Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

çiğdemcim çok üzgünüm canım bu erkekleri anlamak çok zor ama sana tavsiyem kararlı ol o gelip senden ve ailenden özürdileyip gönlünü alana kadar o eve dönme

bu arada sana ve nuraydı sanırım arkadaşına yasin okumuştum onu haber vermek için girdim canım ve çok üzüldüm

kızlar bazen acil çıkmam gerekiyor kusura bakmayın olurmu
patron geldi biraz önce kamer hanım bilgisayarında bişeye bakabilirmiyim diye sayfada açıktı bir an titredim vallaaaa ağır bir patrondur bizimkisi
neyse çıkıyorum bende sonra gelirim öpüyorum hepinizi

ben çıkıyorum kızlar başıma ağrı yapıştı biraz önce burda deprem oldu çok korktum çıkıyımda biraz dinleneyimmm allhım beterinden esirgesin...

allah korusun ya ben depremden biraz korkarım

allah razı olsun canım çok sağol artık karar vermişim kararımdan da dönmek istemiyorum yoksa boşuna kendimi yıpratmış olacam biraz ciddiyetimi görsün yada kendi bilir

Aa evet çiğdemcim bende okudum çok oldu söylemeyi unuttum. Ikinizede okudum allah kabul etsin

allah razı olsun canım benim amin inşallahh

selam bacılar nasılsınız?

slm canım seni çok merak ediyorum testi yaptın mıı

test günümden önce yaptım canım çok şükür pozitif çıktı hamişim cuma günü ilk kontrolüm var...

test günümden önce yaptım canım çok şükür pozitif çıktı hamişim cuma günü ilk kontrolüm var...

allahım tamamını erdirsin canımmmmmmm hayırlı evlatlar nasip etsin canım nasıl sevindim var yaaaaa allahım ailenize huzur sevgi aşk bereket ve hayırlı evlatlar nasip etsin canımmmmm

allahım tamamını erdirsin canımmmmmmm hayırlı evlatlar nasip etsin canım nasıl sevindim var yaaaaa allahım ailenize huzur sevgi aşk bereket ve hayırlı evlatlar nasip etsin canımmmmm aman maşallahhhhhh dikkat et kendine oldu muuu

allahım tamamını erdirsin canımmmmmmm hayırlı evlatlar nasip etsin canım nasıl sevindim var yaaaaa allahım ailenize huzur sevgi aşk bereket ve hayırlı evlatlar nasip etsin canımmmmm

sağol canım benim ALLAH razı olsun.Rabbim hepimize nasip etsin inşallah darısı tüm isteyenlere hayırlısıyla inşallahh....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…