerçekleşsin öpp

canım ben sormuştum çok sağol tatlım sağol ama rapor için illaki 2 kez aşılama demişsin fakat zaten bende yumurta olsa aşılamaya gerek kalmicak nası bi kanun bu yaaa zaten daha önce denediğim o kadar iğneler sonuç vermedi zaten doktorun tüp bebeğe yönlendirme sebebi ancak yüksek dozda yumurtaları uyarıcı ilaç vermeleri yani artık iğne tedavisi olmaz sana dedi yani şimdi ben rapor alamazmıyımki :26:

canım çok tatlı bunlar yaaaa bayıldım çok nerden buldun çok beğendim avatarıma koyasım geldi izin verirsen du bi kopyala yapem bakim olcakmı

Son düzenleme:

EVET CANIM RABBİM HAIRILI SAĞLIKLI EVLATLAR NASİP ETSİN İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
canım kişisel rütbenen bayıldımmmmm çok hoş olmuşşşşşşşşş

canım bütün bunalrı ben netten indirmeye çalışıyorum ama bazıları harektli olmuyor bende arakadaşlardan ÇALIYORUMMMMMMMMMMMolmuş hemde çok güzel olmuşşşş kopyannnnnnnnnnnnnnn
canım bendede yumurta sorunu var (seninki tam olarak ne bilmiyorum ama )yumoşlarım boş çıkıyor dr söyledim senin yumurtaşarıyın boş çıkması hiç bir şeyi değiştirmez 2 defa aşılama yapmak zorundayız dedii

Son düzenleme:
pampişlerim günaydın bugün çok kimse yok ben yalnız kaldın ama yaaaaa
bu arada ilaçla bir kişi daha hamiş kalmış kızlar aşılamam tutmazsa bende o ay ilaca devam edecem inşallah tutar dua edin baanaaaa
aplamm tutacak inşalahhhh göbecikler atarızzzzzzzz
datlımm üstünü kapatınca emiyo sabaha yumuşacık oluyo
günaydın güzellleeer,hayırlı cumalaaar iyi misiniz hoş musunuz bakıyım.menike ev bulmuş oh oh ne güsel hayırlı uğurlu olsun nice güzel haberler daha duyursun rabbim ramazan hatrına
saol bidenem Allah razı olsunnn
yoh bacılarım aradım adamlar bayramdada yapıyolarmış işlerini
allah yardımcımız olsun bacılar kaçış yok yapacaz mecbur bu ay

minnak kolay gelsin canım
hayırlısı olsun datlum
saol aplamm çok merçii
melike hayırlı olsun eşin terfi etmiş
saol canım benim
oy oy maşallahh hayırlı hbele dön

saol canımm aminn inşalahhh sizede hayırlıları nasib etsin Rabbimm

oyy bidenemm yanlış kişiyi eklemişinn datlım yaa benim profilde beşiktaş arması varr bebemm
ayy canım wallaaa çok sevinirimm inşalahh bidenemm sen nomu biliyon dimi quzum ben seninkini bilmiyorumm sorun olmazsa gönder nonu bebemm

geçmiş olsun canım daha iyisin inşalahh

yavruuuum geçmişi mi okuyon geleceğe yaklaş bişe dicem,hazır yakalamışkene,yurcana didim ben bilmiyom tubik biliyo didi.ben takvim istiyom yütfen bana da bi tane yapalım hazır burdayken hadi hadi tetesi yoooolluuuuuur

slm kızlzr nabersiniz ben fena yorgunum dün kalan tüm işleirm bitti ama inanın ben bende değilim elleirmi yumruk yapamıyor ayaklarımın üzerine basamıyorum bi markete gitsem5 dk da iki defa dinleniyorum inanılmaz yorgunum neyseki bitti ükür artık bi on yıl gitmem ben biyere taşınmak demesin bana kimseee

neyse sizlerde ne var ne yokgeçmiş 40 ya yakındı okuyamadım rüyammı çıktı acebaa bi gebişimiz varmış tuyaneda llah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almak nasip olsun canım

melişim arayamadım snei kusura bakma bebemm dakikam bitti avea bulursan çaldır sınırsız konuşak annem bu artada resimleri aldım totom düştü resmen maşallah sizlere bin maşallahh bende öyle doğurabilirmim acebaaa

nurcanım dün telde konuştuğumuz mevzuyla ilgili en kısa zaamanda aruyorum snei annem ama olumsuz cevap vericem detayları konuşuruz bebim kızma ne olur..

sevom nabersin canım arayamadım bi gelişme varmı

ipem nasıl acebaa kuzusu büyümüştür delikanlı olmuştur şimdi bamyasını öperim ben o yavrunun

kamer nice mutlu yıllara sağlık saygı ve sevgile inşallah

hmm kızlar tosti uğramıyo uzun zamandır inşallah sürprizlerle gelir
tarfil nabersin şekercim
son iki içinde kkdan beni ekleyen hatun kim olaki diğer kızlarla ortak arkadaşmışık

benden şimdilik bu kadar kızlar çok öper kaçarım allaha emanet olun kafaçok yorgun kesin çoğu kişiyi unuttum anmakta ama af buyrun olarmı

kuzu tosun kayfe istedi yapıp geleyim sende buj arada gönderdiğim lindi kopyala kendi profilinde çizelge bölümüne tıkla oraya yapıştır bakalım olmuşmu

Ticker URL:http://lbdf.lilypie.com/dBd5p3.png

al şekercim yapıştır bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…