kızlar tuğbaya mesaj atacam da bayram çekilişi için adı s.tugba mıydı tam hatırlamıyorumda
evet canım s.tuğba
nerdesiniz hatun güzelleriiiiiiiiii
ben çıkıyorum kızlar başıma ağrı yapıştı biraz önce burda deprem oldu çok korktum çıkıyımda biraz dinleneyimmm allhım beterinden esirgesin...
çiğdemcim çok üzgünüm canım bu erkekleri anlamak çok zor ama sana tavsiyem kararlı ol o gelip senden ve ailenden özürdileyip gönlünü alana kadar o eve dönme
bu arada sana ve nuraydı sanırım arkadaşına yasin okumuştum onu haber vermek için girdim canım ve çok üzüldüm
Aa evet çiğdemcim bende okudum çok oldu söylemeyi unuttum. Ikinizede okudum allah kabul etsin
selam bacılar nasılsınız?
allah korusun ya ben depremden biraz korkarım
allah razı olsun canım çok sağol artık karar vermişim kararımdan da dönmek istemiyorum yoksa boşuna kendimi yıpratmış olacam biraz ciddiyetimi görsün yada kendi bilir
allah razı olsun canım benim amin inşallahh
slm canım seni çok merak ediyorum testi yaptın mıı
test günümden önce yaptım canım çok şükür pozitif çıktı hamişim cuma günü ilk kontrolüm var...
test günümden önce yaptım canım çok şükür pozitif çıktı hamişim cuma günü ilk kontrolüm var...
allahım tamamını erdirsin canımmmmmmm hayırlı evlatlar nasip etsin canım nasıl sevindim var yaaaaa allahım ailenize huzur sevgi aşk bereket ve hayırlı evlatlar nasip etsin canımmmmm
allahım tamamını erdirsin canımmmmmmm hayırlı evlatlar nasip etsin canım nasıl sevindim var yaaaaa allahım ailenize huzur sevgi aşk bereket ve hayırlı evlatlar nasip etsin canımmmmm
aaaaaa sen tatildeydin demi edanın haberini yeni alıyosun[/QUOT
teşekkür ederimmmmm bende hayalınıza eşlik edeyim
aaaaaa sen tatildeydin demi edanın haberini yeni alıyosun
evet canım yeni aldım çok sevindim vallaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?