Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

hayırlı olsun innşallah canım Rabbim satın alıp kendi evimizde oturmayı nasip etsin cümlemize..
ahhhhh canım amin inşallah herkesin gönlünde ne muradı varsa allah tek tek içlerine sindirerek versin herkesle birlikte banada inşallah

lansor kullanmadım canım ama çok duydum iyi olduğunuda fırsatım olmadı aslında alim ben bugün nede olsa tedaviye yöneldim bu ay rahatça kullanabilirim

oo sizin ev işi olmuş bitmiş bile canım ev sahibi seç beğen al demiş daha ne olsun kirasıda çok iyi sıfır bina ne güzel emlak olayıda yok, elk. su gibi şeylere taksit yapıyolar canım cepten çok fazla çıkmıyo kartada yapıyolar.[/QUOTE]

ayy inşallah bakalım olsunda bayramdan önce tertemiz taşınıyımm aboneleri biz almıcaz sevo daha binanın yok aboneler onu almalarını beklicez yane

amin inşallah canım cümlemizin yardımcısı olsun

günaydınnnnn ben yeni kalktım aslında daha da yatasım vardı ama iftara annemler gelecek anca hazırlanırım eee sizler nasılsınız

biraz neşemiz yerine gelsin bakalım

çok güldüm benim aklıma bişi gelmemişti zaten sakarım çok rezil olurum o yüzden ama dogum ile ilgili yazı okuyuncca bende yazıyım dedim
9 ayım dolmuş 30 kilo almışım daha yetmemiş gibi hala yiyorum bi gece sancım tutu dönüyorum tur atıyorum ofluyorum pufluyorum yatıyorum olmuyo kalkıyorum
olmuyo saat 4-5 civarı eşimi kaldırdım o zaman annemde kalıyoruz dedim kalk dayanamıyorum artık benim sancım tuttu gidelim pogça falan alalım bendede öle bişi vardı ssancım tutunca illa bişi ister canım
neyse o uyku sersemi ve şaşkın düştük yola fırın arıyoz gittik fırın kapalı eve dönüyoruz
hapşırdım bide baktım ki bacak aramdan su süzüldü aaaa suyum patladı die bagırıyorum şaşkınız tabi nese eve gittik
annemi kaldırdım dedim anne suyum patladı giyindik hastaneye gidicez
annem dioki sancılar nasıl falan bende diorum ki dogurcam artık kadın haddiiii
gittik hastaneye bi bez gibi bişi verdiler çubuk var içinde rengi değişiyo herkez geldi hastaneye kayınpederim falan herkez doğum bekliyo
nese doktor geldi dediki hapsururken mesaneye baskı yapmış ve bu yüzden kaçırmış
nese çıktık dışarda çay içiyoz kayınpederim dedi eee sen doğurmuyomuydun
eşimde dediki yok baba ya işemiş bizi kandırıyo çok utanmıştım

Adamın karısı hamileymiş .Bir gece yarısı sancılanmış.Çağırılan ebe tam
doğuma başlarken elektrikler kesilmiş.Adamcağız mecburen fener tutarak
doğuma yardımcı oluyormuş.Nihayet bebek sağlıkla doğmuş.Ancak ebe bakmış bir bebek daha geliyor.Onu da doğurtmuş....Bitmemiş ardından bir tane daha..
Adam derhal feneri söndürmüş.Ebe;
-Ne yaptın,yak şu feneri!..
-Olmaz ebe hanım,baksana ışığı gören geliyo:))

ayyy sırtım ağrıdı gidip dinlenmem lazım ama şurda bi oyuna takıldım manyak gibi gözlerim döndü oynıycam diye

günaydınnnnn ben yeni kalktım aslında daha da yatasım vardı ama iftara annemler gelecek anca hazırlanırım eee sizler nasılsınız

günaydınnn ablaaa maşşallah bu saate kadar uyudun mu seeennn....
bide iftara misafirlerin gelcekmişşş kolay gelsin benim öyle çağıracağım ağır misafirlerim kalmadı şükürrr...

ben çıkıyorum kızlar başıma ağrı yapıştı biraz önce burda deprem oldu çok korktum çıkıyımda biraz dinleneyimmm allhım beterinden esirgesin...

ayyy sırtım ağrıdı gidip dinlenmem lazım ama şurda bi oyuna takıldım manyak gibi gözlerim döndü oynıycam diye

tamam canım çık dinlen biraz bırak oyunu falan bağımlılık yapıyoo..

ben çıkıyorum kızlar başıma ağrı yapıştı biraz önce burda deprem oldu çok korktum çıkıyımda biraz dinleneyimmm allhım beterinden esirgesin...

hadi yaa çok salladımı allah beterinden korusun yaa
canım güle güle

keşke bende çıksam yatıp uzanabilsemm evimde olsammm yaniii

abowwwwwwww akşam giderken kesin kuföre uğramalıyım kaşlarım resmen fışkırmış kirpiklerime karışmış

kızlar bede facedeyim

kızlar tuğbaya mesaj atacam da bayram çekilişi için adı s.tugba mıydı tam hatırlamıyorumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…